Torsdag 21 Okt
Stockholm

VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE

Varje vecka utser Tête-à-têtes redaktion Veckans Skönaste Stockholmare. Helt subjektivt, helt orättvist men helt rätt. Varje veckas nomineras tre. En vinner. Varför? För att bara en kan vara veckans skönASTE. En gång i månaden utser vi dessutom en Månadens Skönaste Stockholmare från månadens fyra veckovinnare. Fatta fett att bli MÅNADENS skönaste?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE

Förutom äran att bli den skönaste stockholmaren så vinner veckoskönings-etta en flaska 70cl Crystal Head premiumvodka (värde 499:-) och månadensvinnarna får magnummonstret på 175cl (värde 1595:-).

In och lajka skiten ur Crystal Head Vodka på fejjan så slipper du missa bilder, fester och annat spex.

ALEXANDER HENRIKSSON

Vi träffade honom någon gång på F12 när han hade någon klubb som hette något istil med neonblod. Det tyckte vi var häftigt. Sen provade vi hans väldigtpondusiga lädercowboyhatt rätt många gånger i diverse neoniga sammanhang innanvi blev riktiga homies. Som barkeep på Ljunggren gör han drinkar lite mindresvårfångade och som vår resepartner på förra helgens DJ-turne till Köpenhamnhann vi med en del stök. Bästa anekdot är nog ändå när man vaknar upp eftertvåtimmars powernap på efterfest, kommer ut och Alexander Henriksson, AKA DJOsama bin Disco, står iklädd endast döda djur, glitter, någon ful oklar hattoch väldigt, väldigt, mycket hud - med en snattad vodkaflaska i vardera hand påen vält soffa som balanserandes på högkant verkar tappat all former avtyngdkraftperspektiv. Denna skäggiga sak vet definitivt hur man gör efterfest.


ANDREAS HÖISTAD

Nu kanske ni tror att vi har en platonisk crush på allt som stavas F12, men omman har slut på bildbanken kan man inte vara picky med såna grejer. Dock gillarju vi, som tidigare avslöjat, F12. Och därmed också Andreas Höistad. Vi diggarockså klubben han styrt på nämnt ställe med våra fellow discokids JuliaKoistinen och Ericc Numberz. Vi rådiggar (får man säga så om det inte är80-tal?) hur han och hand kumpaner titt som tätt lurar DJs vi gillar tillSverige med löften om slampiga brudar, köttbullar, och bra bas. Också ärAndreas ett säkert kort i natten, med extremt bra närvaro i alla vårafavoritdimmor. Sånt gillar vi med.


JONATAN BERG

I 2.35:1s mörka rökiga gångarfinner man Jonathan, som dessutom ligger bakom mycket av det kulet som försigårdär nere. En av de saker vi gillar mest i den här stan är ändå Berns. Och attvara på Berns. Speciellt när vi lyckas undvika de öppettider som ar satta förkreti och pletis och får ha privat efterfest med alla städare och köradockteater med snodda fjädriga fåglar på bardisken inför onykter men inteoengagerad publik. Såna saker. Jonathan är också den som sopar ihop resterna avoss när det som finns kvar efter veckan slirar in på Obaren en söndagnatt ochhar separationsångest från helgen. Tack för det Jonathan. Puss!


Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Dirty Brunch @ Farang 29/6

Publicerades: 21 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

Publicerades: 21 Maj 2013, 13:50

Negrita, integritet och reklam

Publicerades: 21 Apr 2013, 09:08

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

Publicerades: 21 Mar 2013, 12:14

Tjejen Hela Dan 2012

Publicerades: 21 Mar 2013, 13:51

That Fucking Party är tillbaka!

Publicerades: 21 Feb 2013, 14:09