Torsdag 26 Maj
Stockholm

VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE: GUSTAV BENDT

Varje vecka utser Tête-à-têtes redaktion Veckans Skönaste Stockholmare. Helt subjektivt, helt orättvist men helt rätt. Varje veckas nomineras tre. En vinner. Varför? För att bara en kan vara veckans skönASTE. En gång i månaden utser vi dessutom en Månadens Skönaste Stockholmare från månadens fyra veckovinnare. Fatta fett att bli MÅNADENS skönaste?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE

Förutom äran att bli den skönaste stockholmaren så vinner veckoskönings-etta en flaska 70cl Crystal Head premiumvodka (värde 499:-) och månadensvinnarna får magnummonstret på 175cl (värde 1595:-).

In och lajka skiten ur Crystal Head Vodka på fejjan så slipper du missa bilder, fester och annat spex.

1. GUSTAV BENDT

När man springer in i Gustav, vilket mangör mer eller mindre varje dag om man inte aktivt undviker merparten avStockholms festligaste DJ-bås, tar det ca 1 sekund innan man får en tungendorfinfix. Inte för att han springer runt med happysprutor och går loss meddem i ens knäveck tills man skriker iiiiihhhhh”, utan för han alltid och utanundantag springer runt med oövertfäffade nivåer av glädjesprideri och kulighet.På tal om sprutor tror vi faktiskt det är medicinskt bevisat att det äromöjligt att INTE ha kul när man hänger med Gustav. Sen har han en tuff jackaockså.


2. PAULINE PAUPAU HÖGBERG

Första gången vi träffade Pau var det i en rökigkällare (alltså inte Berns utan en RIKTIG källare ) (med spindlar) och Paulyckades vara attacksnygg trots utklädd till blodgråtade bröllopsbrud. Efterdet tappade vi andan några gånger när vi såg henne uppträda med jättemycketklös, för om man träffat henne vet man att hon är lite som definitionen avklös, lite varstans. Nuförtiden ser vi henne hela tiden, överallt, oavsett omdet är på andra sidan ens fyrdubbla espresso, på andra sidan/inuti valfrittDj-bås, med en mic i handen eller när hon kastar med håret och booteyshakearloss på dansgolv/bardisker runt om i stan. Denna fabulösa och talangfullaidéspruta till varelse förgyller vår vardag varje dag, och det kastar vikärlekspussar till henne för!


3. ZEKE TASTAS

Han är som vår soulmate, pappa,busbästis, älskare och gangsterkollega, allt på samma gång. Vår kärlek tillZeke är total. På ett platoniskt sätt då. Ändå får han bara komma trea. Det varnågot någon pappa sa till någon av oss någon gång om att man inte får kommaetta i danstävlingen på sitt eget födelsedagskalas. Och vi har blivit ärrade.Så det blir nästnästförst istället. Men Zeke, vi hjärtar dig. Och inte bara för din nyasupertakvåning på Söder som vi och vårt discocrew snart kommer flytta in i på halvtid.

Zeke nu:


PUSS


Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

Publicerades: 24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

Publicerades: 3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

Publicerades: 7 Maj 2013, 13:50

Negrita, integritet och reklam

Publicerades: 15 Apr 2013, 09:08

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

Publicerades: 14 Mar 2013, 12:14

Tjejen Hela Dan 2012

Publicerades: 7 Mar 2013, 13:51