Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

VECKANS SKÖNASTE STOCKHOLMARE: GUSTAV BENDT

- 22/01/2013, 18:17 -

Varje vecka utser Tête-à-têtes redaktion Veckans Skönaste Stockholmare. Helt subjektivt, helt orättvist men helt rätt. Varje veckas nomineras tre. En vinner. Varför? För att bara en kan vara veckans skönASTE. En gång i månaden utser vi dessutom en Månadens Skönaste Stockholmare från månadens fyra veckovinnare. Fatta fett att bli MÅNADENS skönaste?

Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

1. GUSTAV BENDT

När man springer in i Gustav, vilket mangör mer eller mindre varje dag om man inte aktivt undviker merparten avStockholms festligaste DJ-bås, tar det ca 1 sekund innan man får en tungendorfinfix. Inte för att han springer runt med happysprutor och går loss meddem i ens knäveck tills man skriker iiiiihhhhh”, utan för han alltid och utanundantag springer runt med oövertfäffade nivåer av glädjesprideri och kulighet.På tal om sprutor tror vi faktiskt det är medicinskt bevisat att det äromöjligt att INTE ha kul när man hänger med Gustav. Sen har han en tuff jackaockså.


2. PAULINE PAUPAU HÖGBERG

Första gången vi träffade Pau var det i en rökigkällare (alltså inte Berns utan en RIKTIG källare ) (med spindlar) och Paulyckades vara attacksnygg trots utklädd till blodgråtade bröllopsbrud. Efterdet tappade vi andan några gånger när vi såg henne uppträda med jättemycketklös, för om man träffat henne vet man att hon är lite som definitionen avklös, lite varstans. Nuförtiden ser vi henne hela tiden, överallt, oavsett omdet är på andra sidan ens fyrdubbla espresso, på andra sidan/inuti valfrittDj-bås, med en mic i handen eller när hon kastar med håret och booteyshakearloss på dansgolv/bardisker runt om i stan. Denna fabulösa och talangfullaidéspruta till varelse förgyller vår vardag varje dag, och det kastar vikärlekspussar till henne för!


3. ZEKE TASTAS

Han är som vår soulmate, pappa,busbästis, älskare och gangsterkollega, allt på samma gång. Vår kärlek tillZeke är total. På ett platoniskt sätt då. Ändå får han bara komma trea. Det varnågot någon pappa sa till någon av oss någon gång om att man inte får kommaetta i danstävlingen på sitt eget födelsedagskalas. Och vi har blivit ärrade.Så det blir nästnästförst istället. Men Zeke, vi hjärtar dig. Och inte bara för din nyasupertakvåning på Söder som vi och vårt discocrew snart kommer flytta in i på halvtid.

Zeke nu:


PUSS