Premiär för Grace Jones!

- 23/05/2012, 09:52 -
1 av 24

2 av 24

3 av 24

4 av 24

5 av 24

6 av 24

7 av 24

8 av 24

9 av 24

10 av 24

11 av 24

12 av 24

13 av 24

14 av 24

Foto: Robin Vasseghi
15 av 24

Foto: Robin Vasseghi

16 av 24

17 av 24

18 av 24

19 av 24

20 av 24

21 av 24

22 av 24

23 av 24

24 av 24

Anna går Tête-à-tête med Danny Bremer inför kvällens efterlängtade premiär på F12.

Ok, VARFÖR tror du Grace Jones (f.d. Roxanne) är en sådan succé år efter år?

- För att vi var snabba med att ta avstånd från Ed Hardy kepsar. Hjärtat i varje lyckad klubb är deras kärna av bra stamisar/vänner, så mycket kan tillskrivas dem, för vår kärna är grym, jag och min kollega Manga fucking älskar dem. Sen jobbar vi hårt för att det ska kännas personligt och med att boka rätt dj's/akter då musikprofilen är en av våra viktigaste hörnstenar i konceptet.

Vad har vi att se fram emot på onsdag?

- Grace Jones premiär. Punkt! Hump's premiär. Punkt! Förra sommaren stängde Grace Jones och Hump's premiär F12's insläpp kl 23.30. Ska jag av sluta med en till punkt?

Ni spelar inte själva utan fokuserar på att hålla era gäster nöjda och glada, vilket resulterar i en salig blandning DJ's bakom spelarna... Vilka kommer vi att stöta på i sommar och vad kommer de att bjuda på?

- Grace Jones är ju rätt spretig i sitt musikaliska uttryck även om basen är "urban". Vi kan ju inte avslöja allt men det jag kan säga är att våra gamla favoriter Rocwell & Big Roy lirar på premiären, deras selektions är fan alltid magisk, räkna med allt från Jay-Z till Depeche Mode. Sen har vi ju Mash up International som kommer lira hos oss för första gången, då lär de bjudas på ett riktigt fitness pass med många egna feta remixer och klubbiga bangers, allt i dansens tecken.

Förra året hade ni en sinnessjuk collegefest där du var nörd. Ärligt, var du verkligen nörden i gymnasiet?

- Den var magisk, blir inte roligare och mer opretentiöst än en collegefest med Hitsters (Emma & Linda). Tillbaka till frågan. Nej, jag var ju tyvärr inte det, bara en vilsen själ som tyckte jag var stenhård, levde efter mottot keepin it real och lyssnade på för mycket gangster rap.

Blir det en favorit i repris i år på collegefesten? Det ryktas om att ni istället ska omvandla salongen till stans främsta vattenhål för en kväll...

- Det är inte alls omöjligt. Hmm... Du måste ha fått lite inside info. Det stämmer bra, vi ska se till att Stockholms nattdjur flockas på F12 Salongen, kommer antagligen likna mer ett zoo än en krog. Jag är riktigt peppad inför den kvällen, kommer bli något utöver det vanliga. På facebook.com/KlubbGraceJones kommer ni hitta all info.

Vad är det bästa med Stockholms nattliv tycker du?

- Att utbudet hela tiden blir bättre.

Är det något du saknar, eller skulle vilja ändra på?

- Jag saknar en klubb som Grace Jones året om och skulle gärna se att Stockholms klubbar blev lite mindre homogena.