Q-baby på lokal. Foto: Y+M
Q-baby på lokal. Foto: Y+M - Foto: Y+M

Tête-à-tête med Quetzala Blanco

Journalisten, bloggaren och den motvilliga debattören Quetzala Blanco har varit en institution i den Stockholmska natten sedan innan du ens var född. Nu betalar hon priset. Se det som en sedelärande berättelse. Eller en avskräckande historia.


Varbrukar du gå ut i Stockholm när du går ut?
- Jag går till Riche och till Stage Bar i Hornstull. På detvå ställena får jag göra vad jag vill. Nästan. En gång så fick jag en skarptillsägelse av barchefen på Stage för att jag visade brösten och hånglade meden punkare. På Riche har allt gått bra. Hittills.

”Gått bra”, hur?
- Nä, men jag har tagit vad jag vill ha. Så att säga.

Berättaom det skevaste eller spexigaste festminnet du har?
- Jag festar ju inte så mycket så att jag dansar och så. Jaghatar musik och struntar totalt i DJs (sååå banalt ”yrke”). Men en gång hadejag sex i DJ-båset.

På vilket ställe?
- På ett ställe jag inte nämner men där jag alltid hartagit vad jag vill ha. Så att säga. Det är dock många år sedan och preskriberat idag.

Men du, har inte duvarit DJ på typ alla ställen i stan?
- Jo, men det var länge sen och jag har lämnat den ”karriären”bakom mig. Men här är några highlights; när jag och Emelie Thorén var warmup-DJs för Lionel Richie. Jag hade jättekort kjol så man såg mina trosor. Såhemskt. Eller när jag spelade på en Tommy Hilfiger-fest och tog så bra betaltatt ni ens vill veta. Men jag hann bara spela en låt för sen kom Tommy Hilfigersbrorsa (?) och ville spela "Satisfaction" på elgitarr. Eller den gången jag spelade påNoppes och min lillesyrra försökte ragga på prins Carl-Philip och han vartotalt ointresserad. Och så var det bara vi tre där. Jag är inte längre medlempå Noppes. En gång jag fick jag också tusen spänn i dricks för att jag spelade "Blue Monday" med New Order på Kents officiella efterfest. En annan gång började jag gråta när jag blev utskälldav en mellanchef på ett stort tobaksbolag för att jag vägrade spela Carola. Det har hänt rätt mycket sedan min DJ-debut på enBomben-fest för typ tio år sedan. Jag la en CD på vinylspelaren och undradevarför det inte lät. Var redlös. Jag var också redlös när jag spelade på ettpopulärt Stureplansställe och flydde från min nota på typ hundra spänn medorden ”ring snuten eller vad ni brukar göra, ni hittar mig aldrig!”.

Vad är enbra fest för dig?
- Mina vänner Zeke, Jazzi, Margret, Sofie, Bianca och Samipå Riche. Bord elva.

Vad skadu göra i helgen och hur tror du att helgen kommer arta sig?
- Hela mitt liv känns som en enda lång helg. Men visst.Ikväll ska jag träffa Sofie på Riche och stå och ljuga i Lilla Baren. Somvanligt. Imorgon har jag en underbar svit på Rica Hotel, en sån där lyxig grejsom jag har fått av grymma Michaela Forni på devote.se. Så jag ska drickachampagne, måla naglarna, fixa håret och hänga med mina absolut vackraste,roligaste, sexigaste och farligaste vänner. På söndag så ska jag på någonslags litteraturbrunch som Nöjesguiden har med Karolina Ramqvist. Jag hoppasatt jag får ta med helgens date, hehe.

Vadtycker du att Stockholm saknar i klubb-, krog- eller festväg?
- Jag tycker att det är för mycket snygga tjejer i Stockholm.Jag tycker de kan flytta härifrån. Och värst var det nu under modeveckan. Detvara bara modeller överallt. Hemskt. Saknar egentligen inte så mycket. Bättredörrvakter kanske, det är för mycket maktmissbruk bakom repen just nu.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

24 Okt 2021, 17:15

Dirty Brunch @ Farang 29/6

3 Jul 2013, 11:40

têtê-à-têtê går på herrkväll 18/4

7 Maj 2013, 13:50
Brothers bjöd in till trevlig kväll och starka drycker. Såhär gick det!

Negrita, integritet och reklam

15 Apr 2013, 09:08
Zeke säljer sig för en flaska sprit och tycker att det är värt det.

Tête-à-Tête med Lissi Dancefloor Disaster

14 Mar 2013, 12:14
Lissi Dancefloor Disaster är electropop-bandet som gillar katter, pop och tv-spel. Live är de som en neonflod på joltcola och de sprider klös och galenskap vart de än tar vägen. På lördag välsignar de klubben OFF THE RECORD på Ljunggren med ett live-gig och Y+M träffade Lissi för att prata lite om kvällen, debutsläppet på Goldenbest och såklart....katter.

Tjejen Hela Dan 2012

7 Mar 2013, 13:51
Förra veckan släppte vi bomben och listade Stockholms tio-i-topp Killen Hela dagen 2012 och de som bubblar. Nu har turen har kommit till Stockholm tjejer när Tête-à-tête rankar 2012 års giganter.