Richard Herrey och Anna Book
Anna Book riktar en liten känga mot Richard Herrey. - Foto: Karin Törnblom/TT Bild, Jonas Ekströmer/TT Bild. Bilden är ett montage.

Anna Books känga till Richard Herrey: "Han var ju ingen Jesus själv..."

Anna Book är inte rädd för att säga vad hon tycker och tänker om saker och ting. Nu ger hon en syrlig känga till Richard Herrey.


1985 släppte Anna Book, 52, sin första singel. Titeln var "Hjärtat bankar". 

Året därpå tävlade den då 15-åriga Anna Book i Melodifestivalen med sitt bidrag "ABC". Anna vann inte Mello, utan vinsten 1986 gick till Lasse Holm och Monica Törnell som tävlade med låten "E' de' det här du kallar kärlek".

Anna Book hamnade på femte plats i Melodifestivalen det året, men med låten "ABC" så hade hon tagit sig in i det svenska folkets hjärtan för alltid.

Utöver artisteriet så har Anna Book genom åren synts i tv-program som Fångarna på fortet, Biggest Loser VIP och Let's Dance.

Anna Book vann Biggest Loser VIP år 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

Anna Book avslöjade sin extrajobb 

Coronapandemin slog hårt mot flera artister, och när Anna Book gästade Nemo Hedéns podd så berättade hon mer om sina okända extrajobb. Hon har bland annat sålt saker på loppis och stått i butiker.

– Jag har haft två riktiga jobb, stått i butik och jobbat restaurang. På ålderns höst. Det är många som undrar hur fan jag har klarat mig sen jag var 14 år i den här branschen. You tell me, sa Anna Book i "Nemo möter en vän".

Anna Book. Bildkälla: Stella Pictures.

Anna Books känga till Richard Herrey

På Instagram har Anna Book lite mer än 55 000 följare, och där är hon inte rädd för att säga vad hon tycker och tänker om saker och ting. Hon har tidigare hamnat i bråk med Pernilla Wahlgren, och hon sätter gärna ner foten när hennes följare går över gränsen.

Bianca Ingrossos ord till Anna Book efter hennes bråk med Pernilla

Ofta är Anna även uppfriskande rolig, som när hon avslöjade sanningen bakom sin nakenbild som hon tog i källarförrådet....

Anna Book och Pernilla Wahlgren i storbråk: "Vad vill hon mig?"

Tidigare i veckan la Anna Book ut två bilder från förr, och hon drog sig då till minnes hur snacket gick under den här tiden – och riktar en liten känga till artisten Richard Herrey, 58.

Richard Herrey. Bildkälla: Johan Nilsson/TT Bild
Anna Book 1986. Bildkälla: Rolf Hamilton/TT Bild

"Det har gått lite mer än 38 år sedan jag släppte min 1a singel, Hjärtat bankar. Och 37 år sedan jag som 15 åring var med i Melodifestivalen med ABC, 37 år sedan. Skrattar lite åt minnet som jag kom över nu, att Richard Herrey tyckte att JAG var väl utmanande! Jag var ju rena helylletjejen, han var ju ingen Jesus själv om man säger så", skriver Anna Book och fortsätter:

"Men dömandet och ha sig åsikter om andra har alltid funnits där men där det FINNS ett facit - så ser man ofta vad det grundar sig i. Man dömer/känner andra efter sig själv det är en sanning som håller i sig än idag", skriver Anna på Instagram.

Här kan du läsa mer om Anna Book.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!