Emma Peters tävlar i På Spåret 2023-2024 tillsammans med Christopher Garplind.
Emma Peters tävlar i På Spåret 2023-2024 tillsammans med Christopher Garplind. - Foto: Anders Wiklund/TT & Stina Stjernkvist/TT

Emma Peters ord om På spåret: "Det var skitläskigt"

Skådespelerskan Emma Peters slog igenom med dunder och brak i humorgruppen Grotesco. På senare tid har hon gjort debut i flera stora produktioner i både tv och podd-format.


Emma Peters ålder – hur gammal är hon?

Emma Peters föddes den 10 februari 1978. Det betyder att hon fyller 46 år 2024.

Emma Peters make – är hon gift?

Emma Peters är gift, något hon bland annat berättat för Svensk Damtidning. Familjelivet verkar dock vara något hon vill hålla just privat.

Emma Peters familj – har hon barn?

Emma Peters har två barn tillsammans med maken.

Emma Peters längd – hur lång är hon?

Emma Peters är 166 centimeter lång, enligt sajten artistgruppen.se.

Är Emma Peters med i P3 Historia?

I början av 2023 meddelade P3 Historia på sin Facebook-sida att programledaren Cecilia Düringer får en kollega, nämligen Emma Peters. Under 2023 täcker hon tio av totalt 26 avsnitt för det populära podd-programmet.

Är Emma Peters en del av Grotesco?

Sedan 2005 är Peters en del av humorgruppen Grotesco som bland annat spelat in tv-serier och satt upp föreställningar och revyer. I gruppen är hon bland annat kollega med Henrik Dorsin, Per Andersson, Michael Lindgren, Emma Molin och Hanna Dorsin.

I en intervju med Dagens Nyheter har hon berättat om hur hon under studietiden på Teaterhögskolan i Stockholm blev en del av Grotesco. Humorgruppen bestod då av ett tajt kompisgäng från Lidingö som Peters blev en del av.

– Det sammanhanget blev humorgruppen Grotesco. Vi har gjort väldigt skojiga saker ihop. Både konstnärligt och socialt.

Är Emma Peters med i På Spåret 2023/2024?

På Spåret 2023/2024 sänds med start på SVT den 3 november 2023. I den populära tävlingen bildar hon lag tillsammans med Christopher Garplind, programledare i Sveriges Radio. Det är andra gången de bildar lag i tv-programmet. 

Andra som tävlar i På Spåret 2023/2024 är Peter ApelgrenHector ApelgrenJennifer KücükaslanJohan KücükaslanNiklas KällnerLena Nordlund och Marie Agerhäll.

Första gången de medverkade var säsongen 2022/2023. Inför sin medverkan i den första säsongen berättade hon för Dagens Nyheter om hur hon kände under inspelningen.

– Jag älskar själva programmet. Det var skitläskigt att vara med. Men samtidigt så kul att jag struntade i om jag blottade min okunskap för hela svenska folket.

På Spåret 2023-2024: Deltagare, grupper och datum för finalen

Har Emma Peters Instagram?

Emma Peters har inte något konto på sociala medie-plattformen Instagram.

/
/
SVT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!