Tommy Myllymäki fru
Tommy Myllymäki skiljer sig. - Foto: Stella Pictures/Henrik Montgomery/TT

Tommy Myllymäki och frun skiljer sig – efter 19 år tillsammans

Tommy Myllymäki har nyligen bekräftat att han och Malin Qvänstedt Myllymäki går skilda vägar. Paret har varit gifta i omkring 19 år.


Tommy Myllymäki, 45, är proffskocken som vunnit en rad prestigefyllda matlagningstävlingar och idag driver sin egen tvåstjärniga restaurang AIRA i Stockholm. 

Sedan 2023 är han även en av jurymedlemmarna i Sveriges mästerkock där hans jobb går ut på att med stränga ögon bedöma Sveriges amatörkockar. 

Vi måste prata om Myllymäkis glow up i Sveriges mästerkock 2024

Prins Carl Philip och Tommy Myllymäki. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT

Då Tommy Myllymäki ersatte Markus Aujalay vars sista säsong blev år 2022 så kan man säga att han hade stora skor att fylla. Men det hela har gått galant och tittarna var snabbt överförtjusta i Myllymäki. 

Utöver hans roll i Sveriges mästerkock så kan man säga att Tommy Myllymäkis privatliv också engagerar tittarna till max. På sidan av sin matlagning så lägger Tommy många timmar på sin löpning och har bland annat sprungit maraton fler än en gång.

Precis som med alla kända ansikten är gemene man även väldigt nyfiken på Tommys kärleksliv och under veckan bekräftade han att han och frun Malin Qvänstedt Myllymäki ska skiljas. 

Stjärnkocken Tommy Myllymäki visar upp superkroppen: ”Lätt val”

Tommy Myllymäki om skilsmässan: "Jobbigt"

Tommy och Malin Qvänstedt Myllymäki träffades redan 2005 på Öland och enligt Malin var det kärlek vid första ögonkastet, vilket hon berättade i en intervju med Vetlandaposten

Malin Qvänstedt Myllymäki och Tommy Myllymäki. Bildkälla: Stella Pictures

– Det var på Öland och det var en första blinken kind of love, sa hon då. 

Paret gifte sig 2014 och har idag barnen Nahla, Noomi och Jack tillsammans. Men tidigt 2023 tog kärlekssagan slut och profilerna ansökte efter skilsmässa, någonting som Tommy nu bekräftat till HÄNT

”Ja, vi ansökte om skilsmässa tidig höst 2023. Givetvis jobbigt...”, skrev han då. 

Tommy Myllymäki avslöjar: Här är maten jag INTE vill äta

Huruvida någon av parterna träffat någon ny är ännu oklart. Men det började tisslas och tasslas när Tommy nyligen dök upp på idrottsgalan tillsammans med Karin Frick

Karin Frick och Tommy Myllymäki. Bildkälla: Stella Pictutes

När HÄNT frågade om vilken relation Tommy och Karin har svarade hon:

– Jag kommenterar inte mitt privatliv. Jag kan gärna prata om jobbet och så, men mitt privatliv det låter jag vara för mig själv.

Tommy Myllymäki saknades i Sveriges mästerkock – det hade hänt

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!