Miiko Albornoz blev matchhjälte mot Sundsvall.
Miiko Albornoz blev matchhjälte mot Sundsvall. - Foto: Scanpix
Det blev inget mål för Mathias Ranégie - men väl en framspelning.
Det blev inget mål för Mathias Ranégie - men väl en framspelning. - Foto: Scanpix
Tokelo Rantie jublar över sitt 2-0-mål.
Tokelo Rantie jublar över sitt 2-0-mål. - Foto: Scanpix
Oscar Berglund gjorde en jättematch för Sundsvall och bärgade nästan en poäng ut "Giffarna". - Foto: Scanpix

Målexplosion i slutminuterna håller MFF:s gulddröm vid liv

Malmö tog chansen att haka på Elfsborg. Men segern satt långt inne - tack vare Sundsvalls Oscar Berglund.

Malmö - Sundsvall 2 - 0

Mål: 1-0 Albornoz (87), 2-0 Rantie (89)

Publik: 11 534

Övriga resultat:
Åtvidaberg - IFK Norrköping 1-1

Mjällby - Syrianska 0-2

MALMÖ. Mathias Ranégie och Daniel Larsson försökte. Men det var MFF:s ytterback Miiko Albornoz som fick in bollen i den 87 minuten.

Ranégie stod för framspelningen och Albornoz för ett välplacerat skott som inte ens suveräne Oscar Berglund kunde rädda.

- Vi skapar hur många målchanser som helst men får inte in bollen. Men den här gången var det min tur att göra mål det sa Albornoz till Canal Plus efter matchen.

Efter målet släppte Gif Sundsvall på tyglarna och satsade framåt. Det höll i en minut - sedan kontrade Tokelo Rantie kontrade in 2-0.