1 av 3
- Foto: TT Bild/CLEARWATER POLICE DEPARTMENT
2 av 3
- Foto: CLEARWATER POLICE DEPARTMENT
Polisen vädjar om allmänhetens hjälp.
3 av 3
Polisen vädjar om allmänhetens hjälp. - Foto: TT

Den här synen gjorde polisen chockade "Det såg ut som en zombiefilm"

Polisen hittade personer som tagit Spice-överdos.


USA. Det var i onsdags som polisen i staden Clearwater i Florida hittade tre personer som tagit en överdos i Crest Lake Park, skriver norska Side 3.

En bild visar hur alla tre ser helt utslagna ut, en av dem ligger på marken. Polisen misstänker att de har tagit drogen Spice.

– Det såg ut som en zombiefilm, säger en av poliserna Eric Gandy om synen de möttes av.

Förutom dessa tre personer så var det 15 andra som gick runt i parken och var påverkade.

I en video som polisen Eric Gandy spelat in ser man hur han försöker prata med flera personer för att ta reda på hur länge sedan de tagit spice.

– Vad heter du? Frågar han i videon upprepade gånger.

Enligt honom så växer antalet överdoser i staden. Till WFLA News säger han att polisen gör sitt bästa för att stoppa utvecklingen, men de som använder droger är ett steg före dem.

En som märkt av problemen i parken är 29-åriga Jerome Freeland. Även han menar att folk ser "zombifierade ut". Enligt Jerome är det framför allt hemlösa som tar drogen.

– De går och köper drogen med pengar som folk ger dem och de sätter sig i våra parker och på andra håll, säger han enligt Side 3.

Polisen varnar folk att använda sig av Spice som även kallas för syntetisk marijuana – användare vet inte vad de får i sig. Bland annat har en 19-åring blivit hjärndöd av drogen.


/
/
/
/
/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00