Stockholm

Anders Öfvengård

Anders Öfvergård är född 3 januari 1968 i Danderyds kommun, Stockholms län, han är som mest känd under namnet Arga snickaren. Anders är en svensk programledare, entreprenör, finsnickare, byggnadsingenjör och snickare. Han driver ett eget byggföretag som heter A. Öfvergårds snickeri & bygg AB. 


Arga snickaren är ett program som Anders var programledare i, programmet gick ut på hjälpa personer som påbörjat ett misslyckat ombyggnadsprojekt i sina hem, programmet vann en kristall år 2010 för ''Årets livsstilsprogram''. Arga snickaren sändes i Kanal 5 mellan 2009-2015 därefter tog Per "Pirre" Starrin över. Anders började då att istället arbeta med Arga snickaren VIP. 2014 spelade han även in programmet Arga restaurangen. 2017 var Anders aktiv med programmet fuskbyggarna som han ledde tillsammans med Martin Timell, han var programledare i en säsong. 2017 medverkade Öfvergård i programmet Let's dance, han dansade då med Cecilia Ehrling, de slutade på en 5-plats. Han har även lett programmet Robinson som sändes på TV4 2018.


Anders är gift med sin fru Cecilia och de träffades under ett arbetspass då han var hennes chef, de bor tillsammans på Värdmö och har två barn, Simon och Vilma. Anders har två barn till, Sara och Viktor, ifrån ett tidigare äktenskap.

Källa: Wikipedia


Anders Öfvergård
Anders Öfvergård. Bildkälla Bertil Enevåg Ericson
Visa resten ↓

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.