Löwengrip slår till med både nytt utseende och nya priser!

Ingen kan väl ha undgått att Löwengrip Care & Color lanserat nya förpackningar tillsammans med det betydligt kortare namnet ”Löwengrip”? 
Om du av någon anledning ändå missat ägarinnans alla uppdateringar på sociala medier om det nya utseendet så föll kanske ändå poletten ner när den ack så hemliga dejten helt plötsligt skulle ut och fram i strålkastarljuset på Unicefs gala till förmån för barnen?
Ingenting säljer väl kladd och kräm så mycket som en nykär bloggare som helt plötsligt bjuder in hela världen till det innersta av sitt privatliv?

Den som försöker få det här till att vara en taktik för att försöka begrava alla de falska siffrorna som Isabella använt sig av det senaste året är ingenting annat än cynisk.
Givetvis handlar det här endast om att hon är på tok för sprickfärdig av nyförälskelse och lycka för att kunna hålla honom hemlig en enda sekund till och att det här sammanföll med lanseringen – en ren slump.

Någonting som inte är en slump är att alla produkter nu fått en alldeles ny prislapp och i vissa fall även mindre innehåll än tidigare.
Om jag förstått det hela rätt så är det enbart utseendet och namnet som ändrats medan innehållet är detsamma.
Är det inte lite märkligt då att ögonkrämen ökat i pris med hela 116 kr eller att silverbalsamet ökat med 60 kr i pris samtidigt som innehållet minskat med 20%?
Jag orkar knappt ens gå in på vad som hänt med den enda produkten ur det här sortimentet som jag faktiskt använder.

Men det är ju lätt hänt!
Särskilt om man inte är så vidare haj (pun intended) på det där med siffror. Det har ju Isabella visat prov på både en och två gånger de senaste veckorna men förhoppningsvis kan den nya kärleken bistå henne där då jag förstått att han är lite av en börshaj. (Pun intended again)

Men ta er igenom de här jämförelserna så ses vi igen i slutet av det här inlägget för en sista sifferanekdot.

Så! Vad tyckte ni?
Känns priserna rimliga?
Det finns en enda produkt ur hennes kollektion som jag inte sett motsvarigheten till någon annanstans och det är den här sista produkten som förkortar torktiden på håret. Fråga mig inte hur det går till men fungerar gör den, men…

Det är nu jag är tacksam över att jag tappat extremt mycket hår det senaste året – ni kan vara lugna, det är inget fel på mig – för jag tänker fan i mig inte betala 80 kronor mer för den här tuben samtidigt som innehållet minskat med 20%.
De extra minuterna jag nu kommer få lägga på att torka håret kommer vara värt det. För mina insparade krämpengar ska jag köpa mig en riktig monsterfön som skulle få Carolas fläkt från melodifestivalen att blekna i jämförelse.
Så det så!

Men siffror…
Det var det vi skulle prata om här nere avslutningsvis.
Ni vet vid det här laget att Isabellas ”magic number” är 1.5 miljoner, eller hur?
Tror ni inte att den siffran återkommer även här?

Inte nog med att Bellas blogg har 1.5 miljoner unika besökare, nu visar även hennes kladd och krämföretag samma siffror.
Makalöst!

Jag har dock vissa svårigheter att härleda alla dessa följare som de säger sig ha.
På Instagram har Löwengrip drygt 23 000 följare och på Facebook typ 4 500 följare.
Var tusan är alla andra?

Kan det vara så att hon räknar alla sina egna följare på blogg, Instagram, Twitter, Youtube, Linkedin, Snapchat, Musical.ly, det lokala fiket, barnens förskola och grannarna här också?
Det skulle förklara varför jag haft lite svårt att hitta dem.
Och om detta är fallet så vill jag faktiskt höja ett litet bannande finger till Isabella som jag anser är på tok för blygsam här!

Snälla nån – säg som det är i stället.
Löwengrip har inte 1.5 miljoner följare utan snarare 1 527 277 följare!!!

Tack för tips!!!

392 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ????
    blev droppen när jag gick in på deras hemsida och såg 1.5 miljoner där också. finns det ingen hejd på människan? varför går pingis med på detta ständiga ljugeri?! och alla de som jobbar där? måste vara oändligt pinsamt nu.

      Pingis är nog väl medveten om siffrorna de går ut med.

      Pingis är givetvis med på allt. Dags sluta tro att hon är den seriösa av dem….

      Ställde denna fråga till pingis på dm insta: hur ståller du dig till avslöjanden om bellas statistik?
      Hon svarade att Bella har bemött detta på hennes blogg…

      Jag inte kollat på priserna. Men märkt att många affärer med kläder att storlekarna blivit mindre. Alltså mindre tyg mindre kostnad.

        Vanity sizing

          Vanity sizing är väl tvärt om? När plagget blir större medan siffran på storlekslappen är densamma – för att man ska kunna känna att man fortfarande har den ”lilla storleken”.

      Skandal!! ?

      Kan någon snälla göra lite sköna parodier nu!! På tuben! Economista Lifestyle!

    Dom verkar ju ha ändrat innehållet också

    ”Optimerat varenda produkt till en högre kvalité, bytt en del dofter”

    ..inte för att jag kanske tycker att det rättrdigar den prishöjningen (dom låg ju högt i pris redan innan) men ändå.

      Jag tycker ”optimerat innehållet” låter som en efterkonstruktion för att kunna ta de priser de behöver för att betala hela omstylingen och nylanseringen…

        Tycker samma. Hon svarade på en kommentar om att ”Tålde du den gamla kommer du tåla denna med” och så borde hon inte skriva om dom har ändrat i produkten.

          De kan ju ha samma ämnen i sig men ”renare” och dyrare att köpa in.
          Samma som att du kan köpa eldorado ris och fancy ris. Konstig jämförelse ja men…

        Kan inte någon jämföra innehållsförteckningen!?

          Ja jag skulle vilja höra en hudterapeut jämföra innehållsförteckningar med de gamla produkterna och de nya.
          De ht jag känner pratar mkt om hur mkt eller lite vatten eller ”utfyllnad” det är i och att det är dyrare med en produkt utan massa ”utfyllnad” men då går det också åt mindre av produkten.

          Det är typ så mkt jag kan om skönhetsprodukter ?

            Hade tänkt ta och jämföra innehållet, fick dock inte fram de nya produkterna för nån timme sedan(något fel på sidan tydligen), men ska göra ett nytt försök!
            Däremot kikade jag på The Cream lite snabbt och den verkade innehålla en massa utfyllnad, just som du säger. Längre innehållsförteckning än en ansiktskräm jag köpt i matbutiken för ca 4€ dessutom. (Brukar generellt få dåliga vibbar av kilometerslånga innehållsförteckningar – mycket onödigt får plats där!)

            Mvh hudterapeut

              Intressant, E. Återkom gärna sen.

                Har gått igenom innehållet nu, finns en låååång kommentar av mig nästan längst ner bland kommentarerna här!
                Kan ju skriva här också att jag kollade nya produkten med – exakt samma ingredienser.

      Hur 17 skulle någon lita på detta, Bella som inte kommer med en enda korrekt siffra?? Tror knappast de optimerat något öht!

      Isabella har ju sagt att det är väldig bra marginaler på skönhetsprodukter, alltså de är billiga att tillverka för dem och dyra att köpa för kunden!!

    Förstår verkligen inte vad som är speciellt med dessa produkter? Har provat några men det finns betydligt billigare och bättre produkter än dessa. Ni som handlar mycket där, varför köper ni Löwengrips produkter?

      Jag är faktiskt nöjd med torrschampot, deon och hand-och fotkrämerna. Hårinpackning är också toppen, men schampo och balsam är inget vidare och absolut inte värt sitt pris. Har bunkrat upp med produkter när de var för halva priset, inte kommer jag att bwtala en förmögenhet för de nya förpackningarna.

      Deon dök upp med bra betyg i ett ”bäst i test” så jag provade den. Dock levde den inte upp till förväntningarna så den kommer jag inte köpa igen.
      Jag har också provat shampo och balsam när de hade 3 för 1 på Apoteket (tänkte det kunde vara kul att prova hennes produkter).
      Kommer inte köpa dem igen. Inget fel på dem men de gjorde inget för håret som inte 25-kronors flaskor gör.
      Jag är också nyfiken på vilka och varför man köper hennes produkter. Gör man som jag, testar en gång? Det kanske är tillräckligt för att ett imperium ska växa ?

        Min moster (50+ som inte hade en aning om Blondinbella och som såg produkterna på Ge-kås) köpte schampoo och balsam men sa samma sak, att de inte var bättre än något random billigt schampoo/balsam och att hon inte tänkte köpa dem igen.

        Jag fick deon i present, helt värdelös då den har en torktid på 3 timmar…

          Har även märkt efter man använt den en längre tid ( som mig i 1 år ca) så luktar den ” plast , svett ???? Har hört flera säga desamma när man rollat på den och den håller på torkar ( tar lång tid) så blir det en slags svett/ plast lukt ?

            VA?! Ocj här har jag gått med mina armhålor och luktat röv. HELT I ONÖDAN!?

            Är det inte så man tycker om alla deosar tillslut… Om man använder samma doft hela tiden, så börjar man tillslut förknippa den med svettdoft….

      Jag har Advanced skin care därifrån och den har verkligen hjälpt min problemhy (har alltså mycket stora porer, får finnar, oljig och torr samtidigt etc). Har provat MASSA olika märken och chansade mest med denna en gång när det va rabatt och blev glad när den funkade på min hy 🙂 Därför köper jag deras produkter. Kommer dock leta efter nytt märke igen då jag anser att dessa prisökningar är sjuka!

        Har du testat Le Roche Posay? Deras funkar på mig! Värt priserna (håller länge, finns på apoteken).

          Vilka produkter därifrån har du testat? Är sugen på att prova deras Rosaliac-produkter då jag har extremt känslig hud som blir röd och flammig och allmänt kaos. Cetaphil funkar på mig men skulle vilja ha något som motverkar rodnaden mer.

            Eucerins hypersensitiveskin serie är grym ingår några antiredness produkter. Jag älskar verkligen dom, finns även en gröntonad dagkräm(?) att komplettera med.

              Håller med om eucerins antiredness, har dämpat min rosacea grymt mycket.

            la roche posay toleriane ultra overnight!!

            Rosaliac-krämen är jättebra! Lugnar röd hy och är skonsam.

          Inte testat faktiskt 🙂 Tack för tips!!

          Håller med dig! Använder La Roche-Posay, Toleriane Ultra är mycket bra till känslig, fnasig hud.

        Kan varmt rekommendera Paulas Choice! Fick rekommendationen i kommentarsfältet här och kommer aldrig byta igen. Fungerade lika bra som receptbelagd kräm, Epiduo, för mig

          Hvilke produkter fra Paulas Choice bruker du?

          Paulas Choice är gryyyyyyymma! Fått så fin hy, mindre ytlig linjer osv osv osv. Är 30+

          Deras BHA liquid är verkligen bra. När det gäller bha är det viktigt med ph för effekt så rekommenderar verkligen den. Använder också fuktserumet för känslig hy och har testat aha:n också. Båda dom är super. Men har bytt ut aha:n mot apolivas enzympeeling som ”en gång i veckan peeling” för att den är billigare.

          Det passade dessvärre inte mig riktigt då jag tyckte att porerna blev ännu större och att jag blev mer ”flammig” än tidigare :/ men tack ändå!! 🙂

          Kan varmt rekommendera Iduns hudvård! Har aldrig haft bättre hy och kommer inte byta tillbaka. Finns på apotek och är väldigt prisvärd!

        Kör Skincitys hudtest och få rådgivning av deras personal. Var skeptisk själv men fick toppentips på produkter som passar mig och de har även en fantastisk kundsupport.

        Hej! Har du provat köpa Paulas Choice på Skincity? Där kan du först göra ett hudtest via deras sida, förklara dina problem med hyn och skickar en bild på ansiktet och så återkopplar en hudterapeut med vad dem tror skulle passa. Jag har haft jätteproblem med min hy, men efter jag provade Paulas Choice för röd och känslig hy, och en underbar nattmask så är min hy bättre än någonsin

        Gå in på Skincity och få hjälp att välja produkter där ? Exuviance och Paulas choice är super för problemhy. Dryga produkter som håller vad de lovar ?

          ??

            Hahahahaha garvar SÅ mycket åt den här humorn!

        Jag körde Biolines produkter länge och de gjorde underverk med min rosacea. Efter flera års användning upplevde jag dock att det blev sämre och bytte till Exuviance efter en behandling där. Fick en perfekt kombo rekommenderad och funkar klockrent på rosacea/väldigt känslig hy ?

        Jag använder Mary kays märke mot min problemhy! Och är inte dyrare än Bellas!

      Vilka produkter är lika bra och billigare?

        The Ordinary. Körde enbart Paulas choice förut men the ordinary sopar banan med dem, min hud har aldrig varit bättre och min plånbok gråter av glädje. Produkter jag har testat och kan tipsa om: Natural Moisturizing Factors + HA (dag och nattkräm), Granactive Retinoid 2% in Squalane (anti-age), The buffet (serum), High-Spreadability Fluid Primer (innan smink) och Salicylic Acid 2% Solution (mot finnar och andra orenheter plus exfoliering). Det är så jävla bra alltså. Kan inte rekommendera dessa produkter varmt nog.

          Vad har du för hudtyp? Har varit inne och kikat på Ordinary hur många gånger som helst men är helt lost… var börjar man, liksom?

            Kolla gruppen Badrumsskåpet på FB. Finns riktiga TO experter. Har bytt till TO efter 15 år m dermalogica. Sä värt!!! Lycka till!

        Tycker att iduns hudvård är bättre mot min problemhy och är dessutom billigare än LCC!

      Testade deon en gång och förvisso kände jag mig fräsch hela dagen men fick grova kliande utslag av den. Det är min enda erfarenhet av hennes produkter.. 🙂

      Det undrar jag med! Jag köper av principskäl inga varor som säljs eller frontas av osympatiska personer med så smutsiga värderingar som blondinbella. Men jag fick silvershampo+balsam i gåva och gjorde det stora misstaget att faktisk prova skiten. Mitt hår blev mycket mörkare och fick en jätteful grå/mörklila ton, tänk som en gråhårig tant med flottigt hår! Sämsta produkterna jag någonsin testat, otroligt överprisade, de innehåller skadliga ämnen och genom att köpa skräpet sticker ni pengar i blondinbellas fickor.

      Ansiktsmasken en sover med över natten funkar bra mot finnar och saltvattensprayen ger snygga lockar.

      Serum, ansiktskräm och ögonkräm förstörde min hy för ett par årsen. Det tog ett bra tag att återställa obalansen som blev (finnar, fet hy, pormaskar och mycket talgproduktion)

      Då är vi två som inte förstår varför man väljer att handla hennes produkter. Skulle någon ge mig valfri produkt av hennes sortiment i present hade jag inte kunnat dölja besvikelsen (då har jag ett redigt bra pokerface).

      Jag lägger hellre pengarna på dyrare märken såsom Clarins (fast hon är ju uppe i den prisklassen nu), Chanel och Biotherm. Aldrig att jag skulle ge de pengarna och veta att jag samtidigt bidrar till hennes leverne och luftslott.

      Har bara provat vissa produkter av nyfikenhet. Schampoo och balsam var inget speciellt alls. Till och med sämre än annat jag hittar i matbutiker. Hårinpackningen the Cure var rätt bra dock men absolut inte värd det priset. Ansiktskrämen ligger fortfarande hemma med halva kvar eller mer. Otroligt dålig. Var för fet och gjorde mig bara torrare/täppte igen. Det var nog det haha. Så ingen bra erfarenhet alls och dessutom var de på gränsen prismässigt redan innan och nu är de ju bara pinsamt dyra i förhållande till vad man får. Skulle inte få för mig att betala det där om de ens var de enda skönhetsprodukterna kvar på hela planeten. Hade blandat lite bikarbonat och vatten istället typ. De kanske höjt priserna för att som någon sa finanseiera omlanseringen PLUS att försöka profilera sig som ”lyxmärke”, de ska ju säljas på amazon luxury brands lol?

    Såg en kommentar på hennes sida att de inte skriver ut på den nya hemsidan hur många ml produkterna innehåller. Gick in och konstaterade det jag med. Är det en medveten strategi för att inte avslöja att de nya produkterna är mindre? För de kan väl inte vara så ”klantiga” att de missar en sådan viktig information?

      Det här med siffror och mängd är väl kanske inte deras starkaste sidor…?

      Man ser antal ml först när man lagt produkten i varukorgen.

        Är detta verkligen lov?
        I butik ska jämförspriser alltid vara tydligt märkta och därmed också storleken på den aktuella förpackningen.

          Jämförpriser behöver inte anges när det gäller varor med ”kosmetiska egenskaper” men det är ju ändå ett fult knep att inte tydligt visa hur mycket förpackningen innehåller.

        Självklart ska innehållet i ml framgå redan vid produktbeskrivningen.
        Detta måste vara en miss av de glada amatörerna hos Bella & Pingis.
        Däremot behövs inte som påpekats något jämförpris/ml.
        Jag vill inte tro att det kan vara medvetet som man undviker att skriva förpackningens
        innehåll i ml. Men blir det inte korrigerat så tror jag att man faktiskt varit medveten
        om att informationen saknas och det är inte ok.

    Superinlägg! Sammanfattar det mesta om henne och hennes oseriösa person. Kan inte fatta att någon fortfarande står bakom henne, ”framgången” måste bygga på att folk är så förbannat naiva! Lost in space.
    Makalöst är bara förnamnet.

    Och fansen som hyllar Hampus, den tjuuusiga mannen som gillar att driva med tjocka personer.
    Heja!

      han är ju ”en sund förebild för barnen” enligt bella ?

        ?

      Har missat detta! När drev han med tjocka personer??

        På sin instagram/Twitter brukar han lägga ut bilder/videos på överviktiga personer och lättklädda tonårstjejer.

          Charmigt…

          Följer honom och har inte sett något sådant. Kan du länka till något av detta?

              Ser inget av det ni skriver där

                Klicka på filmerna. Börja med den med två tjejer i bikini. Asiater ”så klart”.

                  Det är ju knappast hans video, bara ett vanligt viralt klipp? Skiljer sig ju inte från någon annan sida som typ 9gag? Verkligen inga ”lättklädda tonårstjejer” som det skrivs här.

                  Suck.

                  Det är hans VAL av klipp att lägga upp.

                  Men vill du inte förstå så vill du inte.

                  Även om han själv inte spelat in videon så speglar ju hans klipp vilken typ av person han är.

                  Totalt klasslös.

                  Sandra / 11:31
                  Så du menar att det inte säger någonting om den som faktiskt lägger ut och sprider det?
                  Det spelar ingen roll om jag citerar Hitler, postar porr och rasistiska filmer så länge det inte är jag själv som producerat innehållet?
                  ’Jag’ skojar inte om tjocka människor om filmen jag lägger ut är gjord av någon annan?..

              Åh, herregudrun vad massa smörja!
              https://www.instagram.com/p/BgLiYAVnKVJ/?hl=sv&taken-by=lifeofsharkweek
              Precis allt han postar är ju extremt tråkigt, och ca 20% kränkande i tillägg…

              Hela det här med ‘fin förebild för barnen’ får en helt ny innebörd… + lite smak av kräks i munnen…

            Jag vet inte hur man länkar till instagram, men du kan gå in på hans instagramkonto “lifeofsharkweek”.

            Där finns åtminstone två klipp, ett med en tonårig, lättklädd asiatisk tjej som ligger i en säng och ett med en överviktig tjej som ska hoppa över en boll och ramlar. De är på rad 4.

            Har även sett bilder på instastory men de finns inte kvar.

              Han verkar vara en ovanligt osympatisk person. De är verkligen helt perfekta för varann!

          Det brukar hon inte alls. Vad skriver du människa? Har sldrig sett henne lägga ut bilder på överviktiga och håna.

            Vänta, trodde du menade Bella.

          Men gud, hans insta var ju helt sjuk! Han verkar lika mogen som en 13-åring. Och hans kvinnosyn verkar ju lagom fräsch.

            Usch vilken ofräsch insta ja.. inte en kille att se upp till direkt.,

          Hela det här med ’fin förebild för barnen’ får en helt ny innebörd… + lite smak av kräks i munnen…

          Därav Bellas plötsliga förvandling.

          Närjag såg denna kille så tänkte jag .. en 10 årig oklippt lite rund kille m knästrumpor och shorts ??? Han ser ( inget illa menat) verkligen ut som en kille Bella skulle kunna styra över ? En riktig mes ? En förvuxen bebis .

        Han har även lagt ut en bild på vad han anser vara Bellas kritiker, en arbetslös ”tjockis” typ och skrivit hur en sådan person är med massa öknamn.

          Den tar jag gärna länk till om du har?

            Tror Cam la upp det här för ganska länge sen, men hittar det inte när jag söker. Minns inte när det var tyvärr. Kanske någon annan vet?? Eller Cam själv 🙂

              Tror den var på hans twitter någon gång ganska tidigt när det talades om att de dejtade. Fattar tyvärr inte twitter så kan inte bidra med att leta tyvärr!

                Det tar åratal att bläddra så långt tillbaka i tiden på Twitter. Någon som kan söka eller liknande?

      Verkligen bra inlägg, tröttnade inte en enda gång utan orkade läsa hela texten! Grymt jobbat cam cam!

      Och detta, som ju är jätteroligt:
      ’Men det är inget samboliv utan han bor i närheten av mitt kontor sedan årsskiftet’

      Låter verkligen som om ’närhet till Löwengrip HQ’ varit ett krav när hon valt sig en ny kille, eller indikerar ’sedan årsskiftet’ att hon faktiskt flyttat dit honom? Mer praktiskt så!

      För kvinnan i farten, som inte vill ha en man drällande i hemmet: ’NÄRKONTORSMANNEN!’
      Stick inom på väg till eller från jobbet, eller varför inte på lunchen – så går ingen tid till spillo samtidigt som du slipper kalsonger i tvättkorgen!

        Men om hon kunnat få plats med både en walk in closet och en sminkstation så borde det väl någon liten skrubb på kontoret att inreda där Hampus kan bo? Där kan vi snacka att minimera dötiden. Han kan komma fram och umgås med henne samtidigt som hon blir sminkad! Win Win!

          Ja, tänkte också på det, och hade faktiskt med en passus om kontorskrubbmannen – eller på norska ’bøttekottmannen’ – bara för att det är ett av mina favoritord…

    Galna överpriser för (för de flesta) okända produkter baserade på Isabellas hy och hår. Jag förstår att de söker sig utomlands för på den svenska marknaden håller inte det här. Men jag måste hålla med om att det låter bra med ”skandinavisk, naturlig hudvård”. Bara ordet skandinavisk säljer ju som smör utomlands.

    Undrar vem målgruppen är.

      Ja faktiskt. Känns som att torrschampot med koladoft och advanced skönare har två helt olika målgrupper. Men det kanske är bra? Eller blir det bara spretigt i ett sådant litet märke?

      Undrar om skandinaviskt räcker till, för särskilt naturlig (ekologisk/plantbaserad?) hudvård är det ju inte.

        Ja, verkligen. För att kunna lyckas internationellt skulle de vara tvungna att kapa kolaschampoo och dylikt som är omtyckt av deras gamla svenska kunder.

        Det skriker inte direkt exklusivitet och internationell klass.

      Hahaha tycker också det är så konstigt att sälja produkter med sig själv som testperson och som någon garanti för att de är bra? Som att hon har den allra känsligaste porslinshuden som ”bevisar” hur milda de är ??

      Men jag hade för mig att Bella sagt att produkterna är framtagna för att passa skandinaviskt hår? Har jag drömt detta? Har alltid undrat hur de tänkte sälja in sig i Saudie och UAE? Men det kanske är jag som missförstått?

        Hon har sagt det, men det kanske var ett säljargument i början…förstår inte heller hur den ekvationen går ihop.

          Tack, då hade jag inte hittat på då! Men tänker att det kan ändras lätt till att det hon egentligen menade är att produkterna är framtagna i Skandinavien. Det verkar ju som att hon har svårt med det där vad hon säger och vad hon egentligen menar 🙂

          Bella är nog inte så haj på ekvationer. ?

        Är ju dessutom väldigt många i Sverige som inte har ”skandinaviskt hår” heller. De flesta schampomärkena gör flera olika sorters schampo för att passa olika hårtyper. Har ingen större koll på BB:s grejer men har hon alltså bara en sorts schampo? Bör man inte bredda sig med än så?

        De blir inget saudi eller uae, de har dragit sig ur från den marknaden vad jag förstått. Blev för dyrt…..

          Hur vet du det?

    Men hon har ju skrivit att innehållet i produkterna är uppdaterade och förbättrade.

      Och mindre innehåll. Fast det ”glömde” de förstås upplysa om.
      Finns det någon siffra som är äkta med Löwenpick??

      Alltid riskabelt argument – var inte produkten så bra den kunde vara tidigare då?
      Ungefär som man står med en förpackning soppa i butiken och det står ”Ny godare smak”.
      Vad är det för äcklig smak man hade tidigare då?
      Varför lyckades man inte från början med bästa möjliga smak?

        Precis! Vadå ’bättre kvalité’? Var det gammal frityrolja i hudkrämerna förut då?

        Har aldrig förstått det resonemanget. Soppan var förstås så god den kunde vara utifrån förutsättningarna och kunskaperna dom hade då – nu har dom utvecklats och soppan är ännu godare. ”Varför lyckades man inte från början med bästa möjliga smak?” – Ja för att man utvecklas hela tiden. Man blir en bättre skribent, man blir en bättre producent, en bättre lärare ju mer erfarenhet man har. Det vore nästan pinsamt att vara lika bra som för 20 år sedan? Nog vill man utvecklas och bli ännu bättre? Även om man var bäst för 20 år sedan, under dom förutsättningarna.

      Du är ironisk va?

      Va? Skrev hon det? Jamendåså.

    Storsäljaren dvs deon Count on Me kostar nu 139 kr mot tidigare 125 kr.
    Fast det har gått att få tag på Count on Me billigare än 125 kr – jag har köpt för 100 kr
    och ibland för 115 kr.

      Ett tips på dupe på Löwengrips deo är Bats deo! 🙂 Jag tycker den torkar fortare och håller torrt längre än Löwengrips. Dessutom kostar den ca. 33 kr på apotea!

      Den har varit billigast på Apotea.se 103 kr tror jag
      Ibland runt 90 kr .

    Löwengrip försöker sig på en klassisk trading-up dvs ny image, nya förpackningar, färre referenser och högre priser.
    Det är bära eller brista nu för att sälja ut hela det kvarvarande lagret har inte bara inneburit sämre lönsamhet utan också försett konsumenterna med produkter som gör att de kanske inte behöver handla nu på ett tag. Och med de högre priserna kommer man att tappa många som tidigare köpt. Ett högt pris måste motsvara den känsla användaren har och får så produktens image kan inte höjas bara genom ett högt pris.
    En trading-up brukar behöva åtföljas av intensifierad marknadsföring i media och dessutom olika butiksaktiviteter och introduktionserbjudanden. Men där är Löwengrip svaga eftersom man förlitar sig på sociala medier, apoteksdistribution och försäljning online även om Åhléns och Kicks tillkommit som återförsäljare.
    Vi får se hur det går.

      De kanske försökte med en trading-up av Blondinbella istället: topstylade Isabella Löwengrip som lunchar med kungligheter och sysslar med charity …

        Hon kommer aldrig kunna lura high-end konsumenter att hon har klass.

      Snygg analys 🙂

    Jag tycker inte att det är konstigt att de gör en viss prisjustering i samband med nylanseringen men för vissa produkter känns ökningen väldigt omotiverad.

    …för de priserna går jag hellre och handlar av Clarins. Mycket bättre kvalitet tycker jag. Ska jag vara helt seriös så har jag inte ogillat hennes produkter men ser dem inte heller så fantastiska som reklamen vill påskina. Ett av schampoo-sorterna gillade jag dock inte alls, det är Long lasting. Först en märklig doft, steril och fick mig att tänka på sjukhusmiljöer, svårt att massera i håret och gav en sträv känsla. Inget för mig. Men sen prishöjningarna så struntar jag helt i märket nu.

      Fick ett schampo och balsam i julklapp, absolut inget speciellt med dem överhuvudtaget. Dock frustrerande att produkten knappt gick att klämma ut ur flaskan…

        Just det; flaskorna var väldigt kritiserade utifrån det att schampoo/balsam var svårt att få ut. Riktigt så upplevde inte jag det; ställde bara flaskan upp och ned när det började bli lite i dem.

        Ja och för en 40-+ som inte duschar med glasögon får man hoppas att man tar rätt ordning på schampo o balsam- flaskan, för den texten är både minimal och försvinner in i bakgrunden.

          haha, förlåt men lät lite komisk men såklart måste det vara drygt som sjutton att stå där i duschen och treva bland flaskorna. 😀 Har ingen nedsatt syn så det problemet upplevde jag inte heller men förstår ju att det måste varit frustrerande.

    Såg att hon skrivit på bloggen i samband med lanseringen att många avrått henne och Pingis från detta, att de kunde gå i konkurs och att de har nästan varit tvungna att ta lån för att få det att gå ihop. Jag förstår att Isabella skriver det här för att visa vilken sann entreprenör hon är, som går mot strömmen, men hon ger ju samtidigt många vatten på sin kvarn. Ingen vet ju ännu hur det går.

    Att veta att deras pengar tagit slut, gör ju också att man förstår ”lanseringen som var (visserligen fina) nya bilder på Instagram och en instastory där de anställda hurrar och släpper ballonger. Jag såg ju framför mig att de skulle ha värsta superpartyt! Men det kanske kommer…

    425 kronor för the Cream när den tidigare gick att få för 239 kronor på Apotea? Nja, hade jag använt den hade jag nog kollar alternativ…och varit lite besviken faktiskt.

      Bella tror redan att hon är Estée Lauder.
      Men att höja priserna gör ingen till Estée Lauder.
      Först kommer produkten, kvalitén, imagen, förpackningarna och sist kommer priset.
      Man kan inte höja priset och tro att produkten får image, kvalitet och prestige genom prislappen.

        Speciellt inte när deras image är lågprisprodukter. De måste ju vända sig till en helt ny målgrupp som antagligen inte är så lättlurade av hennes image.

          Bellas märke har ju varit ett märke som till största del varit riktat till de yngre . Finnar och oren hy , hennes blogg lovers som följer hennes slaviskt och gjort i många år. Tror hon nu har bitit sig själv i arslet ? Priserna som hon nu satt efter höjningen är inga priser som ” vanliga ungdomar kan slänga ut på krämer och schampon .

            Enl henne är hennes läsare 35 år

    TACK! Väntat på detta inlägg. Är så glad att det inte bra är jag som ser genom detta. Att byta namn till löwengrip kan visa sig vara ett fatalt misstag av företaget – illaklingande associationer med det varumärket just nu alltså…

      Ja det förstår inte jag heller. Hade ju varit betydligt bättre med ett varumärke som inte kopplas så direkt till Isabella själv. Märkligt att ingen Brand manager påpekat detta. Eller de kanske de har bara att Isabella tycker det är för viktigt att ha sitt eget namn på produkterna.

        Men det är väl Bella som är hela ansiktet utåt för märket? Det ska väl sälja på hennes image av den unga, vackra, företagssamma kvinnan som så lyckosamt lyckas kombinera familj och karriär? Vem i Saudiarabien skulle köpa ett helt okänt svenskt märke, nu försöker de skapa en nisch baserad på storytelling med Isabella som huvudperson. Och en saga utan dess like är det ju.

          Frågan är hur framgångsrikt det skulle vara om de använde oretuscherade bilder på henne..

          https://bloggbevakning.se/2018/04/10/fejk-fejk-och-ater-fejk/

      Fast det är väl ingen som vet något om statistikbluffen där borta i Saudiarabien?
      Har hört att kvinnor börjat köa upp för nya Löwengrip i Riadh.
      Frigörelsen är nära. Heja!

        Haha, de finns inte ens att köpa där ännu. Registreringen av produkterna kommer ta tid och kosta pengar. Ytterligare en sak som hon sagt som inte kommer omnämnas mer..

      Eftersom Isabella har något av ett track record av att lämna företag bakom sig när det börjar vardagslunkas eller gå dåligt, så förstår jag heller inte riktigt varför de går all in med Löwengrip…LCC hade ju kunnat bli en förkortning som är namn i sig. Som GB glass ungefär.

        Nej men Gillis och Sally ska ju ta över imperiet en dag ju, det vet du väl!

          Blanda inte in ungarna!

            Det är ju Blondiebells egna ord…

              Sant

    En av anledningarna jag kan tänka mig till att produkterna är så dyra är väl för att de tillverkas och produceras i Sverige? Då blir ju kostnaderna betydligt högre än om man hade gjort det i Asien eller Östeuropa. Sen kanske prishöjningen har att göra med den nya investeringen i design och produktutveckling.

      Eller bara ett sätt att blåsa folk ytterligare? Man kan ju börja med läsa blufftexten på hemsidan och fundera ett varv till…

      Har hela tiden tillverkats i Sverige. Det är inget nytt.

    Bra skrivet ! Det slog mig också, att lanseringen råkar vara samma dag där hon beskriver sin nya kärlek. Var hon dessutom tvungen att skriva så mycket om honom och deras kärlek? Och lovat att det kommer komma mer? Hon kunde bara skrivit att de är tillsammans. Det förhållandet kommer också ta slut.
    Hon har fortfarande inte svarat på kritik ang. Deras (hennes oxh odds) dreamteam och hela den grejen….

    MEN jag tycker de nya förpackningarna är mycket snyggare än de gamla! 🙂

    So there!

    😉

      Fast väldigt lika Maria Åkerbergs förpackningar. Eller?

        Det är ju liksom hudkrämsförpackningar. På hur många sätt kan de se ut? Nu är inte jag speciellt intresserad av hudvård men går jag bland hyllorna på Åhléns tycker jag att alla burkar ser precis likadana ut, olika färger bara. En tub är ju en tub.

      De är snyggare än de gamla men det är för att de gamla var så fula – tacksam jämförelse. De nya ser inte så exklusiva ut och kommer inte heller att stå ut på hyllorna – det finns redan så många märken med liknande stil.

      Å jag skiter fullständigt i hur förpackningar ser ut. Jag vill ha bra innehåll.
      Och ang LCC så kommer jag definitivt inte handla ifrån henne.

      Det där fantasislottet kommer att rasa en vacker dag. Hon startar än det ena än det andra. Känns inte så seriöst..

    Har hennes mask City Living och den är sååå average att den inte ens är värd det jag köpte den för innan dessa prishöjningarna. Den känns plastig och silikonig, som att den inte går in i husen typ. Hade inte tänkt köpa igen och kommer deffinitivt inte köpa nu ?

      PRECIS så!!!

      Glömde i tidigare svar på varför man handlar hennes produkter säga att jag prövat hennes torrschampo light, den gillar jag! Inte så att den är värd en prishöjning dock, knappt ens nuvarande pris. En reservation på att jag inte prövat andra torrschampon dock, så finns säkert andra som är lika bra och billigare dessutom.

    Nu har man ju kunnat handla till 50
    procent på gamla sortimentet.
    De som köper hennes produkter har nog ett litet lager hemma.
    Det lär nog dröja innan det kan bli någon större försäljning på de nya produkterna, som också är väldigt dyra.
    ????

      Ja tänkte också på det när jag såg tjejer på hennes instastory med kassar fyllda med schampo efter utförsäljningen på kontoret, de kommer ju inte köpa en ny flaska på ett år typ.

        Jag tror det är rätt värdefullt på dem på sitt sätt att få sälja ut lagret också. Det kostar att stå med lager.

        Men sen har jag inte klurat ut hur de nya produkterna då ska sälja, helt nya användare måste lockas. Heja heja. Undrar om det går bra. Undrar om hennes konstiga intervju där hon berättar hur generööös hon är, hjälpte..

      Och butikerna som nu tar in den nya serien kommer att tycka att grejorna inte säljer eftersom de naturliga köparna redan har fullt i skåpen (och de nya produkterna blivit dyrare).
      Och återförsäljare som tycker produkter säljer långsamt eller inte alls blir otåliga och vill göra plats för något som säljer istället.
      Plus att det går trögt med omköp eftersom uppstartskvantiterna står på hyllorna.

    Räknade om prisändringarna till procent. De flesta produkterna har en prisökning på mellan 20-40%, någon så mycket som 60% – men din favorit har nästan dubblat i pris: 87,9% prisökning!

      Tack! Bra räknat! ?

      Är det även medräknat med hänsyn till att mängden i produkterna minskar? För det är ju också en faktor i hur mycket dyrare det blivit.

        Men självklart! Det är ju därför jag gjort omräkningen, för att få fram reella jämförspriser.
        För quick dry whatever lotion så här:
        milliliterpriset tidigare var 159kr/125ml = 1,272kr/ml
        nytt milliliterpris 239kr/100ml = 2,39kr/ml
        prisökningen -> 2,39-1,272 = 1,118 -> 87,89%

        Prisökningen per förpackning – som ju är ganska ointressant – är:
        239-159=80kr -> 50,3%

        Det får man hoppas – annars är det fel på procenten 🙂

          Tänk på procenten…

      Camcam ska nog ta det personligt. Hon har ju gått ut med att det är en produkt hon gillar.

      SJUKT! Trodde de verkligen inte att konsumenterna märker det? inte fan köper man samma vara med en 80% ökning i pris????

    I oktober ska tydligen Bella hålla en föreläsning om sig själv för 40 000 kvinnor i Riyadh i Saudiarabien. Är det någon som har koll på vad det är för event? Det är otroligt många människor på en och samma gång, som en mindre rockkonsert.

      Du har verkligen humor, jag fick mig ett gott skratt.

      Hahaha! Låter som ett ”räkneexempel”.

      Jag vill gärna mejla till det företaget hon kommer presenteras av i Riyadh. Det räcker med lögnerna nu.

      Är du allvarlig? Hur vet du detta?

        Haha, nej, de kommer garanterat inte att ske!
        Hon har vad jag vet inte ens kvar sin verksamhet i varken dubai eller uae. Produkterna säljs inte där som hon så bestämt sagt i tidning nyss. Ska bli spännande att se. 40k i saudi lär inte bli lätt att engagera.

          Tack!

      Hon har väl i ”misstag” skrivit för många nollor igen. Rättantal är säkert 40 + lite överdrivit så slutantalet blir säkert sådär 27 deltagare.

      Måste vara en stor föreläsningssal!

    Och nu börjar jag leta efter ett nytt hudvårdsmärke, tycket produkterna var ganska dyra tidigare.

      Dermaceutic, för de med aknehud.

    Det var då fan det sjukaste.
    Användare ska alltså lita så pass mycket på den ”förbättrade formulan” eller ”ändrade dofter” i vissa produkter att det ska motivera en orimlig prishöjning och mängdminskning. Hade väl kunnat smyghöjt som ett normalbegåvat företag med 10-20 kr. Is this what Oprah would do?

    Jag funderar lite. Nu är kärleken ute, hon är sams med sin pappa. Vad finns det mer som hon sitter och ruvar på som hon kan droppa när det behövs? Så kom jag att tänkte på barnen. Vad tror ni oddsen är att Gillis plötsligt ”vill vara med på bild” när det börjar brinna i knutarna (ännu mer) hos BB?

      Nä nu kommer hon älta den nya snubben förstås, allt han är som inte Odd var….

        Allt går å sälja 🙂

      tror du verkligen hon skulle göra det? ?
      oh wait, det är bella utan gränser vi pratar om…

        ”Dock har barnen sin pappa redan, men jag är glad över att dom får en helt annat typ av sund förebild i deras liv.” Reagerade direkt på det här. Barnen har sin pappa men jag är glad av de har en HELT annan typ av förebild än honom i sitt liv ? Hon är för rolig.

        ”Aldrig krav och slentrian-häng.” Vi vet alla hur dumma Odd ville leva tillsammans med sin fru och mor till sina barn, mysa i soffan och laga mat med sås till henne. Diskutera vem som skulle göra vad i hemmet. Nya killen ställer inga krav, ses bara uppklädd på dejt och på magiska resor. Ingen vardag, inga köttbullar med brunsås, inga krav. Isabella kommer aldrig nånsin sluta med alla pikar mot sitt forna vardagsliv. Jag lovar er. Kvinnan som är så ofattbart lycklig över att ”Aldrig mer behöva leva sambo”, aldrig behöva bråka om att någon glömt köpa ”creme fraise” Inte behöva passa någon tid hemma. Inte behöva dela sin dyrbara tid med någon annan förutom när hon valt det, på en dyr restaurang eller Maldiverna.

          +1

          Det låter som ett oerhört torftigt liv.

            Tycker det låter soft!
            Vem vill ha ungar och brunsås när man kan relaxa på Maldiverna??

          Herre gud… jag blir alldeles paff. Förstår hon inte hur hon framstår?

          Låter sjukt härligt. Tycker det är toppen att arrangera sitt liv utifrån vad man föredrar och inte utifrån normer.

    Det finns inget i mig som skulle betala så där mycket för hennes produkter. (Jag skulle iofs inte köpa hennes produkter även om de var prissatta annorlunda).
    Jag kanske har missat något men i min värld är Löwengrip inget high end-märke. Det är som att Isabella tror att hon redan ÄR Estee Lauder, och prissätter därefter.

      Jag tycker de är i nivå med h&ms egna produkter. Ärligt alltså.

        Sämre..

        Ja sämre än h&m. De är ju Jätte lite utvecklade jämfört med de dyra märkena.

    Jämförde bara lite snabbt med Rituals som har typ 1.2 miljoner följare på Facebook. Undrar hur det kommer sig att Löwengrips 1.5 miljoner följare är så passiva att de inte ens följer Facebooksidan?

      Ha ha, precis! Rituals har ju egna butiker och känns som ett proffsigt och spännande märke. Löwengrip inte alls.

    Jag tänkte på en annan sak.

    Är det någon som förstår vad hon menar med att hon utvecklat sina produkter i “high tech open source dialogue”?

    För det kan väl ändå inte vara hennes modererade kommentarsfält hon menar? ?

      Föll bort ett och*

      *sitt modererade kommentarsfält
      Ska också börja kalla våra projekt som utvecklade genom “high tech open source dialogue” för det har ju gått några mail fram och tillbaka genom processen… men, för att svara på din fråga så nej, jag förstår inte vad hon menar.

      Ingen aning. Aargh stör mig som f-n på den dåliga engelskan i alla beskrivningar! Lol jag har ingen examen i engelska, men är det ingen av alla dessa 40 anställda som kan tillbringa lite tid på Sephoras eller Lookfantastics eller Paula’s choice engelska sidor och lära sig hur man beskriver hudvård??

      A viscous fluid with a scent of honey that is varm and comforting and gentle to your skin like we are to the environment? Whaaat? (Ok nu drog jag ihop lite, men ungefär så låter det.)

        Nu gjorde jag det lite värre än vad där stod. Jag glömde ett och.

        Det skulle stå high tech OCH open source dialogue där jag främst undrar vad i hela friden hon menar med ”open source dialogue”.

        Open source finns bara en betydelse av för mig så vill verkligen veta vad hon menar.

          Tror det betyder att head of radera kommentarer har använt Firefox.

            Ha ha ?

    Blev så sjukt irriterad och provocerad när jag såg de nya priserna på Löwengrip!!
    Jag använder många av produkterna då dessa funkar perfekt på min problemhy (dock har det tagit emot lite att köpa dem då jag personligen inte gillar Bella så mycket). Men produkterna har funkat bra. Är glad att jag köpte på mig en del på utförsäljningen nu, för med denna väldigt irrelevanta prisökningen kommer jag försöka hitta nåt nytt märke istället. Jobbar själv som säljare och prisökningar sker, men då men ca 5% till max 10% åt gången. Dessa ökningar är ju absurda!!

      Vad tråkigt för dig! Gillar heller inte Isabella så mycket, men har själv problemhy och vet hur mycket det betyder att hitta bra produkter!

        Visst att det är ett I-landsproblem men jag har samma bekymmer! Har haft svindyra märken för min problemhud förut med sådär effekt (bla Jan Marini) , så prövade jag LCC och har faktiskt tyckt att det funkar. För en mycket billigare peng. Snart är flaskorna slut och har bestämt mig för att inte köpa mer av henne nu, behöver ALLA tips på vad jag kan pröva istället som inte ruinerar mig!

          Testa vichy! Eller något dyrare Paulas choice och gör ett hudtest (gratis) på skincitys hemsida för att få tips på produkter som exakt din hy behöver.:) Jag förstår inte varför man skulle vilja använda LCC när det finns så många andra märken som har arbetat med hudvård så mycket längre än de har?

          Dermaceutic

          Boka in tid hos en hudterapeut 🙂

          Eucerin rengöringsgel med få ingredienser, Maria Åkerberg clearing face mask och aha peeling, Aco’s rosa face cream och face night, Paula’s choice 2% bha liquid som finns i provflaska.

          Lite högt och lågt, försöker lägga pengar på lite aktiva produkter, och snåla in på hudkräm som bara behöver vara snälla ingredienser. Till vardags använder jag bara Idun minerals foundation, tycker min hy mår mycket bättre sedan jag började med den. Använder lite mer konventionell make-up ibland, men blir sämre i hyn om det blir flera dagar i rad.

          Har inget tips på bra hudprodukter för jag tycker ingenting funkat på mig, däremot har min hy blivit helt problemfri sen jag slutade med mjölkprodukter! ? Jättevanligt att komjölk orsakar hudproblem.

          Hon har inspirerats av Dermalogica, så kolla deras produkter. De är inte heller billiga, men utvecklade av hudterapeuter och varit populära länge. Använde de förut, men nu kör jag Maria Åkerberg för vardagssaker (tvätt, toner, kräm, någon peeling i duschen) och the ordinary för avancerad hudvård (jag använder EUK134 som upprör huden lite i början, men sen blir underbar och gör huden så där perfekt men inget man kan pinpointa, och niacianamid mot mina finnar som kommer en viss vecka varje månad (men använder den preventativt varje dag), testade retinol från dem också men fungerade inte på mig).

    Tips på produkt gör snabbtorkande hår; hårolja Healing strength från L’anza

      Den är bäst!

      Om det är det blå serumet du menar så jaaaaa, har inte varit utan den senaste 6-7 åren. Bäst.

    Men alltså! Hur modererad är kommentarerna på hennes blogg? 98% är bara positiva kommentarer om nya kärleken och nya Löwengrip… Detta kan ju inte stämma?
    Om man kollar kommentarerna här och om jag jämför med mina egna tankar så blir man ju chockad när man läser hennes kommentarsfält!
    Ingen ifrågasätter timingen med pojkvännen som var så hemlig tidigare eller allt som kommit fram om sifferfusket på denna sidan… nästan obehagligt!
    Tyckte förr att hon var en bra förebild men nu ser jag rakt igenom det, det handlar bara om att lura sina följare och tjäna pengar på de, hon skrattar nog tyvärr åt alla hennes ”dumma” följare hela vägen till banken… tyvärr! ?

      Olika bloggar har väl olika följare och olika ”audience”. Tex samlas och hörs ju alla Bellakritiker här, och givetvis är det väl hennes fans som är positiva till henne som läser (och därmed kommenterar på) hennes blogg? Det har ju deklarerats många gånger av personer som kommenterar här att de vägrar gå in på hennes blogg.
      Sen rensar hon säkert bort en del kommentarer som inte faller henne i smaken, men orimligt är det ju inte att hennes följare hejar på i kommentarsfältet.

      Det finns en värld utanför denna bloggen people… en värld där denna granskning inte tar ens i närheten av så mycket plats som den tar i huvudet på folk här.

      Såg att det var flera som kommenterat posetivt ang pris ökningen, även om det skulle gälla världens bästa produkter från världens bästa person så blir väl ingen glad över en pris ökning?

    Men alltså, inlägget om Hampus är ju så cringe! Lägligt i samband med statistikljug och nylansering såklart, men hon kan ju inte heller låta bli att ge en känga till Odd. ”Barnen har ju redan en pappa men Hampus är en helt ny sorts sund förebild för dem.” För att Odd var inte en sund förebild? Eller läser jag in för mycket i det här?

      Det betyder väl att Hampus är en annan sorts sund förebild än Odd.
      En ny sorts eftersom Odd tydligen svarar för en gammal sorts.
      Jag tolkar det inte som att Odd inte skulle vara en sund förebild.
      Obs dubbla negationer.

        Det betyder inget när Bella skriver det. Allt är ju anpassat för publiken på ett eller annat sätt, med ett syfte att väcka reaktioner.
        Bella målar upp honom som förebild och nära barnen mm, såklart hon gör, kan lika gärna vara 0 sanning bakom detta.

        Fast ”forskarfröken” tror jag har en poäng. Det hade räckt med att Isabella skrev ”barnen har en ny förebild i sina liv”, MEN såklart var hon tvungen att använda ordet ”sund”.
        Varför då? Jo just för att läsarna reagerar och tänker att det är en känga till Odd. Var/är inte han en sund pappa åt sina barn?
        Så onödigt av henne att använda ordet i den meningen.
        Blir så less på henne och hennes ”strategier”. Ge mig något starkt att dricka, tack. Behöver det nu tack! Haha

      Detta är ju nåt Bella faktiskt är expert på! Smygprovocera eller hinta om nåt lite fint, så att det alltid går att tolka på olika sätt.

      Fast så står det ju inte. När jag läser via unv. is står det ”Dock har barnen sin pappa redan, men jag är glad över att dom får en till sund förebild.”

      Jag brukar inte försvara Bella men ni kanske inte behöver hitta på saker.

        Precis. Tolkar det mer som hon menar att barnen får en till ”bra” person i sitt liv, och att det är positivt.

        Hon har ändrat.

      Jättekonstig formulering, verkligen. Att ens ta upp dem i samma mening blir en sorts jämförelse oavsett vad man skriver.

      Tänkte också på det. Hon kanske menar att de nu kommer få se hennes mamma i en sund relation.

      Jag reagerar som du. Liksom, barnen har sin pappa redan men jag är glad att det finns en HELT annan typ av förebild än honom..

      Man får känna hur man vill inför den tolkningen. Det är min i alla fall. Kanske färgad av alla pikar Odd fått tidigare..

      Inget Bella skriver ska man ta på allvar, allt hör till strategin mer el mindre. Har vi inte lärt oss det än?
      Glöm inte alla lovord om Odd… och vad hände där

        Ett breakup hände, klart man tyckte att allt var super och personen bäst i världen när man väl var ihop med denne, men det tycker man väl inte när man gjort slut vilket man gör av en anledning?

        Eller ogillade alla här sina ex redan i förhållandet? Har aldrig haft kärlek som tagit slut eller ändrat sig om en person med åren?

    …with our 1,5 M followers”
    (1,5 ska vara 1.5 eftersom det är engelska)
    Man får väl anta att ”our” syftar på Bella i sin upphöjda roll som furstinna över Överdrivna Räckvidden och Samväldet av Skryt och Skrönor 🙂

      Hahaha, det där blir sjukt kul när man faktiskt håller på med matematik i mellan åt (våra följare som befinner sig i punkt (1,5) i ett ickespefikerat koordinatsystem)

        Nej det gör vi väl inte, det skrivs ju inga parenteser kring 1,5!

          Är som att säga att vi befinner oss i 3-fakultet om bella skulle skriva ”….. nu har jag 3!”

          3!=3*2*1

            Du anar inte hur många skämt folk drar om det under de första två studieåren.

          Ok, det kan ju också vara två columner i en csv-fil så visst, eller bara 1 och 5 som separata värden sure.

    Läste nästan aldrig hennes blogg innan din granskning. Men varit inne lite då och då nu.
    Såg de är en del som ifrågasatt henne ang hennes ökning på hennes produkter. Tråkigt hon har väl sagt innan hon vill nå ut till alla kvinnor bla bla bla….. hur tänkte hon då när hon ökade priserna??

      Men du tror på riktigt att hon menar det hon säger? Att det handlar om annat än att tjäna pengar??
      Ja det är inte konstigt hon har kunder iaf…
      Herregud 🙁

      Allt hon gör å investerar i riktar sig väl till kvinnan som läser hennes blogg, snittkvinnan är ca 35 enl Bella.

        Detta betyder att Bella också har läsare som är 15 år och läsare som är 55 år.
        Frågan är bara vad Bella har för underlag när hon påstår att genomsnittsläsaren är en 35-årig kvinna. Dessutom ska hon ju vara ganska framgångsrik yrkeskvinna och ha barn och familj. Detta kräver en hel del undersökningar för att kunna fastställa annat än som ren gissning.
        Jag känner inte till att det görs några läsarundersökningar av sociala medier av den typ man gör för andra medier t ex press, tv och radio.

    Bäst är i alla fall när Expressen intervjuar Bella på galan som var i måndags. De frågar henne hur mycket hon skänker som världsförälder och hon totalt pratar bort det..svarar inte ens på frågan..

      Att hon kom dit var bidrag nog tyckte hon, plus ett inlägg om d på bloggen så ANDRA kan skänka

    Alltså, jag trodde ju redan att förhållandet var officiellt iom att hon outade Hampus som sin dejt redan förra året på nån gala eller var det nu var. Så uppenbart att hon brer på nu pga lanseringen

    Köpt innan 3 för 2 för jag var nyfiken men nä..tycker inte hennes produkter är värt sitt pris. Däremot har jag fyndat lite nu på rea..på lyco sålde de ut för mindre än halva priset när man passerat kassan.

    Undrar också vem som är tänkt köpa hennes produkter. För yngre är det saftiga priser numera, och för äldre finns andra mer välkända märken.

    Tycker dom gamla flaskorna var finare femininare och fräshare. Hon är ganska rolig endå som står fast vid sina 1.5 miljoner unika följare. ?

      Snarare rejält oseriös vilket hennes sk varumärke nog kommer lida av

    Ja det var ju väntat. Skulle aldrig köpa hennes produkter. I den prisklassen finns så mycket bättre som känns mer lyxigt. Plus att jag inte vill köpa nåt som förknippas med Bella, herregud jag har t om svårt för Estee Lauder nu för tiden.

    Förresten så har jag haft en slags leave-in produkt som förkortat torktiden på håret, tror den var från Joico eller Lanza. Så Bella var inte först med det.

    Usch, haha hatar att hennes olika knep fungerar, då jag nu varit inne på hennes kaos-blogg 3 gånger de senaste dagarna för att titta på the trainwreck efter månader av uppehåll med alla hennes olika provocerande kanaler. Känner med en gång dock hur dåligt man mår av att läsa hennes inlägg och detta bekräftar bara för mig att hon verkligen inte är en person jag vill eller ska följa på nära håll. Det är något så djupt icke-genuint med henne som jag inte kan ignorera.

      Är väldigt glad över att jag inte alls känt ett sug att klicka mig in på hennes blogg, trots allt rabalder. Nej, hon har bränt för många, eller nej ALLA, sina broar.

    Alltså är det ingen som kommer ihåg Schulman intervjun där han pratar om hennes pojkvän och säger att när hon väl ska gå ut med namn och bild, så borde hon ha en produktlanseringar kom att det kommer bli så positivt för henne…Hon skrattar och säger.. ja det ska jag tajma jäkligt bra hihihi haha.. jag KRÄKS!!!!

      Är det sant? Hade helt glömt.

        Japp.. vid 15.50 in i intervjun (var tvungen att dubbelkolla så att jag kom ihåg rätt, därför jag vet tiden ?)

      Håller med dig fullt ?

      Fortfarande helt obegripligt att hon avslöjade allt det där hos Schulman. Hon måste ha fått något i utbyte. Typ en egen reality-serie…

        Haha.. JAAAA såklart ?

    Jag tycker att hon är så extremt oekonomista. Hennes företagande styrs av känslomässiga nycker. För det första är hennes kollektion alltför stor och spretig. För det andra har hon nu slängt en massa pengar(läs produkter) i sjön istället för att fasa ut och uppgradera i butikerna allt eftersom produkterna sålt slut. Personligen hade jag struntat i namnbytet och endast slimmat utseendet på förpackningarna. Eftersom hon själv vill fronta sitt märke och inte använder sig av någon fotomodell så hade jag inte valt att fokusera på Saudi. Kan inte tänka mig att kvinnorna där kan relatera till ”lågpris” hud/hårvård som marknadsförs av en fnittrig nordisk blondin. Tror att de vill och kan konsumera de dyra exklusiva märkena som redan finns ute på marknaden. Ryssland,Polen,Lettland Estland osv hade varit rätt målgrupp med fokus på fräsch nordisk elegans som inte kostar skjortan men ändå utger sig för att vara ”exklusiv”. Varsågod Bella ,jag bjussar på den här analysen.

      Egentligen Tyskland också, men då skulle de behövt branda det annorlunda. Tänk Bella som var tillsammans med Nils. Bella ute i blåbärsriset, på en vandring i fjällen, i skärgården, på en farstun till en stuga i Småland och riktigt hardcore: Bella klappandes en älg. Och sedan en slogan av typen ”Löwengrip, natürlich schönheit aus frei swedishe Wald. ”, skulle kunna sälja fantastiskt bra enligt min erfarenhet av tyskar. Speciellt medelklassen i de rikare delarna av Tyskland.

        Hahhaha ni borde jobba för henne!

          Dels är jag inte i reklambranschen, och dels skulle jag inte stå ut en dag 🙂 Men tack.

          Dessutom glömde jag en detalj med tyskarna som skulle ställa till det, målgruppen för LCC/Löwengrip i Tyskland (medelklasskvinnor med en aktiv livsstil som gillar naturen) vill ha allt ekologiskt med naturliga råvaror och lite mumbo jumbo vilket skulle vara ett problem här. Jag kan inte riktigt se LCC lansera sina produkter tillsammans med sitt nyframtagna te med doft av rogivande granskott tyvärr.

        Haha åh wow! Bästa jag läst idag! ? Vad skulle jag inte ge för att få se den kampanjen! Kanske Hampus kan ställa upp och klappa lite älg! Är ju bara att lägga i lite lingonrisextrakt i serumet så är ju det naturliga fixat!

          Kom ihåg att de måste fixa ett te med doft av vårens första granskott och renlav också.

        Oh my!!! bli inte förvånad ifall Bella kontaktar dig. Vilken affärsidé! På riktigt alltså, inte så jag driver med dig. Tyskarna är ju galna i svensk natur. Var i Norrland förra sommaren och tyskar överallt 🙂

        Finsk Lumene kör hårt på detta koncept.

          Damen, jag kände på mig att det var för öppet mål för att jag skulle vara först. 🙁

            Damn, inte damen…

      Alltså verkligen. De verkar inte gjort någon målgruppsanalys???

    Det här stora som hon skrev ”skulle komma i media snart”, menar hon på riktigt att det skulle vara hennes pojkvän?! Högst troligt att sifferfusket blir mer intreessant för media att skriva om ?

    Testa denna. Gör att håret torkar betydligt fortare.
    https://eleven.se/orofluido-hair-oil#27688

    Jag har länge varit nyfiken på Bellas produkter. Passade på att köpa nu när det var utförsäljning, köpte fotkrämen, ansiktspeelingen, ett balsam och peeling för kroppen. Är ganska nöjd med samtliga produkter faktiskt. ?

    Kommer dock aldrig köpa något igen i samband med den nya lanseringen. Sjukt tråkiga och fula förpackningar samt hutlösa priser för produkter som inte ens är så etablerade ännu…

    The body shop är ett märke jag gillar och om man jämför dem med Bellas produkter så har tbs så mycket högre kvalité. Bellas produkter var helt klart värda det jag betalade för dem (50% rea) men absolut inte det ordinarie priset och absolut inte de nya priserna (om ni inte produkterna förbättras drastiskt).

      ? skrev ett svar som hamnade nån kommentar nedanför!

    Jag som tyckte det var för dyrt innan behöver ju verkligen inte göra mig besväret att testa produkterna nu när dom är ÄNNU dyrare. Hur många av hennes följare har så mycket pengar att de har råd att slösa bort dom på dessa produkter?
    Med tanke på hur mycket BHA-syra osv som finns i deras advanced skin Care så kan man köpa betydligt syratätare (=bättre) från typ Paulas Choice hos skincity, ofta på 20% och betydligt billigare än Bellas produkter.

    Har hon det så gott ställt att hon helt tappat greppet om sina följare och att alla inte har råd att leasa Porsche, ha livvakt osv?

      Såg (via Unvisit) att Guldkula (champagnen) vunnit pris och att den är ett led bland de produkter som hon tycker riktar sig till hennes målgrupp 35-åriga kvinnor. Jag har faktiskt inte fattat att det är en tanke bakom det jag sett som spretighet: hon riktar sig till en kvinna som Isabella själv, som har allt utlejt på hemmaplan, dricker champagne och smörjer in sig, trippar runt i inne- och utetofflor och har inte tid/lust med fler barn. Inte att undra på att hon måste börja söka sig utomlands, hur många av er passar in på den målgruppen?

        Om jag pluggat klart så hade det nästan kunnat vara jag, dock istället för allt utlejt på hemmaplan, barnfri bostadsrättsinnehavare där både jag och min man(just nu sambo men bröllop är i planeringsfasen) som höginkomsttagare, i åldersspannet 25-35.

        Jag har problemhy som lätt får finnar om jag inte tar hand om den, alternativt eksem/, småkänslig hårbotten, torr hy, skulle lätt kunna köpa ett par snygga innetofflor då jag har extremt kalla fötter och vanliga tofflor är okej till vardags, men segt när man har gäster, dessutom råkar jag vara vinintresserad.

        Men här är problemet: många av oss som faktiskt skulle ha ekonomi för många av Bellas produkter tycker att hennes varumärke är pinsamt. Även innan hon började springa runt totalt fnissande så var det inte någonting att sträva efter då det saknade allt hårt arbete som krävs. Bella framstår mer som en del av mina sämre bemedlade kvinnliga släktingar (i hela åldersspannet från precis lämnat tonåren till 70 års åldern) som drömmer om lyxliv men inte är beredda att kämpa för det. Hennes framtoning känns ärligt talat för min del mest som beteendet hos en nyrik lyxhustru som inte tagit sig dit själv.

        Sedan är jag kanske mer av extremen av ”intellektuell” och ”finkulturell” och så, men seriöst, inte ens hammarby sjöstadsmänniskorna på andra sidan kanalen kör runt i Porsche.

          Du har så rätt. Människorna i “luxury beauty”-målgruppen har alltid tyckt att Bella varit pinsam och vulgär.

          Det spelar ingen roll hur många makeup-artister och hårstylister hon anställer, hennes uppenbarelse och beteende är helt klasslöst. Det märks efter en sekund I hennes videos eller några rader i en intervju.

            +1

          Jag är egentligen Bellas målgrupp på många vis och har råd med produkterna, men NEJ – kommer inte lägga någon endaste krona på hennes saker. Jag köpte torrschampo för ett bra tag sedan och det var bra. Även ansiktsskrubben. Men när hon skenade iväg alltmer och visade sig ytterst osympatisk så valde jag helt enkelt att inte handla mer från LCC. Finns SÅ många bra märken att välja på, man måste inte stötta hennes sätt att driva business och manipulera sin omgivning. Jag tål henne inte, men det spelar ju inte henne någon roll. 😉 Önskar iaf personen Isabella allt gott, men hennes företag kommer jag icke supporta.

          Hehe kul ändå att vara lagd åt intellektuella o finkulturella hållet men samtidigt hänga i kommentarsfältet på en sån här skönt trashig blogg.
          Love it!

            Haha, den här bloggen är perfekt för pluggpauser. Du vet ”45 min plugg, 5-10 min paus”. Jobbigt att läsa dikter på 1800-tals engelska eller typ Der Spiegel när man ska tillbaka till att typ räkna på kvarkar.

              Vad pluggar du för ngt?

                Tyvärr sällan på exakt kvarkar, har nog bara hänt en gång. Men nanofysik är huvudnamnet, sedan är jag egentligen mest intresserad av att köra fysiksimuleringar.

          Precis så jag känner med! Borde vara inom kategorin men skäms fasen i hennes ställe. Lägger lätt 1000-1500 kr på hudvård i månaden, men håller mig till Bioline (magiskt) och väldigt prisvärda och toppenbra Paulas Choice! ?
          Löwengrip för mig är som Gunry (inget fel i det) men till ockerpriser.

        Det finns väldigt många champagnemärken tillgängliga genom Systembolaget så ingen tror väl att Bella gör mänskligheten en tjänst genom att framhålla just Guldkula. Det är ett udda märke som ingen väl kände till innan Bella började surra om det.
        Personligen föredrar jag någon flaska av de märken som finns i de flesta av Systembolagets butiker t ex Pol Roger eller Bollinger.
        Guldkula finns visserligen i beställningssortimentet men jag skulle inte besvära mig med att beställa och vänta några dagar på en eller ett par flaskor champagne några gånger under året. Jag misstänker att det inte är så vanligt heller bland Bellas påstådda målgrupp av 35-åriga kvinnor i karriären att köpa särskilt många flaskor champagne under ett år. Det är knappast av omsorg om sina läsare som Bella säger sig ha ”investerat” i Guldkula.

          Fast om Bella faktiskt haft en köpstark målgrupp av kvinnor i 35 års åldern som såg henne som tillförlitlig så skulle många kunnat tänka sig att beställa hem en flaska till t. Ex. En födelsedag och ifall de gillar den tex beställa hem ett lager om säg 5 flaskor och ha i vinhyllan till särskilda tillfällen. Det finns många stora producenter som lyckas sälja rätt mycket vin via beställningssortimentet i dagsläget. Eller i varje fall tillräckligt för att få en plats i ordinarie sortimentet, och sedan:boom massor med sålda flaskor. Och ärligt talat, pol rodger är okej, men Bollinger känns mest som en champagne för folk som inte har koll, men vill ha champagne. Personligen föredrar jag Graham Smith från Sydafrika, chsmpangesmak till cremantpris, men pga deras personalpolitik så bojkottar jag dem.

            Så du menar att James Bond inte har koll på champagne?
            I många av de senare filmerna är det Bollinger som förknippas med honom.
            Kanske har James Bond inte så bra koll ändå för i flera tidigare filmer från 60- och 70-talet valde han Dom Pérignon som nog får betraktas som ett safe card i sammanhanget. Jag ser det väldigt mycket som ett märke
            för hiphoppare med guldkedjor en masse.
            Intressant översikt:
            http://www.champagneclub.com/Content-Web-Article/941cd401-978f-4343-909f-77d37db92cf0/the-name-is-bond-james-bond.aspx

              Fast Louis Roederer Cristal är väl det skämmigaste?
              Där talar vi hiphop!

              mind blow: du vet om att James Bond är en fiktiv karaktär va? James Bond har inte koll på någonting då en icke existerande karaktär per definition inte har tankar och åsikter, ty existens är ett krav för att kunna tänka.

                Vilken humor du verkar ha!

              BTw: https://dinvinguide.se/fredrikschelin/champagne-bast-i-test-2017/
              Inga av de nämnda champangesorterna finns med.

        Vad är det som säger att man inte kan köpa sig en utmärkelse när det gäller vin precis som man kan köpa utmärkelsen Sveriges Mäktigaste Näringslivskvinnor?

    Ja jag håller med! Tror inte Löwengrips produkter är sämre eller bättre än annat, men de ligger lite för högt i pris och är för förknippade med Isabella för mig. Jag testade handkrämen på apoteket, luktade gott, torkade snabbt, snäpplock, helt ok för 49 kr, halva priset. Men också en sådan doft som är trevlig ett tag, men när tuben är slut vill man variera. Då köper jag lika gärna bodyshops små tuber, speciellt nu när nya tuben också har en sådan pillrig lillkork och det nätta priset av 119 kr.

    Jag köpte deon på rea. Tyckte den var helt okej till en början, men sedan tyckte jag inte alls att den fungerade så återgick till min gamla. Fick någon kräm till håret som skulle göra att det torkar snabbare men jag märker ingen skillnad alls? Använder den mest för att den ska ta slut + gillar doften. Skulle inte köpa produkterna igen och vänder mig nog till andra skönhetsmärken jag vet fungerar för mig! ?

    Förlåt, men var jag den enda med såpass risig hårkvalitet att mitt hår blev jättetungt och MER fett av deras/hennes torrschampo? Jag provade den dagen efter nyduschat hår för att testa att få upp volymen bara men… Håret blev så kladdigt och tungt att jag var tvungen att tvätta om det. Kanske bara jag.. Är genuint nyfiken om det var ngn annan som upplevde detta.

      Samma här, sämsta jag testat och jag har testat några stycken…

    Jag tycker att Bellas medverkande i Schulman Show lite har förstört hela intrycket jag hade av henne. Det ENDA jag kan tänka på är hur väl planerat allting är. Att allting bara är noggrant uttänkta cykler av olika slags inlägg. Kan inte ta kärleksförklaringen på allvar eftersom det känns som man nu ser igenom alla kugghjul och att det nästan enbart hänger ihop med nylansering.

      Ett mysterium varför hon avslöjade detta ju?!? Visst att man förstått redan innan men ÄNDÅ. Vad var baktanken tro?

        En reality-serie i utbyte?

    För er som gillar Quick dry- produkten så finns den gamla förpackningen hos Lyko för halva priset. Plus en hel del annat med 50% rabatt.

    Kikar in och blir jätteglad över att senaste inlägget INTE handlar om Bella. Inlägget om Bianca är spot on och jag tänker att äntligen kanske Bloggbevakning återgår till att vara den där roliga bloggen som jag faktiskt gillar. Bara för att hitta det här inlägget som inte bara i vanlig ordning sågar Bella, utan nu ska vi tydligen börja om från början och köra hela 1,5 miljongrejen IGEN?
    Ärligt, räcker det inte nu? Börjar bli mer Bellabevakning än bloggbevakning.

      Jag börjar känna detsamma. Och inte är det bara 90% bellainlägg nu utan även i de få inlägg som handlar om något annat diskuteras det endast bella i kommentarsfälten. Fruktansvärt ointressant för oss som inte viger våra liv åt att diskutera för/emot allt bella gör.

      Håller inte alls med. Bella har tagit över efter Linda Rosing och Anna Book. Är på riktigt så fascinerad över denna kvinna som ljuger och fabricerar ihop hela sin tillvaro och med nylanseringen av hennes produkter så är det som att följa en riktigt bra serie – man måste se hur det slutar.
      Önskar dock att Odd kunde börja blogga igen, eller åtminstone ställa upp på en intervju om livet med Bella. Tror dessvärre att en ekonomisk uppgörelse har satt munkavle på karln.

      Naaaw tänk om alla som luras och ljuger hade sådan tur, att folk efter en liten stund blir ”mätta” på granskning.

        Vem ska granska Camcam?! Hon har tur…

          Granska på! Vad vill du veta? Ha insyn i?

            Jag är nyfiken på vad du tjänar? O vad som avgör vad du tjänar. Får du en fast summa varje månad eller beror de på kommentarer/sidvisningar?
            På riktigt nu menar inte som nått hatigt utan fattar inte hur man tjänar pengafråga på blogg när man inte visar upp pridukter. 🙂 hade varit kul att veta hur du jobbar o vad du gör

              Jag får betalt per sidvisning som baseras på av Google Analytics.
              Sen får jag även betalt för de videos jag gör och som publiceras via Youplay. Den summan är helt avgörande vilken typ av reklam som ligger på den, om det är premium eller mer ”utfyllnad”. Jag har precis börjat lära mig att göra och klippa film så än så länge har jag inte fakturerat för någon video än så jag har tyvärr ingen mer info att dela med mig av där.

                Men du vill inte säga vad du tjänar i månaden?

                  Jag har precis skickat min första faktura till Nyheter24 för en full månad och med sidvisningar och video hamnade den på precis över 100 000kr.
                  Jag har enskild firma som ska omvandlas till aktiebolag men på grund av saker som Nöjesguiden ställt till med så har det fått vänta. Så minst 50% försvinner i skatt och moms just nu.

                wow!!! det blir mycket djungelvrål o cola zero!! men antar att det inte blir nån löwengrip för pengarna? vad tar tjocka katten för ett inlägg?

                  Fyyy vad surt med 50% i skatt. Spyr på det här sjuka samhället.

                  Det ”sjuka samhället” som gör att Sverige är ett fantastiskt tryggt och generöst land. Jag har AB och har faktiskt inga problem att betala 50% i skatt, jag levererar en bra produkt och tar ett högt arvode helt enkelt. Tänker att just min skatt går till barn, utsatta kvinnor, vård, skola, barnomsorg och en massa bra grejer. Då känns det grymt att betala skatt! Solidaritet ??

    Jag har alltid älskat Got2b’s produkter när det kommer till hårstyling och de har en spray som ska förkorta föningen. Har fungerat bra på mig! Något du testat? ?

    https://www.lyko.se/schwarzkopf/schwarzkopf-got2b-mind-blowing-styling-spray-200ml-1

    Jag undrar lite hur konversationen går mellan henne och denne Hampus, gällande att ”släppa nyheten” att dom är ett par. ”Jo älskling, hela Löwengrip ska ju nylanseras nu och det har ju varit lite rörigt med siffrorna sista tiden så jag behöver få människorna att tycka om mig igen, så jag tänkte att jag kan berätta om vår relation nu. Blir det bra?”
    Personligen hade jag nog tyckt att det känts lite konstigt, att använda vår relation i det syftet, men det kanske bara är jag..

      Han vet nog hur hon funkar och spelar säkert glatt med

      Min erfarenhet av den där typen av ekonomer som jag misstänker Hajen är så tror jag han är förstående. Seriöst är han som de jag tänker på så skulle han sälja sin förstfödde för pengar.

        Har också erfarenhet av män som tillbringar nästan hela dygnet av av stirra på massor av skärmar och trade:a. Börshajar liksom. Tänk på filmen ”The wolf of Wallstreet. Kanske inte lika extremt, men ändå.
        Tror denna haj är lika fixerad vid framgång och pengar som hans flickvän att han är beredd att göra vadsomhelst. Han får sig ju dessutom ett namn på köpet! Jag menar hur många av oss visste vem denna Hampus var innan det begav sig?
        Känner en kille som synts på Isabellas blogg och stories x antal ggr. Han är börsmäklare så jag antar att han ingår i samma gäng. Nu var det flera år sedan jag träffade honom, hoppas inte framgångarna och livet runt Stureplan stigit honom allt för hårt åt huvudet.

      Kanske är lite ”lika barn leka bäst” över dom =)

      Men snälla.. Hur länge borde hon väntat med att outa enligt er Bella-hatare? Någon gång måste det ju ske OCH det var nog mer i samband med att de gick på en tv-sänd gala ihop som gjorde att han outades? Borde han inte fått följa med för att det då verkar som en strategi, och ni har nåt att klaga, gnälla, skvallra och skriva om (bra för camcam 😉 ). Ni tror kanske att det var Blondinbella som fick bestämma vilket datum Unicefgalan skulle gå av stapeln så att det passade in med nylansering av produkter? Eeeeh… De flesa brukar vilja vänta med att outa ett förhållande offentligt, särskilt som det finns barn med i bilden, så det var klokt gjort av Bella att vänta med det tills det blev riktigt seriöst. Så Ge er!! Varför inte gratulera henne till kärleken 😉

        Vare sig galan hade varit den kvällen eller inte hade hon berättat om sin pojkvän då. Datumet för lanseringen var ju bestämt=)

          Mycket möjligt… eftersom Alex Schulman tipsade om det 😉 Men nu blev ju pojkvännen uppvisad i både tv och tidning och det gratulerades och frågades så klart hon då berättar och går ut med att de nu är i ett stadigt förhållande. Tror ju inte att hon säljer mer produkter för att hon visar upp sin pojkvän. Men det var väl bra så finns det ju saker att skvallra, skriva och skamma för, så ni kan vara arga, ilskna och hata Bella.. Bra för camcam med alla kommentarer här så hon tjänar storkovan 😉

            Jag stödjer med glädje Camillas plånbok hellre än att bidra till någon som fuskar med siffror och slukt tänker ut strategier hur hon ska få sympatier. Dessutom är jag nästan 100% säker på att hon har en spökskrivare, hur schysst är det mot sina ”fans”? Ni naiva och trogna läsare? Ni köper en bluff, en påhittad illusion rakt av. Ni verkar vilja att hennes luftslott ska vara verkligt, att ni ska få dagdrömma er bort. För vem vill inte lyckas här i livet? Köra en Porsche och inte ens 30 år fyllda? Eller äga massor av bolag? Få priser osv.
            Wow! Men sanningen är att du kan få allt det här OM du är schysst och inte duperar människor. Vilket hon gör. Att människor inte ser igenom henne är tragiskt.
            Därför behövs Camilla och hennes granskningar.

          Tämligen säker på att de placerade lanseringen av Löwengrip strategiskt dagen efter Unicef-galan för att maximalt kunna dra nytta av de potentiella goodwill-poängen som kommer av att utföra välgörenhet.

    Det är verkligen gulligull och gröna skogar nu på bloggen. Aldrig har jag väl haft så svårt att glädjas åt någon annan. Jag är inte en missunsamm människa. Men när allt är ett spel. Ett erkänt spel. Hon hanterar sifferfusket med att vända det till hur synd det är om henne på ett pinsamt uppenbart sätt, så inte ens hot kan få en att känna medkänsla. Det är så underbart fint med Hajen och barnen. Allt är bara toppen. Alla blir så glada av hennes inlägg. Attityden på bloggen har vänt enligt beräkningar. Hon säger att hon ska röja sitt förhållande i samband med nylanseringen för att folk kommer ääälska det precis som folk ääälskar när hon tar barnen till bibblan och glömmer allt annat hon gjort då. Hon gör som hon säger, hon styr läsarnas attityder enligt plan, och det funkar. Det funkar.

    Och de här människorna har rösträtt..

      Finns dock ett tydligt mönster. Runt lansering stryker hon allt negativt.
      Snart kommer hon nog börja provocera igen och samtidigt släppa fram kritiska kommentarer. Hör till spelet..

      Men snälla Camilla… Låt folk glädjas med hennes kärlekslycka! Skulle det vara ett spel att hon är kär och lycklig, är killen inhyrd för strategi? Eeh.. När har hon sagt att hon ska röja sitt förhållande i samband med nylansering..?? Folk handlar ju inte mer produkter för att Bella har pojkvän och är kär. Sedan så röjdes ju förhållande iom att de gick på en tv-sänd gala ihop, men han borde väl inte ha fått följa med då, de borde väntat med att outa förhållandet tills de inte hade någon lansering alls kanske eeh.. trots de träffats länge och nu är seriösa tydligen. Men då hade ni hittat annat att klaga och rasa på.

      Camcam plus vissa kommentatorer här styr läsarna också, enligt plan, och det funkar. Och dessa människor har rösträtt…

        Om du lyssnar på Schulman show med BB och spolar fram till 15.50 så hör du hur hon säger att hon ska presentera sin pojkvän dagen innan produkt lansering.. jag har ingenting eg emot BB men jag gillar inte lögner och utstuderade sätt att manipulera folk

          Fast vadå lögner, hon säger ju att hon ska presentera sin pojkvän och gör det.

          Fast det var väl Schulman som sa det. Vad är lögn och manipulation med det? Var det en lögn att presentera pojkvännen? Hur blir man manipulerad för att hon presenterar pojkvän?

            Haha! Hon syftar ju antagligen inte på just presentationen av Hampus utan på
            Bella i stort, och där finns det gott om manipulationer och lögner…

              Haha fast känner ni er verkligen så manipulerade av Bella. Allvarligt? Hur känsliga får man vara. Och det där hemska att hon höjer priserna på sina produkter och minskar mängden är ju för fasen ingenting nytt. Företagen för så hela tiden. Är ni så korkade att ni inte lagt märket till det förens nu? Eller är det bara hemskt när Bella gör det?

        Han kommer nog ändå på typ tredje plats efter karrären och pengar

    Så glad att du finns Camilla. Lyssnade på PT-fias poddavsnitt där du medverkade och du öppnade verkligen mina ögon och jag är väldigt mycket mer kritisk efter det än jag var innan. TACK för det!

    Vart köper man de nya produkterna?
    Kan bara hitta de gamla till 50% när jag tittar runt på nätet. Inte ens på Löwengrips hemsida finns de nya produkterna att beställa.

    Hur 17 tänker de när de rear ut det gamla sortimentet när de nyss lanserat nya produkter?!
    Bättre hade varit att ha fasat ut det gamla sortimentet för att sedan lansera det nya.

      På Apotek Kronan idag gapade hyllorna till stor del tomma med en liten skylt om att nya varor var på väg in.

    Camcam skärp dig och redovisa priaförändringen i kr/ml eller vad som nu är jämförelsepriserna för kroppsvård/hudvård! :)och sen en skillnad i % och/eller procentenheter

    Nu är det väldigt stora ”prishöjningar” då priset höjs samtidigt som volymen höjs, men svårt att tolka hur bisarrt det egentligen är.

      Räkna själv?

    Har inte haft något emot all reklam här men vad är det för spelreklam som visas?
    Spela utan registrering står det blinkandes.
    Har själv sett på nära håll hur spelberoende förstört en ung mans liv och vad det påverkat hans anhöriga.

    Just spelreklam gör mig illa till mods. Måste du har det här? Den är svår att undgå dessutom.

      Reklamen styrs av vad du brukar titta på på netet, så kallade cookies. Jag får upp skor eftersom jag ofta tittar på skor online. Du får spelreklam eftersom du antagligen har spelat tidligare…

        Nej så funkar det inte Barbara. Man går också upp reklam om man är med i ett företags målgrupp för annonsen (som dköts via Google Adwords), tex kvinnor, 25-35 boendes i Göteborg. Google vet detta om dig eftersom du förmodligen är inloggad på ditt Google-konto. Sedan säljer de uppgifterna vidare till företag som få kan rikta sin reklam mot dig. Facebook fungerar likadant.

          Haha, bara*, inte Barbara!

        Nej det stämmer absolut inte!
        Jag har aldrig varit inne på spelsidor.

          Nej, men du kan ha sökt på andra produkter och företag som statistiskt matchar andra som söker på spelföretag.
          T ex söker man på sol- och badresor kan det dyka upp reklam för solprodukter och baddräkter även om man aldrig har sökt just på dessa produkter.

            Ok då förstår jag. Såg det kom upp en reklamlänk från Jotex som jag precis besökt men de där spellänkarns förstår jag inte dock.. ?

    Nu har BB publicerat ett nytt inlägg som bara skriker efter sympatier.

    Frågan är om försäljningen går sämre än förväntat, så desperat har hon nog aldrig låtit förut.

      vad skriver hon då?

        Hon hade varit så orolig över läsarnas reaktion på Hampus, oroliga över att de skulle tycka det var för tidigt och att de skulle tycka det var elakt mot barnen. Hon blev SÅ glad och förvånad över att reaktionerna var positiva.

        Sen skrev hon att Hampus sagt att han älskade hennes barn och att de brukar facetimea med honom på kvällarna.

        Väldigt inställsamt helt enkelt.

          Jag tror snarare man borde fråga Odd om han tyckte att det var lite för tidigt när Bella träffade Hampus för första gången.
          Det är en betydligt mer intressant frågeställning och man börjar ju förstå varför Bella köpt hans tystnad. Håller man på som hon gjort så är det förmodligen bara en massa pengar som kan få den bedragna mannen att hålla tyst.

            Exakt. Hon träffade Hampus när hon fortfarande var gift med Oddan.

    Men alltså… är det verkligen TILLÅTET att skriva ner ett företag så?!..och att därmed påverka och manipulera en stor massa… Är inte det FÖRTAL, oavsett om det du säger är sanning eller ej? HUR vet DU att innehållet är detsamma som innan? Isabella skrev väl att innnehållet/produkterna förbättrats.. Och de flesta företag/produkter höjer ju priser efter hand och om förpackningar eller innehåll görs om – så det är ju inte särskilt konstigt – men visst håller med om att det är ganska höga priser, men kanske bra produkter å andra sidan.

    Du Camcam slirar ju själv lite med siffror och sanningen, eller hur. 1.5 i detta fall menas nog både Löwengrips och Pingis och Isabellas egna följare dvs blogg, instagram, fb, twitter och troligtvis inte grannar el fik.

    Du Camcam fick ju många att tro att Isabella ljugit om att hon har största bloggen också och inte bara överdrivit siffror. Varför kan man undra? Varför hela tiden vinkla? Du är lika pinsam du.

      Man kan inte förtala ett företag, förtal är ett brott som endast kan riktas mot en person.

      Rituals Cosmetics blev Rituals och gjorde samtidigt om design och namn. Priserna är desamma. Så nej, inte alla företag.

      Resten är inte ens värt att bemöta.

    Skön marknadsföring ändå med Hajen. Köp schampoo och få drömmig pojkvän som älskar dina barn. Med LCC fick man meningslösa Odd men med Löwengrip nu får man SHARKWEEK!

    Klickat in mig har for forsta gangen efter att nagon lankade och borjade skratta direkt nar jag laste alla kommentarer.. Alltsa hur bryr sig manga av er sa har mycket om bloggare ni aldrig nagonsin traffat? Visst tycker jag det ar roligt att lasa bloggar, men that’s it. Hur har ni sadant engagemang i nagons liv som aldrig kommer paverka erat eget liv? Och personen som skriver den har bloggen – hur kanns det bra att driva en blogg som gar ut pa att prata negativt om andra manniskor? Forstar inte hur man kan vilja syssla med sadant alls.

      Jag skriver både positivt och peppande om ganska många här inne, men när det kommer till en profil som med största sannolikhet tillskansat sig stora pengar och aktieposter på rena lögner så har jag inte så där jättemycket positivitet över.
      Men feel free att åka ner och ställa dig vid svampen på Stureplan och gör vågen när Bella kommer glidande!

        Bloggbevakning lyfter allt det som jag själv – som fd läsare av Blondinbellas blogg – känt har skavt ordentligt. Så mkt lögner och manipulation lyft till ytan. Äntligen!

        Ehm och varför skulle Sandra åka till svampen och göra vågen om Bella kommer?? Asså vilket trams, vilket oerhört fånigt, löjligt översitteri.. Är du så dålig på att ta saklig kritik? Blev du så kränkt? Sa Sandra ett ord om Bella? Jisses..

      Jag tyckte också som du Sandra, när jag besökte denna blogg för första ggn. Men efter att ha läst gamla inlägg om Bella och insett exakt hur manipulerande hon är så börjar jag förstå alla ilskna kommentarer i denna blogg.

        Samma här!

      Vilket jävla trams

    Undrar lite över vilka som är målgruppen för produkterna. Yngre tjejer som läser Isabellas blogg? Om hon nu höjer priserna så pass mycket så antar jag att den målgruppen kommer köpa mindre. Nu spekulerar jag bara då jag inte alls är insatt i Isabellas produkter eller ens hennes blogg. Men kommer hon nu inte fälla krokben på sig själv? Jag tänker mig att yngre tjejer inte kommer ha råd och äldre kvinnor vill ha mer kvalité för pengarna.

    Tog en kik på innehållet i ”Advanced Skin Care – Cell Renewal Facial Cream”, den ”gamla” då jag inte hittat den nya ännu. (Har visserligen bara kollat på LCCs hemsida hittills men tycker ju att de borda dyka upp där först?)
    Så ser det ut i alla fall:
    Aqua – vatten. Inte ovanligt att det kommer först på listan, det är vanligt i väääldigt många ansiktskrämer.
    Cetearyl Alcohol – emulgeringsmedel
    Ppg-15 Stearyl Ether – mjukgörande för huden, också emulgeringsmedel om jag minns riktigt rätt.
    Propylene Glycol – fuktbindande, förtjockningsmedel.
    Glycerin – konsistensreglerare, har också fuktande och uppmjukande effekt på huden.
    Behentrimonium Methosulfate – används oftast i hårprodukter då det är mjukgörande och snällt mot huden. (<– detta är sulfaten ni VILL ha i era schampon/balsam! Har sällan råkat på den i hudvårdsprodukter dock)
    Neopentyl Glycol Diheptanoate – mjukgörande.
    Isododecane – mjukgörande som inte kan tas upp av huden. Använfs oftast i mascara och läpprodukter pga detta. Enda som det tillför i ansiktskräm är att det gör krämen lättare att applicera.
    Glycolic Acid – glykolsyra, tar bort döda hudceller och brukar användas i kemisk peeling. Skulle ej rekommendera för känslig hud. Här är då första mer "aktiva" ingrediensen i krämen, ganska långt ner på listan!
    Myristyl Glucoside – minskar ytspänning och gör att ingredienserna blandas bättre. Gör ingen nytta på huden, men är inte farlig heller så låt gå.
    Myristyl Alcohol – emulgeringsmedel, också mjukgörande. Kan dock vara irriterande på huden, så rekommenderas inte för känslig hy. Onödig ingrediens, de har redan tryckt in tillräckligt med mjukgörande emulgeringsmedel i denna kräm.
    Phenoxyethanol – konserveringsmedel som bara får vara högst 1% av innehållet i hudvårdsprodukter. De ingredienser som följer utgör alltså mindre än 1% av innehållet vardera.
    Caprylyl Glycol – ännu en mjukgörande sort av glycol.
    Cocamidopropyl – kan orsaka hudirritation och allergier. Bör undvikas i produkter för känslig hy. Onödigt ämne som också främst används i krämer bara pga att det är ett ytaktivt ämne. Används i rengöring för den där löddrande effekten. Ecocert-godkänt dock så man kan ju undra hur de tänkte där.
    Sodium Hydroxide – pH-stabiliserande. Får användas i väldigt väldigt små mängder i hudvårdsprodukter.
    Salicylic Acid – salicylsyra, brukar finnas i vårtmedel. Hjälper mot acne, rekommenderas ej för känslig hud.
    Retinol – A-vitamin! Äntligen en nyttig ingrediens!! Antioxidant, har föryngrande egenskaper. Favorit i anti aging-produkter, dock brukar den ligga högre upp i innehållsförteckningen.
    Hydrolyzed Hyaluronic Acid – också bra. Binder fukt i huden och främjar kollagenproduktionen.
    Bht – konserveringsmedel
    Tricaprylin – fett. Mjukgörande.
    Cellulose Acetate Propionate – filmbildande medel. Används också i hårprodukter då det gör just det – lämnar ett lager/film på håret/huden.
    Pentaerythrityl Tetra-Di-TButyl Hydroxyhydrocinnamate – antioxidant, men inte så snällt mot miljön.
    Sist på listan kommer då parfym.

    Jag skulle personligen inte köpa denna, tycker den innehåller för mycket onödigt och för lite bra ingredienser. (Som t.ex retinol, är det en anti aging-produkt tycker jag retinol borde ligga lite högre upp..)
    Ska försöka hitta den nya produktens innehåll nu och jämföra!

    Ursäkta för eventuella stavfel och så vidare, blev lite trög i hjärnan efter ca halva listan.. ?

      HIttade den nya krämen nu! Innehållet är exakt likadant. Så inte värt.

        Så då är det lögn att de ändrat innehållet?? Det förtjänar ett eget inlägg i såna fall.

          Nu har jag ju bara kollat ingredienserna i en produkt och jämfört gamla/”nya” produkten, det kan ju finnas nya saker i andra produkter! Har inte kollat desto mera.

      Tack. Intressant läsning.

    Va? En ansiktskräm för 590 spänn? Tillåt mig att skratta. Innehåller den guld? ?

      Den förnyar ju celler! Klart att den innehåller något dyrt och magiskt då 🙂

    Nordkoreansk moderering på Bellas kommentarer nu i bloggen. Bara kommentarer av typen; åh jag blir tårögd av er kärlek, ni verkar som skapta för varandra, vad fina ni ser ut tillsammans & yada yada…
    När ska hon bemöta de fakta du framställer?!?!

      Vaddå? Menar du att du inte glömt bort alla Bellas lögner på grund av den ack så översvallande kärleken? Hon får nog ta en omstart på den!

    Jag tror hon är som Barney Stinson i HIMYM: Hon har ett standardnummer hon slänger ur sig; för Barney är det 83, för henne 1,5 miljoner. Ungefär lika trovärdigt i båda fallen!

    Bella verkar ha svårt att hitta intressanta samarbeten. Nu har hon fått hålla till godo med att fronta ett av alla de ”bonusprogram” som ger återbäring om man handlar:
    ”Det är därför en stor ära för mig att presentera min nya partner MyBonus.com där jag numera är stolt Ambassadör!”
    Lika patetiskt som när Forni skryter med att hon är ambassadör för Vitamin Well.

      Haha där var ordet jag sökte: patetiskt!
      Är som ordet rasism t ex, dess innebörd håller på att utvattnas för att vi dagligen slänger oss med det. Eller ordet mobbing, det är att ta ifrån och förminska de som verkligen utsätts för dessa saker dagligen.
      Men ordet jag menar nu är hur de flesta ”influencers” springer och kallar sig ”ambassadörer”?
      Eh jaha. För en fucking sportdryck? Vad är det viktiga du uträttar för denna organisation/företag? I min värld och skolgång hade ordet ambassadör en helt annan innebörd.

      Någon som tror att dessa kommentarer på Bellas blogg är äkta och inte planterade?

      Josefine
      Är inne i en period nu där jag ser över alla möjligheter för att få ihop ett så stort sparande som möjligt. Tack för att du ger mig ett sätt till att få in mer pengar i min resa mot att få ekonomisk frihet!

      Tilda
      Åh vad kul att du samarbetar med MyBonus! Jag handlar ofta genom hem och tycker det funkar hur bra som helst ?

      Emelie
      Va roligt för dig att du blivit deras ambassadör! Så glad för din skull! Hela idén låter ju också väldigt smart, så kanske något jag själv borde kolla upp.
      Ha en fin kväll!
      Kramis

      Amanda Turesson
      Kul att du har börjat samarbeta med MyBonus, jag använder deras tjänst nästan varje vecka och har hittills sparat ihop ca 2400 kr, många bäckar små! ? Lycka till och kram! /Amanda

        Tänkte samma sak! Känns inte äkta, mer planterade. Varför skulle folk tycka det var SÅ kul? Kommentarerna känns ditplacerade för att visa kunden vilket engagemang hennes läsare har!

    Helvete vilket gnäll, det är väl bara att undvika om man inte är intresserad.

      Right. Just look the other way. stay silent. You don’t like the nazi trains going through Sweden? Just close your eyes! Don’t say a word. Everyone will be happy.

    Rapunzel säljer en blow dry hair cream som dessutom är vårdande och volymgivande för 179kr har jag för mig, as bra kräm! Använder den på mitt hår som torkar på några minuter med hårfön och blir mjukt och får mer volym! Rekommenderar starkt om man inte vill bränna 200kr på Bellas.

    Höja priset och krympa förpackningen?!?

    Och hennes produkter fyller en lucka på marknaden- hur…?!?!?

    Jag kan köpa handkrämen när den är på 50 procent rea men kommer aldrig köpa något annat någonsin igen.
    Och hennes strategi efter avslöjandet om statistiken var klockren. Massa inlägg om barnen. Sen något ”hot” som tvunget skulle visas. Sen ”ny kärlek” som hon redan syltat in med barnen och så ny-lansering… De som inte ser detta är blinda.

    Hennes produkter kommer att dö ”Victorias Secrets” -döden. Om någon ens kommer ihåg deras initialt superpopulära body mist, ett måste i varje ung tjejs badrumsskåp (gärna många, helst alla) Åkte ngn till ex London hade vederbörande ett big must do och det var att handla dessa till alla man kände.
    Men plötsligt tog sagan slut och de fanns på Coop forum, Ö&B och Ullared mfl. Ingen ville ha även om man hade fått de slängd efter sig. Kom ihåg var ni läste detta först! Hahaha

      Hahah, true!

    Jag hade hemsk hy med acne och enorma pormaskar. Upptäckte ansiktsbehandlingen från MayBeauty.se för typ ett år sedan. Är sjukt imponerad. Jag har fått världens mjukaste och finaste hud. De svarta prickarna försvinner och hålen är inte lika synliga. Kanske medelpris men totally värt pengarna! ❤️

    HerreGUD vilka överpriser! Och då syftar jag även på de gamla priserna. Jag har inte kollat på hennes produkter alls förut pga att jag inte varit intresserad av att köpa dem, men jag hade aldrig någonsin kunnat tro att det här var prisläget de ligger på. Själv använder jag nästan uteslutande hudvård från Paula’s choice, som är ett märke som verkligen bygger sina produkter på klinisk fakta och är grundat av en kvinna som är internationellt erkänd som hudvårdsexpert och har sålt 20+ miljoner böcker i ämnet. Det är jäkligt bra produkter helt enkelt… men de är generellt billigare än Löwengrips. Jag kan verkligen inte förstå vem Löwengrips kund är. Det kan bara vara människor som älskar Bella och hela cirkusen runt om henne, för man kan få SÅ mycket bättre produkter för samma pengar. Obegripligt.

    Sen har vi den här lilla detaljen att hudvård aldrig kan förändra på djupet – för då skulle den nämligen gå under beteckningen läkarvård snarare än under kosmetik. Så frågan är om det är värt minst 400 spänn för mestadels vatten, lite parfym, t.ex fuktgivare… för att få en sorts falsk känsla att det gör nåt för huden?
    Rekommenderar att läsa vad apotekets hudforskare Marie Loden säger om dyra vs. billiga krämer…

    Intressant. Här kommer ett till tips:

    https://www.lowengripcarecolor.com/sv/grundare-isabella-pingis/

    På deras egna hemsida står det även där, att Blondinbella har 1,4 miljoner följare i veckan, endast på hennes BLOGG alltså.
    ”Isabella som ledare för den kreativa sidan och innehavare av Nordens största blogg med över 1,4 miljoner läsare i veckan, och Pingis med lång och gedigen erfarenhet som överser de finansiella aspekterna.”

    De gamla förpackningarna var mycket snyggare än de nya. Nu känns de riktigt billiga…

    Redan 2013 var det misstankar om att BB ljugit om antal läsare. Så säger arrangörer av hennes turné som blivit inställt pga ett lågt intresse:

    ”Vi har till exempel en Facebooksida för turnén som har gillats av 40 personer, varav en är Isabella själv, en är jag och en är vår projektledare – så det är 37 stycken. Jag tycker att det är konstigt att en tjej som har uppemot 500 000 läsare på sin blogg bara lockar 37 personer.”

    https://nyheter24.se/noje/bloggvarlden/736555-blondinbella-var-inte-tillrackligt-intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.