Expressens artikel om Isabella Löwengrips siffror är katastrofalt felaktig

Uppdatering: Nu ligger artikeln bakom betalvägg.

För att vara Expressens team av grävande spetskompetens så har dessa två journalister som skrivit den här artikeln så pass dålig koll att deras senaste ”scoop” om Isabella Löwengrips siffror (som jag antar att hon levererat till dem som lite damage control) är pinsamt dåligt.
Siffrorna som presenteras nu är lika felaktiga som det uttalande som skedde i deras ”avslöjande” granskning där de skrev att Isabellas siffror inte gick att vidimera någonstans, trots att det här publicerats förstahandsinformation från både hennes tidigare och nuvarande plattformar.
Svart på vitt, siffror från Google Analytics – precis som de Marisol Was nu skickat till Expressen, men tydligen så vet ingen av dessa två journalister hur man läser av den här typen av statistik.
Deras siffror är nämligen fel med omkring 500 %.

Några av de gånger Isabellas hävdat att hennes blogg besöks av 1.5 miljoner unika besökare i veckan.

De påstår att Isabellas tidigare siffror varit 1.5 miljoner unika besökare i månaden och att de siffror Isabellas nu visat dem inte ens är hälften av det.
Nej, Isabella har hävdat att hon har haft 1.5 miljoner unika besökare I VECKAN, vilket blir 7.5 miljoner unika besökare i månaden.
Tillägg: Det går inte att räkna på något annat vis eftersom Isabella enbart lämnar ut månadsstatistik nu men veckostatistik med sina 1.5 miljoner till Expressen. Det är det enda sättet att göra det på med Isabellas bristfälliga information.
Visa istället siffrorna per vecka så kan vi ställa dem mot 1.5 miljoner. Detta är annars bara ett sätt att försökta försköna en ganska sorglig statistik. Eller kan det vara så att de siffror jag publicerat från Tailsweep är de korrekta, månne?

I November hade hon alltså 8.93 % av den siffra hon tidigare påstått. (670 000 är 8.93% av 7 500 000)
I Oktober var den ännu lägre – 5.33%
(400 000 är 5.33 % av 7 500 000) men det här missar Expressen alltså helt och publicerar istället felaktiga siffror som spelar Isabella rakt i händerna då 50% är betydligt bättre än sanningen.
De kallar även hennes kliv från 5.33% till 8.93%. för en succé. EN SUCCÈ!?
Herregud!

Gör om, gör rätt Expressen!
Det här inlägget känns pinsamt att ens behöva skriva.
HUR kan man ha så här dålig koll på ett ämne man påstår sig ha GRANSKAT!?!??!

Kan kanske vara läge att ändra i artikeln innan de här felaktigheterna får ben och sprider sig som sanningar likt Isabellas planterade story om ”kidnapparna som kom till huset”?

265 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hade tidigare tyckt att det här inlägget varit smaskigt, men nu känner jag bara att Bella är passé.

      Njaa, fick ändå ett litet ryck i baguetten av detta.

        Ingen blir längre förvånad av alla lögner och omskrivningar. Känns inte ens intressant längre.

        ?

        Då är du lätttänd du med rycken ?

          -t

      Orkar faktiskt inte heller läsa om henne, haha. Tidigare var hon enda anledningen till att jag besökte bloggen. Verkar som om Elin och André blivit de som drar igång flest läsare numera.

        Just så. Ganska trött på alla gamla fejkbloggare som Isabella Löwengrip, Märsta-Anna, Kenza, Tungården, Bianca och allt vad de heter. Ser dock fram emot rookies som Elin och Andrés fortsatta äventyr. Men hela bloggljugindustrin känns som onödiga mediakalorier. Tröttman brer ut sig.

          Dom är som ballong- någon råkade trycka hål i??
          Knappt en som har riktigt yrke, vad gör dom sen när influence tar slut?

        Jag håller faktiskt med. Kollade in regelbundet förut för att läsa om Blondinbella. Nu är jag in allt mer sällan och oftast orkar jag bara lösa titeln innan jag klickar till nån annan sajt. Läser alltså inte ens inläggen.

        Den här bloggen har gjort det bra vill jag poängtera. Helt avslöjat Blondinbella och sen dessutom dödat mångas intresse för henne. Att folk klickat in av ren nyfikenhet nu på slutet räknar jag definitivt inte som att intresset ökar rent allmänt för henne. Det är inte hennes texter eller produkter man är intresserad av.

      1,5 Miljoner unika besökare i veckan blir inte automatiskt 7,5 Miljoner unika besökare i månaden.
      Om du ska granska, granska vettigt isåfall

        Precis, man kan inte räkna så. Det borde du veta Camilla!

          Du framstår mer och mer som osunt fixerad vid Bella. När jag läser det du skriver här tänker jag bara; vem bryr sig?

          Kan du kanske börja granska Cissi Wallin? Som ex kan du jämföra vad hon sa i rättegången jämfört med vad hon sagt tidigare? Det skiljer sig på flera punkter.

          Hela rättegången i ljudfil finns utlagd på youtube ”Rättegången”s sida. Där finns också andra intressanta fall upplagda, rekommenderas!

          Och att klaga på andras källkritik när du själv påstår dig granska och relativt ofta publicerar felaktigheter, är inte särskilt lyckat.

            Vad är det som gör att så många kommentarer handlar om att ställa just de två mot varandra? I inlägg om kissie eller Elin m eller ngn annan är det inte 100 kommentarer om att istället skriva om Cissi w. Men i alla inlägg om Bella senaste halvåret är det massor med kommentarer om att istället skriva om Cissi.

            Håller ändå med. Fortfarande har hon inte dementerat att hon hade fel om Hannalicious insamlingsbössa (vilket var enkelt att kolla upp) till Musikhjälpen eller svarat på frågan varför hon inte skrev ett inlägg om att hon gjorde fel och att hon visst hade en bössa (som det dessutom gick bra för).

          Precis, och hur kan man tro att det går 5 veckor på 1 månad ? hallå Camilla ? Är du där ?

        Precis. Annars skulle man ju vara uppe i 78 miljoner på 52 veckor om man ræknar så. Dær kan vi snacka siffror att sælja xD Det är konstigt att bella envisats med att redovisa i veckor men det innebär inte att hon indikerar att hon har 6 miljoner besøkare i månaden. Så stor løgn har inte ens bella dragit

          Håller med haha. Det känns liiite trying too hard att ta det så långt som att 1.5 miljoner i veckan betyder 7.5 miljoner i månaden. Så hade man kunnat tolka det om det typ gäller besökare till en fysisk butik eller whatever men inte en blogg. Även om hon såklart säger i veckan för att det låter bättre

        Exakt. Det lär väl ändå vara rimligt att det till stor del är samma unika människor som kommer tillbaka vecka efter vecka? Alltså, unika per vecka bör vara ganska lika unika per månad. Annars handlar det om sidvisningar.

      Har också tröttnat nu när hon är avslöjad ? finns inget mer spännande att rota fram. Och vem bryr sig om expressen hade fel här, man fattar deras poäng ändå.

      Hur känns det CamCam, att vara en stor bidragande orsak till att Bella får känna sig relevant igen?

        [Borttagen kommentar]

          Slampan?

            Ja.

              Nej. Bra att kommentaren plockades bort. Sådär säger man inte.

                Jaha.

                Missade kommentaren vad handlade den om?

                  Inget viktigt.

        Nja relevant som bluff får inte Bella att se bra ut. Utan Camcams granskning hade Bella fortsatt vara en hemsk, bluffbloggande arbetsgivare och ”entreprenör” utan hinder. Det Camcam har gjort var bra – influencervärlden behöver rensas från dessa fejka entreprenörer för att till slut tas på allvar.

        Hur känns det att din idol, Bella, har avslöjats som lögn?

          https://archive.md/wKWUb fast ”granskningen” här utesluter en del, döljer en del, vrider och tar bort relevant fakta och information som vissa skriver i kommentarer. Det tas bort. Fegt och illa gjort.

            Du glömde h-cklar, du din lilla s-runt.

              Du borde köpa dig ett nytt tangentbord, bokstäverna faller bort ibland.

          Alltså tror du missförstår mig, jag är absolut inte ett fan av Bella, snarare såå uttråkad av att läsa om henne och hoppar ofta över just de inläggen. Dock har jag å andra sidan uppmanat att låta Bellsan få glömmas bort och få försvinna bort från relevansen och inte generera fler klick, besök och intresse för hennes person och liv genom att nämnas här i princip dagligdags .
          Att Bella fått mer trafik på senaste lägger jag helt och hållet på att BB gjort sina sk granskningar och därmed skickat massa av sina följare till Bella.
          Snacka om att skjuta sig själv i foten och gladast är nog Bella

            Håller med till 700% ☝️om att Bella får mer trafik pga den här sidan. Så onödigt, vill vi inte att hon lägger ned?

              And it goes both ways…. denna blogg har fått mer trafik tack vare Bella. Sen borde c väl vara glad över expressens rubrik för den är ju inte positiv och de går ju på c:s linje liksom – de skriver att hennes siffror är lägre än vad hon tidigare uppgett men ändå är c arg. Expressen verkar inte förstå att siffror självklart varierar och att många använder sig utåt av en siffra – det högsta eller ett genomsnitt, det är inte Bella ensam om. Och hennes räckvidd totalt är ju ca 1,5 m, det verkar inte expressen ha tänk på eller förstått och det talas inte högt om att hennes blogg är väldigt stor fortfarande, störst eller en av de största. Det är ju väldigt höga siffror. Bloggar har tappat de senaste åren över lag dessutom.

              Mår du bättre om hon ”lägger ner”? Och i så fall, varför?

      Håller inte med. Jag är fortfarande nyfiken på hur det blir med hennes boende, teamet, hur Invest och beauty egentligen går ekonomiskt, relationenen med ES. Jeans-bella eller silkes-bella (obs, inte äkta silke)?

        Och denna rapport från Expressen visar på flera svagheter. Ingen kommentar om Facebookföljarna, på pappret många men där händer ingenting. det enda hon lägger ut där är enstaka annonser som får typ 20 gillamarkeringar. Merparten av dessa följare får inte upp henne i flödet.

        Följ henne då

          Sant. Om man nu är så intresserad av vad en så falsk person som Isabella Löwengrip har för sig, så får man följa Bellsan via hennes sociala media.

            Men det är ju BB’s diskussioner om henne och alla hyss hon håller på med som man vill ha.

      Hon är passé men jag tycker ändå att det är bra att NÅN försöker slå hål på hennes mytomani

        Fast hon hålls ju väldigt relevant på den här sidan. Tillochmed inlägg som inte handlar om Bella…handlar om Bella.
        Och som vi vet så anser ju vissa att all reklam är bra reklam och så länge folk pratar om en är man ju inte passé

          Valid point ❗

      Hon ska göra rätt för sig iaf??

      Haha nej. Du kan inte fram unika besökare per månad baserat på unika besökare per vecka.

      Det ENDA du kan säga är att den förra siffran är högre än den senare, men inte högre än typ 4,5 gånger högre.

      Och så hög skulle den bara vara om det bara är nya besökare varje vecka jämfört med förra veckan, vilket förstås är totalt osannolikt. För en blogg är det nog mer realistiskt med unika månadssiffror som är 1,5 – 2 gånger veckosiffrorna.

      Gör om gör rätt.

      Jaja, Bella är ointressant. Har aldrig brytt mig nämnvärt.

      Det som är intressant är att journalister på en av Sveriges största tidningar inte gör en kontroll av källorna! Jag blir så förbannad, varför ska dessa ytlighetsapostlar åtnjuta särskilt skydd i tryckfrihetsförordningen?

      Har de ingen yrkesstolthet?

    Massmedia är bara eländigt. Objektivt nej.

      Skulle smutsig högermedia vara mer objektiv, menar du?

        Va? Vem sa det..?

    Expressen är ju en riktig skittidning, vem faen köper gammelmedia idag??? Tomtar på den skittidningen!! Pinsamma, så jävla pinsamma!!

      Hur ska man annars ta del av nyheter tänker du om inte vis tidningar?

        Text-TV. Nej, jag skämtar inte. Finns som app. Garanterat fri från influencerdravel.

          Men det räknas ju också som gammelmedia…

            Berätta för mig hur många annonser, köpta artiklar, ”jag har precis gått ut 9:an”-journalister och annat slödder du hittar i Text-TV.

              Finns knappt något att läsa på text-tv. Känns inte som de prioriterar det eller lägger ner speciellt mycket energi på det innehållet.

                Nej jag tycker att text-tv är en lite matigare version av Omni-rewrites. Säger det viktigaste men saknar analys och nyansering.

                  Som du får i Expressen? Ha. Ha. Ha.

                    Har aldrig sagt något om Expressen. Det jag frågar är var man ska ta del av nyheter om inte via gammelmedia. Jag själv har prenumeration på tre svenska dagstidningar samt två internationella vilket jag tycker ger en bra och bred bild av nyhetsläget.

                      Aha. Jag uppfattade det som att Text-Tv likställdes med Expressen. Jag ber om ursäkt.

                      Kvartal!

                      Hedwig, vilken är den tredje? Är det någon lokal tidning? Jag prenumererar på Svenskan och DN (men ska sluta med DN för den är sämst). Finns det någon annan värd att ta istället, tänker jag med min fråga.

                      Sydsvenskan men det räknas väl mer som lokaltidning än dagstidning men dom täcker Skåne bra och är inte så stockholmscentrerad

            Hahahaha ja det var verkligen nyheter att text-teve inte är gammelmedia!

        Om du tror att du får ”nyheter”, ovinklade och outvalda sådana via Expressen så är du – sorry -men för jäkla bra korkad.

          Finns fler tidningar och nyhetssändningar som utgör gammelmedia än Expressen och som i alla fall jag skulle säga står för bra journalistik. Det är en farlig utveckling att rata hela journalistkåren baserat på löst tyckande.

          Jag hävdar inte att Expressen är kvalitativ journalistik, tycker nog att dom ligger längst ner på listan över vilka tidningar jag läser men kommentaren var ”vem fan köper gammelmedia idag???” varpå jag genuint undrar hur man ska ta del av trovärdiga nyheter om inte via gammelmedia. Nyheter idag? Facebook? Bloggar?

            ”Anonym” givetvis.

            Jo exakt, folk gnäller på tidningarna men låter istället sin nyhetsbevakning ske genom att läsa inlägg i den lokala facebookgruppen eller scrolla Instagram.

            Visst, tidningarna har varit rätt slöa med att granska influencers men Jag tror också man överskattat allmänintressen av Bellas förehavanden lite om man följer den här bloggen. De är väl inget de ligger resurser på helt enkelt.

    🙂 Bra Camilla 🙂 Löv this

    Fast bara för att hon sagt 1,5 miljoner unika besökare i veckan så betyder ju inte det att hon sagt 7,5 miljoner i månaden? För det första är ju ingen månad 5 hela veckor, men oavsett så skulle hon väl kunna ha så pass självinsikt att hon fattade att hennes besökare troligen tittar in mer än en gång i månaden (förhoppningsvis), alltså att det är delvis samma besökare från vecka till vecka. Nu vet jag inte om hon sagt nåt om det, men det verkar lite onödigt att du drar konstiga statistiska slutsatser när du älskar att reta andra för att de gör det.

      Håller med, det är svårt att veta hur många unika besökare i månaden det är utifrån att veta unika besökare/vecka. 7.5 miljoner unika besökare i månaden låter jättemycket för någon som inte är så värst känd utanför Skandinavien och dessutom inte ligger på över 1 miljon följare på Instagram (jag upplever att folk hellre följer på Instagram är blogg numera, kan ha fel)

      Ja, hur länge ska man fortsätta räkna så? 1,5 miljoner i veckan, blir det 52 x 1,5 miljoner unika besökare per år, eller?
      Och man skriver ”1,5 miljoner”, ”8,93 %” och så vidare – alltså med ett kommatecken.

        Hahaha?‍♀️

      Beror väl på hur statistiken redovisas, har för mig att de anger hela tiden hela veckor och inte i månader. Annars räknar man 4,3 veckor på en månad och det blir även det enorma tal, 4,3 x 1,5 miljon blir 6,45 miljoner unika besökare. Herrejessanemej vad folk som läser Blondinbellas kanaler. Oavsett så har hon gång på gång angivet 1,5 miljoner unika per vecka och aldrig rättat den uppgiften mer än taget bort den från Instagram. Senast jag kollade låg uppgiften kvar på både bloggens presentationssida och Linkedin. Där kommer de inte försvinna förrän CamCam belyser det.
      Intressant peak när det var kidnappningshotet. Det var väl då hon snabbt visade upp sina siffror i IG Stories. Märklig affärskvinna detta. Hon har nu knappt inga samarbeten och de få hon har glömmer hon effektivt att reklammarkera. den vita Gantskjortan fick alla influensers gratis av Gant tidigare i år när de hade något jubileum. Märkligt att hon inte var bjuden på amerikanska ambassadens julfirande. Martina Bonnier var där. De skulle även ha ett samarbete hon och Bella. Det verkar Martina snabbt ha dragit sig ur. Blondinbella är pinsam och ännu pinsammare är att hon ska hålla kurser i marknadsföring. Självklart ska granskningen fortgå.

      Märkligt att hon enbart tagit bort de 1,5 miljoner besökare från Instagram. De ligger kvar på bloggen och Linkedin. Det här måste CamCam belysa först då händer det något.
      1,5 miljoner unika x 4,3 veckor per månad blir även det en maffig siffra.
      Expressenartikeln är ett sätt att rensa inför 2020. Hon har knappt inga samarbeten längre. De får hon har ”glömmer” hon reklammarkera. Hon, experten på marknadsföring och som ska undervisa i stiftelsens kurser.
      Gantskjortan som dyker upp ständigt nu fick alla influensers av Gant i början av året då de hade något jubileum.
      Isabella var inte bjuden på amerikanska ambassadens julfirande men det var Martina Bonnier som hon skulle samarbeta med. Ett samarbete som Martina aldrig verkar ha påbörjat.

        Varför hittar du på? Det står inget om unika besökare på IL:s blogg.

          På hennes blogg står det att hon har 1,5 miljoner följare världen över att hon bloggar på 4 språk och att hennes bolag omsätter 100 milj kr och att hon har 50 anställda. På linkedin står att hon når ut till 1,5 miljoner följare som hon kommunicerar med varje vecka. Hon omsätter 10 milj dollar och hon har 40 anställda.

            Det var väldigt transparent. Inte samma siffror alls. Isabella Löwengrips mattematik är en klass för sig. Så vad tror ni hon säger till sina kunder? har för mig att hon anger att hon utvecklar sina produkter tillsammans med sina följare. Hmm inte många av de miljoner följarnas om har svarat på hennes ”marknadsundersökningar”.

            StämDE kanske men hur länge ska fel information ligga kvar för att det kanske stämde en gång i tiden?

          1,5 miljoner följare/läsare skriver hon men det är inte tydligt för oinsatta att hon har lagt ihop följare/läsare från olika plattformar. Det rimliga är att anta att en följare/läsare motsvarar en person och inte att varje person blir 1-3 följare/läsare.

    Har du kontaktat journalisterna kring detta, CamCam? Så de kan göra rättelse?

      Och i så fall ska de göra en rättelse med en LÄNK med referens till den korrekta faktakällan! Så svårt är det faktiskt inte. Allt annat är ren jävla fnoskpolitik från låtsasjournalister som bör söka sig annat arbete.

        Camillas sätt att räkna är ju felaktigt.

          Det är det enda sättet att räkna eftersom Isabella enbart lämnar ut månadsstatistik nu men veckostatistik med sina 1.5 miljoner.

            Hur menar du egentligen? Ditt sätt att räkna är ju fortfarande felaktigt.

            Menar du att Isabella menade att det varje vecka skulle dyka upp 1,5 miljoner olika unika läsare som inte kom tillbaka veckan därpå? Bara för att du tolkar det på det sättet så betyder det ju inte att är rätt.

            Men du kan inte lägga ihop 1,5M unika per vecka under en månad. Flera av de 1,5M per vecka kommer ju återkomma andra veckor under månaden och då är dom inte längre unika.

            Nej, man kan INTE räkna på ett felaktigt sätt och sen motivera det med att man har brist på data.

            Finns inte tillräckligt med information får man antingen helt enkelt skriva det, eller så får man göra något sorts rimligt antagande. Att bara multiplicera upp det till en månad är INTE ett rimligt antagande.

            Det blir F på matteprovet för CamCam.

              Teori & spekulation: det sägs ju att karaktärsdrag man avskyr mest hos andra är sådana man känner igen hos sig själv. Kan det vara så att både Camilla och Isabella har en ganska hafsig relation till statistik och fakta?

                Nope!

            Å Herregud, anlita en statistikexpert. Det är svårt att räkna statistik och det lyckas varken du eller Expressen med ? Sandlåda.

            Vilket spektakel och samtidigt sorgligt att ILs verksamhet nu kokar ner till att släppa siffror med enda syfte att skapa trafik till hennes imperium.
            MSW och IL vet exakt vad de gör när de släpper siffror som egentligen inte säger ett smack. Frågan är hur länge folk orkar bry sig.

          Om det är felaktigt visa då vad som år korrekt!
          -samt vad som är fel!

            Eller också så släpper vi det här. Vem av er har på något vis blivit drabbad av hennes räknande? Förutom orimligt kränkt då….

      Camcam hoppas du följer vad som händer med diademprålet. Puss på nosen till dina fyrbenta vänner. ???

        Händer, vart?

          Du menar var?

    Börjar bli övermätt på allt vad influencers heter. Jag får se om det blir ett uppehåll nästa år.

      M

    Jag uppskattar denna typen av granskning när det gäller Isabella och alla influencers.
    Direkta felaktigheter är viktigt att någon tar upp när kvällspressens journalister bevisligen inte tar sitt arbete seriöst.

      …. Alternativt kvällspressen verkligen tar vilseledning på största allvar. Detta är ju bara den sista i en rad fullständigt missvisande artiklar som mest tjänar Isabella Lövengrips syften. Denna gång dock utan direktlänk till hennes blogg.

        Jag håller med. Det känns som att det är något väldigt lurt bakom Expressens artiklar.

          Vadå lurt?

            Deras tydliga brist på objektivitet och kvalitet.

          Martina Bonnier….

    Ang IL samarbete med Oslo Skinlab – Plus har testat om produkten funkar och gör ett inslag om det i början av det här programmet. Produkten funkar – inte så oväntat – inte 🙂

    https://www.svtplay.se/video/24830778/plus/plus-sasong-28-avsnitt-11

      Jag mailade faktiskt till Oslo skinlab eftersom att jag vill läsa de vetenskapliga studier som de hänvisar till. De kunde inte skicka studien som PDF, utan jag skulle betala 25€ styck för att få läsa. Varför hänvisa till studier som kunden ändå inte får ta del av?

        Dyrt att hyra en spökskrivare.

        Till deras försvar KAN det handla om upphovsrätt. Har man publicerat en studie i en vetenskaplig tidsskrift har man inte rätt att sprida den som pdf som man vill.

      Har Plus också intervjuat Isabella som marknadsfört det så bra?

        Eller så kanske de intervjuat Laila Bagge som marknadsfört det så bra, eller Anitha eller Gynning eller Hannah Graaf?

          Det här vore ju verkligen något att ta upp, ett verkningslöst pulver som influencers höjer till skyarna pga att de får betalt för det.

    1,5 Miljoner unika besökare i veckan blir inte automatiskt 7,5 Miljoner unika besökare i månaden.
    Om du ska granska, granska vettigt isåfall

      Det går inte att räkna på något annat vis eftersom Isabella inte redovisar sina siffror per vecka utan per månad till Expressen. Visa vad hon har per vecka så kan vi ställa dem mot 1.5 miljoner. Detta är bara ett sätt att försökta försköna en ganska sorglig statistik.

        Det var väl ingen bra eller logisk ursäkt? Om du inte kan göra en statistisk jämförelse för att du saknar grund är det ju bättre skippa den? Alt beskriva vilka siffror du har och inte har men du kan ju inte påstå att ditt räkneexempel är korrekt.

        Jag förstår verkligen inte hur du menar eller tänker.

        I det här fallet hade det varit _mer_ korrekt att räkna att 1,5 miljoner besökare i veckan blir 1,5 miljoner besökare i månaden, då den genomsnittliga besökaren rimligtvis besöker bloggen rätt jämnt under hela månaden. Den formen av resonemang ger givetvis en underskattning, men den kommer fortfarande vara hästlängder närmare den riktiga siffran än vad 7,5 miljoner är. Jag tror inte att ens Bella själv skulle resonera sådär underligt.

          Ta min blogg som ett exempel så ser du hur illa din teori faller ut.
          154 541 unika besökare den senaste veckan.
          458 516 unika besökare den senaste månaden.

            Men det kan du ju inte per automatik applicera på alla andras bloggar.

            Om den magiska siffran för precis alla bloggar i hela världen tredje veckan i december 2019 baserat på just din statistik är 2.9 (?), varför ska Isabella isf multiplicera med 5?

            Grattis till 5,5 miljoner unika besökare på din blogg varje år då 🙂

              https://archive.md/wKWUb Här kan man se Bellas tidigare siffror. Kan ju såklart vara lägre nu, det varierar ju såklart.

              ???

              Ja, just det. Mer än halva Sveriges befolkning läser Bloggbevakning.

            Camilla
            Du har studerat opera och musik, det är allt. Du har visat många gånger på att du saknar både bildning och framförallt allmänbildning.

            Det här är också orsaken till att du raderar och blockar all relevant kritik mot dig för det är allt du har att ta till. För du har varken förmåga att argumentera för din sak samt ingen kunskap om hur man granskar och värdera ren fakta, så då är det bättre och lättare att gömma undan allt som sägs till dig och stoppa huvudet i sanden och hoppas på att det försvinner med tiden.

            Det gör det inte.

              Är det allt verkligen?
              Vad vet du om det? 😉

                Om du kan mer eller har mer att komma med så har du gömt det väl och ditt beteende är bevis nog.

              Ha. Ha. Ha. Berätta för mig, vems blogg är det här? Din? Nej. Så trött på alla ”amen vi har faktiskt yttrandefrihet i det här landet så ingen har rätt att censurera mig i någon kanal alls faktiskt så det så och hör sen”-människor. Djup suck.

              Ja, mina kommentarer raderas då och då, men inte slänger jag upp ”nä nu är jag kränkt”-texter för det.

                Va!? ??‍♀️?

            Men med din logik skulle du haft 772 705 besökare på en månad. Och det har du ju inte så varför skulle en faktor om fem vara applicerbar på Bellas blogg? Eller någons blogg?

            Ser du inte själv hur illa din teori faller ut?

            Ja, blir lite pinsamt att kalla expressen pinsamma som inte gör sitt jobb när man själv failar totalt när man ska visa dem ”hur det ska vara” ? Då var expressens uttryck med ”mindre än hälften” både bättre och förmodligen mer rätt än ovan räkneexempel. Ta det inte fel, gillar CCS blogg och granskningar men såna här inlägg tar ifrån en del. Särskilt när de är skriva med sådan övertygelse, passion och utropstecken tillsammans med lite hederligt klagande på andras arbete.
            Hade varit skönt om CC nån endaste gång kunde ta till sig och ta tillbaka något hon skrivit som fel eller ogenomtänkt.
            Oh well, majoriteten verkar ju förstå att räkneexemplet är helt off ?

              Hade varit skönt om CC nån endaste gång kunde ta till sig och ta tillbaka något hon skrivit som fel eller ogenomtänkt

              Svar: Det har jag redan gjort, ett flertal gånger.

            Det funkar ju ändå inte? Om du i så fall ska jämföra får du ju 1 se att 450k isf bara är 3 ggr större än 150 k. Inte 5 ggr större som du skrivit om Bella?

        Fast bara för Isabella bara redovisade antal besökare i veckan så betyder det väl inte automatiskt att ditt sätt att räkna/tolka det är rätt och att expressen har fel?

        Varför räknar du 5v/månad?!?!
        1,5 X 4 = 6,0

        Jättekonstigt räknat av dig Camilla. Här visar du din statistik, https://bloggbevakning.se/2019/09/30/har-hittar-ni-min-statistik-om-ni-undrar/ Dvs, presenterat _Per vecka _ menar du alltså att du har 7.572.916 unika besökare/år

        ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

        Men nu hade du väl ändå mer än lovligt mycket otur när du tänkte?

        Antal unika över en period (i detta fallet en månad) är just det- det deduplicerade antalet unika besökare över just den perioden. Du kan aldrig summera ihop antalet unika för olika ingående tidsperioder och tro att det ska bilda en helhet, för då tappar du ju just unikiteten i det hela.

        Om vi för ett ögonblick ponerar att det stämmer att IL har 1,5 miljoner unika besökare i veckan, så är den enda slutsatsen vi kan dra från den siffran att antalet unika besökare per månad är som minst 1,5 miljoner (=alla individer besöker henne varje vecka) och som mest 7,5 miljoner (givet en månad med 5 veckor, och innebär att INGEN har besökt henne mer än en gång under månaden).

        Sen är det så att alla typer av besöksmått som på något sätt bygger på cookies och liknande id:n är mindre och mindre tillförlitliga ju längre period man mäter över. Dvs ju längre period desto fler unika id:n kommer finnas bakom varje faktisk individ. Dels ökar sannolikheten att samma individ har besökt från flera olika enheter och/eller browsers vilket såklart innebär flera olika id:n. Därtill kan cookies såklart raderas, både manuellt av individen själv men fler och fler browsers inför ju olika slags tracking prevention som bland annat innebär automatisk förnyelse av cookies väldigt ofta, ibland var 24:e timme. Det innebär att jag kan se ut som en ny ”unik besökare” varje dag i statistiken fastän jag så vitt jag vet endast är en individ. Det här går ju såklart att mer eller mindre bra sätt att modellera för, men det kommer vara svårare att göra ju längre period man vill analysera just för att alla osäkerhetsfaktorer ökar.

          Tillägg: I många mätningar kommer tracking prevention också att innebära att man blockeras helt från att sätta en cookie överhuvudtaget. Då får man istället göra det bästa av situationen och sätta ett värde baserat på den information som finns tillgänglig (vanligen handlar det om en kombination av tex user agent och IP-adress), vilket innebär en ÄNNU sämre indikation på vad som är en unik individ. Dels kan flera olika individer få samma id, men också kan ens egna id förändras flera gånger om ifall enheten förflyttas fysiskt och/eller kopplas upp mot olika nätverk under dagen.
          Jaja lång utläggning, vill egentligen bara skicka med att ta ALLA siffror som utgår från cookiemätning med en stor portion skepticism.

    Som någon skrev; Bellas största miss var medverkan i Schulman show… Efter det försann det sista förtroendet hon hade.

    Jag tycker dock att hennes erkännande av fejk-hotlappen, vilket expressen även hade ett klipp på, borde punkterat allt.
    Så sjukt att hon ff hade luft under vingarna efter det..

      Isabellas popularitet har sjunkit drastiskt de senaste åren varför jag tror att det inte blev en stor grej av det hela. Det är inte förrän jag började läsa BB som jag förstår varför hon måste provocera och hitta på knasiga saker i sitt liv för att hålla kvar sina följare. Människan är lika intressant som Stina-Lee.

        Åh Stina-Lee. Kommet ihåg när hon var med i tv tillsammans med Bella, som sedan visade henne vägen till centralstationen.

    ”Haft” och ”varit”, vad har det för bäring på dagens verksamhet?

    Jag blir så trött på de faktaresistenta Bellsan-kramare som vägrar möta verkligheten.

      Svar släpps ej fram. Släpp gärna fram, för du gillar väl fakta och är ingen feg j*vel väl. Du vill dölja viss fakta tydligen.

        Du tänker lika dåligt som du stavar.

    Varför talar ingen om hur hon har tappat 18,5 miljoner följare på snart fem år:

    https://www.youtube.com/watch?v=aMb6CBOe7B8

      Det märks tydligt att hon har fyllt läpparna om man jämför henne på videon där

        Det är en sidoeffekt av brain drain.

        Och gjort omfattande ingrepp/fillers i hela ansiktet? Hon ser ju ganska mycket äldre ut nu med sin ”Hollywoodfru-look”.
        Hon som var så emot att lägga sig under kniven. Fine att göra det, men stå för det då.

          Bella har alltid haft ett runt ansikte med ekorrskinder. Hon ser äldre ut eftersom hon sminkar sig annorlunda än vad hon gjorde för tre år sedan.
          https://cdn01.nyheter24.se/ab938d0604d403270200000200e402a201/2019/11/12/1592548/isabella_lowengrip_hus.jpg

            Båda bilderna är väl relativt nytagna?

              Ja, den ena är från i somras och den andra är från i jan/feb.

        Nej, det är läppglanset/stiftet som hamnar utanför läppkonturen.

        https://cdn02.nyheter24.se/d366d43203d802dc05/2019/10/22/1589710/isabella_lowengrip_fodelsedag.jpg

          Som när en hund visar tänderna, så ser bellas fakeleende ut som. Zooma in så bara munnen syns haha.

            Hur kan man ens säga så om en annan människa 17.15
            Har hon gjort dig illa?
            Det är inte friskt. Dessutom obehagligt.

          Oh my. Jag trodde man skulle måla INNANFÖR linjerna

    ???

    Hur många gånger under en tidsperiod ska en ”besökare” (antar att det betyder webbläsare) anses som unik?
    1,5 miljon ”unika besökare i veckan” måste väl tolkas som att det är 1,5 miljon webbläsare räknade endast en gång som varit inne på bloggen under en vecka.
    7,5 miljon ”unika besökare i månaden” kan knappast vara 7,5 miljon unika webbläsare för så många finns knappt i Sverige. Då får man anta att varje webbläsare räknats flera gånger och alltså varit ”unik” mer än en gång under månaden.
    Sedan har vi begreppet ”besökare” vs. ”webbläsare”. Vi vet att varje person använder fler webbläsare än en beroende på om vederbörande använder mobil, datorer på olika platser, surfplatta osv. Det sker alltså helt klart en överskattning av antalet individer om man bara räknar webbläsare.

      Men hennes blogg läses över hela världen och finns på flera språk…

        Vilka då? Indiska, med tanke på den stora mängden indier som gillar inläggen?

          Självklart har Bella många läsare i Indien.
          Sedan bloggen började översättas till Hindi, Bengali, Telugu, Marathi, Tamil, Urdu, Gujarati, Malayalam, Kannada, Oriya, Punjabi, Assamese, Kashmiri, Sindhi och Sanskrit så har antalet läsare i Indien ökat exponentiellt.
          Av de 1,5 miljon läsare som går in varje vecka på Bellas blogg är minst en miljon från Indien. Heja!

          16.42 det finns inget språk som heter Indiska.

            Blev du nöjd med kommentaren att rätta 16,42 kommer du sova bättre nu?

    Man kan ju dock inte påstå att hon har 7,5 miljoner i månaden heller. Det skulle ju innebära att hon får 1,5 nya unika varje vecka? Det tror inte ens Bella på….

      Eller 78 miljoner på ett år! 😀

        Och det bara i Umeå.

    Alla dessa influenser.
    Skrattade gott idag när jag läste Tramsfrans krönika.
    Huvet på spiken, enl mig

      Nu läste jag. Skrattar!

    Jag fattar fortfarande inte vad ”674 394 användare, oktober 2019” betyder.
    Är det 674 394 personer som någon gång i oktober månad läst Bellas blogg ?
    Om någon gått in på bloggen en gång varje dag i oktober är den personen då 1, 4 eller 31 ”användare” ?

      Användare är antalet personer som minst en gång besökt hemsidan under det datumintervallet man själv ställt in i Google Analytics. Om man då valt perioden första oktober till sista oktober så räknas man bara som en användare oavsett hur många gånger man gått in på hemsidan. Om det är session/sidvisningar man pratar om räknas samma användare så många gånger man besökt sidan.

      Hoppas jag kunde förklara någorlunda tydligt 🙂

        Ja, det var en bra förklaring.
        Och med ”användare” menar Google Analytics ”webbläsare”?
        Vilket innebär att samma fysiska person kan räknas flera gånger beroende på hur många olika webbläsare vederbörande använder?
        I så fall kan det bli väldigt svårt att översätta ”användare” och ”besökare” till ”läsare”…

      Något förenklat: Om du under en månad går in en gång från mobilen, en gång från platta, en gång från dator och en gång från jobbet är du fyra användare.

        Om jag använder Chrome och är inloggad på dator, mobil, och platta borde inte Google Analytics räkna mig som en användare?

          Du använder tre olika webbläsare och Google Analytics har ingen möjlighet att veta att du är du.
          På samma sätt vet inte Google Analytics vem som använder en viss mobil, dator eller saurfplatta. Bara vilken webbläsare som används.
          Så man kan som användare vara unik flera gånger under samma mätperiod.
          Så länge som man inte loggar in med mobilt bank-ID finns ingen möjlighet att presentera statistik över enskilda individer.

    Expressen:
    ”Marisol Was, talesperson för Löwengrip Invest försvarar beslutet att inte tidigare ha gått ut med besökssiffrorna och säger att de alltid varit transparenta med Isabella Löwengrips samarbetspartners om trafiken.
    – Att prata siffror utåt är vanskligt då de förändras så kraftigt, men vi ser att vi har kunnat vara tydligare i hur vi har kommunicerat Isabellas statistik eftersom det skapat så många frågor, säger Marisol Was och tillägger:
    – Därför visar vi de siffrorna nu, och förhoppningsvis kan det förtydliga hur det ser ut på hennes blogg.
    Expressen har ju försökt få tag på dessa siffror länge, varför har det tagit så lång tid att få fram dem?
    – Vi har ju kommunicerat siffror med de partners som vi har ansett nödvändiga att kommunicera dem med, där har vi haft full transparens.”

    Transparens?
    Jag begriper ingenting av dessa siffror 🙁
    Undrar om Bellas ”samarbetspartners” förstått någonting över huvud taget när siffrorna ”kommunicerats” till dem.
    Man måste väl kunna förklara räckviddssiffrorna på ett för normalbegåvade begripligt sätt.
    En tidnings upplaga går ju att fatta utan problem. Läst eller tittat i.

      Konstigt att andra bloggare klarar av att lämna ut korrekta besökssiffror, men inte Bellsan. Fy fan vad trött jag är på allt ljug som kommer från henne.

      Marisol, hur kan du gå ut med något du vet är falskt?

    Togs Stollis kommentar bort eller har jag drömt?

      De togs bort.

        Fegt!

    Fast man lär väl förutsätta att det är samma 1.5miljoner som går in vecka efter vecka? Allt annat är ju bara att trolla med siffror. Gillar jämförelsen ngn ovan gjorde med ett år!

    Men släpp det nu, vi vet att Bella är fejk och siffrorna är fejk, orka älta samma sak i evigheter.
    Och, vad förväntar du dig av EXPRESSEN?

      Fast om alla ”släpper” det tillåter ju vi en person att begå bedrägeri – rakt framför näsan på oss!
      Konstig inställning du har

    Har du kontaktat stjärnorna på Expressen om felaktigheterna?

    OT men Kenza berättar i en kommentar att hennes son har svårt att skita. Är jag konstig som blir typ äcklad och illa till mods av att en förälder delar med sig av så pass privat information eller är det helt oproblematiskt?

      Tycker det är helt sjukt. Så himla onödig information. Snacka om att sälja ut honom helt. Känns som att hon bara vill ha någon form av rörelse kvar på sin blogg och att hon därför håller igång i kommentarsfältet.

      Humm. Du har rätt till dina känslor men jag skulle personligen uppfatta dig som överkänslig om det handlar om en bebis. Ett lite äldre barn så håller jag med dig.

      Väntar på ett inlägg där hon berättar att hon har svårt att tänka på andra än sig själv.

      Alla bajsar. Chill.

      Ja det är för mycket information men å andra sidan vad skulle hon kunna skriva om? händer inte så mkt i hennes liv just nu och man måste hålla intresset uppe på något sätt, inget fel alls i livsstilen men många influensers är i samma fas just nu och pga brist på fantasi el vad man ska kalla det för, så skriver man mkt om sitt privatliv typ som en dagbok till xx antal läsare som man inte känner/har en aning om vika de är & varför de läser ens blogg. Inlägget i sig är inte konstigt som förstagångs förälder tänker man samma men få väljer att skriva ut det i det öppna

      Blir du äcklad av att bebisar bajsar och en nybliven mamma delar med sig av ett problem hon oroar sig över med hennes första barn? Låter konstigt och som du tror att världen ska anpassa sig till dina känsliga åsikter

    Hur länge kan man älta detta? Alla vet om detta nu.

      Tills hon slutar ljuga

        Fast hur ljuger hon nu? Hon redovisar unika läsare per månad.
        Är ju denna blogg som nu får det till något annat.

    Måste ju vara en hel del som är intresserade av IL eftersom hennes besökare på bloggen ökat markant iom hennes kris. OM man dissar henne, varför går man då in och ger henne klick = betalar för hennes grandiosa livsstil?
    Influenser världen är en gåta för mig 🙂

      Det är därför jag läser här, och inte på någon av Bellsans kanaler.

    Ptja, det är ju fortfarande mindre än hälften mot vad hon tidigare påstått. Oavsett om man räknar som du eller Expressen. Ingen av er räknar ju rätt.

    Vem slänger första stenen?

      Bellsan.

    Det går absolut att räkna på annat sätt, och man ska räkna på annat sätt. Du gör två rejäla tankevurpor när du multiplicerar 1,5 miljoner med fem och får fram 7,5 miljoner. Även om ditt sätt att räkna på hade varit det enda rätta (vilket det inte är) hade du haft tokfel i summan. Vilken månad har fem veckor?

    Ca 6 500 000 hade varit mer rätt om man nu ska tänka som du gör. Vilket trots allt är jättefel, men du kan iaf multiplicera och dividera rätt om du nu envisas med att tänka fel.

      Men vad är det rätta räknesättet då?

        Som flera redan förklarat så kan man inte öht slå ihop veckostatistik på det sätt Camilla gjort.

        Sedan kan man inte räkna med att en månad är fem veckor, för det är det aldrig någonsin. Dagar per månad varierar men en vecka är alltid sju dagar och ett år 365 dagar (ej skottår) och alltid 12 månader.

        2 x 2 = 5 ?

          1 + 1 = 11. Inte alla som vet det.

    PINSAMT Expressen!

      PINSAMT AV BLOGGBEVAKNING!

        PINSAMT AV ISABELLA LÖWENGRIP!

          Not this time am afraid. Bloggbevakning får nog stå för det här.

    Till er som skriver gäsp om allt som handlar om IL. Jag tycker att hon är fantastiskt ointressant som person men att hon har bluffat sig till stora intäkter gör att hon blir intressant. Det måste granskas. Att det inte är olagligt betyder inte att det är etiskt. Hennes påhittade siffror har gjort att hon tjänat stora summor på sådant hon rimligtvis borde tjänat betydligt mindre på. Skandalöst beteende. Hon får reklamintäkter för reklam som inte når ut till i närheten av så många som hon påstår.

    Hela historien påminner mig om när jag delade ut en gratistidning/reklamblad som barn. Chefen ringde mig och skällde ut mig efter noter då han blandat ihop min rutt med en annan. Personen hade hämtat tidningarna och cyklat till en container. Sedan hämtat betalningen dagen efter.

    Jag skulle dock aldrig besöka hennes kanaler.

      Håller med Vargas. Ännu viktigare att granska hennes verksamhet nu när hon ska glorifiera den med sin stiftelse.

    Månader skrivs med liten begynnelsebokstav på svenska: oktober, november.

    Och man använder kommatecken i decimaltal på svenska: 5,33 % och 8,93 %.

    (Förlåt för petighet men det störde mig)

      Och man använder procent i löpande text, inte %.

        Nja, det måste man inte göra. Jfr Svenska skrivregler § 13.1.2: ”I löpande text skrivs procent och promille helst med bokstäver.”

          Ja?

            Helst. Ett i sammanhanget viktigt ord.

    Nja, man ska väl inte blanda siffor och bokstäver? Exempelvis: man kan skriva en procent, men inte 25 procent. Då får man ju i stället skriva tjugofem procent eller 25 %. Så har jag lärt mig i alla fall, men visst jag kan ha fel.

      I löpande text: ett till och med tolv med siffror, från och med 13 med bokstäver. Alltid procent, aldrig %. Självklart ett annat upplägg om det rör informationstät text som statistiska rapporter, ”bakvagnen” i årsredovisningar et cetera.

        Helt fel. Om man tar din regel ska det vara tvärtom: i löpande text ett till tolv med bokstäver och från och med 13 med siffror.

        Men i Svenska skrivregler § 11.1 står det: ”Någon exakt gräns för när man går över till siffror finns inte. Som en riktpunkt brukar gränsen anges till någonstans mellan 12 och 20.”

          Jag fick ett rapp med linjalen när jag skrev 10 bloggare och nitton kvällstidningar.

            Men usch då, en rödmarkering hade väl räckt tycker man.

    Det med unika har du ju hittat på. Står inget om unika. Släpp det bara börjar bli tjatigt

      Fast det står ju visst 1,5 miljoner unika följare i veckan i artikeln ovan så det är nog snarare något Bella hittat på och inte Camilla.

      Är du inte läskunnig?

    CAMCAM?
    Hur kan 1,5 miljoner unika besökare bli 7,5 i månaden?! Räknar du med 5v/månad då?
    Borde väl bli 6miljoner?

    Sen tänker jag att unika besökarens veckan lika gärna kan innebära 1,5 miljoner unika i månaden- det kan ju vara samma personer???

      Du tänker helt rätt, och även om vi såklart bara kan spekulera om hur stort överlappet är så känns det spontant betydligt rimligare att alla 1,5 miljoner skulle besöka VARJE vecka (=även 1,5 miljoner unika över månaden) än att INGEN skulle besöka mer än en gång.

    Visst kan man förstå att man vill peta hål på det luftslott som en ego-hyllande person byggt upp. Om man gjort sig ett namn på att höja o hylla sig själv och förespråka egoism och detta sedan faller- visst är det förståeligt att man vill få fram det.

    Men: det borde vara minst lika illa att som ”vissa kändisar” göra sig ett namn på att man är från förorten, haft det så fattigt och pga detta klagat och vilja rasera alla fördelar som mer priviligierade fått pga deras föräldrars pengar/kändisskap/kontakter……….. för att sedan, när man själv får barn, göra exakt det man klagat på att andra gjort: gynnar sina egna barn.

    De ger sitt barn en massa fördelar pga sitt eget kändisskap. Som tex att vara med i tv, få en huvudroll i tex den nya Ture-sventon filmen och rent allmänt få ett super-priviligerat liv i centrala Stockholm enbart pga sin mammas ”kontakter”, pengar och kändisskap.

    Det är ett sådant extremt hyckleri! Hur kan detta få fortgå utan mer kritik??? Att först göra sig ett namn på att hatfyllt klaga på alla föräldrar som ger sina barn fördelar pga pengar, kändisskap, kontakter….. för att sedan göra exakt samma sak, om inte ännu mer. Hyckleri, dubbelmoral och allmänt vidrigt beteende.

      Det här är det dummaste jag läst. Hur kan du likställa med att folk pratar om sina upplevelser från en förort de växt upp i kontra en privilegierad bloggerska som bedrar för att tjäna pengar?

        Hyckleri och extrem dubbelmoral- det är inget du ser som negativt? Då kanske du är en hycklare själv? Om det är ”det dummaste du läst” säger det mer om dig än om något annat.

    Ni som tjatar på att Camilla räknar fel.
    Kom med rätt uträkning då.
    Hur många läsare har IL ?

      Vi kan börja med att dra bort de där 600 000 nånting på Facebook för där händer det ingenting, finns inget att läsa och Facebooks logaritmer gör att följarna där inte ser hennes sida om de inte aktivt år in.

        Självklart inte, men det går inte få fram några som helst siffror som går att lita på när man ställer månad och veckor
        mot varandra.
        Man skulle ju nästan kunna tro att anledningen till att Team Löwengrip visat upp dessa märkliga statistiksiffror är för att förvirra följarna och samtidigt kunna hävda att de visst visat upp sin trafik – ja, på ett sätt som det inte går dra en enda slutsats ifrån.
        Smart!

        Visa istället statistiken för en vecka och ställ den mot månadssiffran
        – DÅ får vi svaren alla väntar på – bland annat på hur stor Isabellas lögn om 1,5 miljoner unika besökare/veckan egentligen var
        Isabella hävdade 1,5 miljoner unika/veck
        United influencers hävdade 260 000 unika/veck
        Tailsweep hävdar 200 000 unika/veck

      Du är 32 år gammal, bor i en lägenhet du betalat 2,7 miljoner för och tjänar 29 150 kr i månaden.

      Detta baserar jag på brist på data.
      .

      Det går inte att räkna ut vad antalet unika läsare är per vecka utifrån de data som presenterats. Det blir som att jämföra äpplen och päron.

    Molimenti is back

    Nu plussar du ihop veckor för att få en månadssiffra, så funkar det inte. Ett stort antal av besökarna i vecka 1 är även där vecka 2, osv. Dessa räknas bort med hjälp av Google Analytics kakor när du tittar på månadsbasis. Tar du en veckosiffra och gångrar den med fyra (du verkar ha räknat med ännu fler veckor per månad) så får du en på tok för hög siffra där samma besökare räknas om och om igen. Det är samma ”misstag” som många influencers gör när de plussar ihop sina kanaler. Kul blogg i övrigt!

      Multiplicera, inte gångra.

    BellaBedragare!

      Nja…

        Vadå nja?

          Här har hon ju varit hederlig och redovisat sin statistik. Det är camilla som ignorerar den och i stället tar en annan siffra samt räknar om den enligt nån sjukt udda metod och försöker få det till nåt annat…

            Nu är hon hederlig ev. Men hon har innan mer än gärna tagit betalt av företag för sina för högt satta besökarantal = bedrägeri!

    Om ni får gissa mellan tummen och pekfingret, hur måna unika läsare tror nu Bella har i månaden?
    Jag gissar, helt utan vetenskapligt belägg, utan går bara på feeling, 425.000 personer!

      unika- ca 250 000.

        Jag skulle också säga mellan 250-350 000. Kanske mellan 200-250 000 som ”aktivt” följer henne och de andra tittar in nån gång ibland

    Om Netflix någon gång gör en serie om en svensk influencer så är jag säker på att det kommer bli om Isabella Lövengrip.

    Isabella är Sveriges första och även genom tiderna mest framgångsrika influencer.

    Idag syns Bianca och Kenza mer i flödet men ingen kan ta ifrån Isabella hennes medialt intressanta historia.

    Jag tänker mig ett 10-avsnitt lång serie på Netflix, Isabelle har ju även engelsktalande följare så varför inte en serie med några välkända engelska skådespelare? Vad sägs om Scarlett Johansson i rollen som den vuxna Isabelle Lövengrip?

    Serien tar sin början i en ung Isabella Lövengrip liv och vi får följa hennes resa från bloggare till influencer. Resor till utländska paradis, starten av hennes företagskoncern, den mörka tiden med livvaktsskydd och kidnappningshot till den fantastiska vändningen med Erik Selin och middag på amerikanska ambassaden.

    Varje hjälte behöver sin antagonist, vem passar bättre i den rollen än CamCam? Ingen person i Sverige har nog fått utstå mer uthängningar och vinklade ”reportage” än det Lövengrip fått utstå från CamCam.

      Hehe, du är rolig.

      Du glömde att Stollis måste vara med. Viktigt.

    Det intressanta här är väl ändå att cirkus Löwengrip nu bestämt sig för att släppa siffror som hur man än räknar vida understiger de 1,5 miljoner som man envisats med. För att visa hur väldigt ärliga man nu blivit? Isabella har köpt julböcker och menar att dessa visar på var hon nu står i livet. En handlar om en sexmissbrukare, en annan om ett äktenskap som spricker. En tredje om en äldre mans vardag och den fjärde om en ung vällyckad dam som vill söva ner sig med piller ett helt år. Hehe!

      Hon släpper siffror veckan innan jul och hoppas att folk ska vara för julstressade för att bry sig. Och så får hon plus i kanten för sin ”transparens”.

      Fattar inte hur någon som påstår sig läsa så mycket som Bella gör skriver så otroligt dåligt? Skrev den här kommentaren till hennes inlägg – får se om hon släpper igenom den eller inte.

        ”Något som jag har svårt att förstå är hur någon som påstår sig läsa så mycket som du gör, så ofta skriver/uttrycker sig så enormt dåligt i text. Jag menar nu inte slarviga stavfel (som lätt kan undvikas om du korrekturläser innan du publicerar men jag förstår att med ditt hektiska liv så är det inte en prioritering). Men det är ofta syftningsfel, fel val av sin/hans/hennes, fel ordföljd mm. Sådant som en person som läser mycket inte skulle göra efter som det direkt låter fel.

        Har det med din snabbläsningsteknik att göra? Att du bara snabbt ögnar dig igenom en text utan att få känsla för meningsbyggnad och detaljer? Är det din ADD som spökar? Vill inte låta elak men en del meningar jag läser är så fel att en påläst person aldrig skulle ha skrivit det men jag är säker på att det finns en anledning.”

        Ändrade lite detaljer innan jag skickade iväg den men i stort sett är det här vad jag skrev.

      De vill väl dra in trafik för att den sjunkit och då IL inte blivit omskriven här på ett tag

    På tal om Bella så ”smyger” hon in att dagens skor är ett par klackar från Chanel, och inte vilka klackar som helst – de hon fick av Hajen ?

      Som vi säger i städbranschen: click clack!

    Hoppas du kontaktat expressen om detta!

      Ska hon berätta för Expressen att en månad har fem veckor? För om det är sant så är det ett scoop på riktigt! Tänk vilken nyhet. I Sverige, i världen, i UMEÅ!!!

        Hahaha!!

    Skriv om något annat än IL alla vet hon har gjort fel, låt henne gå vidare i livet och om hon verkligen gör något på nytt ta upp det sluta tugga på i evigheter om samla gamla vanliga. Det är väl en sak alla vet, sakern ändras konstant.

    Fast 1,5 miljoner besökare i veckan går väl ändå inte att likställa med 7,5 miljoner i månaden?

      Egentligen inte, men eftersom Isabella vägrar visa hur många besökare hon har per vecka – förmodligen katastrofsiffror, varför skulle hon annars gå ut i Expressen och visa upp extremt låga siffror (för MÅNADEN jämfört med tidigare då hon alltid pratade om 1.5 unika besökare/veckan.

      Eftersom hon vägrar visa sin veckostatistik över unika besökare/v så får man helt sonika slå ihop siffrorna i väntan på full transparens. Det borde ju även ligga i Isabellas intresse att en gång för alla visa sitt analytics-konto, för det kan ju knappast bli värre än den uträkningen jag gjorde.

        Om man tänker sig att Bella har 200 000-250 000 aktiva följare som i princip går in dagligen på bloggen och dessa använder genomsnittligt två olika webbläsare, så bör veckostatistiken hamna på 400 000-500 000 ”besökare” som går in på bloggen minst en gång under veckan.
        Om kärnan i följarskaran på bloggen går in i princip dagligen och åtminstone flera gånger i veckan så bör inte månadsstatistiken avvika märkbart. Beroende på vad som händer på bloggen och i pressen så tillkommer självklart ett antal mindre trogna besökare under månaden.
        Siffran ca 670 000 ”unika användare” (alltså webbläsare) under en månad verkar därför rimlig. Den åstadkommes utan problem av dessa 200 000-250 000 aktiva följare plus max 100 000-200 000 tillfälliga besökare under en månad.
        Kan jag tänka rätt?

          Gissa varför inte Isabella lämnar ut sin veckostatistik? För att hon förmodligen fortfarande inte vill att någon ska veta säkert hur många unika besökare hon har per vecka.
          Eftersom det är veckostatistikens siffra 1.5 miljoner hon upprepat gång på gång så är det ju givetvis veckostatistiken hon behöver redovisa om hon genuint vill reda ut hela den här situationen.
          Siffran för månaden säger ingenting förutom att det aldrig varit tal om några 1.5 miljoner men längre kommer man inte så länge Isabella fortsätter mörka sina siffror med total transparensvägran. .

            Säger man sig ha ”1,5 miljon besökare i veckan” på en blogg så bör man rimligen kunna uppvisa en kalendermånad med minst detta antal unika besökare.
            Egentligen kom väl den där siffran på 1,5 miljon läsare från sammanlagda antalet följare och besökare på Bellas sociala medier i första hand Instagram och bloggen men även inklusive Facebook, Twitter och Linkedin (!) som inte är aktiva kanaler för Bella.
            Sedan kom siffran att användas endast för bloggen och i formen ”1,5 miljon läsare varje vecka” vilket naturligtvis är fel. I synnerhet som siffran inte har kunnat vidimeras.

    Jag kan inte förstå varför ingen av Isabellas kunder har anmält henne för bedrägeri och personalen för medhjälp.

    HEJ!!! Du har aldrig funderat på att TONA NER användandet av versaler och utropstecken/frågetecken?!??!?!?!?! I din GRANSKNING!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.