Tova Helgesson ber om ursäkt

Läs det HÄR inlägget om du missat vad Tova Helgesson försökt sälja för bilder på ”Only Fans”.

I den översta videon, som Tova publicerade ganska snabbt efter att hon gått ut med att hon publicerat nakenbilder på sig själv på sidan ”Only Fans” att ta del av för 200 kr i månaden, erkänner hon att alltsammans var ett prank och att hon i slutänden skulle skänka alla pengarna till välgörenhet.
Man får se hur Tova planerar pranket, hur hennes mamma ringer och gråter när hon får höra om bilderna och hur Tova blir lite småsur för att de flesta verkar se det som mer troligt att hon faktiskt sälja nakenbilder på” Only Fans”, än att det skulle vara ett prank.

Pranket bestod av att hon satte sitt eget ansikte på en annan kvinnas kropp på en bild hon hittat på nätet och sålde som en nakenbild på sig själv.
*plats för skratt*

Nu har hon gått ut med ytterligare en video där hon lägger sig platt och ber om ursäkt för det hon gjort. 
Problemet för mig blir att mitt fokus skiftar helt från det Tova gjort till att hon säger att hon förstår att folk vill se henne död, se henne våldtagen eller misshandlad mm och att hon tuggar i sig all den kritiken.
Men nej!
Hon ska absolut inte acceptera ”kritik” som handlar om att hon ska dö, bli misshandlad eller våldtagen – det är ju helt absurt.

Pranket var ett sinnessjukt haveri från början till slut och Tova har gjort saker på vägen som skulle kunna vara olagliga, men att gå från att kritisera DET, välja att avfölja henne, eventuellt anmäla videons innehåll till Youtube eller någonting annat relevant, till att skriva att hon ska dö, bli misshandlad eller våldtagen är under inga förutsättningar okej, hur man än ser på saken.
Men visst, anser man att Jimmy Durmaz ska dö för en glidtackling så tycker man kanske att det här är ett fullt rimligt sätt att ge kritik?

Att lägga sig platt och be om ursäkt – ja.
Acceptera hot om att dö, bli våldtagen eller misshandlad – nej.

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur svårt kan det vara att kritisera någons handlingar utan att gå till personangrepp eller hota med våld?

  Svara

   Instämmer till 100% !

   Svara

    Hehe du behöver inte hålla med dig själv.

    Svara

     Nej det behöver man ju inte göra, men det känns rätt märkligt att inte hålla med sig själv. Gör inte du det? Håller med dig själv. 😌

     Svara

      Ibland säger jag emot mig själv bara för att ha nån att diskutera med.

      Svara

       Haha, är du så pk att alla annars alltid håller med dig? 😂

       Svara

        Jaja, mina åsikter är guld.

        Svara

   Det är inte svårt. Gör någon så saknar den personen spärrar. Tyvärr.

   Svara

  Tycker alltid det är så irriterande med folk som ska be om ursäkt för vad dom gjort för att sen säga ”jag förstår att du hatar mig..” osv, eller i detta fall hur Tova säger. Det är ju just såhär sådana personer vill att man ska reagera. ”Omg nej inte så!!” Sånt jävla manipulativt beteende.
  Med det sagt – INTE OK att folk skriver sådant. Men för helvete, det är kanske 5% av kritiken i det stora hela.

  Svara

  Ingen är förvånad. Folk har blivit vana vid att skriva saker på nätet i trygghet bakom sin skärm. Saker dom skulle fått en rak höger mitt i ansiktet för om dom sade det irl.

  Folk är skräp. Folk är idioter. Folk vägrar bättra sig.

  Det kommer inte bli bättre framöver.

  Grattis. Ni vann internet.

  Svara

  Prank? Mm. Säkert.

  Svara

  Dags att undersöka farmen/ph Linnea på onlyfans?

  Svara

   Varför då?

   Svara

   Varför? Att ha ett konto på onlyfans är inget problem i sig. Vill man av någon anledning ha det så är det okej.

   Svara

   Varför? Det är ju hon på sina bilder så vad finns det att granska? Låt folk leva sitt liv som dom vill och bry dig istället om ditt eget liv. Tänk vad mycket du hade kunnat få gjort men istället vill du granska andras nakenbilder ☺️

   Svara

  Hur kan man vara så medveten om att det man är på väg att göra är skit men ändå så fullföljer man? Det har jag svårt att förstå.

  Ska se video nr 2 nu, fick bara lov att skriva av mig… pjuh!

  Svara

   Fråga Paolo roberto?

   Svara

    Tror inte han svarar 🤔

    Svara

  Ni vet när man var liten och dum och sa något till lillebror så att han började gråta, och då tjöt man ”jag skojade ju baraaaa” så att mamma inte skulle bli arg? Just så.

  Svara

  Jag vet inte men är inte det här olagligt på flera nivåer? Dels att ta en bild på en annan människa uppenbarligen, men får man verkligen sälja nåt som är fejk och sedan skänka pengarna? Även om det är till välgörenhet. Liksom det är ju inte det folk betalat för.

  Svara

   Jo du har helt rätt.

   Svara

  Tror mer på att hon trodde sig hitta ett genialt sätt att tjäna pengar på. Dvs sälja nåt hon vet många män köper men utan att behöva ta konsekvenserna av att fläka ut sin egen kropp.

  Svara

   Tack, precis det jag kom hit för att skriva. Jag hade gärna sett en analys av hur en kvinna kan använda en annan kvinnas kropp för att tjäna pengar samtidigt som resten av Sverige diskuterar pr:s sexköp.

   Svara

  Titta bara på videon hon gjorde för två månader sedan. Det är ju så uppenbart hur dåligt hon redan mådde och gjort sendan flera år tillbaka. Jag tror absolut att hon förstod allvaret först i efterhand och nu tycker jag att hon bara ska strunta i vad främmande människor på internet säger. Hon vet själv sina intentioner och det är inte människor på internet som ska döma henne, utan rättsväsendet om det nu skulle bli aktuellt.

  Svara

   Nej

   Svara

   Wtf, nej. Sluta hitta på ursäkter.

   Svara

  Alla gör misstag

  Svara

   Misstag är ungefär att ta salt istället för peppar, inte att ta någon annans kropp och sälja den.

   Svara

  Är så trött på dessa influensers och hur dom använder sina barn för content, det är så hemskt. Paula delar med sig av bilder från begravning och det kan kan man ju göra även om jag tycker de är sånt man behåller som privat minne för en själv, men hon lägger också upp bilder på hennes barn när dom gråter och är ledsna, så himla konstigt. Hon kan väl lägga upp en bild på sig själv istället när hon gråter. Hon fick kritik för detta och svara på så konstigt sätt och blev aggressiv på en gång, även fast den som kommentera inte alls va otrevlig. Usch.

  Svara

   Paula är ju en av dem mest skenheliga influensers som finns 🤮
   Hennes dubbelmoral är oändlig.

   Svara

   Jo jag reagerade på dom bilderna jag med. Fan inte okej.

   Svara

   Tänkte EXAKT samma och väntade mig kritik ang. barnen i kommentarsfältet men icke… Någonstans går väl gränsen för barnens integritet?

   Svara

   Är det någon som tänkte på barnen innan de la upp deras känslor för världen att beskåda? Verkar vara dåligt känna av gränsen för det privata när man är influenser.
   Allt måste inte upp på sociala medier och delas med världen.

   Svara

    Nä ingen tänker på barnen. Dom används på ett helt sjukt sätt för att föräldrarna ska kunna göra content, varenda inlägg Paula gör handlar ju om hennes barn och dom hjälper henne göra reklam för något eller så låter hon något företag använda dom som modeller. Vem frågar barnen, dom kan omöjligt veta ja eller nej i den åldern och vad ett ja innebär för framtiden, dom lever för stunden. Ibland undrar man om dom skaffar barn för rätt anledning eller om ett barn/ett till syskon ser bra ut på insta flödet 🤦🏻‍♀️ Herregud ..

    Svara

  Någon som borde be om ursäkt är väl ändå
  Johanna Toftby?? Hon trycker på gilla-knappen på en våldtäkt man Instagram, om hon kunde lära sig tänka lite längre än plut munnen räcker!

  Svara

   *våldtäktsman
   *plutmunnen

   Svara

   På vem? Paolo..?

   Svara

    Ja det stämmer!

    Svara

  Jag tror verkligen inte att Tova förstod hur fel hon gjorde. Jag tycker att hon (och hennes fotografkompis) borde ha haft pejl på copyright, men uppenbarligen hade de inte det. Hur som helst, jag tycker det ser ut som hon faktiskt tagit till sig av kritiken nu.

  Svara

  Vilken dålig efterkonstruktion!!! Ja dör om folk köper detta 😂 Välgörenhet, jo tjena!

  Svara

   Jamen så tänkte jag med…trodde jag var ensam om att tro det. Men cred för bra fantasi för att ta sig ur situationen – jag säger att det var ett prank.👏🏻👏🏻👏🏻

   Svara

   Ja eller hur…..välgörenhet. ? Lika genomskinligt som att man bara har köpt sex en gång och hade den stora oturen att åka fast just den gången.

   Svara

   Ungefär som Hanna Widerstedts ”konstprojekt” i Big Brother

   Svara

  Paolo Robertos nya IG-bio. katastof, haha

  Svara

  Ann Söderlund är på Gotland och visar bilder på hennes IG! Vad tycker ni om det???

  Svara

   Att det är skönt att hon köpt eget hus så att man slipper henne som gäst.

   Svara

    Haha! Berätta mera.

    Svara

  Fan vad jag ömmar för Tova. Ja, det var dumt gjort och hon tänkte inte steget längre (som t.ex att hon spred någon annans nakna kropp utan att veta något om varför den tjejen lagt upp en sådan bild), men jag får ont i hjärtat när hon säger att hon förtjänar allt som folk säger, hon har verkligen ingen självkänsla 🙁 Oroar mig så för hennes mående och hur långt ätstörningarna kommer gå… Min första tanke när hon släppte första videon och fick kritik var att hon kommer sluta äta helt nu. Min andra tanke var att jag var rädd att hon skulle ta livet av sig. Vill bara att hon ska få hjälp, helst igår. Vad kan man göra?

  Svara

  Är det kl 09 inläggen kommer på sommaren?

  Svara

   Ja, någon gång ibland kan det komma fler…

   Svara

    Har du gått in i sommartider redan? Du kanske borde börja ta in fler skribenter så att sidan kan uppdateras som vanligt året runt?

    Svara

     Varför det?

     Svara

     Det är en blogg, inte Aftonbladet. Hon får uppdatera den när hon vill väl?

     Svara

      Självklart får hon det, lika självklart som man kan fråga

      Svara

  Camilla du borde ta en titt på kommentarerna i Jonna Jintons Black lives matter bild från igår. Riktigt skrämmande!

  Svara

  Tycker det är extra roligt att hennes små följare köper vad hon säger med hull och hår. Detta beteende smittar av sig.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.