Reprisen av Ex On the Beach

https://www.instagram.com/p/CGXMOCXDyRY/

Helt ärligt, hade de inte haft folkdräkt på sig så hade jag inte kunnat skilja den här säsongen från den förra eftersom majoriteten av deltagarna är desamma i bägge, och har de inte vari med i EOTB tidigare så kan du ge dig på att de är gamla deltagare i antingen Paradise Hotel eller någon av ö-programmen.
Love och Temptation Island alltså – inte Robinson. 😉

Och vem har Dplay och produktionen släppt lös igen i den här säsongen, trots en dokumenterat vidrig kvinnosyn och erkända ”otrohetstest/övergrepp” om inte Andrijano ”Adinatoor” Mijanovic?
Jag kan inte förstå hur man kan ge den här människan mer tv-tid, och indirekt normalisera hans beteende.
Unga killar ska inte ha nedvärderande mansgrisar som ”Adde” som förebilder, vilket han riskerar att bli när Dplay tillåter honom och hans beteende att sprätta omkring som en testosteronstinn alfahanne i säsong efter säsong av Ex on The Beach och vara allmänt nedvärderande och kränkande mot kvinnor, både generellt men också i själva produktionen.

Alla kommentarer som riktar kritik mot att Andrijano ”Adinatoor” Mijanovic raderas av Dplay på Instagram.
De varken bemöter kritiken eller försvara sitt beteende utan stoppar helt sonika huvudet i sanden och låtsas som att det regnar.

Jag tittar hellre på Marcus ”Mcuze” Johansson – hundra ggr om – som  gråtande förklara att om man frågar 100 kvinnor vem som är snyggast, av honom och någon annan, så kommer han få flest röster och att han veeeet det, före jag genomlider tio sekunder av filmat material med Andrijano ”Adinatoor” Mijanovic, oavsett sammanhang.

Här är några exempel på saker som Dplay och produktionen duckat för, och så slutligen ett svar från Dplay där de förklarar varför de inte har några som helst problem med att ge Adde mer sändningstid.






Tack för tips!

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Snälla kalla inte den där skiten hon har på sig för folkdräkt ?

      Folkdräkt-iskt klädesplagg? 🙂

        Maskeraddräkt ?

          Kval inför nyskapande av folkdräkter

      Tänkte exakt samma!!!

    Vad är det exakt den här snubben gjort? Jag känner mig ovanligt icke-insatt

      Skrivit inlägg om hur han stoppat sina fingrar i sin sovande flickväns slida för att han är en självutnämnd expert på att känna ifall kvinnor har haft sex eller ej på det sättet.

        Oftare och oftare undrar jag varför inte fler kvinnor begår våldsbrott gentemot män?! Med tanke på hur kvinnor behandlats genom tiderna och ännu gör, borde män vara jävligt rädda snart?

          Nån måste ju vara den klokare parten och inse att våld mot våld inte är bra lösning.

            Ja du menar att det funkat för kvinnor såhär långt? Det finns ju ingen konsekvens som hittills avskräckt. Beväpna er systrar!

            Skulle snarare tro att det handlar om rädsla för att få igen tiofalt och kanske dö. Finns inte så stor vinst i att ge sig på ngn fysiskt som är mycket starkare än en själv.

          Ja, om kvinnor vore rationella

          Min helt genuina åsikt är att våldtäktsmän och män som misshandlar och mördar kvinnor borde få Lisbeth Salander-behandling.

          Ska beställa ett basebollträ asap.

          Handlar väl om att de kvinnor som stod emot helt enkelt blev dödade i större utsträckning. Dvs anpassning var mer gynnsamt.

          Människor är fortfarande inte så genetiskt annorlunda från 10-tusen år sedan. Varför killar kan bete sig väldigt illa – för det var just gynnsamt på stenåldern att kunna ställa om till en kallblodig mördare.

          Och jag tror många killar glömmer detta när de dricker.

            Håller med, tror absolut att det sitter i deras gener, och det är det som vi behöver jobba på. Vi behöver prata, prata och prata, visa och förklara för våra söner framförallt, och barn.

            Dom som redan är vuxna kan dö för det finns inget hopp om dom.

              Vi behöver sluta föra dessa gener vidare. Knulla inte bad boys flickor! Skaffa barn med mjukisarna

            Är det verkligen så många män som kan ställa om till kallblodig mördare? Killar beter sig illa för att gott uppförande inte uppmuntras och dåligt uppförande inte bestraffas.

      Han spred nakenbilder på sitt ex också för att hämnas.

        Eh, hur kan han gå fri från det?

      Jag är också helt off vad denna människa gjort. Har bara sett en säsong av Ex… så har riktigt dålig koll på människan.

    Vilken vidrig människa du är

    Samir & Viktor splittras. Samir ska bli mäklare, vad tror ni att Viktor kommer göra?

      Trodde de var splittrade för längesedan? Viktor jobbar väl på att komma med i Let’s dance.

        Viktor har redan varit med där ? Så tror det blir svårt om så är fallet.

          ? Hade missat det!

      Nu säger Viktor att de inte ska splittras.. never mind.

      Ergonom!

        Greppvänligt för en äkta plattfot, Spånplatta?

      Såklart han ska bli mäklare! Precis som alla andra avdankade c-kändisar. ?

    Under ett inlägg som lyfter normalisering/acceptans av kvinnohat väljer du att kommentera så där? För att hjälpa till med fler exempel eller?

      Men snälla vissa kvinnor är helt okej med att ses som objekt och verktyg för mäns utlösning. Dwn här tjejen i ”folkdräkt” är ett talande exempel på det. Aja vi kan ju inte alla vilja vara mer än ett vakuum.

    Men Cissi blir avbokad från alla sina uppdrag

      Ja det är helt jävla sjukt ett bra exempel på hur kvinnor ses ned på i alla instanser och aldrig kan göra rätt. Medans män kommer undan med våldtäkt och fortfarande får chans att synas och tjäna kosing

        Cissi har faktiskt gjort fel, och är därför inget bra exempel på att kvinnor ”aldrig kan göra rätt”. Med det sagt så finns en orättvisa i att snubbar allt för ofta kommer undan med att ha agerat på sitt kvinnohat. Det är i den änden det har gått fel. Cissi förtjänar att avbokas och det gör Andrijano också.

      Låter som mig, är la inget fel med det. Skillnaden är att Cissi, jag och andra kvinnor inte mördar andra män :/

        Jag är med manshatare. Kanske ska jag börja agera på det mer aktivt dock? Med rätt pinne kan ju även män våldtas och misshandlas

        Cissi kanske inte mördat men nog ganska säkert fått människor att vilja dö. Skillnaden är ganska hårfin och den som får andra att vilja dö kan alltid dölja sig bakom att den jäveln själv tog livet av sig. Är det mer ärofyllt måntro?

        Man kan säkert hata mycket men de som skapar kvinnohatare och manshatare kanske bör hatas mest av alla oavsett vilket kön de må ha.

          Fått andra att vilja dö? Vem har hon fått att vilja dö? Sanslöst barnsligt påstående.

          Jag tycker inte alls att skillnaden är hårfin.
          För det första är Cissi en person, män är män. Det är inte en (1) man som dödar och våldtar kvinnor, det är män.
          Cissi är en kvinna, det blir väl fel att jämföra en grupp mot en person? Kanske bara jag som tycker det…? Anyway, kvinnor får inte hata män får då blir dom ledsna och hat föder hat :@ USCH FÖR KVINNOR SOM HATAR MÄN BRÄNN HÄXORNA PÅ BÅL!

          Yes, män kan våldta och det är okej men om en kvinna pratar och påverkar en annan, då jävlar.

            Kan Cissi påverka på något positivt sätt eller blir effekten tvärtom? En kvina som talar för saken och för den frammåt är bra, men gör verkligen Cissi det?

              Vi kan fortsätta diskutera hur problematisk Cissi är och kvinnor som hatar män. Eller så kan man fokusera på männen, hur jävla problematiska dom är!!!! Eller ska vi fokusera på att ”Cissi har fått folk att ta livet av sig” som vi alla egentligen vet inte är sant, men det är lättare att skylla på kvinnor, och speciellt dumma dumma cissi.

              You choose.

                Kvinnor trillar dit i sitt internaliserade kvinnohat så jäkla snabbt. Blir fan ledsen.

    Konstigt också att de tror att man vill se samma deltagare i 100 säsonger? Man spyr ju nästan på dem (Men tittar ändå såklart hehe) men ärligt en säsong till när Adde varit otrogen och Annalisa minsann är en stark kvinna som inte tänker ta tillbaka honom igen! Snaaaark.

      Bara hjärndöingar och bimbos som tittar på programmet och samma typ som medverkar. Kul ni har i er bubbla

        🙂

        Och här sitter du och läser kommentarer om programmet….

          Bara för att man läser skvaller innebär det ju inte att man är insatt i allt som det skvallras om?

      Pinsamt att de vill vara med ens. Tror jossan hon ska hitta sin drömman där? Och Annalisa, pinsam, efter alla år. Gått vidare….. nä, in med nytt folk om det sks fortsätta

        Vid det här laget spelar väl AnnaLisa och Adde en roll på tv.. gjorde det typnings ”slut”’en gång för att kunna va med

      Jag älskar PH men ex on the beach fattar jag inte. Verkar vara samma deltagare hela tiden och exen brukar ju oftast vara nån som de hånglade med/skrev på Instagram med en gång. Och de hänger ju bara där det enda som händer är ju att de blir fulla och överreagerar på småsaker.
      Sen fattar jag heller inte varför de vill ha med Adde varje säsong. Han är ju bara jobbig att lyssna på och inte rolig alls.

    Den som anmäler sexbrott blir cancellad och får inte vara med i gemenskapen men förövaren får det? Tillochmed när han erkänt vad han gjort? Varför är vi inte nere på stan och demonstrerar mot det här? Är vi så jäkla själströtta och nöjda med vår plats på dörrmattan, under mäns skitiga sulor?

      Inget ändras ju ¯\_(ツ)_/¯

      För det är en pågående pandemi och en demonstration vore fruktansvärt korkat i dagens läge ?

        Synd att pandemin kom och förstörde jämställdheten.

          Du får väl ordna en digital demonstration då ?‍♀️

            Eller så behandlar vi män som tuppar

              Nackar dem? Jag är med.

        Mer korkat än att låta förövare härja fritt?
        Pandemin är en ursäkt för de som inte vill engagera sig.

    Om han själv har sagt att han stoppat in fingrar i sovande tjej för att kontrollera om hon haft sex??? så spelar det ju ingen roll om han inte blivit anmäld för det?? Vad är det för j-vla svar av D-play?? Om de vill få oss att tro att de har något som helst omdöme så tar de bort honom eller gör vad som helst istället för att komma med en sådan icke-ursäkt.

      Han skröt om det på så sätt att han ”kunde minsann göra något som många inte kan”, dvs kolla om hon haft sex med någon annan eller inte enligt honom själv.

      Han spred nakenbilder på sitt ex som hämnd och kallar dem för horor.

      Har psykiskt misshandlar med att bli explosiv när nåfon påpekar hans bister. Han menar på att det är kvinnornas fel att han gör vissa saker. Om de bara ”lyder” honom så är allt lugnt.

        Han är ju på riktigt läskig?

    Oof, den där fläckiga fejkbrännan är inte att leka med

    Ot men Bellas kommentar i hennes storys när hon får frågan om hon läser vad Bloggbevakningen skriver om henne – Hon har ju humor den där Bella!!

    För er som inte vill gå in på insta.
    Fråga: Läser du Bloggbevakningen när hon skriver om dig?
    Bellas svar: Hon nskickar så mycket trafik att hon bekostar alla mina Max Mara kläder varje månad.

      Undrar hur mycket av camcams garderob bellas crew bekostar… ?

        Win-win 😉 det kanske finns ett avtal under bordet

          Ja man kan ju ibland undra med tanke på hur mycket denna blogg skriver om Isabella, verkar helt omänskligt besatt av någon anledning…

      Det är först efter att IL träffade sin nuvarande man som en uns av irionisk humor dykt upp. Har aldrig förekommit tidigare, tror inte IL är kapabel att förstå eller formulera irioni.

        Vad i uttalandet är ironi?

    Så dplay är alltså helt okej med att nån som erkänt att han stoppat upp fingrarna i sin sovande flickvän för att kontrollera om hon haft sex får tv-tid för att sprida sin dynga hos dem? Bra dplay, ni gör verkligen världen till en bättre plats.

      Jag säger som jag alltid säger. Bojkott!

    dplay är SMUTS som tillåter detta! Jag ser heller inte hur kvinnor kan säga sig stå för ”girlpower” om de väljer att synas med människor som han.

      Nä, blev otroligt besviken när Jossan och Elin hade med honom i deras podd, trodde åtminstone Jossan var lite mer vettig än så…

    Lite Hambostinta i kortkort.

    Varför är det ok att anklaga den här snubben för våldtäkt, men inte skriva om någon som erkänt sexköp?

      Anklaga? Han har själv erkänt

        Är det inte snarare övergrepp?

          ”Den som, med en person som inte deltar frivilligt, genomför ett samlag eller en annan sexuell handling som med hänsyn till kränkningens allvar är jämförlig med samlag, döms för våldtäkt till fängelse i lägst två år och högst sex år.”

          Fingrar i underliv är jämförlig med samlag. Dock så är det inte säkert (tyvärr) att det klassas som en sexuell handling i och med att han skulle kolla om hon varit otrogen, inte för att han tände på saken

            Fast det har befästs i hovrätt minst en gång att det är den upplevda kränkningen och inte gärningsmannens avsikt som avgör huruvida det är en sexuell handling eller inte.

              Förhoppningsvis efter senaste lagändringen. Annars så har mannens uppsåt vägt tyngst, samt att så kallade otrohetskontroller klassats som sexuella övergrepp snarare än våldtäkt

            Spelar ingen roll varför han gjorde det, det är sexuellt övergrepp.
            Eller är det okej att en man klämmer på en kvinnas bröst eller rumpa för att kolla att dem är äkta, eller kör upp fingrarna i muttan för att kolla om hon haft sex?

      Personen jag pratar om har själv berättat om sexköpet, men det tas bort.

        Det har ju skrivits massor här att Paolo har betalt för en våldtäkt/ köpt sex.

    Det här är rimligen något som efterfrågas. Det är ju ett kommersiellt bolag. De har nog gjort sin research.

    Kan inte tänka mig ett ofräschare program. Ni som kollar på detta forsätter att bidra till denna kultur. Usch. Bojkott!!

    Så jävla vidrigt! Kan vi bara bojkotta den där kanalen?

    Varit en stor tråd om detta i gruppen Pink room på facebook. Läste att några började skicka detta vidare till Aftonbladet.
    Hoppas verkligen någon sådan media tar upp det också så fler nås av detta och Dplay kan förstå detta är inte okej…

    Fejkbränna, vidriga spetsnaglar i neonfärger och alla dessa tatueringar…Defintionen av trashighet.

    Haha fejkbrännan i ansiktet på sista bilden. Vad händer? ?

    Varför raderas mina kommentarer?

      Ja vem äter upp Ankos kommentarer?

        Camilla antar jag 😉 det är ju känt att hon inte är ett fan av Cissi

    hej alla som ändå vill titta på eotb titta inte på dplay isf utan kolla på en fulstream sida exempelvis nyafilmer för då får dplay inga intäkter

    Redan förra året tyckte jag namnet celebrity var så fel insammanhanget. Det är ju bara gamla deltagare som dyker upp igen och igen.

    Och ex, är dom verkligen det?! Vissa verkar ju bara ha flirtat någon gång på krogen eller legat någon gång. Det hade jag ju inte kallat ett EX.

    ?

    Jag är så trött på att folk slänger sig ur ordet ”dålig kvinnosyn” på bokstavligen allting. Det ENDA Adde har gjort som kan ses ett problematisk är denna ”otrohetstest” genom att stopp upp fingrarna på flickvännen etc… Du säger att ”Adde” har alltså en ”dålig” kvinnoyn sedan länkar till en video där han visade svartsjuka ? I så har varenda jävla flickvän en dåligt syn på män eftersom tjejer är svartsjuka på precis allting. Jag tror detta hat mot Adinator grundas enbart för att han ligger runt. Samma dumma anklagelser om ”dålig kvinnosyn” kom på Marcelo som också väljer att ligga runt.

    Jag kan fan garantera att i denna säson om vi ser Edwin eller någon annan kille som vill ligga runt, då kommer det en flock med småtjejer som vill gärna kräka ur sig ord som mansgris, fuckboy, dålig kvinnosyn blah blah blah…

    Medans tjejerna som ligger runt (med all rätt) som t.ex Elin skog kommer få kommentarer som ”GRL POWER, you go girl !””

    Det är sån otrolig stor dubbel moral. Låt killar ligga runt ! Sluta gnäll !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.