Bloggbevakning testar Caia Cosmetics

Caia Cosmetics frontas av influencern Bianca Ingrosso och har släppt en uppsjö av produkter inom smink och skönhet, och i det här inlägget kommer jag redogöra för hur det gått när jag, under en tid, testat några av dem. 

Jag har testat varje enskild produkt minst 10 gånger inför det här inlägget
.
Produkterna som recenseras är ”The perfect prime”, ögonbrynspenna i färgen dark brown, ögonbrynsgel i färgen clear, ”Feather blending brush no 5”, ”Round blender brush no 5” och ”Vanz Va-Va Volume mascara”.
The perfect prime-primer:
The perfect prime för normal/torr hud utlovar en jämnare hudton och en snygg finish.
Mitt första intryck av primern är att den lägger sig lite som en hinna på huden, och gör mig blankare i bland annat t-zonen än den primer jag normalt använder. (Max Factors Miracle prep. beauty protect primer)
Kanske är det geléformulan som ger den här känslan, som dock avtar allt eftersom jag fortsätter att använda den.
Jag kan inte påstå att jag upplevt en mycket jämnare hudton, men sminket håller absolut bättre med primern som bas, än utan någon primer alls.
Sett till priset på hela 325 kr/20 ml så hade jag dock förväntat mig ett betydligt bättre resultat än så här.
Jag tycker inte den är värd priset.

Innehåll: 
Aqua, Adipic Acid/Neopentyl Glycol Crosspolymer, Glycerin, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Propanediol, Niacinamide, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Dimethicone, VP/VA Copolymer, Ethylhexylglycerin, Amodimethicone, Hydroxypropyl Methylcellulose, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Propylene Glycol, Citric Acid, CI 16035

Primern innehåller inte solskyddsfaktor

Ögonbrynspenna i färgen dark brown:
Jag har små, smala ögonbryn av naturen och har testat extremt många olika produkter för att få till ett mer framträdande bryn, som ändå ser naturligt ut. (Pennor, färgad bryngelé, färg att applicera med pensel mm)
Med den här pennan från Caia så får jag exakt det resultat jag är ute efter, och inte nog med det – det är enkelt också.
Formulan är krämig och smular inte, och smetas inte ut, även om man skulle råka komma åt ett bryn med fingrarna.
Jag brukar ha svårt att få brynen att se ungefär likadana ut, men tack vare att den här pennan är så pass smal så går det relativt enkelt varje gång.
Jag kommer definitivt köpa den här produkten igen och rekommenderar den varmt.
Produkten kostar 175 kr/0.04 gr.

Innehåll:
HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA), WAX [CERA CARNAUBA], PARAFFIN GLYCERYL STEARATE, HYDROXYLATED LANOLIN, MICA, BEESWAX [CERA ALBA], STEARIC ACID, PALMITIC ACID, TOCOPHEROL LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE DICALCIUM, PHOSPHATE GLYCERYL OLEATE CITRIC ACID. MAY CONTAIN/(+/-): TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491), IRON OXIDES (CI 77492), IRON OXIDES (CI 77499), BLUE 1 LAKE (CI 42090)


Ögonbrynsgel clear:
En helt okej gel för att forma brynen med, efter att de är ifyllda, men inte mer än så.
Jag brukar använda den billigare Lumene Nordic Chic Eyebrow Fixing Gel Transparent som brukar kosta runt 125 kr och den är minst lika bra som Caias produkt som har priset 195 kr.
(Lumene innehåller 5 ml produkt medan Caia anger sin mängd i 2.5 gram)
Jag kommer inte köpa den igen och skulle inte rekommendera den över andra, billigare transparenta bryngels som nog gör jobbet minst lika bra.

Innehåll:
Aqua (Water), Alcohol, PVP, Propanediol, PEG-12 Dimethicone, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, VP/VA Copolymer, Glycerin, Phenoxyethanol

Feather blending brush no 5:

En vegansk borste, tillverkad av syntetiska strån som ser helt ny ut, även efter ett antal tvättar.
Jag har primärt använt den till blush och i och med utformningen av själva borsthuvudet går det att applicera smink på huden i flera omgångar tills man är nöjd, och risken att det blir för mycket på en gång är liten.
Jag brukar använda den lite större Real Techniques Blush Brush eller Setting Brush, som är billigare är Caias borste.
Den ger ungefär samma resultat, vilket gör att jag skulle rekommendera en sådan framför Caias, just pga det billigare priset för ungefär samma effekt.
Borsten kostar 195 kr.

 

Round blender brush no 5:
En vegansk borste, tillverkad av syntetiska strån som även den ser ut som ny efter ett antal tvättar.
Det relativt stora borsthuvudet gör det enkelt att, både applicera ögonskugga, men också att få bort skarpa linjer.
Dock gör den inte jobbet bättre än exempelvis min vanliga borste – Real Techniques Essential Crease Brush – så har du en sådan eller en liknande borste, så finns det ingen anledning att köpa den här från Caia också.
Borsten kostar 140 kr.

Vanz Va-Va Volume mascara:
Jag har sparat min favorit till sist, nämligen Vanz Va-Va Volume mascara.
Om ni läst mitt tidigare inlägg om influenciska produkter, så minns ni kanske att min absoluta favoritmascara från Isadora – ”Flashing Volume Instant Effect mascara” – försvunnit ur fler och fler butikers sortiment, och att jag haft problem att hitta en ungefär likadan.
Framförallt är det den lilla borsten som jag varit ute efter, och jag har haft problem med att hitta en ersättare.
Tills nu.

Vanz Va-Va Volume mascara har en likadan borste och ger fantastiska fransar med minimalt med spindelben. 🙂
Den sitter som berget under en hel dag och varken smular eller släpper från fransarna, även när jag burit den på blåsiga hundpromenader eller när jag tränat.
Enligt hemsidan är mascaran optimal för lite kortare fransar, vilket jag inte har, men trots det så älskar jag den.
Mina fransar blir långa, jämna och tack vare det lilla borsthuvudet så kommer jag åt även de allra minsta eller mest svåråtkomliga stråna längst ut.
Jag gillar en mascara som lägger på ganska mycket produkt från början och det gör den här.

Det här är min absoluta favorit av alla Caias produkter som jag testat och här nedan ser ni beviset på just HUR bra jag tycker att den här, trots att den kostar nästan 100 kr mer än favoriten från Isadora.

Jag har redan beställt två stycken till, för 225 kr/st för jag har inga planer på att fortsätta leta efter en ersättare till den utgående trotjänaren från Isadora.
This is it, liksom!

Innehåll:
AQUA (WATER) ,SYNTHETIC BEESWAX, PARAFFIN, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL (ACACIA SENEGAL GUM), TRIETHANOLAMINE, BUTYLENE GLYCOL, CERA CARNAUBA ( COPERNICIA CERIFERA [CARNAUBA] WAX) ,POLYBUTENE, VP/EICOSENE COPOLYMER, GLYCERYL STEARATE, PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POTASSIUM SORBATE, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, SODIUM STEARATE, CI 77499 (IRON OXIDES).


Enligt hemsidan:

CAIA Cosmetics är starka motståndare till djurförsök och våra produkter säljs inte på några marknader som kräver att produkterna testas på djur.
Jag har tyvärr inte kunnat hitta någon information om produkternas plastförpackningar och huruvida de är gjorda av återvunnet material eller inte.

Det här inlägget är INTE i samarbete med Caia Cosmetics och produkterna som testats är heller inte arbetsprover utan är beställda från nätet.
Här kan du läsa om tidigare recensioner – X by Margaux – och – Ida Warg Beauty.

……………………………………………………………………………………………………….

[Syntolkning: Den översta bilden föreställer en bild, tagen av Camilla, på de produkter som hon beställt hem och testat i det här inlägget. Resterande bilder är skärmdumpar från Caia Cosmetics hemsida med namn och pris på produkterna.
Den sista bilden visar Camillas hand som håller i två kartonger, innehållandes oöppnade mascaror av märket Vanz Va-Va Volume.]

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gillar starkt såna här inlägg! Känns ärligt och rak på sak!

      Camilla borde få betalt för det här inlägget av Caia. Första gången jag faktiskt kunde tänka mig att köpa något. Det var bra skrivet och tog upp även negativa aspekter, mer genuint. Kändes mer äkta än att ”allt är bäst”-metoden som de flesta annars kör. 🙂

        Klart det är mer äkta när det inte är spons inblandat

        Hon rekommenderade ju bara 2 av 6 artiklar, så det tror jag inte Caia betalar så bra för.

        Jag gillar också ärliga recensioner. Kan tipsa om Johanna Jonsson (tror hennes efternamn var så) på youtube. Hon gör också ärliga recensioner och har bland annat testa caia några gånger.

      Än mer rakt på sak, varför inte skriva motsvarande inlägg med smink-fritt?

      Du duger som du är och behöver inte delta i en systematisk maskerad?
      Eller låter det för naturligt i en konstlad värld med en systematiserad förställningskonst?

      Flera inlägg i det naturliga med sminkfrihetens närvarande?
      Och vad som mer kan stärka naturligheten i att bara vara.

        Det har väl inget med sociala medier och influensers att göra? Att recensera produkter som influencers släpper är aktuellt. Inte ”älska dig själv”-inlägg.

        Ej, många gillar faktiskt smink. Får man inte njuta av livet eller vad är ditt problem? Naturligt är väl att göra det som känns rätt för en själv!

        Ej, många gillar faktiskt smink. Får man inte njuta av livet eller vad är ditt problem? Naturligt är väl att göra det som känns rätt för en själv!

      Tack, Camilla, för en intressant analys. Jag upplever dig som mycket trovärdig och uppskattar verkligen hur du utvärderar influencers produkter. Trevlig kväll!

    Tack, bra inlägg! Hade dock uppskattat lite foton på resultatet (iaf ögonbryn och fransar). 🙂

      Ja och kanske närbilder på produkterna när de är öppnade.

        Ja det känns halvfärdigt det här inlägget. Får man se bild på produktens konsistens, färgprov och resultat hade det varit kul.

    Om du vill ha smal borste på mascaran måste du testa city gross mascara. Kostar 69kr och är enligt mig superbra. Chansade och köpte den just för den smala borsten och den är väldigt bra och jäkligt billig.
    Minns inte namnet just nu, men den är rosa och väldigt smal. Någon kanske fattar vilken jag menar och kan säga vad den heter.

      City gross har en egen mascara?

        ?

        Haha ok sjukt otydligt av mig. Wet n wild, mega lenght, köpt på city gross.

        Det är det nya märket Bianca Citygrosso

          HAHAHAH, den här kommentaren förtjänar sååå många fler likes!

            Tack! Dock är det Parisa Amiris Kvartsamtalet på SVT play som ska ha credden ? Till historien hör att Bianca inte visste vad Citygross vad för något.

      Kan det kanske vara en från Wet’n Wild? 🙂 Typ denna: https://www.cocopanda.se/product/3128961/wet-n-wild-mega-length-mascara

        cocopanda 59 kr (länken ovan)
        öob 65 kr https://www.xn--ob-eka.se/skonhet-halsa/smink/ogon-ogonbryn/mascara-wet-n-wild-mega-length-3608808
        Det finns en lila (behållare) också hos Lyko för 29 kr (halva priset). Någon som vill testa? https://lyko.com/sv/wet-n-wild/wet-n-wild-mega-length-mascara-very-black

          Jag har testat den lila back in the days, och den var super ?

    Vad betyder de små rutorna? 


      gissar på emoji som inte läses av webläsaren.

        Jaha. För kännedom läses inte de här emojin av chrome.

    Kan du inte rensa upp i de absolut grövsta personangreppen mot KZ i tidigare inlägg? Det vore nog ändå bra om folk fattade man inte kommenterar nedsättande om folks utseende bakom ett nick.

    Kul! Skulle vilja testa deras khol liner, den bästa jag hittat hittills är från Milani men tar gärna emot tips på något bättre, som sitter som berget. Är liksom svårt så nära tårkanalerna.

      Smashbox!!

    Xbrow kanske kan få fart på brynen om du vill ha tätare/buskigare? Har inte provat just den, men Xlash funkar däremot skitbra på mina korta tråkiga fransar!

      Jag har testat det, hände ingenting. ?

        Aha, synd!

        Har du testat Benefits BROWVO? Fick mina bryn att växa som attans.

      Köp jamaican black castor oil istället. Ser ut som om jag har fransförlängning. ?

      Ricinolja. En droppe på pekfingret. Smeta ut över brynet varje kväll (bägge bryn för jämnare resultat ?) efter en månad har du fylligare bryn!
      Samma gäller om man lägger oljan som en tunn linje vid granskaren innan läggdags.

        Eller fransraden kanske? 🙂

          Hahahaha ja! Tack. Såg inte ens att telefonen ändrade ?❤️

    Ska prova mascaran!
    Blir alltid svart under ögonen redan efter någon timme med mascara. Har använt vattenfast i flera år tills jag av någon anledning använde en icke vattenfast, och den gjorde mig inte alls svart, vilket gjorde mig väldigt förvånad!

      Pudra området omkring ögonen!

      Vattenfast är just vattenfast, är du oljig eller fet i hyn så fungerar inte vattenfast så bra.

      Ingen mascara smudgar om man pudrar under och runt ögonen

    Verkar vara ordinära produkter till överpris. Hört mestadels besvikelser över Caia.

    Vad är fördelarna med en sådan ögonbrynspenna jämför med en vanlig som man kan vässa?

      Man vässer ju bort produkt?

        Ytterst lite och de är ju ändå billigare! Ingen annan fördel alltså?

          Jävla bittra människa. Gå och lägg dig.

            Eh? Skrev du fel eller?

          Jag tycker inte alls om vässbara ögonbrynspennor, föredrar pennor som ABH Brow Wiz t.ex 🙂

        Penna lär nog räcka längre än Caias som innehåller 0,04gr….

          Ja det säger jag inget om, hade inte köpt Caias

    Har ni läst Paulas inlägg ”varför jag skiter i restriktionerna”? Kan du snälla skriva om det bloggbevakning?

      Även om jag följer restriktionerna så tycker jag faktiskt att det var ett bra inlägg.

      Läste inlägget nu och tycker inte att det var konstiga tankar och åsikter? Hon tänker troligtvis som de flesta andra. Alla har saker de är villiga och ovilliga att göra avkall på.

      Ta gärna upp Wetterholm samtidigt. Hon skiter också i det.

      Så egoistiskt. Som att inte alla vill träffa familj och släkt?

      Ja skriv gärna om det. Och ta med all skenhelighet som hon haft sedan pandemin starta.

      Varför använder hon inte deras utegym tex istället för att gå till en anläggning?
      Träffar massa vänner?
      Resor etc..

      Reagerade på att hon skrev typ ”vi skulle aldrig klara av att inte träffa våra familjer”. Du är inte unik Paula, många vill träffa sin familj o vänner. Så otroligt egoistisk. Jaaaag måste träna på gym, jaaaag måste träffa andra annars klarar jag mig inte.

    Jaaaaa camilla skriv

    Jag använder inte så mycket make-up men blev sugen på att prova några produkter för någon månad sedan.
    Köpte läppstift och läppenna samt space mascaran. Jag ÄLSKAR läppstiftet och pennan. Sitter superbra och torkar inte ut läpparna.
    Jag är inte i den direkta målgruppen som 47 årig kvinna. Men det gjorde mig glad att det inte är ”skitprodukter”

      Märkligt att en medelålders kvinna känner för att köpa caia av alla märken.

        Kanske det, men varför inte ?

        Men varför? Använder man läppstift så köper man väl vilket märke som helst? Eller måste man kolla först hur gammal människorna bakom märket är?

        Vilken omogen kommentar.

    Nu ska Blondinbella starta en by Löwengripsresa. Hennes största lärdom är att vinst är viktigare än omsättning och att hon ska kunna hämta barnen på förskolan. Det är summan av hennes 15+ år som entreprenör.

    Inte att man inte ska ljuga, bedra och uttnyttja folk. Inte att man inte ska fejka hotlappar, förstöra andras liv och ljuga ihop ett helt liv. Nejnej, vinst är viktigare än omsättning och det är bra med buffert.

    Vilka betalar för att höra henne berätta om bolagsbyggande? Vilka idioter finns det där ute som vill fortfarande jobba med henne? Hur kunde bokförlag vilja betala henne för att skriva böcker om ekonomi och självkänsla? Hur gammal är hon? Jag förstår inte kan någon förklara.

    Ja jag fattar att det handlar om varumärkesbyggande. Och vad exakt har hon lyckats göra där förutom att skämma ut sig totalt?

    Test på djur…
    Caia har ju inga egna fabriker så det är väl ointressant om hennes är testade på djur? Frågan är ju istället om de som tillverkar produkterna utför djurtest – vilket är ganska solklart att de gör då de flesta kontraktstillverkare har business i kina.
    fråga 1: vilka tillverkar caias produkter
    fråga 2: har tillverkaren produkter som säljs i kina? – om ”ja”
    = då testas caias produkter på djur.

      Och varför har de palmolja i produkterna?

        Fråga Bianca.

    Jag är ingen sminkexpert och absolut inget fan av Bianca. Har köpt hennes brynpenna och färgade bryngel och är jättenöjd. Har haft anastasia innan men tycker att den kalla bruna färgen hos caia passar mig bättre och pennan är lättare att få ett naturligt resultat med.

    Kanske anses fjortis att köpa smink av Bianca men mina bryn är jättefina nu så jag är nöjd.

      Tycker inte det räknas som fjortis alls, man köper helt enkelt smink som passar en och fungerar för en ☺️

      Förstår inte. Kan man inte bara skita i Bianca, eftersom hon nu är så obra, o bara tänka Caia? Jag är 54 o har handlat därifrån. Tänker inte att d e Biancas produkter. De är flera inblandade.

    OT om influencers: Hannah och Amanda släpper en t-shirt med texten ”Witchcraft” då de tycker att alla behöver mer kraft (och specifikt ”häxkraft”) i sina liv. Undrar vem som ska upplysa dem om att ”craft” på engelska inte betyder ”kraft” på svenska…

      Hahaha underbart

      Hmm. Häxkonst duger väl?

        Ja, precis. ”Witchcraft” betyder ju häxkonst (och är väl ett helt okej tryck på en tröja), men det är lite kul att de uppenbarligen tror att det betyder ”häxkraft” och specifikt pratar om den här ”kraften” i häxeriet.

        Men det är ju verkligen inte samma sak.

      Roligaste på länge!

    Yves Rocher har en grym mascara med väääldigt smal borste som ger riktigt fint resultat – https://www.yves-rocher.se/smink/ogon/mascara/forlaengande-mascara-forlaengande-ultra-smal-borste/p/55987

      Vad snällt att du delar med dig ?

      Jag skulle vilja ha en genomskinlig mascara. Som ger längd, struktur och stadga men inte färg (det färgar ju av sig i värsta fall). Fick en genomskinlig i typ en Frida-tidning när jag var liten och älskade det!

        Hur ska den ge längd utan att innehålla ngn typ av fibrer som syns?

    Kan verkligen inte rekommendera ögonbrynspennan!! Den tog slut på tre veckor för mig… Visst, resultatet var guld men lite längre vill man ju ändå att den ska vara…

      Jag använder NYX, tycker den aldrig tar slut och det blir grymt resultat! Är i samma format som CAIA. ??☺️

        Vilken av Nyx olika sorter är det??

      Det beror ju på att den bara innehåller 0,04 gr…….

      Jag har haft min i säkert 2 månader nu och den är inte slut än.

    Jag har läst andra kommentarer/recensioner gällande brynpennan att många upplever att den tar slut väldigt fort. Var det något du upplevde Camilla?

      Nä, inte alls. Har massor kvar fortfarande.

      Camilla säger ju själv att hon har smala ögonbryn, det kan säkert spela in 🙂

    Du skulle ha testat parfymerna också, har verkligen hört delade åsikter där! Var sugen men vet inte om jag vågar köpa? Enligt vissa recensioner är det det bästa som hänt och enligt vissa det sämsta …

      Hur kan man köpa en parfym man inte har luktat på? ?

        Det är inte doften, är hållbarheten. Självklart förstår jag att det kan vara 50/50 när det gäller doft, jag vill gärna prova den första men läser på alla tre parfymer att hållbarheten är urusel så skulle vilja veta om det stämmer.

          Hållbarheten? Du menar hur länge den doftar på din hud?
          Eau de parfym EDP har den längsta doften är också dyrast.
          Eau de toilette EDT doftar kanske bara hälften så lång tid. Kostar lite mindre.
          Eau de cologne EDC doftar ännu kortare tid.
          Själv så vänjer man sig vid doften man har på sig, och känner den inte efter ett tag. Men andra kan känna den.

            Jo jag vet vad det står för och att det är högre koncentration av parfymolja i EdP än EdT eller EdC
            Men verkar som att ca 80% tycker att doften försvinner från kroppen (varken dom själva eller andra kan känna) så tänkte mer om någon här testat om det verkligen är så 🙂
            Är det bara parfymoljan som avgör och inget annat?

      Tänka sig att det finns olika parfymer som tilltalar olika människor. Who would have thought!?

      Amanda, jag är en stor doftfantast och har många parfymer. Efter att ha läst om den första hon släppte (alltså inte via Caia) verkade den påminna mycket om två favoriter jag har. Det stämde också – den doftar fantastiskt. Mycket synd att den inte kommer släppas igen.

      Jag köpte nyligen den senaste (svarta) och ja, den doftar absolut gott. Jag hade förväntat mig en mer mustig doft än vad det var. Men även jag har reagerat på hållbarheten. Tycker att doften klingar av allt för fort. Med mina andra parfymer använder jag endast ett sprut på halsen – med den svarta har jag testat två och tre. Ändå avtar doften (vad jag själv känner av) till skillnad från mina andra parfymer. Det är synd, för även om jag hade en lite annan förväntning så tycker jag verkligen om doften!

    Har Therese Lindgren ett samarbete med Missing People just nu på Instagram??
    Tänker på hennes senaste stories.
    Jättebra att hon vill uppmärksamma MP, men det låter väldigt mycket som ett samarbete..
    Någon som vet?

      Inget betalt samarbete. Ett ideellt samarbete kan man kalla det.

      Är du seriös med din kommentar? ? hur kan man klaga på att någon skriver om missing people

    Caia har ju dock sjuka överpriser. Ögonbrynspennan kostar 175 kr för 0.04 gram, Anastasia beverly hills som gör mycket bra ögonbrynsprodukter har en likvärdig penna som innehåller 0.08 gram för 260 kr.

    Jämför man kilopris har Caias ett kilopris på 4375 kr medans ABH har ett kilopris på 3250 kr. Caia har ju dessutom inga återförsäljare eller mellanhänder så jag har svårt att förstå varför deras grejer kostar så mycket mer än andra etablerade varumärken.

      Det kallas branding

      För att fansen köper hur dyrt som helst och vilken skit det än är. Dom skulle köpa hennes öronvax på en tops om det var till salu.

    Jag har köpt Caias vattenfasta mascara och älskar den! Har även de senaste 4 månaderna använt ett ögonfransserum som verkligen funkat. Har slutat använda lösögonfransar helt och hållet pga denna kombo!

    By Terrys mascara Terrybly är suverän men betydligt dyrare än Caias här i testet. Jag är inte den som är den utan jag klickar helt enkelt hem en o testar.
    Många bäckar små sas. Tack för tips!

    Håller verkligen med om ögonbrynspenna, såååå bra!!! Men herrejösses – den tog slut på 20 dagar för mig… kanske 12-15 användningar. Hoppas det inte händer dig!
    Så tråkigt. Köpte nyx istället typ samma och mycket mycket drygare och billigare.

      Vilken av Nyx olika sorter är det??

        Tror de kan mena den som heter ”Micro brow”. Superbra! ✨

          Tack ?❤️ ska jag absolut testa!

      Det kommer hända alla, den innehåller ju sjukt lite.

    Aj aj, jag som precis beställt primern till min dotter i julklapp, hon önskade sig den…..

      Den funkar säkert jättebra på din dotter. Bara för att en person inte gillar den betyder det ju inte att det är en dålig produkt för alla.

    Men alltså jag förstår inte att folk går på sådan här skit? Köpa en ögonbrynspenna från Caia med aslite valuta för pengarna. Jag förstår inte?! Varför ens sponsra influensers företag som är generellt diarré? Blir helt speechless men förstår att det måste vara amatörer på make up som ens aktivt väljer överpriserade ögonbrynsprodukter från CAIA. Samma sak med folk som köper klänningar från Tungårdens Adoore för 1000l-lappen? VAD SYSSLAR NI MED? 100% polyester. Är ni 12 jordsnurr eller?

    Till ämnet; Maybelline har en exakt copy av brow wiz från anastasia Beverly Hills som är marknadens bästa brynprdukt. Kostar under 100-lappen och heter Slim define. Återkom sen och tacka mig.

      Räknade på skoj ut kilopriset för ögonbrynspennan, då jag reagerade på mängden produkt i pennan. Ett kilo kostar 4 375 000 kr.

        Haha skön du är som räknade ut det. Nä men ärligt, obskyrt!

      Utmärkt, tack för tips! Jag brukar använda depends ögonbrynspenna, den är superbra (och räcker i flera månader trots användning varje dag på rätt rejäla ögonbryn) men jag är öppen för andra förslag 🙂

    Testa Charlotte Perellis krämer, skulle vara intressant med en utvärdering.

    Vadå ”försvunnit ur fler och fler butikers sortiment”? Isadora-mascaran finns ju på massa nätsajter att klicka hem?
    Den finns ju på Kicks, Åhléns, Eleven, Nordicfeel??

    https://www.kicks.se/isadora/makeup/ogonmakeup/mascara/flashing-volume-mascara-20-black?gclid=CjwKCAiAwrf-BRA9EiwAUWwKXvWU0fXPlhgPYp_bAxpu5gAFNjRxbacD1B8iDzZMkbSk78-KNaFAUxoC6QAQAvD_BwE

      Bra jobbat där! Jag kommer testa den 🙂

    Har ni sett Lina Dawoods klipp på Youtube där man granskar Caia? Skulle verkligen rekommendera den. Jag är själv vegan och kollar väldigt noga innan jag köper smink. Eftersom Caia inte kan styrka att vissa produkter är veganska så är dem inte veganska! Caia kan inte ens svara på var fabriken finns. Snacka om bluff och påstå att det är veganskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.