Annica Englund lämnar influencer och DJ-livet bakom sig

Annica Englund: I have a colleague that works with the same thing as I do. He worked hard for the first 2 years and then ge took a 3 year long vacation in bracelona, During that time his business grew with 48%!!! When I heard that I felt, "oh thta is something I want to do", And I knewthat if I want to do that, of course I needed to take advice and listen to the people who have acheived that. This week I reached a new big milestone. And that means that I quite soon can take baby steps back from my business and it will run and grow by itself.
Bildkälla: Annica Englund Instagram

Annica Englund: I have a colleague that works with the same thing as I do. He worked hard for the first 2 years and then ge took a 3 year long vacation in bracelona, During that time his business grew with 48%!!! When I heard that I felt, ”oh thta is something I want to do”, And I knew that if I want to do that, of course I needed to take advice and listen to the people who have acheived that. This week I reached a new big milestone. And that means that I quite soon can take baby steps back from my business and it will run and grow by itself.

Efter att Annica flyttade till Kanada för att bo med sin pojkvän så har hon lagt ner alla delar av sitt arbetsliv som hon tidigare kallade för sin passion – musik, träning, skönhet och sociala medier – för att helt rikta in sig för att klättra inom MLM/Pyramindföretaget Nuskin.

Hon har slutat blogga, hon har slutat med Youtube och raderat alla videos och nu verkar hon även vilja ta ett kliv tillbaka från Instagram eftersom hon, enligt Svenska Bloggares inlägg, är klar med influencerlivet.

Annica: Jag känner mig klar med att dela med mig av mitt liv som jobb. Jag vill inte känna att jag ska leva på ett visst sätt för att behålla eller öka i följare och på så sätt tjäna mina pengar. Jag vill ha ett mer vanligt liv för jag bryr mig inte om att folk ska veta allt jag gör längre. Är ganska klar med det och känner inte att influencerlivet är för mig.

Jag förstår inte riktigt det här behovet av att ta ett kliv tillbaka, så fort som möjligt, med tanke på att Annicas liv helt styrs av pojkvännens, eftersom det är han som tjänar de stora pengarna och kan säljas till ett annat lag och behöva flytta utan att Annica har någonting att säga till om. 
Vad är det hon ska göra istället? Sitta och rulla tummarna hemma medan han är iväg och spelar hockey?
Eller är det här som en eventuell, framtida graviditet kommer in i bilden? Det kan jag i så fall mer förstå, att businessen rullar på av sig självt medan hon är ”mammaledig”.
Problemet är väl att Annicas sociala medier är en stor del av varför hon kunnat klättra inom Nuskin så här snabbt?
Hon har ju både marknadsfört sig och raggat nya partners för att ”lägga under sig” och tjäna pengar på, just PÅ sina sociala medier?
Jag tror mest hon är trött på att få kritik för smusslandet och myglandet kring sin verksamhet.
TikTok har för övrigt förbjudit den här typen av företag på sin plattform. 

Hon ska kanske inte bita den hand som föder henne, om hon nu nödvändigtvis vill ha en inkomstgenererande verksamhet, samtidigt som hon exempelvis är mammaledig, pojkvännens miljoner till trots.
Kan kanske vara bra att ha en liten buffert om förhållande spricker – sådant kan ju hända – även det bästa av par.
Det säger jag som sagt ingenting om, utan det är snarare hennes ”fuck you-attityd” till allt och alla som jag ställer mig lite frågande inför…

Vi får väl se om jag kan pensionera hennes kategori här inne, eller om hon är tillbaka igen inom kort. 
Den som lever får se… 🤷‍♀️

124 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men hur ska hon kunna lura folk om hon inte använder sociala medier?

  Spekulationer runt graviditet känns fräscht…

   Förstår din kommentar men eftersom Annica varit väldigt öppen med att de genomgår IVF just nu så är det kanske inte en spekulation om en framtida graviditet utan mer ett konstaterande baserat på vad Annica lagt ut 🙂

    Eftersom Annica varit väldigt öppen med att de har haft problem så anser jag att det är osmakligt att spekulera i så länge inte Annica själv sagt att hon är gravid.

    Camilla har ju tidigare varit väldigt tydlig med att man absolut inte får spekulera i eventuella graviditeter i den här bloggen

     Men här tolkar jag det inte som att Camilla menar att Annica är eventuellt gravid nu utan eventuellt kommer bli i framtiden. Det är ju inte alls samma sak och inte alls konstigt att hon skriver så tycker jag.

     Nu är det inte en eventuell graviditet det spekuleras i utan orsaken till att sluta vara offentlig.

   Hon genomgår en IVF-behandling helt öppet, så jag tänker att planen är att vilja bli gravid är ganska så offentliggjord.
   Däremot skulle jag aldrig spekulera kring huruvuda hon ÄR gravid eller inte. Absolut inte.

    Tycker inte du ska vara så hård mot henne, har själv upplevt ofrivillig barnlöshet och helt ärligt så går man igenom en stor livskris vilket jag upplever att hon gör utifrån det du skriver om henne. Skärmar av sig, ska ändra om hela livet, försöker hitta en ny mening. Tror inte tjejen mår så bra tyvärr :/ pyramidföretag är dock skräp och det är bra att du skriver ut detta så andra inte hoppar på den fällan!! 🙂

   Hela inlägget kändes misogynt och förminskande.
   Kul att se hur Camilla definierar andra kvinnor.
   Varför inte bara ta det faktum att Annica är trött på ett offentligt liv och vill ha ett annat typ av jobb+privatliv?

   Check yourself Kamkam

    Hur menar du att Camilla definierar andra kvinnor? Definierar som vad?

    Annica är hjärntvättad av Nuskin, det tycker jag märks på hennes sätt att skriva. Att hela tiden se henne sitta å skaka skumpaflaskor med ”kollegor” känns, jag vet inte, läskigt. Superkul om det går bra, men marknadsföringen känns otäck på hennes sociala medier. Varför är det sååå hemligt, sektlikt, med alla dessa invitationer? Varför ingen klartext? Det borde ringa en klocka hos alla, vid sådana budskap.
    Varför glr man så stor entré runt allt. ”nu kommer jag inte att följa och kommentera sånt som inte gynnar mig längre” Nu kliver jag snart tillbaka”. Det är väldigt märkliga uttryck, också för att locka nya unga förmågor som inte har de plattformar som hon har.
    Som sagt, jag missunnar ingen att det går bra, tvärt om! Men med företag som Nuskin, bara creepy.
    Jag undrar mer om hon skriver musik alls längre? Det var ju en passion och ingen ”hobby” som man bara slutar med om man älskar det.

     Här, en länk där en tjej berättar om hur det var i cirkus Nu skin. Såklart kommer det gå bra för Annica…men de som är under henne och inte är ”kända” får det tuffare. Att man vill vara del i något sånt? Hualigen..
     https://nouw.com/saminas/pyramidspelet-nuskin-37638624

    Tycker annica förminskar andra. Försöker dra ner dom i pyramidspel. Nej usch. Skulle aldrig följa henne om hon börjar blogga men det kommer inte hända. Hon är vuxen? Och vet vad hon gör. Skönt slippa höra om hennes botox och ytliga liv. Adios.

     Ja, hon är en självisk människa. Det är precis som CamCam säger, det är ju tack vare sociala medier som är framgångsrik inom Nuskin nu.

     Big Brother. Marcelo&Annica – starkt par en gång i tiden och det genererade cash = power couple typ.
     Bloggen. Love Island. Instagram. Blev tsms med Elias Lindholm. And the list goes on!

     Hade det inte varit för sociala medier hade hon säkerligen inte fått spela på dagtid på Summerburst eller ens fått betalt som DJ. Det är inte ovanligt att man i början som dj får spela gratis. Men enligt Annica tjänade hon bra med pengar på sina få spelningar i Sverige hon hade i Borås och så vidare…

     Hon måste tjäna äckliga pengar på pyramidspelet.

   Men bra för henne. Vem orkar ens leva ett liv som går ut på att fläka ut sitt privatliv? Patetiskt och tragiskt. Vem vill ens att ”alla vet vad man gör”? Nej tack

    Men pyramidspel är faktiskt olagligt. Det hade jag itne pallat med att hålla på med på de där sättet.

  Mamma är ett heltidsjobb, som jag brukar säga

   Känns farligt att börja betrakta mammaskap som arbete. Öppnar upp för människoavel där föderskorna tjänar pengar på sina kroppar.

    Men va, där växlades det upp ordentligt väldigt snabbt 😂

    Det var lite långsökt, håller annars med om att det är farligt och omodernt att se att vara mamma som ett heltidsjobb. Det gör att kvinnor hamnar utanför den formella ekonomin en plats kvinnor krigat hårt för att vara en del av.

    Vad jag tror man menar är att det är en heltids sysselsättning att ta hand om barn. Vilket de flesta som varit fl kan intyga.

    Nja, det existerar väl redan iom att surrogatfödslar är tillåtna, de här stackars kvinnorna som ju säljer sina kroppar till välbeställda par i västvärlden?

     Och östvärlden. Man köper kvinnors kroppar och tjänster även i rika oljeländer.

  Hon slutar ett jobb och börjar ett annat. Inte svårare än så.

  Wow, hon är ju helt såld på sekten nuskin. Låter helt hjärntvättad… sjukt läskiga företag. Om hennes business ”sköter sig själv” utan att hon faktiskt säljer produkter, dvs att hennes värvningar värvar folk och hon cashar in, är inte det själva beviset på att det är ett pyramidspel? Sjukt är ordet.

   Jag är inte insatt i henne eller det där nuskin hon sysslar med, men jag tyckte snarare att det lät sunt att hon insett att hon inte vill leva på ett visst sätt för att få följare på instagram?

    Nu skulle inte detta hamna som en kommentar på ditt inlägg

     så lätt hänt 😁 själv kommenterat fel typ tusen gånger känns det som

      Ja, det är ibland väldigt oklart om man skapar en ny kommentar eller kommenterar på någon annans inlägg

    Fast pyramidspel som det där är olagligt.

   Tänkte samma sak. Bara den kommentaren att businessen då sköter sig är ju bevis på att det är ett pyramidspel. Hon och alla som jobbar med Nuskin och ifrågasätts säger ju alltid samma saker, att det är börsnoterat och registrerat vid någon företagsorganisation osv. Som att trycka på en play-knapp. Hon skriver att hon inte vill dela med sig av sitt liv på samma sätt men det lustiga är att hon ju fortfarande delar med sig av de allra mest privata delarna av sitt liv, att de gör IVF, t o m när de tar sprutor lägger hon upp. Är inte det privat? Hon kan helt enkelt inte leva utan uppmärksamheten. Och som du skriver skulle det nog vara svårt att ta sig långt i Nuskin om det inte vore just för hennes följare så hon jobbar ju definitivt fortfarande med sociala medier. Förstår faktiskt inte skillnaden mot förut, hon lägger fotfarande ut reklamstories för Nuskin, Lifesum mm och hon delar med sig av sitt liv, så vad är skillnaden?

   Enligt Annica själv så säljer hon inte för nuskin utan hon är återförsäljare till dom. Sen tror jag inte heller de är hon som blir hjärntvättad eftersom hon faktiskt tjänar pengar på de, de är mer vi som blir lurade som tror att vi kan komma upp i samma nivå som henne själv..

    Vi och vi, ’” vi ” låter inte oss luras….

    ”Säljer inte för nuskin”, ”är återförsäljare” – vad är skillnaden? Annica har kunnat lyckas p.g.a hon har en stor plattform att använda, precis som Sarah Tjulander. Sen är Annica slutkonsument, inte återförsäljare. Så är det i alla MLM – ”bossbaben” är slutkunden.

     Återförsäljare är butiker som köper in andra företags produkter och säljer dem i sin butik. Där har du skillnaden.

     Kolla genom hennes kommentarer på instagram, på nån utav bilderna så ser du själv att hon har skrivit de, inte är de jag som säger så iallafall

      Men det är ju en klassiker inom pyramidspel. Halva min lilla stad blev ”egna företagare” plötsligt och sålde någon vitmindryck. Det är ju så de drar in folk.

  Hon är ett skolbokexempel på människa som sakta men säkert dras in i en sekt. Hon bockar av varje steg på listan. Fascinerande för en annan men fruktansvärt tragiskt för hennes del.

  Så dålig engelska hon använder…

   Sluta din tönt!!!

    Om det är dåligt så är det dåligt. Vad är det med era snowflakes som inte pallar att höra sanninen?

     Vad är det för FEL på er dårar som måste säga allt ni tänker?! Gnäll gör dig själv för helvete, så patetiskt.

      Så patetiskt att kalla nån tönt.

   Vilken tur att hon inte behöver vara världsmästare på engelska när hennes modersmål är svenska! 🤩

    Har aldrig sagt att hon behöver vara världsmästare, men lite bättre kunskaper lär hon väl ändå fått i skolan plus att hon nu bor i Kanada.

    Kan tänka mig att ni som gnäller på mig tycker att alla invandrare ska prata felfri svenska.

     Varför skulle det vara så? Makes no sense.

     Alla har rätt att prata och skriva på språk som man inte har som modersmål. Hur ska man annars bli bättre? Tykna kommentarer hämmar ens utveckling och gör att man inte vågar försöka bli bättre.

  Är det här hon MLM-damen?

  Hoppsan. Hur var det egentligen med att spekulera i andras graviditeter? Man lever ju inte som man lär direkt 😬

   Men här tolkar jag det inte som att Camilla menar att Annica är eventuellt gravid nu utan eventuellt kommer bli i framtiden (för att hon har varit öppen med att de försöker). Det är ju inte alls samma sak och inte alls konstigt att hon skriver så tycker jag.

    Att hon ev kommer bli gravid är ju fortfarande en spekulation, med tanke på att vi diskuterar en person som uppenbarligen har problem med att bli gravid?

     Hon genomgår ju en IVF-behandling och planen är ju att hon ska bli gravid. Så är väl ingen spekulation alls. Däremot om hon inte varit öppen med att hon försöker skaffa barn så hade det ju inte varit okej att bara anta att hon vill det.

   Nej Camilla spekulerar inte om hon är gravid utan vilken är orsaken till att hon slutar med sociala medier. Det är en stor skillnad.

   Hon spekulerar inte i om hon är gravid just nu. Men Annica är ju väldigt öppen med att hon försöker bli gravid. Så tycker inte det var konstigt att skriva så.

    Jag vet inte om jag kan säga att de är spekulation, jag såg de mer som en liten småpik

     Vah? Jag förstår inte hur man kan lyckas förvränga saker på detta vis!

     Småpik?

  hon jobbar hårt för att inte behöva jobba alls? hon lägger upp för en framtida ursäkt till varför hon inte längre kränger nåt när hon fullt ut kommer leva på elias. men vill att alla ska tro att hon själv har lyckats ekonomiskt.

  Bye bye!
  Cashar in via sina gästarbetare?

  Så nu är det fritt fram att spekulera i eventuella graviditeter?

   Men här tolkar jag det inte som att Camilla menar att Annica är eventuellt gravid nu utan eventuellt kommer bli i framtiden (för att hon har varit öppen med att de försöker). Det är ju inte alls samma sak och inte alls konstigt att hon skriver så tycker jag.

   Hon genomgår en IVF-behandling helt öppet, så jag tänker att planen är att vilja bli gravid är ganska så offentliggjord.
   Däremot skulle jag aldrig spekulera kring huruvuda hon ÄR gravid eller inte. Absolut inte.

    Då borde du väl skrivit ”eventuell framtida graviditet”, som det står nu kan det lätt tolkas som att du spekulerar runt en graviditet

     Tack, då ska jag förtydliga mitt inlägg.

     Herregud människor. Att ni orkar.

     Hur fan orkar ni vrida allt till nåt det inte är?

     Är det inte jobbit för dig att ha så låg läsförståelse att vanlig text förstår du inte? Utan måste be CC skriva om till extra lättläst svenska.

  Det är ju garanterat för att hon får kritik

  Måste vara tråkigt att ha en 3 år lång semester tänker jag

   Ffa när ens partner inte kan vara med? Måste vara så tråkigt att leva ihop med en elitidrottare.

   Hon som så lätt blir uttråkad?
   Men det är just så dom marknadsför sig. Att man kan ligga på någon lyxig strand, hur länge som helst, medan stålarna bara rullar in.
   Alla går inte på det, som tur är. Men det finns en lite klick som inte förstår bättre, utan dom hoppar på det här tåget, som garanterat kommer spåra ur.

  CBNC rapporterade att sönerna till VD och CFO tjänar miljoner dollar i lön på Nuskin utan att ha formell roll

  Men jösses.
  Hon känns helt hjärntvättad av det där nuskin.

  Jag har följt Annica ända sedan BB tiden och Marcelo. Var så glad för henne när hon hängde med Xenia och verkade stå stark och självständig…nu klarar jag knappt av henne.

  Hon har verkligen utvecklats till det sämre och då menar jag att 99% nu enbart handlar om ”bosslady” hit och dit samt hela Nuskin grejen. Aldrig sett någon göra så mkt reklam för något tidigare. Ja det känns som…som en sekt!
  Vill bara ryska om henne och få henne att vakna ur sin trans.

  Så tråkigt att se och följa. Nu känns hon så ihålig. 😔 Trist!

   Håller med!

   Hennes liv hennes val, tror knappast hon bryr sig vad du tycker om det! 😄

    Har någon påstått något annat?

   Vad hände egentligen med Xenia?

    Undrar jag med! Jag gillade också den tiden dom hängde med varann. En helt annat Annika än vad hon är idag.

    Och vart tog han, hette han bobby, som köpte ett år LV kängor åt henne vägen? Tror han bodde i Skåne

   Vilken tur för såna som dig då att hon nu drar sig tillbaka! 😉

   Tycker inte ett dugg synd om henne. Hon kunde valt att arbeta med tex att hjälpa människor eller djur. Nej det som gäller är pengar. Girigt.

    Men snälla du, varför skulle hon jobba med människor och djur? Och du menar att hon skulle göra det gratis? Varför?
    Varför skulle inte Annica bry sig om att tjäna pengar? Det behöver väl alla? Märklig kommentar.

     Varför skulle hon inte? Hon höjer ju sig till skyarna själv. Gör något bra för någon annan för fan. Rika egoister!

   Instämmer 100%

  Känns ju som att hon börjar klippa banden med sitt egna liv steg för steg och lägger all sin energi på att vara sin sambo till lags. Hoppas INTE det är så för händer något mellan dem kommer hon ju inte att ha någonting kvar!

   Ja så känns det! Hon hängde ju med Ellen, Daniel å massa andra. Ser inga kommentarer från dom eller några spår av kontakt. Hoppas dom har det. Men känns som hon skurit med typ alla.
   Hon var ju tillsammans med M trots att det var tydligt att han var hemsk mot henne. Så hon är nog inte så bra på att ta hand om sig. Vet inte vad som är viktigt, var gränserna går. Trodde hon förändrats till det mer positiva efter deras break men hon verkar vara samma. Det är så jäkla sorgligt. Jag känner henne inte men tror tyvärr hon lägger för stort hopp till att barn ska göra hennes liv bättre å härligare. Tyvärr löser det ju ingenting. Om dom inte gifter sig snart och han gör slut så kommer hon falla så hårt.

    Hon var tillsammans med M i (6?) år. Man har ju sett hur han manipulerar personer på bara några veckor, tänk på hur mycket han måste fuckat hennes psyke under dem åren.

    Inte konstigt om hon inte mår helt bra. Lär faktiskt dröja ett tag innan hon blir sig själv igen. Sånna som Marcelo (som troligtvis är narcissist eller sociopat) kan bryta ner en person lätt, speciellt om man är kär i denne.

    Är också lätt hänt då att tappa bort sig själv/sin värdighet och ”vara till lags” för den nya partnern, då det beteendet kan sitta kvar.

    Hoppas det går bra för henne iaf, hon är nog bara lite vilsen nu
    // Hobbypsykologen

     Det är precis sådana människor som MLMs siktar in sig på. Tragiskt

  Hihi hon verkar helt slut. Tror hon mår väldigt dåligt.
  Jag känner många som tjänar 60-150 k i månaden och ingen av dom lägger upp bilder på insta att de slagit rekord. Inga bilder vid datorn, inga bilder och storys med skumpaflaskor och nya gadgets för att de är såna businesspeople… konstigt 😊 Alla MLMare gör ju det, trots att de tjänar nån tusenlapp i månaden ska bilden av #success visas upp. Att de inte själva förstår hur fel det blir. Liksom, ingen jag känner som har riktiga pengar i drivor visar upp det.

   Åh herre min skapare. Snälla, alltså snälla, SLUTA sätt diagnoser på människor. Det är fullt möjligt att vara ett rövhål utan att vara narcissist: Och ni som sitter och hittar på diagnoser hit och dit har ingen aning om vilka följder det kan ha och vad det kan betyda för folk som faktiskt har nära som har dessa personlighets störningar på riktigt. Du har sätt delar utav någon på tv och diverse medier som beter sig egoistiskt och är känslokall: Men har du den minsta aning om vad det faktiskt innebär att vara tillexempel narcissist eller hur det kan vara att leva med någon som är det? Nej.

    Hamnade under fel kommentar, skulle varit till ”hobby psykologen”

    Behöver inte vara så, kan ju såklart vara så att han bara är ett svin.
    Men av det jag sett så verkar det vara någon som inte är helt 100%. Folk har beskrivit att han har två personligheter; en snäll och en ond.
    Det har inte ”normala” människor.

    Går du in på hans Instagram så kan du nästan se i hans ögon att han är ”ond” (i brist på bättre ord), hans ögon är nästan tomma och själlösa.

    Sen vill jag också säga att jag har/har haft folk i min närhet med dessa diagnoser :).
    Så jo, jag vet mycket väl hur det är att leva med en narcissist.
    Att du tror dig veta om jag levt med någon med denna diagnos eller inte är väldigt skevt och konstigt antagande. Då jag upplevt det själv och vet mycket väl hur mycket det kan förändra ens psyke och syn på sig själv 🙂

    Tack för mig

    //Hobbypsykologen

     Okej, visst. Du har levt med någon. Inser du då inte själv hur farligt det är när människor sitter och diagnoserar så som du gör nu? Hur dina egna, eller dina näras, upplevelser riskeras att förminskas när alla plötsligt har en diagnos enligt folk på nätet? För du tror väl inte det bara är du som tror dig kunna läsa diagnoser genom att titta någon i ögonen? Självklart inte. Massvis utav människor tror sig besitta den en förmåga som inte ens utbildade har: Att kunna ”se” vilken personlighets störning en människa eventuellt har.

      Ja, det finns många därute som är sviniga utan diagnoser.
      Finns tom de som mördar närstående utan att en diagnos är inblandat (för att dra ett extremt exempel). Eller tvärtom, sociopater som lever ”helt normalt”

      Sen har jag inte diagnostiserat Marcelo, jag skrev att det ”antagligen är så” om du läser min kommentar igen.

      Just med honom är det många delar som sticker ut som är märkliga. Dels över hans extrema switchningar i personlighet, hur han verkar njuta av att få andra att må dåligt och vara underlägsna honom. När man sett hur han argumenterat med andra, så verkar han genuint inte förstå när han gjort fel, andras känslor, eller hur man har en mogen diskussion. Han är också, vad jag förstått, väldigt charmig och kan få alla att älska honom.

      Behöver ju inte vara någon diagnos inblandad, men i detta fall så misstänker jag det.Får kalla kårar av att se honom.
      Oavsett vad så tror jag inte att han är en bra person att ha nära sig.

      Man ska inte diagnostisera folk, det håller jag med om. Men pga att han är offentlig så är det okej att spekulera, och jag tror att det är något med honom som inte är bra.

      /Hobbypsykologen

  Låt Annica vara. Vill hon kliva av influencerlivet så får hon göra det. Hon kanske är trött på det och bara vill ha ett privatliv. Det finns många kändisar som gör likadant. Folk utvecklas och förändras.

  Och skulle hon inte kunna hitta något sätt att försörja sig själv så har hon en partner som säkert vill göra det. So, problem solved. Kanske är det ett bättre alternativ än att utsätta sig för det tuffa klimat som influenser måste utstå. Jag skulle hellre vara fattig än att ta all den skit som de måste få varje dag.

   Men varför avslutar hon då bara inte sitt kändiskonto och startar ett nytt för nära och kära? Nu använder hon ju fortfarande sin instagram som säljar- och jobbplattform och visar upp några av de mest privata sidorna i sitt liv för hundratusentals följare. Det går liksom inte ihop med vad hon säger och vad hon gör.

  Fast den här kommentaren ”Jag vill inte känna att jag ska leva på ett visst sätt för att behålla eller öka i följare och på så sätt tjäna mina pengar. Jag vill ha ett mer vanligt liv för jag bryr mig inte om att folk ska veta allt jag gör längre” är ju ändå väldigt sund.

  Jag får verkligen ångest av influencers, tänk hur sjukt det måste vara att hela ens liv är så mätbart i pengar och följare och likes, att allt du gör privat på något sätt reflekterar din framgång på jobbet och din framgång (eller motgångar) på jobbet helt definierar ditt liv.

  Tänk att man inte kan åka på semester utan att det måste vara en del av en pr-plan. Att du inte kan ha en födelsedag, ett bröllop eller ett barn utan att det ska genera resultat på ditt jobb. Jag fattar verkligen inte hur man överlever att göra hela sitt liv till en business, hur mår man egentligen?

   Håller med, all things nuskin aside, så är ju det här ett vettigt resonemang. Kan fullt förstå att influencerkonceptet lockar när man är yngre och får kickar av likes, fame, att springa på events och få pressutskick. Men precis som med andra jobb så måste man väl kunna tröttna och vilja byta bana? Förstår helt att det kanske inte längre känns lika kul och aktuellt med den typen av liv när man står inför en annan fas, exempelvis familjeliv och att som utlandsboende lägga mer tid på kommunikation med vänskaps- och familjerelationer man vill vårda och behålla hemma i Sverige.

   Så ja, handlar det bara om influencergrejen så förstår jag helt.

    Fast influencer är hon ju fortfarande. Hon säljer grejer från Nuskin, Lifesum mm via sin instagram. Det är en del av hennes jobb = influencer.

     Ja hon ÄR det nu, men verkar ju uttrycka önskningar om att lägga ner det/sadla om på sikt? Det var min tolkning iaf

      Fast det kommer hon aldrig göra för då kommer hon inte kunna dra in lika mkt för alla Nuskin-grejer hon kränger.

  Känns som hela hennes identitet är att vara hockeyfru och lura in folk i sekten. Om Elias skulle göra slut vad har hon kvar då? Inget ivf eller graviditet, inga pengar osv, bara hunden och sekten

   Pengar har hon, så sluta spekulera i saker du inte vet något om!!

    Jo hon har säkert så hon klarar sig, men det är nog Elias som sitter på pengarna i deras förhållande

  ska man nu hålla på med såna dära pyramidspel borde det väl vara perfekt kombinera med rollen som influenser? kunna lura in fler kunder menar jag..vissa följare är ju helt besatta av sina idoler o köper allt de visar upp

   Kolla på Sarah Tjulander!
   Nått skumt eller då har hon funnits länge. På hennes youtube har hon några tusen tittare men på insta typ 100.000 följ Sen nyligen startade hon ett till insta(vet ej varför) å där fick hon bara några tusen följare. Så egentligen följer nog bara några tusen henne aktivt…
   Men iaf, hon håller på med nuskin eller har iaf. Gjort videos osv. Hon tjänar inga större summor

  Hur länge har Nuskin funnits, undrar jag? Det låter ju faktiskt som om hon kommit så pass högt upp i hierarkin i den sekten att hon nu kan leva på undersåtarnas arbete, och det är ju tyvärr så det fungerar. Sen vet man ju inte hur länge företaget överlever – brukar såna företag bli lånbglivade så kanske hon hittat sin guldgruva. Forever Living t.ex. har ju funnits länge och rullar fortfarande på.

  Men för min del skulle det kännas obehagligt att livnära mig på andras slit – ett slit där väldigt många misslyckas helt hur de än kämpar. Det är ju bara närmare toppen som pengarna rullar in.

   Jag googlade lite, snabbt, och läste att bara c:a 15% av säljarna hos Nuskin faktiskt överhuvudtaget får nån inkomst varje månad. Hur många som verkligen tjänar ordentligt hittade jag inga siffror på, men det måste ju vara ytterst få.

    Det gäller troligtvis de flesta MML + Bitcoin och andra get-rich-quick tjänster.
    Inkl de som tror man skall bli det med trading m m.

     Jag blev miljonär ggr flera på bitcon, men så var jag ute i god tid nu är det svårt!

   Googlade, och Nuskin startade i USA 1984.

   Jag kollar mycket på YouTubers som är ”anti-MLM” och vad jag förstått är att vanligtvis kan du inte komma högt upp och tjäna mycket pengar om företaget är äldre än 1-2 år/funnits länge i ditt område. MEN om du är någon som har en riktigt stor följarskara (som Annica har) sen innan så kan du absolut få in många under dig vilket gör att du når en framgång alla ”vanliga” människor inte kommer kunna nå. Huruvida hon förstår att det är så det fungerar eller ej är oklart men kan tänka mig att hennes ”uplines” (vilka det nu är) är glada att se rekryterat henne.

  Hon valde själv att vara med marcelo. Hur taskig han änn var i BB så tog hon det. Där föll hon för ytan. Finns miljontals karlar att välja på. Någon gång måste en människa stå för sina val.

  Jag tänker tre saker:

  Inget arbete sköter sig självt och genererar inkomster utan att man öht engagerar sig. Om något låter för bra för att vara sant så är det i regel också just det.

  Det verkar mycket klokt att sluta med sociala medier och influencerlivet, sådant är det sista världen behöver eftersom allt bygger på konsumtion och sådan ska vi dra ned till ett minimum.

  Denna person kan säkert fatta sina egna beslut. På det du berättar låter det även för mig som om hon successivt lägger ned sitt eget liv och sådant är aldrig bra, man ska alltid ha sin egen försörjning och sina egna drömmar, oavsett hur rik partner man kan ha och hur bra förhållandet är. Men det där är inget som anonyma människor på nätet ska tala om för henne, förhoppningsvis reagerar i stället hennes vänner. De är mer insatta i detaljer och vet om hon verkligen riskerar att stå där utan en egen bas.

   Hon har ju sagt att hon stänger ute alla vänner och familj som ifrågasätter nåt i hennes liv. Hon vill bara ha ja-sägare och Nuskin-folk runt sig.

    Ja, i så fall så är det väl så också, då. Det låter mindre klokt om det du skriver verkligen stämmer men det är fortfarande hennes liv och hennes beslut. Och världen blir så mycket bättre om människor som inte har en aning om hur det egentligen ser ut avstår från att tycka till. I vissa lägen ska man ingripa, till exempel om man misstänker fysiskt eller psykiskt våld. Men då får det ju också finnas tydliga tecken på att det kan vara så, då.

     Fast då har du nog missat lite konceptet med denna blogg. Denna blogg och kommentarsfältet tycker till om bloggare och influencers. Om inte det är din grej är det kanske inte rätt blogg att läsa. 🤷🏻‍♀️

  Haha. Ingen aning om vem hon är. Sorry, not.

  Är inte pyramidföretag olagliga?

   Jo och det är därför de kallas network marketing.

   Vet inte hur de kommer undan för anmälda å stämda måste de ju bli. Kanske som med scientologin att de har så mkt pengar och sjuka individer som kan ge sig på folk att ingen vågar lägga sig i.

   Har en kompis som blev headhuntad till ett sånt här företag men då för ett riktigt jobb och inte som mlmare. Han gick på intervjun just för att han är emot det å ville se hur de skulle presentera allt osv. De saker han berättade var inte fint. Att folk har mage att driva sånna här företag och sitta och se ner på alla stackars människor de lurar in.

  Är det bara jag som tänker att detta bara är nästa drag i stora NuSkin härvan?

  Hon tar ju medvetet upp en person som ”gjort så bra ifrån sig att han nu kan ha semester i tre år” och att hon vill gå i samma spår, dvs, hon lurar in folk till NuSkin med tomma löften som t.ex att man kan jobba hårt en kort stund och sen se pengarna rulla in. Är det inte exakt det ”alla” människor drömmer om?

  Samma människor som dras till ”Jobba när du vill, var du vill” och ”Va din egna boss” och all annan skit som MLM-företag säljer in till oss svenssons, är samma typ av människor som dras till ”Jobba hårt i två år sen tar du semester och pengarna rullar in av sig själv”.

  Jag lägger ingen vikt i om hennes skitsnack faktiskt stämmer eller inte, men jag känner mest att hennes snack går hand i hand med hennes nyfunna kärlek för MLM, som hon gör allt för att promota nu.

  Tänker också att det här att hon vill kliva bort från influencerlivet kan bero mer och mer på hennes svårigheter att bli gravid? Tänker på inlägget för ett litet tag sedan om att det är för jobbigt nu och att hon inte vill dela med sig mer av deras IVF-resa. Det i kombination med all kritik för hennes pyramidspel och att hon inte vill inse vilken galen sekt hon dras in i gör det säkert inte svinkul att uppdatera om sitt liv. Tror nog det kan vara sunt för henne att bli en mer ”vanlig” människa och inte leva sitt liv på nätet. Förr eller senare kraschar hennes business och hon kommer inse hur hon agerat och vad hon förlorat pga det, då kommer hon säkert göra comeback tror jag.

  Annica kalla just nuskin för forskningsföretag 😂

   Och nämner inte Nuskin en enda gång. Märkligt att hon kan sälja såååå mycket utan att nämna forskningsföretagets namn;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *