Vinn mina favoritprodukter från influencers


Jag testar produkter med influencerkoppling så ofta jag hinner, och har hittat några riktiga guldkorn bland dem.
Eftersom det är tack vare er som jag kan ha det här jobbet så ville jag ge någonting tillbaka, så jag satte mig och beställde hem mina absoluta favoriter som jag nu använder i min vardag.

Det enda du behöver göra för att kunna ”vinna” dem är att lämna en kommentar här inne – om vad du vill. 🙂
(Glöm bara inte att skriva i en ÄKTA emailadress så jag kan kontakta dig om du vinner).

EN person vinner alltså hela paketet! 😊

 1. White Flower Bliss från All I am beauty. (Amanda Schulman)
  Jag lyckades beställa hem två parfymer när jag skulle testa den, och bär den i princip varje dag nu. Mitt första intryck var att den var väldigt söt i doften, men efter att ha använt den ett tag så ville jag inte ha någon annan parfym så här på sommaren. Det är en riktig sommar-parfym!
 2. Vitalizing Shower Mousse från Ida Warg Beauty
  Den är som att tvätta sig i silke och huden blir underbart len.
 3. Vitalizing body serum från Ida Warg Beauty
  Under sommaren behöver jag bara smörja in mig i en fetare lotion någon gång ibland. Det här serumet från Ida Warg Beauty är ett perfekt mellanting mellan torr och fet kropp. 🙂
 4. Body Lotion från X by Margaux.
  Produkterna från X by Margaux har alla samma doft och ska jag ha en lotion så får det bli den här. Den doftar lugn. Som en lyxig spaavdelning och jag har den just nu på mitt sängbord.
 5. Löwengrip Hair Care Styling & Texture Volumizing Lotion
  Jag testade den här produkten när tuben fortfarande var vit, rosa och guld och är lika nöjd nu som då.
  Den forkortar torktiden på mitt hår något enormt och är bara hur bra som helst.
 6. Indy Beauty Deodorant 48h protection.
  Tidigare var min favoritdeodorant den från X by Margaux, men efter att ha provat den här från Therese Lindgrens Indy Beauty så bytte jag favorit. De är precis lika bra, men skiljer ganska mycket i pris. Indy Beauty: 45kr mot X by Margaux: 129 kr till ordinarie pris.
 7. Vaz Va Va Volume mascara från Caia Cosmetics (Bianca Ingrosso)
  Min förra favorit-mascara försvann ur sortimentet så lyckan var total när jag testade den här från Caia. Ett värdig ersättare som ger mig exakt de fransar jag vill ha.

Det skulle egentligen funnits en produkt till här, nämligen concealern från Rebecca Stella Beauty, men det går inte riktigt att köpa en på förhand då det är viktigt att få rätt nyans på den. Det hade ju varit en ren chansning från min sida, så jag hoppade över den.
Men den är värd att stå på den här listan… 🙂

Lycka till!!!


Här kan du läsa om tidigare recensioner – X by Margaux  – Ida Warg Beauty –  och Caia Cosmetics

Tävlingen avslutas 1 augusti och kommer tillkännages i det här inlägget.

1 055 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  🤩🤩🤩

   Då jag provat Ida Wargs olika produkter skulle jag gärna också prova Margaux nr 4. Håller tummarna 👍🏼

    😍🤩👏

     Jag skulle ge det här till min dotter som hjälpt mig så otroligt mycket efter en olycka som jag var med om🙏🏼

   Önskar att jag kan testa dessa produkter😍😍

   Jag vill ha!

   Wow vilket lyxpaket, det skulle jag inte tacka nej till! 👌🙌🤩

  Oh så trevligt! Om jag vinner så önskar jag få vinna produkt 1 eller 2 för att du sålde in dem så bra 😊

   Åh! En morsa till en tvååring här som gärna hade vunnit lite lyx till sig själv ⭐

    Åh detta vill man ju vinna 😍

     Perfekt inför kommande bröllop 😍

    Åh dessa vill jag testa! 🤩🌸

   Åh vilken härlig tävling , är gärna med😁 vinner aldrig men kan ju vara värt ett försök hehe.

    Åker genom vackra Sverige idag och möter leende människor på varma tåg, bussar och på peronger! Det gör en så glad! ⭐️Tack alla Ni som delar med er av ett leende!

   Vilken chans att få prova dina favoritprodukter 😍

    Vilken kul tävling! Jag är gärna med ☀️

   Jobbat o slitit hela sommaren i hemvården så behöver lite extra av allt inför stundande semester😂🥰😍🤩

  Vilken kul tävling! Jag är gärna med 🤩

  Jag är gärna med i utlottningen 😄

   Skulle väldigt gärna vinna dessa då jag inte har provat en endaste en av dem. 😍🙏🏻

  hej hopppas jag vinner

  Snällt att lotta ut men jag förstår inte varför du gynnar dessa människor genom att köpa deras produkter, finns ju andra bra märken menar jag. andra märken som är betydligt billigare och bättre än kina-sminket. Antar att det egentligen är reklam för något av märkena och jag gissar på att det är för den där alliam-parfymen, ida warg eller för caia. Var tillverkas alliam förresten, är det i kina? Ida Warg tillverkas ju iaf i Sverige men det är dyra produkter och det finns billigare som är lika bra om inte bättre.

   Bara väntade på en sån här kommentar 😂😂

    Inte särskilt konstig kommentar, bara klarsynt. Klart hon gör reklam och inte gör detta utan egen vinning, tror inte jag iaf, dessutom så står det väl i hennes företagsbeskrivning att företaget ska syssla med reklam i sociala medier om jag inte minns fel.

     Skulle hon, som påpekar när alla andra gör smygreklam, själv göra det? Fattar att man kan vara kritisk men det där vore idiotiskt.

     Varför är det självklart? 🙂 så som hon kämpar mot smygreklam hela tiden. Varför skulle hon riskera sitt egna rykte och själv åka dit för det, istället för att föregå med ett gott exempel och märka ut reklamen (om så hade varit fallet, vilket jag inte tror) Makes no sense 😂

      Håller tummarna!! 🙂

     Åh vad intressant vinst! Jag har varit skeptisk till att köpa produkter från influenser just för de gör så himla massa (gratis) reklam och är onödigt dyrt. Men vore kul att ändå bli överraskad och ändra åsikt

   Hoppas så att du vinner, det hade varit kul!

   Då har du testat Ida Wargs produkter alltså? Om du vet att det finns bättre? Min fråga till dig – varför gynnar du dessa människor?!😂

  Wow! Vore så kul att vinna och få testa dessa! 😀

   Ja, vinna är alltid skoj! Jag vinner så gärna 🙂

    Hej hopp 🤗

     Jag har inte testat någon av dessa eftersom jag är för snål för att köpa produkter som jag inte vet att jag gillar. Vore kul att få testa!

  Ot. Jag är inte insatt i mlm-pyramidgrejer, men böejade följa en brutta från norrland? Som verkade så härlig, i början. Hon spammar mitt flöde med sina små klipp om oljor och andra produkter som tydligen ska förändra ens liv och hjälpa en leva #giftfritt
  Senaste dagarna har jag bara känt att den här tjejen är varken ball eller go, hon är ju manisk!
  Vill verkligen inte skicka hat till henne utan bara fråga er som har koll, är detta ett pyramidspel eller är det bara en brutta som lixom snöat in på en ny livsstil och är förblindad av nyhetens behag?

  Hon heter theoilywayoflife på instagram.

   Det är pyramidspel ja.

    Älskar när någon annan provar och sedan rekomenderar!

   Men herregud vet exakt vem du menar!!! Finns fler oljebesatta giftfria brudar och ALLAS flöden ser exakt likadana ut med samma innehåll och exakt samma filter. 😂 en av dem har börjat skriva till mig i DM och jag VET var konversationen kommer att leda så jag svarar inte längre… får se om hon ger upp eller! 🙈

  Nr 3 låter för bra för att vara sann! Vill gärna prova!

   Pick me, choose me #greysanatomy 😎

    Hahaha love me..?

  Ett eller fyra skulle jag vilja vinna. Snål som man är har jag inte velat lägga pengar på Amandas parfym trots att den verkar dofta underbart!

  Kommentar 😃
  Skulle väldigt gärna vilka testa Amandas nya doft, hade hennes parfymgarderob på Sniph tidigare och alla var riktigt trevliga!
  Sedan fyller jag år snart OCH har en bullterrier så jag borde komma långt fram i kön 😊

   Kommentar😁
   Håret kommer alltid sist på min lista av viktiga saker att unna sig ,av ekonomiska skäl, så hade varit väldigt trevligt o vinna 🌸

  Vill gärna tävla!

  Vad sa Nils Karlsson Pyssling när han skulle in på klubben? Är det chill i VIPen ✌🏼

   Hade ju varit helt underbart att vinna detta DRÖM-kit 🤩🙏🏻

   Jag är väldigt dålig på att ta han om min hud som hunnit bli medelålders. Skulle bli väldigt glad över att få vinna paketet och se om huden också blir glad!
   Tack för en underhållande blogg.

  Jag är sämst på att vinna grejer, i vilken tävling som helst, men Hey count me in 🙋🏻‍♀️

  Hoppas hoppas!!

  Skulle vara så kul att vinna! 🙏🏻

  Blev glad av detta! Din blogg är en livräddare för mig just nu. Har fått tillbaka stressyndrom och har legat i sängen i flera veckor. Kollar in här de klockslag jag vet att du publicerar och följer kommentarerna som sedan kommer in. Behöver annat att tänka på. Med tiden ska det dock ge med sig ☀️

   Jag med ❤️ kram på dig och lycka till!

  Hej! Jag skulle gärna vilja vinna nr 1 eller nr 7!

  OBS! Löwengrip Hair Care Styling & Texture Volumizing Lotion har silikon som andra ingrediens.

  Love this! 🥳😍

  Skulle gärna vinna deodoranten, letar alltid efter den bästa produkten

  Ja gärna

  Ida Wargs shower mousser är helt underbara! Jag köpte tidigare Rituals men efter att ha provat Idas måste jag säga att de är bättre (mer återfuktande), doftar godare och billigare (finns alltid någon 20% rabatt hos ngt apotek). Tips tips! En annan favorit är Indy Beautys dagcreme.

   En sådan vinst skulle var mumma mot min sommarblues. Umbriago

  Och vilket av dessa företag betalar dig för reklamen, viken produkt är det du fått? Gissar på schulman-parfymen, warg eller caia.

   Inga alls så klart. 😊
   Tror du inte på det så rekommenderar jag dig att anmäla inlägget till RO eller KO så får de utreda saken.

    Haha ditt standardsvar men det där går inte jag på iaf, nice try, och gissar att jag inte släpps fram nu för att jag skrev det. Trevligt och bra med tävling men du gör det ju inte utan egen vinning tror jag inte, tror att du fått parfym eller något, vet hur det fungerar men alltid lurar du någon eller många precis som vissa influencers gör.

     Låter det rimligt att riskera sin trovärdighet för en flaska parfym? Kanske för dig, men inte för mig. 😊
     Eller tänker du att KO och RO är i maskopi med mig här?

      Du lyckas alltid förklara bort dig du haha och alltid lurar du någon eller många precis som vissa influencers gör. Hur förklarar du då att i din företagsbeskrivning stått att ditt företag ska syssla med att göra reklam i sociala medier. Klart att du fått vissa produkter av företag och influencers och att du även ibland fått betalt för att skriva vissa inlägg, det förstår många. Det gör inte mig något men varför förneka det blir bara löjligt.

       Ge dig. Du är bara pinsam 🤦🏻‍♀️ anmäl och gå vidare med ditt liv istället om du är såå säker på din sak. Ingen idé att sitta och vara otrevlig och anklagande när du redan fått svar på din fråga. Vart vill du komma?

       Amanda S har väl sysslat men en del skumrask tidigare och det skulle inte vara första gången ett företag gör ”tyst överrenskommelse” om reklam om man säger så. Lätt att påstå att så inte är fallet som du gör, och som sagt alltid övertygar du någon men inte alla. AS glömde nämna deras skulder, konkurser och att de blev stämda i sitt eget hyllninginlägg häromdagen förresten haha.

        Men VARFÖR skulle hon göra smygreklam när en del av hennes jobb går ut på att påpeka när andra gör det? Såklart det kommer vara minst en stolle som anmäler detta, vilket hon vet, så varför skulle hon riskera att själv åka dit istället för att isåfall bara skriva att det är reklam? Din anklagelse är bara så skev.

         Men snälla, ge dig I. Hur naiv är du? Eller är du hennes man eller mamma?

          Så bara för att man inte tror som du så är man någon i Camillas närhet? Det fattar du nog själv att så inte är fallet.

           Så kul grej – och så genuint när du har valt ut riktiga favoriter.

           Jag skulle älska att vinna 🙂

          Första gången jag läser en recension som känns ärlig. Det gör att jag gärna tar emot dessa produkter och om inte annat att jag troligen köper någon av dem själv annars.

     Men alltså…gå och lägg dig.

     Men anmäl då om du är så säker på att det är någon form av reklam. Alltså herregud 😂

      Camcams riddare är roliga och aktiva hehe för det kan väl inte vara hon själv som är andra namn, anonym och bokstäver här hehe neeejdå 😉

       Det kan inte vara lätt att vara du!

       Den här bloggen är en del av Nyheter24 – tror du verkligen de låter Camcam skriva smygreklam inlägg?

        Jag kommer inte släppa fram fler kommentarer från henne då hon sagt vad hon ville och nu kan välja att antingen anmäla inlägget till RO eller KO bara släppa och gå vidare.
        😊

   Inte Löwengrip? Taskigt att anta…

  Jag vill gärna vinna! Framförallt nummer 1 😊

  Hej, jag är gärna med i lottningen 😊

  Behöver stanna uppe halva natten om jag låter mitt hår självtorka på kvällen. Hade ju varit strålande med kortare torkningstid så jag kan få min skönhetssömn 😉

  2 eller 7 😍
  Trevlig fortsatt sommar på er alla ❤🌻

  Jag vill vinna parfym eller Blondinbella hårgrej

  Är gärna med! <3

  Önskar vinna White Flower Bliss från All I am beauty då jag aldrig hittat en parfym jag blivit kär i, kanske blir denna? 😊

  VÄLJ MIG 🤩🙋‍♀️

  Det hade varit jätteroligt att få vinna 😀

  🌼🌿☀️

  Nästan lika bra tävling som när du lottade ut torkade trattisar 🤩👏

  Välj mig, välj mig!!! 👋

  Jaa vad kul!! Jag köper aldrig några sådana produkter till mig själv så det skulle vara jättekul att få rå om mig själv lite 😀

   Jag vill tävla 🙂

  Tjoho, Är helt klart med! Håller en tumme 🤩

   🌞🍓🌊🐕🍧🏕

  Lämnar en kommentar.
  Tänkte dra en kommentar om de senaste två åren hur hemska och kämpiga de har varit, om sorg och förtvivlan….

  MEN solen Skinner, fått hålla mina nära och kära HÅRT, LÄNGE OCH VÄL!
  Så vare sig jag vinner eller ej, så har sommaren varit fylld av kärlek och bad!
  🎼så vad gör det om 💯 år när allting kommer kring!🎼

  Åh vad jag gärna vill vinna detta priset !!

  Vilken trevlig tävling!

  Idag är det lördag!

   App app app, det är inte öppet spår än! 😏

   Äh skoja! Woho 🥳

  Så rolig tävling! Håller tummarna! 😊

  Keep up the food work !

  Ååh vad kul 🤩 är gärna med och tävlar 🙏

  Så kul!! Vill gärna vinna och testa alla dessa produkter själv! 😍

  Vilken trevlig tävling! 👍

  Wow 😍

  Ja men till mig får du gärna skicka prylarna.

  Men kuuul! Jag är med 🙋🏼‍♀️

  Skulle vara fantastisk att vinna nu när man är mammaledig ❤️

  Jag vill så gärna vinna!!

  Oh jag vill också vara med tävla 😍

  En sån här skitsommar med avbränt hår (har en rejäl hockeyfrippa nu som jag iofs tänker försöka rocka om jag vågar gå ut snart) och övervikt pga depp, kanske kan räddas en aning med lite ”snyggprodukter” 😂😂

  Oavsett, tack för att du orkar driva bloggen vidare så att vi har nåt att roa oss med.

  Yay! Inte testat någon av dessa så jag är gärna med i tävlingen 😊

  Skulle vara underbart att ge till min dotter som börjar gymnasiet i höst❤️

  Kul! Jag är med 🥳 extra nyfiken på mascaran och parfymen!

  Denna vinst hade varit helt perfekt att kamma hem😍

  Wow 🤩 Självklart vill jag vara med och tävla! Keep up the good work!

  Vilken trevlig tävling 🥰🥰

  Vill gärna vinna det här till min dotter som fyller 16 år snart, hon skulle bli överlycklig.

  Hur kul?!? Självklart ska jag vara med😊

  Åh fasen va kul! Är gärna med i tävlingen!

  Jag är gärna med. Bra vinst 👍🙂

  Jag vill vinna! Ha en härlig lördag allihopa!

  Är med och tävlar!🥰 verkar som sjukt bra produkter!🤩

  Gimme, gimme, gimme, GIMME! 😋

  Jag kommenterar 😃 generöst intiativ av dig 🌟

  OMG! Vilken dröm att få vinna detta!! Nu håller jag tummar å tår att detta är något jag får!

  Jättekul initiativ! Tråkigt att folk tror att det är reklam när du försöker ge tillbaka till läsarna. Hoppas ingen av det vinner 😄 jag vinner gärna!

  Hoppas hoppas hoppas jag vinner 🤞🏻 vore underbart att få lite lyx att pyssla om sig med, om jag lyckas få någon ensamtid från min 2 månaders bebis ☺️

  Jag vill gärna vinna! 🙋‍♀️

   Om jag vinner ska jag se om någon bra serie, tar det som ett tecken, 👍 , 💎.

    Ge mig!😍😍😍

  Jag är med! 😄

  Vore helt fantastiskt om jag vann detta kit!

   Åh vad intressant vinst! Jag har varit skeptisk till att köpa produkter från influenser just för de gör så himla massa (gratis) reklam och är onödigt dyrt. Men vore kul att ändå bli överraskad och ändra åsikt

  Åhh men alltså det här hade ju varit drömmen att vinna, så lyxigt! Håller tummarna!

  Vitalizing Shower Mousse från Ida Warg Beauty skulle vara kul att testa, och allt annat också.

  Jag är såklart med och tävlar 🤩

  Åh! Hade ju varit MAGISKT att få vinna! Haft ett pissår med min fuckade endometrios som är svårbehandlad, har därför varit sjukskriven och inte haft råd att köpa lyxgrejer. Detta hade varit en DRÖM 😍 Dessutom har jag varit en megahjälpreda som anmält otaliga kommentarer och trådar så detta kunde blivit min lön 😏😂 Nä men skämtosido. Är absolut med och hade blivit superglad om jag vunnit 😃

   Om jag vinner så ska jag dela paketet med dig😁 vi blev ju trots allt vänner via den här bloggen 😊

    ÅH! Jaaa! Fina du!! Tänk att det började med en förfrågan om nån shoppat i den butiken 😍 Och fick dessutom en ny vän ❤️

  Jag skulle bli superglad om jag vann, har en sjuk katt och veterinärkostnader upp till öronen. Allergiutredning är kostsamt men min Nico är självklart oersättlig, så nu har han fullt mandat för semesterkassan. Vi har hittills fått lägga ut 30 k, utanför vår försäkring dessvärre, och en gastroskopi väntar i september. Jag skulle verkligen behöva denna lyx-kur så att jag kan känna mig fräsch och fin trots minus på kontot ett bra tag framöver 😅🙏

  Ge mig

  Håller tummarna för att jag vinner! 🍀

  Ååh!! Håller tummarna! 😍😍

  Önskar alla en fin lördagskväll 🥰🌸

  😍🤞

  Vill gärna vinna!

  JA!! Jag är med 😄 Kul grej!!

  Hepp hepp!! 🎉💃🏻

  Wow! Vill gärna vinna🤩

  Hej, jag vill vinna tack!

  Ligger just nu och nattar mina barn (tvillingar på 4 år och en storebror på 5 år)
  Vid dessa tillfällen försöker jag använda tiden för att reflektera över dagen och se vad jag är tacksam över…
  Ibland är det svårt att känna tacksamhet då man kanske haft en skitdag, men då kan man ju istället vara tacksam över att dagen snart är slut.
  Just idag känner jag en enorm tacksamhet över mina barn och jag försöker också känna en tacksamhet över min kropp som burit dessa små. Men som så många andra kvinnor kan det vara utmanande..
  Jag hoppas iaf att oavsett den som vinner den box kan använda dom och njuta av att ge sig själv lite kärlek 🧡

  Jag vill vara med ❤️

  Vilken rolig tävling!!! Det vore så roligt att vinna så man får chansen att testa dem – jag har inte testat någon hittills! 🙏🏼☺️

  Woop!! Jag vill ju vinna! 😍💗

  Åh vad roligt med en tävling! Har alltid velat testa Ida wargs produkter samt Kaia så hoppas på tur! 🍀

  Wow vilken tävling!! Har slut på både deo, parfym och duschskum är guds gåva till mänskligheten 😊

  Vilket dunderpaket såhär på sommaren 🙏🏼

  Håller tummarna!

  Åh så trevlig tävling 🤎

  Är med och tävlar!😃 Kanske man kan ha tur i både kärlek och spel?😎

  Kul tävling! 😊

  Oj vad jag vill vinna! Har aldrig testat någon influenser-produkt innan och då är jag ändå här inne och lurkar varje dag! Fint initiativ!

  Tack för en bra blogg <3

  Men så himla trevligt av dig att låta oss läsare få chansen att vinna 🤩 hoppas du har en toppensommar och att du också får lite ledigt ibland 🌸

  Jag vinner gärna 😂😂

  Vad hände med Armin Antonijas kompis/kollega?

  Men jaaa, jag älskar ju tävlingar även om jag aldrig vinner 😂

  Tjolahopp! Jag hoppas jag vinner, vore så kul! 🙂

  Vilket paket 😍😍😍

  Hoppas 😬🏆🤞🏼

  Hoppas på tur!

  Jag skulle gärna vilja testa dessa produkter! 🥳🥳🥳

  Hoppas jag har bättre tur i tävling, än i kärlek 🙂

  Jag vill så gärna vinna detta paket, student och dålig ekonomi och älskar produkter och har inte råd att köpa så mycket❤

  Wiho vilken skoj tävling 🤩🤞🏼

  🤞🏻

  Oj så kul med en tävling! Hade inte direkt gråtit om jag lyckades vinna 😅
  Ser ut och känner mig som ett träsktroll efter den här sommaren.
  Mvh jäkligt sliten mamma till ett barn med arfid 😄

  Hade varit fantastiskt att vinna, har velat prova flera av dessa men aldrig kommit till skott! 😍

  Men åh det här vill man ju gärna vinna 😃

  😍😍

  Count me in!
  Vill gärna vinna 🏅

  Du glömde ”anmäl här-knappen” för smygreklam…
  😉

   Hahahahaha… jag VISSTE väl att någon skulle börja skrika smygreklam (se längre upp).

  Hej, jag skulle gärna vilja vinna detta underbart roliga paket! Har själv inte testat nått av det så de skulle vara kul att få möjligheten!/ Miranda

  Kul med tävling, vinsten vore lite lyx i vardagen 😊

  I’m in! 🙌🏼

  Riktigt nyfiken på Amandas parfym efter din recension! Håller med om att Ida wargs produkter är överlägsna!!

  Gud va kul!

  Ja varför inte delta.

  Hoppas på tur 😍😍🍀

  Håller tummarna!

  Jag prövar att lämna en kommentar. Man vet ju aldrig, plötsligt händer det!

  Underbar tävling så här mitt i sommaren ☀️🥂

  Det här skulle man ju vilja ha. Bara hoppas☀️☀️☀️

  Jag vill vinna! 🙋🏼‍♀️

  Jag vill vara med och tävla! 🤩🤌

  Hoppas man får chansen att testa 😃

  jag är helt ointresserad av att vinna, men jag hoppas att grejerna går till en random person bland dem som uttryckt sitt intresse och inte till den som det är ”mest synd om”.

   Håller helt med. Så trött om alla offerkoftor som dyker upp i diverse tävlingar på fb eller insta.

   Håller med. Känns som en tävling i vem som har sorgligast liv..

  Kul!! Jag är med! 😍👏🏻

  Testar turen 🍀

  Jag är gärna med och tävlar. 🤩

  Så kul! ✨ Och intressant att läsa om vilka produkter du uppskattar då du testat en hel del. De flesta av oss andra har ju inte haft möjlighet att testa oss igenom produktdjungeln där ute då det släpps nya infuenserprodukter till höger och vänster 😅 Personligen älskar jag allt som har med hud och kroppsvård att göra så hoppas på tur denna gång, *tittar intensivt med UNAGIblicken* 😂😘

  Hurra❣️ Hoppas jag vinner🌸🌸

  Åh vilken lycka att få vinna. Trött sjuksköterska som behöver piggas upp🤩🤩

  Kul idé!

  Om man bara ska lämna en kommentar för att vinna så tänker jag bara påminna alla om det inlägget Camilla gjorde när hon var hög på smärtstillande har aldrig varit så förvirrad i mitt liv som jag var när jag läste det inlägget. Väldigt roligt att tänka tillbaka på ibland 😂

  I’m in! 🙋🏼‍♀️
  Har väl noll chans att vinna men! 😆

  😍

  Mitt ”årliga” frisörbesök närmar sig.. Något försenat dock.. (Typ 1 år, så snart 2 år sedan).. Anyway, jag köpte tidigare alltid halva hyllan hos frisören med produkter som jag ”behöver, borde använda, inte kan leva utan” 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
  Inköpen användes dessutom drygt 1 månad innan de skänktes vidare..

  Har nu iaf kommit till INSIKT att det enda jag behöver i mitt badrumsskåp är deodorant, parfym, tops, hårborste, snodd och en pincett.

  Så jag hoppas vinna parfymen!! 🧯(hittar inte parfymemojin, vet inte om jag hallucinerat den, så denna får duga…)🍀

  Jag skulle väldigt gärna vilja vara med i utlottningen
  ☀️

  Wow! Håller tummarna 👍🏼☀️🌼

  👏🤩

  Jag brukar aldrig unna mig produkter i denna prisklass så det vore trevligt att vinna dem😊

  Jag vill gärna vinna!

  Är väldigt intresserad av nr 5. Har tänkt på den länge då det tar ett halvt dygn för mitt hår att torka, men aldrig kommit mig för så det hade varit kul att vinna😀

  Oh vill också gärna vinna! 🥰

  Jag är jättegärna med i tävlingen! 😃👏

  Yayyy vill också vinna! Vilket fint initiativ.

  Halli hallå 🥰

  wow 👏🏼👏🏼 Vilken vinst 😍
  🤞🏼

  Kan man vara med som anonym så vill jag gärna vara med och vinna😀

  Wow vilken tävling, såklart att man vill vara med 😊

  Jag är med 😄

  😍😍😍

  Jag vill gärna vara med och tävla!

  ☀️🌴🍹🍻

  Ååh vilket spännande paket 🤩 håller tummarna för vinst!

  Hoppas man vinner, håller tummar o tår.

  Hej
  Förstår att det är många som vill vinna och det kanske känns lite hopplöst att det blir just jag, men det kan absolut inte bli jag om jag inte försöker 😃
  Jag är gärna med och tävlar.
  Ha en fortsatt trevlig helg 😊

  Ååh jag vill vinna! 😍

  Åh tänk vad kul att ev få vinna 😍

  Jag vill vinna!

  Jag är med och tävlar!! Håller tummarna kul 🙂

  Sitter med den klassiska semestern-är-slut-ångesten och sippar på ett göttigt rosé! Så ser man detta?! Jag menar den vinsten skulle ju ge hopp om livet om något!

  Kul tävling😊🌻

  Jag är med! 🤩

  Hoppas på vinst så jag kan ge min dotter en fin present😍

  Håller tummarna 🤞🏻

  Skulle verkligen behöva denna uppmuntran. Slutade röka i januari, har varit sjuk hela tiden sen dess. Senaste diagnosen byttes från lungemboli till lungemfysem..Denna sommar har varit den värsta i mitt liv. Håll alla tummar som finns,att jag blir friskare snart.

  Såklart jag är med! 15 månaders hemarbete kräver nog minst detta paketet för att man ska bli representabel 😁

  Rosor är röda, violer är blå. Camilla tävlar ut saker som jag snart hoppas få 😜🥰

  Nemos inlägg tog hårt på mig. Är i precis samma situation och det gör så fruktansvärt ont…

  Jag köper alltid samma produkter så hade varit kul att få testa något nytt 🤩

  Wow, vilken tävling 🤩 Skulle vara en DRÖM att vinna!

  Snälla, snälla, snälla! Vill ha🥰

  Jag vill gärna va med! Produkterna låter helt underbara! 😍

  Oh, hade varit kul att vinna då man som blivande student inte lär kunna lyxa till sig med sådana produkter. 😊

  Hoppas jag vinner! 🥳

  Åh ja, hade gärna vunnit! Hade lite grann behövt att något bra hände i mitt liv just nu 😏

  Åh wow detta skulle jag gärna vinna 😍 just nu prioriterar jag annat än sådana här produkter till mig själv, så det vore himla kul att få ”lyxa till” det lite och testa lite nytt, särskilt produkter som du är så nöjd med 😊👍

  Hittade en fyrklöver idag, så jag hoppas på lite tur 🤞🏻

  Såklart är man med 🤗

  Vill jättegärna vinna! Är usel på att unna mig och köpa grejer till mig själv så detta vore rena lyxen!

  Vore en dröm!!!

  Detta hade varit kul att få vinna och testa 🤩

  Håller tummarna! 🤗

  Vilken rolig tävling! Hade vart spännande att få testa produkterna 👏🥰

  Jag är med och tävlar och vill vinna vad som helst förutom Löwengrip haha

   Aha såg nu att man vinner allt. 😅

  Dröm vinsten ! 🤩

  Här kan man ju inte låta bli att delta ju!! 🥰

  Håller tummarna 🤞 🔝

  Hoppas jag vinner 🥇😘

  Underbart med tävling, givet att man deltar i utlottningen 😍🤩

  Håller tummarna för vinst!❤️❤️

  Håller tummarna 😁🤩

  Jag kanske tolkade tävlingen fel, trodde en vinnare fick allt men ser att flera specificerar vilken produkt de vill ha?

   En får hela paketet.

  Åhhh så trevligt med en tävling! 🥰 Superkul idé och fint initiativ!

  Hade varit roligt att få testa på alla dessa produkter 😃

  Jag vill också prova lyckan!

  Oh vad skoj!! 👌🏼

  Åh vad roligt! Är med och tävlar! 😀😍

  🤩 Wow 🤩 så kul det hade varit att vinna detta😍

  Vilken drömvinst!

  En superbra tävling! Tack för den. Roligt med lite spänning i vardagen med😄

  Åh, skulle gärna vilja vinna dessa produkter.
  Ffa deon
  Det måtte ju kosta många miljoner att ta fram dessa produkter. Vem betalar?

  Så rolig tävling, har inte testat någon av dessa! 😍

  Så underbart att få vinna så fina produkter 😊

  Åh men underbart!! Många jag vilje testa själv ❤️

  Åh, en vinst skulle verkligen förgylla min i övrigt rätt sopiga sommar 🌸

  😻

  Är gärna med 😀👍🏼

  Håller tummarna för vinst 😍😍

  Nämen va snällt av dig. Håller alla tummar och tår att jag vinner. 🙏

  Vinner gärna för att ha något nytt än det gamla vanliga i badrumshyllan 🤩

  Åh vad jag vill vinna dessa fina produkter, håller tummarna!

  Vilken drömvinst! 😍✨

  💖💖🥰🌸

  Jag vill! 🙌🏻

  Så rolig tävling! Är gärna med🥰

  Kommenterar😊

  Åh, vad kul med en tävling! 🥳

  Det enda jag vunnit i mitt 30-åriga liv är en porslinshäst (haha) men är fortfarande optimistisk 🙃

  Vinner gärna 😄😂

  Åh hade vart grymt att vinna! 🙌💃🏻💃🏻

  Vill så gärna vinna!!😍😍

  Kul tävling, jag är med!

  Hoppas hoppas hoppas!!

  Men ja tack 🤩 en studerande småbarnsmamma är i behov av detta

  ÄNTLIGEN en tävling där man inte ska tagga x antal vänner i ett inlägg, ord kan inte beskriva hur mycket jag ogillar såna tävlingar (mest för att jag inte har vänner men hade nog ändå inte taggad någon även om jag hade 10 vänner).
  Kul med tävling ändå Camcam! 💃🎉🤘

  Åh så kul!

  Jag är med 😀

  Håller tummarna för mig själv! 😆👍🏻🙌🏻😍

  Kan du ta bort denna kommentar, skrev mitt namn😅

  Ja tack 🙂

  Jag vill vinna!😄

  Inbiten apoteksperson, dit jag går för att handla krämer och smink 🤷🏼‍♀️ Men guh, vilken oskön människa jag låter som! Allt pga. orkar ej botanisera bland allt gott och härligt som finns 😅

  Men eftersom jag carpar vardagsglädje, vore ju snablarns snajsigt att få testa något nytt, som också LUKTAR!

  Jag hade önskat att det hade stått typ ”3 kommentarer” på detta inlägg, haha! Tar ändå min chans och är med och tävlar 🤩 Trevlig helg!

  Kan flunsorna verkligen skapa hudvård eller är det direktimporterat från Aliexpress? Löwengrips Volumizing Lotion kanske i alla fall imponerar mer än hennes ”A quest for success”.

  Fröken Ingrosso imponerar med sitt smink – och hudvårdsimperium, men kan vi alla hålla med om att hon och Phillipe borde skaffa separata rum.

  Fröken Schulman toppar inte min lista över sköna personer, men om det är något jag saknar är det en parfym med söta toner.

  Wargen och Therese har lyckats få in sina produkter både på H&M och diverse apotek,
  Kanske blir man en megaentrepenör av en vegansk diet?

  Sist i listan har vi Margaux, vars namn är omöjligt att rimma på, men en burk spaupplevelse på nattduksbordet hade fasiken fått mig att må!

  Åh jag vill vara med!

  Wow vilken underbar tävling!!!

  Åh klart jag vill vara med och tävla 🤩 tack för möjligheten 🙌🏻

  Åhhh jag håller såklart alla tummar och tår jag har och hoppas på vinst

  Jag vill vara med! 🧖‍♀️💅🏻💄✨

  Sjukt kul att typ hälften av er inte ens läst hela inlägget. Det står att man vinner hela paketet, men x-antal skriver ”jag vill vinna nr 4” osv

  Jag villhöver vinna det hade varit nått för mig som snart fyller 70 år!!!!!!!!!!!!!

  Är gärna med!

  Är öven jag gärna med 🥰

  Hoppas hoppas hoppas 🤞🥰

  Tack för en bra blogg! ⭐

  Jag skulle gärna vilja vinna detta kit! Vore kul att dela med min lillasyster ✨

  Åh vinner gärna!

  Jag tackar inte nej till en vinst!!! Har ca 7 sprut kvar på min nuvarande och testar gärna en ny doft<3

   Kanske skulle skriva vad?? 7 sprut kvar på parfymen** men det kanske framgick ändå iofs

  Är med 😻😻

  Vore så kul att testa nya grejer 🤩 hoppas hoppas 🎉🎉💕

  Hallååj! Kul med lite utlottning sådär 😃

  Åh vad roligt! Jag har inte testat någon ”influencerprodukt” tidigare då jag är för bekväm med de produkterna jag redan kör på. Vore superkul att testa lite nytt som faktiskt fått bra recensioner! Hoppas jag har lite mer tur här än på lotto 😅

  Ofta för feg för att kommentera men är gärna med i tävlingen ☺️

  Ja! Jag är med 😄

  😍😍

  Men JA tack❣️🙌

  Jag vill oxå gärna vinna detta! 😄 Jättekul med en utlottning! 😃😃

  Det var inga dåliga produkter som blivit dina favoriter 🤯😍

  Heja mig, hoppas jag vinner! 🥳🌸

  Ja tack!! 🤩

  Yes, jag vill gärna vara med och tävla 😊 Ha en trevlig kväll alla och en fortsatt fin sommar ☀️

  Jag vill vara med!! ❤😍😍

  Min röda perserkatt älskade att stryka sig mot huden och smeta in sina strån sekunden någon kräm eller lotion ens närmade sig min kropp. Nu finns hon inte mer så att efter 14 år få chansen att prova vad som finns på marknaden hade varit guld!

  Åh va rolig tävling!
  Hade varit underbart att vinna dessa produkter och testa dem nu när man är gravid med första barnet :). Och unna sig själv lite 🙂

  Skulle så gärna vilja vinna detta! Efter att ha studerat och vart mammaledig har man inte många kronor över, så hade vart väldigt roligt att vinna så man fick chansen att testa dessa gobitar från märken man så länge drömt om att få testa 🙏

  Jag har aldrig vunnit något annat än en Sverigelott på Bingolotto. Är dessutom smålänning och gratis är gott 🤩 Vill gärna testa produkterna 👍🏽

  Kul vinst! Håller tummarna!

  Jag är på!

  Åh, hoppas jag vinner för en gångs skull!! 🍀

  Åhh, hade varit så jäkla lyxigt med lite nya grejer till bara mig själv! Unnar mig fasen aldrig nåt längre sen kidsen kom, men på måndag fyller jag 30 bast och detta hade ju varit SÅ himla gött att få i present av dig 😉😍😍😍

  Hej, Camilla!

  Eftersom jag bor i Finland är det inte ofta jag kommer över svenska produkter att testa på. De här blir jag riktigt sugen på, så jag hoppas att jag har turen på min sida nu. Jag är en trogen finlandssvensk läsare som tycker att du gör ett bra jobb med din blogg! Tack.

  Javisst! Räkna med mig!

  Hej hopp! Klart man vill vara med i en utlottning 😀

  Magisk tävling!

  Trött 45-åring sjuksköterska, behöver all hjälp jag kan få

   Hoppas jag vinner😍😍😍

  Ohh, hade varit härligt att vinna detta kit!!

  Ååå jag vill gärna vara med och tävla 😃😃😃

  Hej!!

  Vilken fin tävling 😍 Är med och hoppas på tur 🤞

  Hej, jag vill vara med!😍

  YAY hoppas att jag vinner!!

  Vilken rolig tävling 😍

  Jag vinner gärna👌

  🍀🍀🍀🍀

  Bloggminne: minns för 1000 år sen när Blondinbellas kille Nils bloggade och han la upp en rolig version på sången ”Sommarnatt” som hette ”Sommarkatt”. Minns att jag tyckte att det var bra humor. Men jag minns inte texten? Skulle gärna bli påmind om nån minns den, vilket inte är så troligt. Skulle också mycket gärna vinna denna tävling!

  Hoppas verkligen på vinst 😍🥰 för övrigt är det uppfriskande med en person som alltid ger ärliga recensioner!

  Vill gärna vara med och tävla! <3

  Åååh jag viiill!

  Håller tummarna för vinst 🥰👍

  Jädrar vilket paket – fint och roligt att du ger bort! Vill också vara med!!

  Jag vill vinna!

  Jag är gärna med och tävlar om paketet (även om det känns lite hopplöst och jag vinner aldrig).

  Vad roligt med en tävling! Spännande produkter 🤩🤩

  🙋🏼‍♀️

  Hade suttit fint att vinna! 🥳🥳🥳

  Efter ett jäkla scrollande så tkr jag att jag mer än förtjänar detta förträffliga lilla (stora) paket. Så—— jag. 🥳😬🤪

  Ooh!! Jag är gärna med i tävlingen!

  Åh jag vill vinna 😍😍

  Jag prövar lyckan trots att jag never ever ever nånsin vinner nåt endaste litet skitkrafs

  Kul med tävling!! Jag har hängt med bloggen sen starten och skulle bli jätteglad om jag vann dessa produkter 😊

  Varför ska man ha en produkt som förkortar torktiden på håret? Att jag frågar är för att jag inte vet, inte för att vara dryg.
  Men tävlar gärna och vem vet- kanske är det just torkgrejen som blir min nya favorit?

  Aldrig testat nån av produkterna men hade varit så kul att få göra det!! <3

  🤩🥰

  Men alltså vilken dröm, jag orkar inteee 🤩🤩🤩

  Åh! Detta kit vill man ju verkligen vinna! 🤩

  Bästa CamCam! Har följt din blogg sedan start och läser den lika ofta som jag läser nyheterna, dvs flera gånger om dagen. Tack för det du gör 🥰

  Är gärna med i utlottningen. Stort lycka till åt oss alla😃

  Klart en vill vara med i utlottningen! 🥳

  Åååh jag vill vinna!

  Well, maybe I don’t need your money. Wait, wait, I said maybe!

  Såklart jag vill vara med och tävla 😊

  Oh jag vill också vara med 🌞

  Hej hopp!

  I’m hopeless and awkward, and desperate to win!

  Åh jag vill vinna allt! Älskar Ida Wargs duschprylar och behöver hitta en ny favvodeo då min är så förbaskat dyr.

  Jag är gärna med i utlottningen 😊

  Verkar som ett superkit 😍

  Jag har inte provat en enda produkt då jag bor utomlands men litar på din skarpa näsa och blick för fusk. Skulle gärna se att du provade All I am’s kajalpennor för Amanda har sug i blicken. Frågan är om det är kajalen eller naturbegåvning 😁

  Vilka spännande produkter. Jag är gärna med och tävlar ☺️

  spännande, hade varit kul att testa själv!

  Jag är gärna med i utlottningen 🙂

  Så generöst och kul! 🙂

  Gud vad snällt Camilla!

  Är inne på min polisaspirant nu och längtar efter min *långa* semester på 2 veckor. Ska träffa min pojkväns familj för första gången och då vill man ju bara att man visar sitt bästa. Insida och utsida.

  Så jag hade verkligen uppskattat paketet men främst parfymen. Älskar att lukta gott!

  Allt gott. Och lycka till allihopa!

  Åh! Skulle bli överlycklig att vinna detta paket.

  Jag är med! 🤩

  Åh jag vill vinna rubbet 😅 och kommer inte skriva någon cheeeeezy anledning men du har fan sålt in allt kanoners!

  Är glad idag, blir ännu gladare om jag vinner.

  Men jaaa, detta vill man ju vinna!!

  Ja tack! 🙂

  Tjoho 🙂

  Jaaaaa!!! 😍

  Å herregud 😍 Kul med tävling, Vill vinna så förbaskat mycket!!!!

  Åh hade varit så roligt att få vinna 🙏

  Jag vill haa! 😍🙋‍♀️

  Oh, jag skulle vilja vinna!

  Vilken rolig tävling! Jag vill vara med!

  Det vore ju kul!

  Lämnar en kommentar och hoppas på det bästa!:)

  Åh jag vill gärna vinna, aldrig vunnit något i hela mitt liv 😂😭

  Nice paket med grejer 🤩🤩

  Åååhh va roligt! Jag skulle verkligen bli så så glad för detta! Har velat prova flera produkter tidigare, speciellt Margaux (efter din recension). Men det ligger tyvärr inte inom min budget just nu. *Håller tummarna*

  Tack för en alltid lika underhållande blogg! Nu hoppas jag på vinst 😀

  Vad kul med en tävling! Jag är gärna med 😍

  Kul med en tävling, Camilla! Tack för ett trevligt initiativ 😊🌸😁

  Jag är gärna med och tävlar! 👋🏻
  Vilken drömvinst det hade varit 😄

  Det här hade varit sååå himla kul att få vinna 😍

  Jag älskar verkligen Ida Wargs produkter 😍 Hennes återfuktande hårvård har verkligen gjort succé för mitt annars torra och trista hår 💁🏼‍♀️

  Åhh nu sålde du ju in Amandas parfym. Hoppas på vinst 😍

  Vilken bra idé! Vinner gärna, såklart 🤭

  Kul! 🥳

  Kul, jag är med 🦀

  Jag vill vara med på denna utlottning. Jag har testat några influenserprodukter tidigare men alltid spännande att testa fler.

  Jag är gärna med i utlottningen 🥰

  hoppas, hoppas, hoppas att jag får chansen att testa dessa produkter!

  Åh vill så gärna vinna 😍😍

  Älskar alla produkter från Ida Warg som jag testat hittills! Dvs bus och shampo & balsam. Hade vart roligt att testa fler produkter därifrån😍

  Åh… jag vill, jag vill !! 🙌

  Tumhållning!

  Åh roligt med tävling! Jag är med😁

  Åh är gärna med och tävlar!

  I’m in!
  Håller tummar och tår 😁!!!!!

  Ja 😍

  Oh hade varit så kul att prova!

  Den blomstertid nu kommer
  den blomstertid nu går
  men bloggbevakningsbloggen
  den knallar och den går

  Detta hade varit grymt att vinna!

  Håller tummarna 🤩🎁

  Åh vad kul det vore att vinna detta🤩🤩

  Vad kul, skriver en för att vara med så får vi se vad som händer!

   Älskar dina granskningar – glad sommar! ☀️

  Oh, spännande! Hade gärna vunnit, framförallt för att få testa mascaran!

  Vill gärna vara med och tävla 🤩🙌🏻

  Hejhej!❤️‍🔥

  Roligt! Jag är gärna med i utlottningen 😍

  Hoppas på tur 🤩

  Oof, gimme!

  Bra tävling!! 😀

  Kul!!!🤩

  Med en hy len som sandpapper
  måste man vara positiv & tapper …
  och hoppas på en juliklapp
  som gör att man torrheten slapp.
  Dessa ljuvligheter vore sannerligen en hit,
  lyxiga kvalitetsprodukter av vårdande snitt.
  En massa fina och vårdande ingredienser.
  Känner redan nu hur min hy glänser!
  Du ger så många bra tips varje gång,
  funkar även för mig som jämt är på språng!
  Nu hoppas jag bli en fuktmättad kvinna
  med lyster och glans som en vacker gudinna!

  Men vad roligt med en tävling, tack! Jag hoppsas verkligen att jag vinner, då vill jag göra hemma-spa med min 3-åriga dotter som älskar sånt.

  Trevlig utlottning!

   Då får man hålla tummarna då 🙂

  Hej, jag är jättegärna med och tävlar!

  Jag vill jättegärna vinna! 😍

  Den här är ju som guld och gröna skogar = jag skulle dö av både glädje och lycka om ja kammar hem dessa godingar! Heja

  Pick me, pick me!

  ”Sweetie, now I pick you”
  ”You don’t pick me! You’re stuck with me!”

  En trött 46-åring småbarnsmamma ( 6… 5…och 10 månader) skulle verkligen behöva fräschas upp lite 😊

  Jag vill också vara med i utlottningen! 😍

  Provar gärna Amandas parfym

  Provar gärna Amandas parfym

  Jag vill gärna vara med och tävla.

  Vilken dröm! Jag är absolut med 🥰🥳

  Wow vilken härlig tävling! Håller tummar att jag får prova ett gäng nya produkter och kanske finna ett gäng nya favoriter!

  Hoppas hoppas!!

  Hurra vad kul med tävling! Jag signar upp mig!!🌻🌻

  Jag testar gärna dessa produkter!

  Så mycket bra att fylla necessären med! Vill testa allt 🥳

  Den här höggravida kvinnan behöver lite piff så håller tummarna

  Kul!! Håller tummarna 🤩

  Jag är världssämst på att köpa saker till mig själv så om man skulle lyckas vinna något sånt här skulle det kännas mer än lyxigt!!

  Här och nu erkänner jag att jag läser denna sida varje dag. Detta vet ingen i min närhet om. Om jag hade berättat detta för mina döttrar t ex skulle de tro att jag håller på att mista förståndet. Jag vet inte när jag blev fast här men nu börjar det bli OCD-betonat. (Skojar!) Har haft ett riktigt jobbigt år och sommar och detta inte bara känns utan även syns. Av den anledningen är jag med och tävlar. / 63 år.

  Håller tummarna ✊

  Allt kommer att blir bra till slut 🥰

  Håller tummarna!

  Hoppas!!!

  Åh vad kul med tävling!! 🤩

  Yesss bor i USA och har inte kunnat åka hem pga av covid och har inte tillgång till dessa produkter – så dessa hade varit super kul att prova.

  Stinker svett och har precis 12 fästingar på ena kattens öra, och 9 på det andra. Samma visa varje kväll. Tar en evighet att plocka och katten är inte glad.
  Behöver rejält med skrubb, och lukta gott! Så får katten åtminstone lukta på ngt gott i armhålan på mig, när hon ligger där och gömmer sig för pincetten.;)

  Kul med en tävling! Älskar bloggen och kikar in flera gånger varje dag. Gillar speciellt när du gör lite grävande journalistik som med Alibaba/AliExpress diademen. Riktigt smarrig läsning! 👹

  Hade varit kul med någon sorts intervjuserie också där du med jämna mellanrum intervjuar olika influensers/folk på sociala medier. Kanske om saker de delat och diskussioner som kommit upp i kommentarerna här på bloggen. Inte som ett korsförhör utan mer ett sätt att höra influenserns synpunkter och tankar på ett mer oredigerat sätt än deras vanligtvis extremt tillrättalagda publiceringar 🙂

  Åh vad roligt! Jag är gärna med i utlottningen! / trogen läsare sen start 🙂

  Åhhh hade varit jättekul att vinna

  Gillar och använder nummer fem, så blir ju nyfiken på resten!

  Jag har inte provat någon av produkterna men är gärna med och tävlar om chansen att vinna 🏆

  Jag vill gärna vinna 😉

  Fina priser, vinner gärna dom 🌸🌸🌸

  Trevligt med en utlottning,skulle bli glad för att vinna vad som helst.

  Tävling är alltid kul! Hoppas på en värdig vinnare! 😀

  Vore så kul att testa lite nytt 🙏🎉

  Yaaaaaas!!!!!! Fingers crossed!

  Tävlar gärna 😃

  Hahaha!
  Ser framför mig hur min man slår in dörren till vårt fönsterlösa badrum då denna morsan till två, varav en fyra månader, låst in sig i badrummet i x antal timmar för att njuta av all den lyxen. Utan att ta med sig något eller båda barnen 😂😂

  Åh vilken rolig tävling! Jag vill gärna vara med! 😍👏

  Åhh skulle vara kul att vinna en fin sommarkväll som denna 😍

  Jaaaag!!! Såklart. 🤩

  Kul! Hade jättegärna velat vinna.
  3 dagar kvar av semestern. Har varit en härlig ledighet med familjen, men har även förlorat en fyrbenta familjemedlem. Fy fan, trodde inte det kunde göra så ont. Men så tacksam för tiden vi fick tillsammans ❤

  Skulle gärna vinna😄

  Jaa vad kul!!

  Hej hopp

  Men JA tack till detta 😍

  Peppen! Såå roligt!

  ÅÅÅHH, jag vill vinna dem!!!

  Ååå drömmen att vinna detta ju!

  Fint med tävling🤩🤞🏼

  Jag är självfallet med, spännande!!

  Herregud vad jag vill vinna detta😍

  Vad fint! Hoppas någon värdig vinner! 🍀

  Jag är gärna med och tävlar om detta fantastiska paket 🤩⭐️😍🙏🏻

  OMG😍😍Dra mig baklänges på en liten tallkotte vad härligt det vore att vinna detta! Ber till fukt och skönhetsgudarna och hoppas vinna 😍💞🎉

  Jag hade blivit sååå glad om jag vann dessa härliga produkter😍!!

  Men åh vilket lyxigt paket! Skulle jag gärna skämma bort mig med. 😀😀😀

  Är gärna med 🥰

  🙏🙏🙏

  Jag är med! 🤞👋🎉

  Första gången jag testar att tävla, vore roligt att vinna o testa nya produkter jag är nyfiken på

  Åh, det här vill jag gärna vinna 😍

  Behöver alla produkterna efter recensionerna i inlägget!

  Jag provade en stövel i en butik för ett tag sen och stöveln fastnade. Fick inte av mig fanskapet. Jag OCH butikspersonalen försökte med våra starka nypor att slita loss stöveln och det funka inte heller. Dom fick KLIPPA upp stövel jäveln. Skämdes ihjäl. Har bara blivit online shopping sen dess

  Jag är med! 🙌🏼🥳

  Åh! En morsa till en tvååring här som gärna hade vunnit lite lyx till sig själv ⭐

  Den där sprayen som får håret att torka snabbare hade jag gärna testat, tar ju hundra år vanligtvis. Men vill testa de andra också såklart!!!

  Jag är med!

  Hej!
  Kul, hoppas på vinst! 😊

  Vilken kul idé 👍🏼. Börjar hålla tummarna…. NU!!

  Har inte testat någon av dom så hade varit väldigt roligt att vinna😊

  Wow vilken härlig samling, har inte testat en enda av dem men hade gärna gjort! 🙂 Kram//Julia

  Hoppas hoppas på vinst!!!

  Låt en gravid kvinna unna sig lite lyx!
  Vore drömmen att få låsa in mig i badrummet med dessa produkter för att sedan lämna det när värmen är uthärdlig igen och ta turen till förlossningen FANCY AF!

  Livet är ju då härligt och enkelt på sommaren. Å det här skulle göra det ännu härligare och enklare! Glad sommar allihop! Be kind and love yourselves! Kram Eva

  Jag håller tummarna att jag vinner ✊

  Så nyfiken på parfymen men som den snåla smålänning jag är så har jag tänkt vänta tills jag kan smyglukta på någon annan som köper den först 🤭
  Är i stort behov av flera andra produkter i paketet så detta vore ju fantastiskt att vinna.
  Håller tummarna för mig själv ✊🏼

  Vore väldigt kul att överraska min fästmö med detta kit i push-present!

  Jag vill gärna vara med och tävla!

  Herregud så nyfiken jag blev på Amandas parfym 🤩

  Ååh, denna vinst hade varit så uppskattad här. 😍 Vårda min sommarhy inför höstens slutförande av sista årets sjuksköterskestudier, sen fr.o.m. nästa sommar tittullerar jag mig då sjuksyster.

  Hipp hipp! 🙌🏻

  Jag vill vara med och tävla 🙂

  Håller tummarna ☺️🌻

  Jag är med 🤩

  Åh jag är självklart med och tävlar. Drömvinst ju 🤩😍

  Min favoritparfym har slutat att tillverkas 😢. Varför gör de så?

  Wow vilken generös vinst! Den vill man verkligen få vinna😍

  Vilken tävling!!

  Åh vad kul. Jag är gärna med. 😀🤩

  Oooh! Sku vara underbart att få testa dessa produkter!

  Åh detta hade varit superkul att vinna !! Håller tummar och tår.

  Åh! Som detta hade behövts nu när bebis kom för tidigt och lång vistelse på neonatal behövs..

  Vad trevligt 🙂

  Håller tummarna 😍

  Kul!! Hoppas på vinst🙌🏼

  Va fasiken, nån gång kanske man har tur!

  Hoppas 🙏🏻😍

  Jag skulle bli så glad om jag vann alla dessa produkter ❤️

  Vad kul! Jag vill vara med och tävla 🤩

  Åh jag hade gärna velat vinna!
  Vore så kul att få testa alla dessa produkter!

  🎉🥰🤩✊

  Åhå, jag vill hemskt gärna vinna! 😍

  Håller tummarna på vinst ⭐️😊

  Hej, Vore så himla kul att vinna och få testa dessa produkter🌺
  Anna

  Vill va med i utlottningen