Nya och gamla formulan av Ida Warg Tanning Mousse

Ida Warg Beauty drog tillbaka sin mörkaste formula efter att det inkommit klagomål, och nu är de tillbaka med en ny.
Ida Warg tog till sitt TikTok-konto för att visa skillnaderna mellan dem, och använde sig själv som canvas.
Här är några skärmdumpar jag tog från hennes video, som ni hittar HÄR.
(Jag verkar inte fungera klockrent att bädda in den i inlägget, vilket är varför jag även skärmdumpade den.)

Lite kort info: Förpackningarna är identiska, och det kan fortfarande finnas flaskor med den gamla formulan ute hos återförsäljare, så vill man vara säker på att få den nya så bör man beställa dem på företagets hemsida eftersom de enbart säljer den nya.

Ida Warg använder sina egna ben för att visa skillnaden mellan den nya och gamla formulan.
Benet till vänster (som vi ser det) är den nya formulan, och benet till höger är den gamla.

Under tiden och direkt efter Ida applicerat den nya och den gamla formulan.

Efter några timmar, men före dusch, gnuggar Ida vitt hushållspapper mot båda benen.
Den nya formulan släpper ingen färg ifrån sig, medan den gamla lämnar orange färg på pappret.

Dagen efter och efter dusch.
Så här blev resultatet och skillnaden mellan den nya och gamla formulan.

Alla bilder kommer från Ida Wargs Tiktokkonto.


Jag har personligen aldrig använt den här typen av produkter eftersom jag är rädd för att se alldeles fläckig ut.
Har ni några favoritprodukter att rekommendera? Vilka märken har ni provat? Vilka är bäst?

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ida Wargs produkter är kanon! Spartips är att beställa från apotea, billigare och fraktfritt. På företagets hemsida kostade BUS 179:- plus 39:- i frakt. På apotea 134:- och fraktfritt 😎

   Företag med återförsäljare har alltid ett högre pris på sina egna kanaler för att inte konkurrera ut sina återförsäljare.

    Absolut inte, det brukar vara samma RRP överallt. Däremot har företaget som tillverkar mycket högre marginal än de som är återförsäljare. Ett par Nike-skor kostar t.ex 1099 på deras hemsida och överallt annars (om det inte är tillfälligt rabatterat).

  Ida Warg är smart och visar på ett mycket enkelt sätt hur hennes produkt fungerar.
  Testar själv utan photoshop.
  I mitt tycke väldigt smart av henne.

   Japp! Och produkterna är faktiskt riktigt bra också. Använder face BUS till min vitiligo. Täcker perfekt i mer än en vecka.

  Clarins bus lotion 200ml är dyr, men väldigt bra.

   125ml är det såg jag, sjukt dyr då haha

   Menar du dropparna? För man droppar bara lite i sin vanliga body lotion

    Nej lotion inte dropparna. Har testat dropparna för både ansikte o kropp tycker dom för ansiktet är ok. Men dropparna för kroppen att ha i lotion ger inte så mkt, dessutom luktar den. Milky lotion self tan Clarins ger ingen konstig lukt som dropparna!👍

  Hon är seriös och tar sona produkter och kunder på allvar.
  Kanske fler i branschen borde ta till sig…host….Caia….host…

   *sina

   Undrar om Ida grät ut på sociala medier om ”hot” och ifall hennes tidigare dömda pappa fick hoppa in och skydda henne mot alla ”haters”?

   Eller att det görs ett avsnitt på ”Wargs värld” där hon beskyller sin mamma för att vara passiv och ”hålla sig utanför stormen” eftersom mamman inte aktivt tog ställning när det stormade som mest. 😂

    Såg det avsnittet av WV och tycker Pernilla var klockren när hon sa till Bianca att hon skulle låta företaget hantera stormen!

    Pallar inte när barn med issues tar ut det på den snällaste av föräldrarna.

     Exakt, det var väl där Bianca blev känd först. Att hon dissade sin mamma som tagit hand om barnen själv. Och helt omotiverat avgudar sin pappa, som många vet hur han har betett sig.

     Det är för att dom vågar, den snälla finns alltid kvar. Tar dom ut det på elak förälder kan den överge en. Dock borde Bianca växt ifrån det.

  Kändes skönt med en ärlig produktvisning för en gångs skull där man både visar riktiga resultat och erkänner fel med sina egna framtagna produkter 💪

  Jag kör Doves Dermaspa eller vad den heter. Den ger bara lite färg, så man får kanske köra den några gånger eller kontinuerligt för att se ordentlig skillnad. Men då är det inte lika stor risk för fläckar heller.

   Me too. Behöver inte bli knallbrun på en dag utan trivs bättre med lite i taget. Kan användas året runt (glesare) för att ha lagom nyans.

  Jag gillar hennes bus-spray och jag sprayar ett tunt lager åt gången så att det inte blir fläckigt eller rinner. Sen fyller jag på varje dag tills jag är nöjd eller den riktiga solen gjort det den ska.

  Till ansiktet samma procedur med produkten som har det oerhört smidiga namnet ”Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Face Mist”

  Bösta bus är tantravel inte sprayen utan moussen! 😍

  Gillar faktiskt Löwengrips droppar till ansiktet, som man bara blandar i sin vanliga dagkräm.
  Gillar också Dove’s produkt som bara ger lite extra färg, men som inte heller blir fläckig etc.

  Bus ser alltid fläckigt och orange ut på folk. Vad folk än tror så ser det aldrig naturligt ut. Fattar inte att folk slänger tid och pengar på att se orangefläckiga ut.

   Tyckte så innan också, men vissa har faktiskt börjat få till ett riktigt naturligt och lyckat resultat. Måste vara en kombination av produkten och hur den sätts.

   Har en kollega som såg väldigt solkysst ut, undrade vart hon hade varit på semester, men då svarade hon: Det är BUS! 😊

    Det säger generellt folk som inte vill erkänna att de solar sig bruna.

    Jag fick sjukt mycket komplimanger förra året för min solbränna, helt med hjälp av Ida Wargs mousse och ansiktsdroppar. Jag solar definitivt inte, blir alltid bara röd och jag avskyr tanlines.

   Lovar att du sett personer som du tror är bruna från solen men det egentligen är brun utan sol. Lite som dom som säger att filllers är jättefult och att man alltid ser vilka som gjort det men grejen är att om man gör det bra så ser det naturligt ut

    Lovar att jag ser skillnad.

   Tror problemet är att många blir blinda för hur de ser ut till sist. De kletar på BUS varje dag i 2 veckor i tron att de får den ”solbrända looken” men ser helt onaturliga och orange ut. BUS passar bättre 1 gång/vecka och utan att man direkt går på mörkaste nyansen… Precis som att lite lösfransar kan se vackert ut, tänk Marilyn Monroes sminkning, men numera blir folk blinda för sin look och ser ut som om de har limmat fast en hel kvast på ögonlocken istället. För mycket blir alltid ganska fult…

    Det värsta är de ljusa som tar den mörkaste bus:en, förstår inte hur de kan tro att det ser naturligt ut. Tycker inte ens den mörkaste (som jag tror att det är, tycker flaskan ser ut som den i alla fall) ser ut att passa ida här i inlägget.

    Precis – man får tänka att man använder BUS med syfte att bli solkysst, inte pepparkaksbrun!

   De som du tycker ser ”naturliga ut” kanske också har BUS, det vet du ju inte.

    Det syns.

    Att ingen säger något betyder inte att det ser naturligt ut heller.

  Älskar hennes gamla! Tycker den ser mycket mer naturligt solbränd ut, med den nya får man bara en mörk hudton. Jag personligen tycker det är finare på mig att se lite solkysst ut eftersom jag är blond och blek naturligt. Får använda min gamla lite sparsamt då det verkar vara svårt att få tag på den äldre formulan framöver ☺️

   Det verkar ju bara vara den mörkaste nyansen som bytt formuöa. Om du ändå är blond och blek kan du ju ta en ljusare nyans.

  Bli man 20% coolare av produkten?

  Testade bus när det var nytt på svenska marknaden ca 20 år sedan. Resultatet var en katastrof. Färgen var orange och såg strimmigt ut. Till och med mina mest väluppfostrade vänner garvade och undrade vad jag gjort. Fattar att det hänt mycket sen dess men blev avskräckt för alltid.

  Är det någon som följer LifeofShabels? De gifter sig idag, QueenFeyli skulle vara en av hennes brudtärnor men också Hiran men verkar som att ingen av dem närvarar på bröllopet. Såg att Diana Mohsen och Antonija är på bröllopet.

   Alltså hennes val av brudtärnor….. 😂 Antonija? Diana? Känner de ens varandra, de umgås ALDRIG och nämner aldrig varandra om inte det är vid samarbeten? Känns som att denna Shabel verkar vilja ha brudtärnor med en del följare, trots att de knappt känner varandra – säkert för att exponeras i deras kanaler?

    Jag håller med! Haha, men vadå är Diana och Antonija hennes brudtärnor verkligen? Känns så oklart haha

   Jag är verkligen såå nyfiken på vad som helst mellan QF och Sherry

  Jag ÄLSKAR Ida Wargs BUS, har kört det länge och alltid återvänt tillbaka till det! Testade den nya formulan häromdagen, och jag gillade den faktiskt jättemycket.

  Jag älskar bronzas bus! Det blir så fint resultat och jättelätt att applicera den. Den har inte heller den där vidriga bus-lukten som de flesta har.

   Tycker alltid folk säger det om BUS men jag upplever alltid att dom luktar ändå men blir lite nyfiken på att testa ändå efter din kommentar 😅

  St Tropez Express Tan är den bästa! På mig håller Ida Warg bara ett par dagar..

   Jag kör St Tropez whipped creme mousse! Väldigt speciell formula (typ som chokladmousse) men blir så otroligt fin färg och resultat och behövs väldigt lite. Har testat en heeel del bus, kan tilläggas.

    St.Tropez Self Tan Bronzing Mousse är min favorit. Gillar att den är grön i underton och inte gul, ger ett himla naturligt resultat och man ser var man missat att smörja på moussen. Håller rätt länge också. Negativt att den är pissdyr och luktar väldigt mycket bus, och att den ska verka i 8h

  Köpte Idas BUS med vit flaska och var supernöjd. Bestämde mig därför för att testa den mörka flaskan också men blev SÅ besviken. Fick ojämn färg och fläckar på kläderna. Blev lättad av att se detta, då är jag inte den enda som haft ”otur”. Försökte flera gånger men fick hopplöst fult och konstigt resultat som jag sen fick skrubba hårt för att få bort. Så heja dem att de justerar! Samtidigt förvånande att de släppte igenom den första mörka formulan om den nu hade dessa uppenbara problem. Testade de inte sånt i n n a n lanseringen? Ska kunderna behöva komma med den feedbacken? De kostar ju ändå en slant de där flaskorna.

  Kletade på mig BUS kvällen innan min bal på gymnasiet för ca 15 år sedan.
  Tog ett extra lager för få den där ”jag har varit en vecka på Ayia Napa” looken.
  Gick och lade mig. Vaknade.Ridå.

  0% solkysst. 100% morot.
  Hållt mig låångt borta från alla BUSar tills för något år sedan, fick tips om ”Marc Inbane”.
  Något mer pris (ca 450kr) men satan i gatan vilken fin färg, brukar busa en gång i veckan. nu och får ofta beröm.

  Jag fick revansch några år senare!

  CAIA o Bronza till kroppen o Clarins bus-droppar till ansiktet. CAIA är helt klart favoriten, den luktar väldigt väldigt lite, den återfuktar o håller ca en vecka. Väl dyr kanske, men aja, vill man inte stinka så får man betala lite extra. Har testat Ida Wargs mousse men pallar inte va nära mig själv när jag har den på.

  Är jag kärring-deluxe om jag slår ett slag för kastanjevatten?

  Alltid lika kul med alla som verkligen tror att de ser när folk BUSat, gör fillers, botox eller andra ingrepp. Ni ser det som syns, ni ser inte det som är bra gjort. Det spelar ingen roll vad ni tror, ni har inte koll. Nej jag gör inget själv men har en tillräckligt bred social krets och de som gör mest är ALLTID de folk tror är naturliga. Jag vet inte hur många gånger jag hört folk som ”minsann ser” och swoooooosh ni ser inte allt långt långt ifrån hahaha

   Håller verkligen med. Dom som går till professionella, duktiga utövare och inte överdriver ser naturliga ut. Botox och fillers ska vara just subtilt som en form av touch up, det är då som det faktiskt ser bra ut. Tyvärr är det så många idag som blir blinda för resultaten tycker jag, och många utövare håller inte måttet även om lagen går mot strängare regleringar. Har personligen fillers i läpparna och där betalar jag gladeligen lite mer för ”min” utövares tjänster då hon är otroligt duktig och erfaren. Kommer absolut göra botox när så är dags och hade gärna gjort BUS om det inte vore för en neurologisk sjukdom som förstör min hud.

   Det komiska är att dom som klagar på ingrepp också är dom som tenderar att avundas och förespråka naturlig skönhet. Den som långt ifrån alltid är 100% ingreppsfri. Låt folk göra ingrepp om dom mår bra av det, personligen har det gjort massor för mitt självförtroende.

  Gillar Vita Liberatas lotion som bygger upp färg successivt. Mycket bättre än tex Dove.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.