Sirapsattack på Bianca Ingrosso

Sirap? Varför sirap? Och hur mycket sirap behövs för att åstadkomma det här? 

Någon har alltså roat sig med att hälla sirap över hela Bianca Ingrossos lägenhetsdörr och trapphusgolv, någonting som höll på att fälla henne helt. (Egen anekdot – hände mig i förrgår efter att THK lagt en liten spya bestående av mest vatten på golvet framför dörren i sovrummet. Ta det+släckt lampa och inga linser.)

Bianca verkar ha klarat sig från att stå på huvudet, men jag hoppas hon polisanmält saken. Det kommer så klart inte leda till någonting, men att markera att den här typen av saker är mer än ett ”bus eller pojkstreck” tycker jag är viktigt.

Det är inte första gången Bianca drabbas av sådant här. Hon har tidigare – vid separata tillfällen –  blivit verbalt påhoppad ute på stan av en arg man och en ilsken kvinna som öst otrevligheter över henne.

Influencerkuriosa: 2010 fick Alexandra Nilsson sin dörr nerkletad med grisblod medan hon bodde hemma hos sin pappa. Dörren hade tidigare även vandaliserats med ägg.

175 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Men vad är det för fel på folk

   Jag bor i ett lugnt villakvarter. Senaste året har ett gäng (fem killar i 15-årsåldern) dragit runt i kvarteren och kastat ägg på husen. Det anmäls men är ju knappast högprioriterat vilket gör att de fortsätter. En granne lyckades komma på dem och konfronterade dem men blev hotad varpå hon gick in och låste dörren och killarna fortsatte kasta ägg. Totalt onödigt beteende på alla sätt, men säkert spännande och roligt för killarna som kan fortsätta månad efter månad…

    Samma här! Och ägg är faktiskt jättesvårt att få bort från en husfasad, det är som klister. Så inget roligt skämt. Butikerna här har börjat ifrågasätta ungdomar som kommer in och köper jätteförpackningar ägg.

     Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när en närbutik inte så långt från mig hade infört 18-årsgräns på ägg ? trodde det var ett skämt först, men visade sig ha med detta att göra.

     Sirap är väl det nya nu då, därför de kör med sirap istället för ägg numera.

    Men vad i helvete!!! Jag hade fått total brytning! Jag hade gått loss med högtryckstvätten på ”de små liven” ? Nästa steg medborgargarde! Helt otroligt vad det ränner runt ungar som begår brott i hela Sverige…

     Samma här! Och vill tillägga att det 100 procent vita svenska killar. Men alltid vara killar. De tjyvplingar på dörrarna, kastar ägg, välter cyklar och sopkärl och har tom gett sig på bilar. Vissa känner man ju igen tom så föräldrarna vet om det. Inget händer.

      Klart att inte bryr sig om denna kommentar, eftersom det står ”vita killar”. Hade det varit tvärtom.. vilket jävla liv det hade blivit

      Vi hade faktiskt ett gäng tjejer max 15 år, som ringde på hemma hos oss ett par lördagskvällar för ca 10 år sen. De ringde alltid på runt 23.30 och sprang därifrån. Jag hade min säng precis under fönstret så jag såg dem springa, mamma och pappa hann aldrig se vilka de var, men jag önskar så att min pappa hade hunnit öppna dörren, han blir riktigt arg när han blir arg och hade gett dessa småtjejer en utskällning de sent skulle glömma.

      Hej Jan! Hur kan du vara så säker på att det är barn som gjort detta mot Bianca?Det kan ju lika väl vara en vuxen.

     Det gör dom verkligen rätt i

    Hade grannungar som stoppade typ smällare i min brevlåda flera gånger. Fick köpa ny flera gånger. Visste först inte vilka det var men såg dem en dag. Marsherade över till deras hus men ingen vågade öppna. Läxade upp föräldrarna sen och då upphörde det. Vad har ungar för uppfostran undrar man ibland.

     Heh lite kul att det buset lever kvar än. Otroligt vanligt på 90-talet. Försökte förklara för min son hur vi höll på och han trodde mig knappt. Tycker själv det är lite skumt att vi fick hållas.

     Säljs smällare än alltså?

    Typ som här. Allt har vart lugnt. Sen helt plötsligt inte. Men här har dom tänt på en barnfamiljs bil, gjort sönder lekplatser, krossat glasrutor på ica, sprayar sönder riktigt gamla byggnader som ändå har lite ”värde” här. Alla vet vem det är. Men vad hjälper det. Just det. Dom förstår badplatsen också. Detta upptäcktes första gången tidigt i somras när min dotter bada där och trampa på en trasig ölflaska under vattnet. Resten av sommarn låg de skräp, ölflaskor, fimpar o all möjlig skit där. Bryggan paja dom och livbojen är mystiskt försvunnen. Börjar bli lite tröttsamt. Alla reagerar utom föräldrarna också. Super.

     Man går och pratar till socialen. Aldrig att jag bara skulle låta dom hålla på. Helt fel.

     Vi pratade om det på jobbet igår, antingen är föräldrar av idag slappa som fan, eller så är barn och ungdomar bara odrägliga och olydiga. Usch.

    Fem killar som kastar ägg låter iofs bättre än fem killar som försöker gruppvåldta en ensam kvinna på en lekplats i en park som tyvärr skedde i Malmö förra veckan.

     Kanske börjar med att kasta ägg och sedan trappas det upp och slutar med…..? Vem vet?

    Men det är skadegörelse och kan nog leda till böter. Hoppas det.

   Jaha så var det det här med svenska avundsjukan ? .. suck ?‍?

    Sluta tramsa med avundsjuka. Så himla nördigt. Dom är väl bara dumma i huvudet.

   Tycker Camilla verkligen borde börja hårdmoderera inläggen om bianca. Kommentarerna här är inte okej, visst finns de vanliga bitterkärringarna men bland allt skräp döljer sig också folk som inte kan skilja på rätt och fel eller verklighet och internet. Orkade inte läsa alla kommentarer för nivån var så otroligt låg men det jag läste är ju fan skrämmande.

   Halva Sverige lever numera under sådana här trakasserier från unga vilda gäng som terrar hela områden.

  Kan verkligen inte förstå syftet. Man kan ju undra vad de som gjorde det hade för motiv

   trick or treat ?
   Gäller att öppna dörren och ha godis redo 🙂

    Men det känns väl snarare som nåt dåd riktat till henne snarare än Halloween? Eller? ?

     Dåd? Var det någon sprängde en bomb utanför hennes trapphus?

      Sen när är dåd synonymt med bomb?

       Illgärning, förbrytelse, skändlighet, brottslig handling, brott är synonymer till dåd. Att smeta sirap på någons dörr är ringa och ett mer lämpligt ordval skulle kunna vara skämt, påhitt, spratt, practical joke, hyss, bus, tilltag, spektakel, skoj, spe, narrstreck, gyckleri, odygd, pajaskonster, ploj, pojkstreck.

        Alltså inte synonymt med att spränga en bomb utanför huset.

        Du missade att ta med synonymerna ”gärning, handling, verk”

    Nej. Öppnar man inte dörren eller är hemma så kan man inte välja mellan bus eller godis. Då är man inte med i leken och ska inte få sitt hem och egendom vandaliserat.

     Fast det är aldrig rätt att vandalisera.

     Sirap är inte bus. Toalettpapper runt handtaget möjligen. Sirap är vandalisering.

    Halloween är på mån den 31/10.

   Jag tänker, har dom ingen låst port? Kan vembsom bara gå in

    Om inte – vem fan köper en så dyr lägenhet på ett ställe där inte portkod, nyckel eller grindar finns så inte obehöriga kommer in? ?
    Har ju till och med jag och jag bor då fasen inte i något lyxigt eller dyrt område på min ort.

     Hon bor inte i sin ”nya dyra lägenhet”. Sen kan man ju om man vill, gå in genom porten när någon går ut.

   Exakt, jag vet tror inte ens på det. Hur sprayar man sirap liksom och hur vet hon att hon skulle brutit ryggen om hon trillat? Hon ljuger och överdriver så mycket, hon söker uppmärksamhet och det fick hon.

    Och, hur vet hon att det var sirap? Hon har väl ingen aning om hur sirap ser ut?

  Av alla saker som inte hänt så har denna inte hänt mest.

   Hade du slut på sirap? ?

    INTE off topic då det rör texten per se.

    Ni som använder ”dem” lite random och godtyckligt, om ni (nu du då Camilla) läser texten högt – hör ni att det låter tokigt?
    Använder ni ”dem” dagligdags när ni pratar?

    Genuin fråga, jobbar inom statlig myndighet och det går inflation av felaktigt använda ”dem” bland den yngre generationen men jag hör ALDRIG dem (!) använda ”dem” när de pratar.

    (Jag skriver gärna dem, men använder nog det sällan när jag pratar. Blir oftast dom, vilket vad jag vet aldrig kan blir fel.)

     ..tillägg, ja, där jag jobbar är det viktigt att det blir rätt, vissa överanvänder dem så det blir syftningsfel vilket inte är lämpligt i viktiga avgörande dokument.

     Men annars såklart är det fritt fram att göra hur man vill, jag var mest nyfiken 🙂

     När jag läser ”dem” så hör jag det uttalat ”dom” i huvudet, och det är ett ord som jag absolut använder irl. Fast jag kan använda de och dem på ett korrekt sätt, men tänker att de som använder ”dem” fel och inte säger det irl också läser det som ”dom” och därför inte ser felet. Jag tycker inte det låter fel att säga ”dom” istället för ”de” när man pratar.

      Min kommentar var kanske lite rörig men hoppas du förstod vad jag menade.

       förstår exakt vad du menade, inte alls rörigt. Kan ju vara en förklaring!

       Jag stör mig INTE på felplacerade dem (enstaka här och där) men när det genomgående används dem i en text så blir det totalt obegripligt…. och ja, det händer alldeles för ofta där jag jobbar.

       Skulle gärna tipsat hur de skall göra rätt, men jag har liksom aldrig lärt mig den där regeln (begriper den inte när jag får den förklarad) utan det har bara fallit sig naturligt att jag vet (är urkass på att stava så förstår inte hur just det kunde fastna)

        Tänk på engelska, they då ska det vara de, them då är det dem.
        Eller objektsform, när du kan byta ut dem till mig eller dig. Subjektsform de kan bytas ut till jag eller du.
        Talspråk dom vid båda formerna är kutym men ja, jag stör mig på när dem används felaktigt. Fånigt kanske och det förstör inte min dag men på engelska skulle väl ingen göra fel eller?

        Vi har ofta lättare att höra vad som är rätt på engelska.

        They = de
        Them = dem

        Vilket är rätt?
        Them wanted to call they
        Eller
        They wanted to call them

        Osv

        Man kan också byta ut mot du/dig och vi/oss där du och vi är de och dig och oss är dem. Igen, vad är rätt?

        Vi ville ringa du
        Oss ville ringa dig
        Vi ville ringa dig

        Byt sen ut du/vi mot de och oss/dig mot dem i den rätta meningen.

     Stavfel från min sida. Skulle så klart så ”den”.

      ja.. kände att det blev ett litet påhopp gentemot dej, du brukar ju aldrig vad jag vet skriva fel.
      Men har funderat på detta ett tag och vräkte ur mig mina tankar!

      Ha en riktigt fin torsdag!

       Dig ! Inte dej.

     Man ska väl inte städa DEM/DE utan man ska alltid läsa dom när det står dem/de?

      Säga?

      nä det tror jag inte är ett krav… eller hur tänker du?
      Står det ”dem” rätt så är det ju fritt fram att säga ”dem” högt, gör jag ibland.
      Står det dem fel så kommer jag givet inte säga dem högt (om jag nu roar mig med högläsning dvs) mest för att det låter helt galet

       Alltså. När du skriver ska du skriva de/dem.
       Men är du pratar med någon, ska ska du säga dom.
       Alltså de sammanflätade order för de/dem är dom.

       Aldrig hört någon säga tex
       ”jag tänker på DEM”
       ”DE ville inte åka med oss”

       Utan i talespråket så använder alla dom.

        Nej, alla använder inte alls ”dom” i talspråk.
        Själv använder jag de mer än dom.

      På finlandssvenska så uttalar man dem/de som det skrivs.
      ”De små mumintrollen bodde i mumindalen, för dem var det inte så märkvärdigt med morror och homsor som smög runt i skogen”
      -inte ett äkta mumincitat.

       Absolut. Älskar mumin!!
       Men finlandssvenska talas väl ändå i Finland? Nu pratar vi om svenska som talas i Sverige!

        Finlandssvenska är en dialekt. Innebär inte att man kan tala finska eller att man bor i Finland.

         Nej det är det inte, det är HÖGsvenska jmfrt med Sveriges RIKSsvenska.

          Okej. En variation av svenska. Dialekt blir fel.

           Oops my bad! Man lär sig något nytt varje dag ?
           Jag syftade på det finns väl en stad i Finland där de pratar svenska (finlandssvenska)?

           S: Svenska talas längs nästan hela den finska kusten, ungefär från Karleby i norr till Kotka nära ryska gränsen. Sen finns det några språköar också i t.ex. Uleåborg, Tammerfors och Lahtis. Och på Åland såklart.

          Ja, kanske den finlandssvenska som gamlingar talar. Den finlandssvenska som yngre personer talar förstår man inte om man inte kan finska pga alldeles får många och klumpiga lån och direktöversättnignar från finskan.

           inte sant att det inte går att förstå yngres finlandssvenska om man inte är finsktalande. Dessutom upplever jag att många i den yngre generationen följer alla stora svenska influencers och ser svenska tv-program och har mycket likt spåkbruk som i Sverige. Dock med några små nyanser och egna talspråk etc.

           Nejnej, det beror helt på var i landet du bor.. Här i min lilla by till exempel blandar vi inte in finskan alls (fast det såklart händer någon gång) och pratar jag med någon från Sverige undviker jag självklart finlandismer och finska ord så det går att förstå vad jag säger. Ska väl tilläggas att jag är finlandssvensk om det inte var uppenbart 😀 Fast sen finns det ju svenskar som inte ens förstår dialekter (skånska/norrländska tex) i Sverige, så såklart blir det svårt med finlandssvenska då..

           Förlåt, men det här ämnet gör mig alltid lika upprörd, svenska är mitt modersmål (och har till och med en kandidatexamen i svenska) och min finska är så dålig att finnar brukar fråga direkt om jag är svenskspråkig.. Och sen får man höra att man inte kan svenska.

           och som en som rättar finlandsvenska studenters kandidatexamenstexter kan jag ju säga att man på en gång märker om en student är finlandssvensk…finsk meningsbyggnad all over the text. rakt igenom. i 99% av fallen.

           Ellen.
           Om du rättar texter är det riktigt illa.

       Aha! Tänkt på det när jag läst ”Hur gick det sen” tusen och åter tusen gånger. ”Nu är allt farligt slut för dem//som äntligen har kommit hem”. Tänkte att det var för att det behövdes för att få till rimmet, men då är det alltså så man hade uttalat ”dem” i alla fall!

     Ett tips till alla som tycker det är svårt att veta när de ska skriva ”de” eller ”dem” tänk på hur du hade använt ordet ”they” eller ”them” på engelska. Dvs, man säger uttryckligen ”dom är så trevliga” men blir fel att skriva ”dem är så trevliga” på engelska hade man aldrig sagt ”them are so nice”. Rätt blir det alltså om man skriver ”de är så trevliga” för på engelska säger man ”they are so nice”

     Haha hoppas någon fattar vad jag menar? Det har iaf hjälpt mig otroligt mycket och kanske kan de hjälpa någon annan som gärna vill skriva rätt.

     P.s. Det kanske inte gäller på alla meningar, men det har funkat länge för mig?

     P.s 2. Såg uppenbarligen inte kommentarerna längre ner…. Sorry

    Va?

  Bianca som dokumenterar ALLT har jag missat bilderna? Sorry men jag tror Bianca har väldigt livlig fantasi och broderar händelser GANSKA OFTA

   Nej du har inte missat bilder hon har enbart klippt in text om detta i sin story. Jag har lite svårt att tro att detta har hänt. Farbrorn som Camilla syftar på är väldokumenterad då han blev sur över att han blev filmad av Wahlgrens värld och INTE på personen Bianca. Tanten vet nog bara tanten själv, om hon ens finns, vad som hände på riktigt. Däremot finns gott om baristas och restaurangpersonal som kan berätta om Biancas otrevliga bemötande samt gäster som sett det hela.

   Visst är det konstigt att Bianca som vanligtvis är limmad till mobilen aldrig lyckas fånga någon av alla dessa hemska attacker på video/bild? ? Också väldigt konstigt att någon lyckats spreja sirup på hennes dörr när sirup är så tjockt och kletigt att det knappt går att hälla ur burken…

    Man fattar väl ändå hur dom gjort. Ni vill verkligen inte tro att det är sant ?

  Hur sprayar man med sirap? Är inte det rätt trögflytande

   Sirap är jobbigt och väldigt segt att hantera. Man får ju på något sätt hälla det på dörren. Vem pallar det på natten? För det borde skett nattetid då hon upptäckte det på morgonen. Kan vem som helst komma in i trapphuset?

    Alltså jag säger inget om huruvida jag tror på historien eller inte men om du bara visste vad folk orkade hålla på med på alla tider av dygnet. Just det håller jag inte som något bevis att det skulle vara falskt.

     Det finns många knäppisar så det är ju inte uteslutet att det har hänt.
     Men hon har ju uppgett att hon samarbetar med ett säkerhetsteam på daglig basis. Hur kan en attack mot något så prioriterat som någons ytterdörr vara möjlig då? Bara en tanke.

     Jag vet tyvärr vad folk hittar på för jag har ett jobb där jag får reda på vad folk kan få för sig. Vilket är också varför jag undrar om det hänt som Bianca beskriver det. Kan någon idiot smetat sirap på dörrhandtaget? Absolut och även dragit ut det på dörren? Jag kan hända. Men att någon hällt ut det i sådana mängder att hon halkat njae, det är faktiskt orimligt.

   Ja alltså går det ens att halka i sirap? Vet ingenting som är så klibbigt och som fastnar så lätt som just det…

  Om detta verkligen hände, varför la hon inte upp bild på det?
  Allt annat ska ju visas tänker jag.

  Känner mig så elak som misstror folk men när influencers säger att sånt här händer men inte visar det så tror jag inte på det.

   EXAKT!!!!

   Fast om jag va hon skulle jag inte filma/ta bilder utanför min dörr, i trapphuset eller precis utanför fastigheten.
   Hon kanske brukar det? Men är ju inte att rekommendera. Visst det går att kolla upp om man verkligen vill men ju mer man själv lägger upp ju fler vet.

    Hennes dörr och fastighet har ofta varit med i Wahlgrens värld och diverse stories på IG så däri ligger inte problemet för henne.
    Jag håller med dig i att man inte borde lägga ut sånt om man är framgångsrik. Det kan inte vara anledningen här.

    Hennes ytterdörr, trapphus, där posten finns, porten och allt har synts i många vloggar, bilder och Wahlgrens värld.
    Hon brukade visa hur mycket kartonger och sopor hon ställde utanför sin dörr och länge låg det papper på golvet med maskeringstejp ?

     Till grannarnas ”stora” glädje..Fy bubblan för att bo där i allt liv & bröte. Det kanske, i själva verket är såpa och inte sirap som ngn hällt ut, pga lukt, hundarna kissar ju inne och kanske även i trapphuset?

      Inte bara kissar….

   Vi får väl se när det dyker upp som content. Kanske redan nu på fredag eller lördag på hennes talkshow, allt för att kunna dra på sig offerkoftan.

  Vill inte ens erkänna hur orimligt nyfiken jag blev?

  Kanske Bus eller godis? Är ju ?-tider

   Vandalisering väl? Har man inte ens öppnat dörren eller varit hemma så har man inte kunnat välja mellan bus eller godis.

    Äsch, ”vandalisering” har ju de flesta gjort som barn och ungdom då under halloween.

    Minns att jag och några kompisar slänger runt toalettpapper på någons tomt…

     Nej, dom flesta har inte gjort det.

   Jag väljer helst godis. Bus får lätt en orange ton och det lär lukta illa också.

   Hur långt innan håller man på med den leken? Det är ju inte direkt idag.

  Så onödigt, låt bruden vara ifred. Att hon redan mår skit är ju ingen nyhet.

  Ååååååh samma här! Blir så nyfiken ?

  Tror mer på att du har för mycket fritid att sitta och knåpa ihop små konspirationsteorier.

  men gud vad sjukt!! jag hade satt upp kamera utanför, det är ju vanligt i usa att man har det!

   Det är inte lagligt att sätta upp kameror hur som helst.

    menar inte en kamera som en övervakning utan en titthålskamera som finns att köpa till sin dörr. det är inte lagligt att lägga sirap utanför någons dörr heller.

     Vilket lagrum åberopar du?

  Haha vilken sjuk kommentar

  Var det du som for runt här och hade jobbat med Bella också och hade en massa historier till höger och vänster? Vad kallade du dig… Doris? Dolly?

   Det var flera fd medarbetare som skrev av sig. Det är dessutom väldigt vanligt att unga, ofta outbildade tjejer som hamnar i positioner där de blir beundrade tappar markänning och behandlar folk illa som är i någon form av beroendeställning till dem.

    NU är det väl ändå MÄN som är överrepresenterade när det kommer till att behandla folk illa.

     Nej faktiskt inte. Män är inga duvungar, men på arbetsplatser blir det väldigt jobbigt om du som man tar till nävarna mot dina kollegor vilket är det män generellt gör. Kvinnor däremot kör härskartekniker, emotionellutpressning, passivt aggressiva. Sådant som inte syns men som känns desto mer. Det är bara att titta i detta kommentarsfält.

  Är det du Trollet?

  Förövarna kan ju helt enkelt hällt ut en flaska sirap, på golvet och dörren. Går snabbt och blir mycket! Inte otänkbart alls.

   Ja… det är väl det som det handlar om???

  Linnea Cleason, ja. Var tog hon vägen?Var hon tvungen att fly landet tro? Hon gick helt upp i rök. Tänk att sitta och ljuga hela dagarna bara för att få männens uppmärksamhet. Linnea är förmodligen den mest extrema pick me-tjejen som någonsin funnits. Det slutade med att alla karlar fullkomligt älskade henne, för hon var ju inte som andra feminister, utan hon var ju en häftig, cool, ball och sexig feminist som coolt och häftigt satte männen på plats. Och karlarna stod i långa rader och hurrade över detta. Hon fick ju till och med med sig karlarna i marsch-tåg. Och karlarna fattade ingenting. Karlarna förstod aldrig att Linnea manipulerade skiten ur dom, för att få deras uppmärksamhet.

  Spilld sirap är inte halt, det är klibbigt.

  Dessutom var det väl Alexandra Nilssons ”manager” som var inblandad i blodincidenten?

   Det kan väl visst vara halt!
   Beror ju på mängden, underlaget och vad man har på fötterna!

    Nej sirap är möjligen halt om du hettar upp det till kokpunkten. Tror du någon stod utanför hennes dörr, värmde upp sirap samtidigt som man lyssnade efter att hon var på väg ut? Då är du ett fan som köper allt plus lite till.

     ?

     Nu skrev hon väl inte att hon ”halkade”?
     Kan ju räcka att skorna klibbade fast och hon klev snett i klackarna för att ”vara nära att bryta ryggen”.

     Eller skrev hon något om att halka i en annan story än denna?

      Bryta ryggen liksom, hahaha.

     Nu pratar du om baksirap. Finns fler sorter förstår du.

      Do tell!

       Google is your best friend!

      Och vilket är det vanligaste tror du?

     Ha,ha, ngn som stod där beredd med stormkök och värmde på. Nej, tror B blandar ihop orden sirap (finns en anledning till uttrycket ”segt som sirap.) och såpa faktiskt, brukar ju hända i den familjen rätt ofta att man tar ett random ord och hoppas det är rätt..

      Nu var du inte snäll…men du har så rätt.

  Inte konstigt det är krig i världen. Har man ingenting annat att bry sig om, kanske ta tag i sitt eget liv.

  Det finns en stad full av främlingar som kan berätta samma sak.

  Tror du är något på spåren. Familjen Wahlgren/Ingrosso är en ovanligt uppmärksamhetstörstande familj. Väntar på nästa kapitel i spektaklet, familjefejden.

  Fast nu gör ju du samma sak som du anklagar Bianca för. Påstår att du vet massa och känner folk som jobbar med henne men du redovisar inget. Så varför ska man tro på dig? Kan ju lika gärna vara du som hittar på och förstorar upp saker?

   Jag har sett hennes mindre trevliga sidor många gånger. Räknar dem inte, hon är bara en i mängden av otrevliga människor.

    Säg någon sida då, annars tror vi dig inte!

     Mitt budskap verkar inte riktigt landa hos dig. Stockholm är full av otrevliga och ouppfostrade människor som tror att just de är viktigare än någon annan. Bianca är inget undantag. Hon tillhör samma ansiktslösa grupp.

      Ditt budskap kanske inte är helt adekvat.

       Jag hade inte använt ordet adekvat i detta sammanhang utan något synonym ex, relevant, eller riktigt. Ordet adekvat används oftast i betydelsen att påvisa ett samband.
       Så jag undrar vilken av mina spaningar du inte håller med om? Att det finns många otrevliga och ouppfostrade människor i Stockholm eller att det finns gott om denna typ av människor i Stockholm men att Bianca inte är en av dem? Du förstår att jag baserar min spaning på vad jag själv upplever.

        Du verkar vara en av dem!
        Sorry! ??‍♀️

     Det är just för att personen INTE kommer med historier som gör att personen är trovärdig. Du inser inte det?

      Man tror det man vill tro på. Du inser det va?

       Du anar inte hur snabbt och lätt det är att summera upp en person på bara en mening. Ofta gör den bilden inte personen rättvisa för man består av så många sidor.

  Spillde sådan kaffesirap i köket en gång och den blev galet hal i alla fall. Vanlig sirap för bakning låter mer klibbigt än halkigt tycker jag. Å andra sidan så säger hon ju inte att hon halkade, inte i den storyn som ligger här. Bryta ryggen kan man väl kalla det om man håller på att ramla för att man klibbar fast också?! (I de där skorna så krävs nog inte mycket klibb för att snubbla)

  Sen vet jag inte hur hon kan veta att det var specifikt sirap som någon hällt ut. Ser man det så tydligt?

   Jag tänker att man nog känner det på lukten om inte annat.

    Tror du på riktigt att Bianca vet hur sirap luktar? Jag tror som det sägs här att hon menar såpa, hon vet inte vad såpa heller är.

   Var inte golvet halt redan innan?

  Men herregud! ? Skaffa dig ett liv!!

   Du med 🙂

   Kan du verkligen inte bättre? Då är det hög tid att du skaffar dig en utbildning.

    Bra försök! Tror du behöver läsa in dina gymnasiebetyg innan du öppnar ?

     Jag trodde ingen skulle sjunka så lågt som du nu gjorde, inte ens i detta kommentarsfällt.

      Tycker du det var lågt? Är du ny här?! ?

     Gäller det även Bibbz?

      Ja, tror det skulle göra henne gott med lite allmänbildning.

  Hon kanske inte vill ge hen som gjorde det den tjänsten att lägga ut det? Eller visa för andra hur ”skiten” såg ut?

   Bianca missar inte en chans att dra på sig offerkoftan och därför känns det inte så troligt att låta bli att göra trovärdigt content på det hela.

  Tror inte att just Bianca behöver eller vill ens ha mer ”uppmärksamhet” än hon redan har.

  Det var väl tur att hon inte bröt ryggen då!

  Hur sprayar man en trögflytande substans som sirap och hur blir resultatet halt istället för klibbgt?

   Haha undrar också, hittepå i vanlig ordning för att få uppmärksamhet i media gissar jag.

    MAN SPÄR UT DET MED VATTEN!

  Vadå hur vet dom var hon bor?
  Googla hennes namn så får man ju upp adress, lägenhetsnummer, vilken våning och vilken dörr. Brukar stå typ ”tredje våningen, andra dörren från vänster”.

  Står inte namnet på dörren utanför också?
  Alla bud kommer ju rätt.

  Tror inte på henne ang detta alls, och hon verkar överdriva och förvränga sanningen

  Hennes adress finns offentligt och att komma in i en port är ju jättelätt. Man tar dörren efter någonsin går ut, tex. Har du själv aldrig smitit in i en port när du glömt portkoden?

  Sen ljuger hon säkert, vad vet jag, men just de argumenten var ju verkligen sämst.

  Var hon bor är allmänt känt. Dock tror jag inte en sekund på att det ens har hänt. Nej Bianca har ett sjukligt behov av att hela tiden få uppmärksamhet, titta på mig, här är jag, visst är jag fin. Blir det lite tyst får man skapa lite surr själv.

   Att ni orkar med era hatkampanjer. Töntar är vad ni är.

    Är du blind eller frälst?

    Är det en hatkampanj för att man inte tror på en person?

  Varför vänder sej inte Bianca till polisen om hon är hotad av okända människor? Eller har hemlig adress?

  Går ju inte att läsa kommentarsfältet under inlägg om bianca längre, tycker uppriktigt synd om tjejen som måste dras med den här typen av bitter svans? Snacka om att hon genererar enorm avundsjuka. Kom igen folks, hon har faktiskt inte gjort nån något ont utan råkar bara vara snygg och rik- det rår hon inte för.

   Håller med! Folk förstår inte hur idiotiska människor är. Är vän med en som har väldigt mkt mindre följare än Bianca, där barn målat halva entrén med uthällt nagellack. Det finns betydligt värre incidenter (där både polis och socialen varit inkopplade) men vill inte skriva ut dom här.

   Och jag tror inte någon skulle vilja byta liv med Bianca. Många hade garanterat inte orkat med det. Räcker ju att läsa hur folk tycker/tänker om
   Henne här – kan då bara tänka mig hur andra nötter skriver till henne. Fy fan ?

   Det är väl kanske så du tänker. Att man ska vara avundsjuk för att någon är rik. Jag bryr mig verkligen inte om hur mycket pengar hon tjänar, men tycker det är synd att så mycket pengar hamnar hos fel människa. Jag förstår däremot att alla inte älskar Bianca. Hon är en person som inte är trevlig. Om man inte ens kan vara trevlig mot sin mamma och sin morfar och mormor, då är man inte en så trevlig människa. Så nej, verkligen inte avundsjuk på Bianca.

    Du är ju konstig!
    ”Synd att så mycket pengar hamnar hos fel människa”?
    Vem är ”rätt’ då? Du eller?
    Så löjligt; ”jag bryr mig inte hur mycket hon tjänar”, det gör du ju uppenbarligen visst det!
    Du verkar inte heller vara en trevlig människa, ska vi dra din lön för det då eller?

   Det som skapar det som du kallar en bitter svans är Bianca själv. Hon marknadsförs 24/7 och budskapet är exceptionellt ensidigt. Hon har några få homogena målgrupper som dyrkar henne på ett närmast sektliknande sätt. Denna grupp är ungefär lika stor som hennes youtube prenumeranter ca 450 000. Tittar man på hennes insta har hon väldigt många följare som är antingen botar eller utländska konton som skickar en inbjudan och hoppas att hon följer tillbaka. Men engagemanget är lågt och hon får sällan över 25 000 likes och 200 kommentarer.
   Det man inte är intresserad av lägger man inte märke till men just Bianca går det inte att värja sig för, hon är överallt. Om man dessutom är ointresserad av hennes budskap blir det till slut påfrestande. Det är som att sitta mitt i ett slamrande vägbygge, det är inte angenämt. Någon har fått i uppgift att bygga i det närmaste en personkult kring Bianca. Det är inte sunt. Inte konstigt att folk reagerar och att de dessutom tar ut svängarna närde reagerar. De ickefrälsta är trötta på att matas med henne och hennes content 24/7/365.

  Oavsett hur Bianca är privat ser hon inte ut att vara lycklig även om hon rik. Inget fel med att vara singel men Bianca är 27 och är öppen med att hon vill ha barn.

  Låt den stackars tjejen vara!
  Tyck vad ni vill, men hon är faktiskt bara en tjej.
  Hon är inte ond. Hon skadar inte folk.
  Man kan kanske reta sig på henne om man inte har bättre saker för sig, men…..
  Hon kanske inte är den smartaste, men det verkar ju inte ni elaka mobbare heller vara, hon råkar dock vara en offentlig person så vartenda ord och handling hon säger/gör granskas ju till det absurda!
  Prata gärna hemma om vad ni tycker, men på riktigt, hon är EN TJEJ. Inget mer. Alla gömmer sig bakom jävla internetprofiler och tycker att det är ok att vara skitstövlar, fega är ni.
  Jag är inget fan, men jag tycker att detta har gått alldeles för långt.
  Jag kommenterar aldrig sånt här, detta är första gången, men alltså…
  Skärp er, sköt er själva och sluta ge er på en stackars tjej!
  Vad fan har hänt med empatin i det här landet?

   Du missuppfattar problemet. Det många reagerar på är det ständiga matandet av saker man inte är intresserad av. Till slut tröttnar den ointresserade av att bli bombarderad med just det den inte är intresserad av och känslan av ”just the fuck up” tar över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.