Alexandra Nilssons nya ”lip fillers”

Vill man eller kan man inte hosta upp pengarna för att göra den här typen av ”lip fillers” så har jag ett tips.
Du kan köpa sådana här på Aliexpress för inga pengar alls.


Jag vet att de från början har ett helt annat syfte, men syften kan ju expandera, tänker jag? 
Har vi tur kanske vi kan förmå Samir att ta in dem till sin nya webbshop? *fingers crossed*

 

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förstår inte riktigt grejen med att se någon göra ett skämt eller rolig grej och genast göra exakt samma sak själv. Det blir ju inte roligare bara för att man ser 12 olika personer stoppa grejer i brallan.

    Men jag kanske bara är för gammal och otrendig . Det är fullt möjligt.

      Tycker mest det tyder på dålig fantasi och kanske en förhoppning av flunsan att följarna inte vet om att skämtet är snott utan tror att det var de som kom på det. Men den här typen av skämt funkar ju bara en gång, sen är det inte roligt längre.

        Är det inte det tiktok går ut på?

          Kissie är känd för att sno content från mindre kreatörer och sen posta samma sak, tidningar osv följer henne och sen ”hyllas” hon…för vad? Bloggbevakning brode sluta med sånt här trams. Lägg ut den som kom på detta i stället och inte Kissies snodda ”skämt”, boomer varning.

      Alla ser inte ”12 olika personer” göra det. Jag har bara sett Alexandra.

      Samma med Betonghuset på insta. Kommer ju aldrig med nåt nytt, eget. O den människan håller ju på med jultjat nu. Fastän det är september😵‍💫😵‍💫🙄

      Allt hon gör gör hon efter alla andra ! Känns så krystat . Men det mest märkliga var när hon påstod att någon swichade henne 90000 kr för hennes bröstimplantat ! Tror knappast hennes nr ligger ute och det är bara att swicha henne . Sen såg man bokstaven A där hon hade fotat 🙈 Hon som alltid lägger fram att hon vill vara med på tv som programledare osv tackade nej när efter fem ville prata med henne ang detta . Otroligt pinsamt om det är så att allting var påhittad för lite uppmärksamhet !

      Då kan vi väl vara gamla och otrendiga ihop, du och jag 😊

    Rolig tjej

    Hade verkligen velat läsa om ”försvunna” Ines efter det som har uppdagats på FB senaste tiden. Hon måste ju ändra räknas som kändis med sina 1,3 miljoner följare på instagram

      +1 på den!
      Ser fram emot Netflix dokumentären om hennes liv.

      Vad har uppdagats då?

        Inlägg 1372 i tråden om henne har en bra sammanfattning

      Ja, gräv i detta! Finns också trådar på twitter.

    Ursäkta min okunnighet, men … vad är ”det andra syftet”??

      Drag queens

      Det står ju bokstavligen ”crossdresser, sissy, fake vagina, camel toe, shemale, male to female” i produktbeskrivningen.

    Älskar hennes humor 😅

    Släpp de och gå vidare

    På tal om…?

    Apropå..?

    Nu när det är öppet spår nästan varenda dag så vore det trevligt om folk kunde spara sina ot till nästa ös.

      Vadå, om inläggen är tråkiga så orkar vi inte vänta 😁

        Se det som ett tillfälle att öva på ert tålamod då 😊👍

    Oj så roligt.

      Är inte detta lite samma sak som att tycka det är helfestligt med ”fatsuits” och liknande?

      Även om det inte är syftet befäster skämtet liksom uppfattningen att det inte är önskvärt att ha en större fettansamling på venusberget och/eller i de yttre blygdläpparna, vilket är attribut många tjejer och kvinnor redan har komplex för, då det inte passar in i det nu rådande skönhetsidealet.

      Nu är förstås mängden utfyllnad som Alexandra använt avsiktligen överdriven för den komiska i effektens skull, och det roliga ska väl vara ”chockmomentet” och kanske vill man också uppmärksamma det ”absurda” i skönhetsoperationer i stort (i detta fall då genom att exemplifiera galenskaperna genom att låtsasgöra ett ingrepp som ter sig alldeles ToKiGt i ljuset av rådande skönhetsnormer), men att människor gör sig lustiga över vissa typer av utseenden på detta sätt gör det väl knappast lättare för andra att acceptera den egna kroppen, i detta fall för den som känner att den har en oproportionerligt fyllig vulva, exempelvis.

      Detta var bara en reflektion. Alla får förstås skämta på vilka sätt de vill, och var och en som väljer att vara på nätet får väl ta ansvar för sina egna potentiella triggers och osäkerheter. Jag tyckte bara det upplevdes lite obetänksamt för att komma från någon som säger sig vilja bidra till kroppspositivism osv.

        för att varje vecka är en vinst. hon har ju haft risk att föda i v 24 osv. målet var v 34 och nu hoppas dom på varje dag att hon får stanna.
        jag tycker hon är förvånande lugn i inlägg och jag är bara så glad för deras skulle. varför är det sååå många som stör sig men ändå följer henne?
        då avföljer man väl? blir som att du självplågar dig…

          Misstänker att denna kommentar hamnat fel. 😌

    Ok, lite om HT. Jag vet inte varför hennes retorik stör mig så hårt. I en kommentar frågar någon nu när hon kommer bli igångsatt varpå HT svarar att hon inte vet. Nästa kommentar ”försök gå över v 36 så slipper du neo” och H svara typ Hahah ska försöka säga det till min kropp och till Laris 🤪🤪🤪🤪 Har hon ens haft känningar på att förlossningen är på g? Varför beter hon sig som att hon är överburen redan? VARFÖR skulle ungen komma nu? Alla blodprover är ju perfekta enligt H så vad gaggar hon om? Hon är i v 35!

      Jag stör mig på samma sak 😅 För några veckor sen hette det ”vi ses om några veckor”, eller ”sista veckorna nu”. Jag tänker att man ska vara glad över att bebisen stannar i magen, är superbra att den gör det fram till vecka 38.
      Men det kanske är ett sätt för henne att hantera sin oro, att hon är så förberedd på att det kan hända att hon pratar om det som att det kommer hända.

      Hon har ju haft grov havandeskapsförgiftning innan och har väl tecken på det igen (svullen, svår huvudvärk, högt blodtryck åtminstone vid nåt tillfälle), och eskalerar det så kommer de väl att behöva ta ut bebisen? Så inte såå konstigt att hon förbereder sig mentalt på det. (Något jag alltid undrar med henne dock är varför hon pratar göteborgska när hon är uppvuxen i Småland?)

      för att varje vecka är en vinst. hon har ju haft risk att föda i v 24 osv. målet var v 34 och nu hoppas dom på varje dag att hon får stanna.
      jag tycker hon är förvånande lugn i inlägg och jag är bara så glad för deras skulle. varför är det sååå många som stör sig men ändå följer henne?
      då avföljer man väl? blir som att du självplågar dig…

        Nej, hon har inte riskerat att föda i vecka 24. Hon hade hsf i sin förra grav, som också var hennes första (större risk att drabbas). Självklart är risken högre att hon drabbas igen men hon har faktiskt haft 0 indikationer. Hon har också gått ner rejält i vikt sen sin senaste grav vilket förbättrat hennes chanser att hållas frisk.

    Har det inte blivit helt absurt med all späkning för att få magra kroppar för att sedan fylla på med fett och fillers där det passar bäst för dagen? Fy fan vilken trälig syn på kvinnokroppen. Svält nästan ihjäl dig men fyll blygdläpparna med fett så att du får en bullig fi**a ,läppar som en anka på acid och en röv i paritet med en sjöko … sorgligt för alla unga kvinnor som ser detta som ideal 😰

      Men just det gör väl ingen?

        Med könet alltså.

          HS!

    Ingenting med den här människan är kul eller eget. Gör helst inga fler inlägg om Kisset såvida det inte är samhällsviktigt.

    Ps: Läser aldrig svar på något. Det var min åsikt. Punkt.

      Japp, för bloggen ska styras efter dina önskemål, det är exakt så det fungerar!

    Vissa har ju sådan hängbuk. Vackert 😳

    Boomer tråkigt som vanligt av tant kissie, hur är detta en ”nyhet”? Snälla bespara mig.

    Varför har Kissie de senaste åren bara fått hyllningsinlägg här? Det känns konstigt, så roligt är väl inte detta om man passerat 14 år…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.