Gammal säsong av Paradise Hotel är tillbaka

Programledare Nicole Falciani hade knappt hunnit lära sig deltagarnas namn, innan hennes Paradise Hotelresa var över.
Anledningen till att Paradise Hotelavsnitten togs ner och den redan inspelade säsongen senare ställdes in, är att det avslöjande från Expressen om misstänkta övergrepp i ”Paradise hotel”, som ledde till att en förundersökning gällande våldtäkt samt sexuellt ofredande inleddes.

Man slopade snabbt de inspelade säsongerna, och tog fram det lite mindre kontroversiella konceptet – som kort och gott fick heta Paradise. 
Mottagandet var halvsvalt om man ska vara ärlig, och det dröjde inte länge förrän det pratades om att ”gamla” Paradise Hotel skulle göra comeback, och för att styra den nygamla skutan tog man tillbaka den gamla programledaren Rebecca Stella.

Men… nu har man beslutat att sända en av de gamla säsongerna med Nicole Falciani som programledare. På Viaplay, trots att den redan visats på Pluto Tv. 
Bland deltagarna finns en del bekanta ansikten, profiler som idag kanske inte längre vill förknippas med den här dokusåpan längre. De är förmodligen inte samma personer som då, och de är kanske på en lite annan plats i livet nu, jämfört med då?

här sa några av deltagarna till Expressen, förra gången säsongen skulle visas på Pluto tv, och jag kan inte tänka mig att de är mer vänligt inställda till den här reprisen.
Nu har det liksom gått ännu längre tid.

Det är fruktansvärt. Det är över två sedan, säger en deltagare som var med i säsongen.

– Jag står inte bakom det jag gjorde för två år sedan.

Flera deltagare är upprörda.

– De gjorde ett bra beslut då att inte sända vår säsong. Men nu väljer de att sälja den. Det känns jättekonstigt, de frågar inte om det är okej, säger en av deltagarna.

– Jag vill helst inte att någon ska se skiten, säger en annan deltagare.

En annan deltagare som också vill vara anonym säger:

– Jag mår inte alls bra. Jag har gått vidare och skapat ett nytt liv. Nu känner jag att allt kommer krascha. Vi har fått info, men ingen fråga om hur vi känner?

– Det ställer till det ekonomiskt för mig. Jag kan bli av med jobbet på grund av detta. Då var vi glada att det skulle sändas, men när har det hänt mycket. De är ryggradslösa. De verkar vilja göra allt för pengar. Men det är människor vi har med att göra.

39 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Buhu cry me a river. Sånt kanske man ska tänka på innan man deltar. Inte som att säsongen hade försvunnit från jordens yta efter att den sänts ändå. Folk kommer att kunna se det lääänge framöver, något de borde ha tänkt på. Stollar.

      Skulle precis kommentera buhu

      Saknar ni inte lite empati? Deltagarna berättar ju bara hur de känner och att deras liv kommer rasa ihop. Jag hade känt exakt likadant om jag var i deras skor.

        Nej. Det var deras val

        De gick väl med för att programmet sänds i TV. Om det sänts för 2 år sedan hade alla idag vetat i 2 år vad de gjorde och hur de betedde sig.
        Varför skulle det inte påverka deras liv DÅ, men påverkar det plötsligt så mycket NU att det förstör hela deras liv, bli av med jobbet med mera? Bete dig från början så slipper du grina när beteendet kommer ut.

        Hade du deltagit från första början då?

        De vet väl att säsongerna ligger kvar när de väl är sända också? Eller tror de att avsnitten sänds en enda gång och sen försvinner från alla streamingsidor? De kanske verkligen är så dumma som de framstår då.

      Den enda som slipper se sin medverkan är prinsessan Sofia. 😅

        Tänkte just på den, går den inte att se någonstans? Hade varit kul

    Eget ansvar. Tänk till för fan!

    Vad har Rebecca Stella gjort med sin näsa??

      Vad har hennes näsa med detta att göra?

    Jag tycker att detta är ett samhällsproblem. Att arbetsgivare är så fega och ryggradslösa att dom hellre sparkar sina anställda än står bakom dom när det blåser, …historiska vindar. Alla har ett förflutet, man är inte samma person genom hela livet och man kan inte bli straffad med arbetslöshet för ens medverkan in ett tv program för flera år sedan. Herregud.
    Sköter man sitt jobb så borde det väl räcka för att få behålla jobbet.
    Men ja, därför har jag inga sociala medier ens. Vad jag gör på min fritid angår inte min chef, och ingenting jag tycker eller säger står skrivet för alla att se för all framtid.

      Fast det är ju extremt otroligt personen verkligen kommer få sparken, det är i 99 fall av hundra inte en godkänd anledning att personen varit med i ph. Det är väl snarare personen själv som skäms och undrar vad kollegorna eller kunderna osv ska tycka. Hursomhelst är det knappast ett samhällsproblem att massa människor får sparken för att de varit med i paradise hotel.

        En person fick sluta på Skatteverket pga ex on the beach…

          Vad synd då🤷🏻‍♀️

          Herregud… Att en myndighet kan göra så. Sjukt. Vad tror dom ska hända liksom? Skada på deras goda rykte och anseende??

            Det är ju garanterat inte sant.

            Fast ja, att arbeta på Skatteverket och delta i ett sånt program… tycker också man ska få sparken då.

            Men herregud givetvis låg det något annat bakom att hen fick sparken. Är du så okritisk verkligen?!😅

          Var nog fler anledningar än så.

          På min arbetsplats har det funnits några fd ph deltagare eller liknande, 2/3 har fått sluta pga andra anledningar än just sin medverkan. Tror att det är en viss typ av personer som söker sig till ph och att de är allmänt gränslösa vilket även skapar problem på en ”normal” arbetsplats

        Nej, inte just PH, men folk som har agg mot andra människor gärna använder hot ” ska kontakta din arbetsgivare och berätta…” på samma sätt som folk gör ogrundade orosanmälningar till soc när man inte tycker om en mamma eller pappa. Det har uppstått pga folk lägger ut saker om sig själva på sociala medier. Det här problemet fanns inte förr.

          Det håller jag absolut med dig om är ett problem!

      Man kanske inte ska ställa upp i skitprogram då?🤷🏻‍♀️

    så detta är viaplays 1000 IQ move – kommer det rädda dom från konkurs?

    väntar på öppet spår… så mycket…

    Jag kan förstå om man inte står bakom saker man gjorde för typ 15 år sedan. Förhoppningsvis har man växt och utvecklats på den tiden. Men två år är ju ingenting. Två år sedan är liksom 2022. Det är ju igår, typ.

      Haha ja jag tänkte samma.
      ”Jag är inte samma person som jag var för två år sedan! Jag har mognat!”
      Du har fyllt 21 antar jag?

        Den magiska mognadsåldern<3

    Kan verkligen rekommendera Monica Levinskys Ted-talk ”Skammens pris”. Den här förnedringskulturen måste få ett slut.

      Håller med. Inte rimligt nånstans.

    Ser att Anna Book ska tillbaka till Turkiet … för att fixa sina katastrofala tänder. Tycker synd om henne. De riktiga tänderna inunder är helt förstörda av de stora, tunga sockerbitsfasaderna och nu måste hon skaffa implantat istället. Varför inte göra detta i Sverige, med kompetenta tandläkare????

      Tro mig läkarna i Turkiet har mer kompetens.

        Bara kolla på alla som varit till Turkiet. Vill du se ut så i munnen?

      För att hon får det sponsrat givetvis. Är ju uppenbart ett samarbete. Hon ska vara transparent säger hon men tydligen inte med samarbetet. Kolla kommentarerna under inlägget. Glasklar spons.

    Så dumma. De skulle kanske tänkt lite innan de ställde upp, även om mycket kan hända på 2-3 år. Serien skulle ju ha visats men ni blev det ju bara senare? 😅 många av dem har man ändå glömt inom några månande.

    Jag undrar enbart vad som hänt med bilden på tjejen längst till höger, bredvid Jesper Bengtsson. Proportionerna det helt overkliga ut. Huvudet är liksom 1,5 gång för stort jämfört med överkroppen?

    Otroligt naivt att medverka i dokusåpa och tro det kommer försvinna efter något år. Internet is forever. Om man nu dessutom påstår man ”mognat” och blivit en annan person ingår det inte någonstans att äga, acceptera och ta ansvar för den man var innan också? Känns inte riktigt geniunt att påstå något sånt utan handlar nog enbart om att man tycker det är pinigt inför ny partner etc. Om du inte vill att ditt liv ska sändas i teve är den enkla lösningen att inte vara med i tv, ingen blev trots allt tvingad att vara med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.