Gapa stort! :-)

Jag tänkte att det här inlägget i kombination med att jag pekar er i rätt riktning skulle leda till att ni på egen hand skulle kunna leta upp den eventuella information ni saknar, men icke..
Snäll som jag är har jag lit tid över innan flyget går i morgon och har plockat fram den stora silverskeden så luta er tillbaka och gapa stort för här kommer det..

Jag ber om ursäkt ifall länkarna inte är i kronologisk ordning men förhoppningsvis går det bra att titta på datumen jag skriver ut åt er och själv skapa upp en mental tidslinje om det känns viktigt för er? Här följer i alla fall en del länkar till saker som ligger till grund för mitt inlägg från kl 13 idag.

  • Bellas tjejkvällar genom åren. (April 8, 2016)
    Förutom att Angelica återfinns på två bilder så är det idel nya vänner.
  • I Nyhetsmorgon erkände hon att hon gifte sig för att få det emotionella stödet från Odd men när hon inte längre behövde det så skilde hon sig. Idag är hennes största skräck att bli sambo igen. (Maj 14, 2018)
  • I Schulman Show så erkänner hon att hon inte längre kan skilja på privatliv och blogg. Hon delar även med sig av att hon också tycker att det är värt det att hennes barn får ta emot kidnappningshot på grund av henne och att det inte är en anledning stor nog att sluta exponera dem på sociala medier. (Mars 17, 2018)
  • Isabella ansökte om skilsmässa på egen hand och Odd fick reda på det via Expressens journalist. (April 17, 2018)
  • Isabella beskyller Odd för att vara anledningen till att hon behövde äta PMS-medicin.
  • I Damernas värld berättar hon att det var Odds och hennes olika inställning till arbete och familj som fick henne att vilja skiljas. Hon ville vara med någon som ville växla upp i hennes karriär med henne och det ville uppenbarligen inte Odd. (10 Sep 2017)
  • Odds fråga om Isabellas jobb fick henne att vilja skiljas och vad den frågan handlade om hittar man i DV här ovan. (Edit – citatet handlade inte om Odd så jag tog bort det) (12 jul 2018)
  • Bella tycker inte att det är någon ”big deal” att skilja sig. (Maj 28, 2017)
  • Isabella kallar sig själv för ”Odds verbala slagpåse”. (Maj 21, 2018)

Jag kan fortsätta om ni vill?
Om ni fortfarande saknar någon liten pusselbit som ni inte själva orkar googla fram för allting finns där – en liten sökning bort.
Och har ni lyckats klura ut hur man kommenterar på en blogg så ska det nog inte vara några problem att googla. Jag måste nämligen diska silverskeden ibland för att den inte ska bli riktigt äcklig. Jag kan nämligen inte göra en Joey Tribbiani och lägga tillbaka en sked i lådan som endast är avslickad.

265 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Inlägget saknar rubrik ?

      Inlägget visar bara ännu mer att Camilla är fullständigt besatt av Isabella Löwengrip.

    Detta med att bloggare inte kan ta kritik….

    @camcam
    För att fokus hamnade – återigen – på att jag kommenterar, ist för inlägget i fråga.. Vilket känns tråkigt när du nu sitter och tar dig tid att skriva långa inlägg, tar fram info osv..

      sluta kommentera då? för folk kommer inte sluta hoppa på dig, tyvärr. du provocerar vare sig du vill eller inte. och det är inte kommenterarna till dig som camcam syftar på här såklart.

        Så jag ska sluta kommentera relevanta kommentarer, för att folk inte ska hoppa på mig? Hade jag varit camcam så hade jag ist blockat de som vid återupprepade gånger kör en ”ot-catrinpåhopp”..

          Som man bäddar får man ligga.

          Du kommer aldrig vara nåt annat än ett dåligt skämt Carin.
          Eller värre: ett föråldrat, fisluktande, sorgligt försök till skämt.

            ? ok…

            Jag verkar störa dig som in i vassen iaf, det om något är ett skämt.

              Fast om vi ska vara ärliga nu Catrin, tycker du att det här är kul? Du är så illa omtyckt att bara ditt namn här inne gör att folk går i taket. Hur kan det vara något du skämtar bort? Och varför tar du varje tillfälle i akt att provocera folk mer? Jag hade varit jätteledsen om jag var du, jag förstår inte varför du inte bara backar undan tills det värsta är förbi

                Jag känner inte er och kunde knappt bry mig mindre. Det säger mer om er än om mig. Hade jag brytt mig hade jag nog varit inlagd på psyk nu ??‍♀️

                  Nja, nej. Att få så mycket hårda ord slängda mot sig varje dag utan att bry sig säger faktiskt mest om dig Catrin.

                  Bryr sig=empati i ditt fall… men det har du ju inget mot dina offer.

                Catrin är psykopat och kommer aldrig kunna förstå sig på empati och medmänsklighet. Hon tänker bara på sig själv.

                  Ja, alltså svaret att hon inte bryr sig hintar ju om något åt det hållet iallafall. Jag hade varit jätteledsen om jag blev påhoppad varje dag, även om det var jag som hade gjort fel från början, man är ju trots allt inte mer än människa. Så det känns ju väldigt konstigt om det inte påverkar henne alls att få så mycket skit

                  @kayla
                  Gillar hobbypsykologer!

                  @Catrin
                  Gillar inte hobbybedragare.

                  @kayla
                  Jag var ingen hobbybedragare

                  Är du psykolog?

            Inte du heller tyvärr.

            För du är så mkt bättre Nida ??????

          Testa byta nick eller stavning… Och utan länk. Då marker ju ingen att det är du. Inte för att det är rätt, men det är lätt.

            1Tror inte de kommer nöja sig. De kommer känna igen henne ändå.

            2 Det var ju det de försöker med alla som de vill få tyst på. Få dem att byta nick.

            Allt bra med dig? Haft en fin sommar? ?

              Ja, det har du rätt i, på båda punkterna.

              Helt okej sommar, skön och varm ? jag har jobbat lite för mycket bara, själv då? ❤

                Jag har haft det fantastiskt förutom de dagar som jag hade en förkylning mitt i värmen. ??

            Ja, typ Callisto kanske kan vara ngt?

              ????

            Hela poängen med hennes spammande här inne är ju att hon försöker få läsare till sin blogg så tror tyvärr aldrig hon kommer ta bort länken.

        @rebecka
        Det var inte de kommentarerna jag syftade på heller

        Men hallåååå sluta ge henne uppmärksamhet??‍♀️??‍♀️ Så kommer hon tillslut sluta kommentera

      Men ta bort ditt röda lysande namn så tror jag ingen blir provocerad och går på dig som de gör.

      SLUTA knyta an till dig själv i varenda jävla inlägg, Catrin. Det är du, du, du hela tiden. Du tog till och med upp dig själv som ett exempel när det pratades om drev bland kommentarer om Black Vogue eller vad det det nu var.

      Du är sjuklig med ditt behov av att synas och höras. Vissa av oss tolererar dig här eftersom alla ska vara välkomna men jag ska inte sticka under stol med det – vi skulle bli så lättade om du bara försvann härifrån.

        sen kan jag ju tycka att det är oerhört märkligt att ens VILJA komma hit och kommentera, speciellt efter allt ”elakt” camcam skrivit om henne samt att hon själv sagt för inte allt så länge sedan att hon försökte tänka ut sätt att ”stänga ner” denna blogg.

          Du är lika unken!

        Eller något så enkelt som att sluta prata om dig själv hela tiden. Du förpestar verkligen kommentarsfältet med dina självömkande kommentarer.

        Fast vissa saker kan jag känna igen mig själv i. För dig handlar det inte om det, det handlar om att det är just JAG som kommenterar.

        Vet du, scrolla förbi ist för att läsa och bli irriterad. Sen vet inte jag vad lagen säger vid vissa grova påhopp jag fått här, om jag skulle vilja polisanmäla. Och jag tror, bara TROR att camcam då är skyldig att lämna ut ip.nr. (Kan ha helt fel!)

        Ni beter er lika illa som jag gjorde. Men ni växer nog upp ni med någongång ?
        Fram tills dess; skaka av er, var som en gås

          Ja vad säger lagen egentligen? Berätta gärna för oss vad man får och inte får göra. Herregud.

          Bara detta svaret visar att du är exakt samma människa som förr. Det är inte synd om dig, bytt nick eller sluta kommentera men du kan inte tvinga folk att förlåta dig.

            Tvingar inte folk att förlåta, men lite vanligt hyvs har väl aldrig skadat? Ni är lika ruttna som jag var en gång i tiden. Absolut inga förebilder!

              ”Ok”

              Som att inte utsätta barn för bedrägerier? Du som tjatar dig blå om karma, med det tankesättet så lär ju dina ungar bli utsatta för liknande brott? Hur skulle det kännas?

          Och du tänker växa upp när?
          Vuxna kvinna som inte ens kan försörja sig själv och sina barn.
          Japp Catrin, du är en förebild.?

            Jag försörjer mig själv? Sen att jag har en mamma som gärna bjuder med mig och barnbarn på saker – ja det är som sagt en annan femma

              Enligt dig själv betalar hon halva din hyra…
              Men du kanske bara skojade när du sa så ?

                Nu verkar ju soc betala rubbet, dvs alla andra utom just hon själv

                  Soc?

                Nja hon betalade en del förut men inte längre.

              Hur har du råd med någonting, med tanke på skadeståndet du ska betala till alla du lurade på pengar? Eller skiter du i det ännu?

          MEN SLUTA NUUUU!
          Jag har redan sagt till dig en gång, vill du diskutera det här med Catrin så gör du det på HENNES blogg!

            Tack

            Så länge hon sköter sig så får hon kommentera som alla andra. Har du problem med henne så föreslår jag att du tar den diskussionen på hennes blogg.

              Om hon får kommentera här så bör det ju rimligen vara fritt gör oss övriga att även kommentera hennes kommentarer här precis som vi gör med alla andras. Tror knappas någon vill gynna hennes blogg även om du försöker slussa viss trafik dit

              ”Om hon får kommentera här så bör det ju rimligen vara fritt gör oss övriga att även kommentera hennes kommentarer här precis som vi gör med alla andras. ”

              Är det verkligen det ni håller på med? Kommenterar det hon skrivit?

              Eller hittar ni själva långsökta paralleller till vad hon tidigare gjort mm?
              Måste ibland verkligen applådera era skohorn hur ni ens lyckas, och ibland inte alls, få allt hon skriver att handla om hennes liv.

              Har inte allt sagts redan? Vad är det ni vill åstadkomma?

              Verkligen!! LYSSNA PÅ DINA KONSUMENTER CAMILLA. Hur svårt ska det vara att anpassa sig efter vad mängden vill och tycker? Du får raljera över BB och hur mycket du avskyr hennes sätt att leva i vart och vartannat inlägg – låt oss raljera över bedragerskan Catrin Hedlund om vi nu vill. Hon är ju också en bloggare.

              Fast det är ett svårt fall, Catrin provocerar med att köra på som inget hänt, det är bara att aceptera. Och i det läget om man vill ha något sagt kanske man ska skita i att kommentera så alla känner igen en.
              Jag stör mig på att se hennes namn, vissa skriver det.

            Varför låter du catrin tjafsa här då??

          Du har helt fel. Ingen har hotat dig, ergo inga brott har begåtts (till skillnad från dig Catrin Hedlund, som faktiskt begått brott).

          Istället för att diskutera henne här, maila hennes bloggportal och få henne kickad.

        Nej låt henne stanna….jag går nu mera in på kommentarerna för att se om Catrin har kommenterat. Alltid lika roligt att läsa vad hon skriver….

      Catrin, att du ens har mage att ge förslag på hur bloggen ska skötas till fördel för dig. Äckliga människa!

        Oj! Ät en pepparkaka eller 10

          Och nu kör du med Camillas klassiska kommentarer? Ni borde kanske göra en podd tillsammans

        Du är lika vidrig!

          lol

        Men för fan!! Hur gammal är du som kommenterar ? 10 ?

        Jag blir oxå tokig på C men man behöver ändå inte kalla henne (eller någon annan person) för ”äckliga människa”.

      Camilla nu får du snart blocka Catrin! Det är ju helt ohållbart att varenda inlägg ska kapas till att handla om henne! Hon har ju inte vett själv att kommentera anonymt heller?!

        Så Camilla ska blockera mig, som sköter mig i mina kommentarer? Ok, nu kommer det ; ”hur tänkte du nu?”

        Öhhh hur tänkte du där? Det är alla ni som inte kan uppföra er och vara civilicerade som bör blockeras.

        Jag försvarar inte det denna Catrin har gjort men hon har dömts, fått sitt straff och jobbar på att förändra sig. Hon har lika mycket rätt att kommentera här som vi alla andra har om som uppför sig men ni är väldigt många som har svårt för det, handlar inte bara om hur ni skriver till Catrin. Ni är otroligt många här som behöver ta itu med er aggressivitet, jag blir riktigt rädd för hur lättriggade och hatiska många av er är och åter syftar jag inte endast på era svar på Catrins kommentarer.

          Hade du känt samma om det var din dotter som blivit lurad på biljetter för 2000kr??

            Men det är därför vi har ett rättsväsende, det skipar rättvisa (förhoppningsvis), klarar det inte det så kan inte en folkmobb göra det istället. Catrine har inte mördat någon. Hon har inte gjort eller sagt något vad jag vet som inte kan repareras eller gottgöras.

            Har din dotter blivit det av Catrin? Då kan jag förstå att det finns en ilska, ja till och med hat men annars har jag svårt att förstå det. Det är en sak att ogilla men många av kommentarerna hon får här grundar sig inte endast i ogillande, det är rent hat. Nej, min dotter har inte blivit lurad för att svara på din fråga men jag hade självklart varit skogstokig om hon hade blivit det men samtidigt hade jag velat att förövaren skulle få den behandling som krävs för att hen ska bli frisk och kunna starta om sitt liv.

            Men vi är alla olika, vissa gillar att älta och hata medan andra heller väljer att förlåta och gå vidare. Hat äter upp en sakta men säkert och jag vet vad jag talar om som har haft en syster som varit tung missbrukare och utsatt sin familj för sånt skit inga ska behöva uppleva eller gå igenom.

            Men herregud, hata någon för 2000 spänn, hur skulle du reagera om du blev utsatt för något riktigt hemskt?

              Det är jävligt mycket pengar för många. Eller du kanske inte fattar det där du sitter i din bubbla?

                Om det är så, kanske man ska vara lite mer noga vad man lägger dem på? Bara en tanke.

                  ??? Bästa svaret ? Sista pengarna i hushållet gick till ungens biljetter … resten av familjen fick svälta? Som sagt finns mycket värre saker att sitta och gaffla om känns det som . Lägg energin annat . Saker har hänt det är polisanmält och även en dom har faställts . Tror ni våldsoffer får skadestånd jämt ? Nä kan inte gärningsmannen betala får den utsatte själv söka denne hos kronofogden . Föräldrar till mördade barn har blivit beviljad skadestånd …. men har inte fått några pengar pga oförmågan för ” mördaren har kunnat betala .
                  Herregud visst 2000 är pengar men sitta och vräka ur sig massa skit som vuxen och förälder ????? Skamligt .

              Glöm inte bort alla liv hon riskerade genom rattfyllan..

          Håller med, denna häxjakt mot Catrin börjar gå överstyr.

      Catten har bråkat med de få (enda?) kompisar hon har kvar. Det är därför hon sitter här och slänger käft.

        Sry om jag gör dig ledsen men så är inte fallet

      Catrin – Vade inte du som hotta de CamCam med polisanmälan och att hon ”snart var av med jobbet” bara för hon skrev om dina vidriga bedrägerier.

      Och postar du hjärtan till henne och ber om hjälp i ett löjligt försök till smicker.

      Den stora frågan är ändå om Mamsomaten vunnit på Lotto eller tagit ett sms-lån Catrin.
      Det är så enormt många resor inplanerade (i din drömvärld?) att man helt tappar räkningen.
      Till och med dina medresenärer har ingen susning längre…

      #manmåsteunnasig

        Lågprisflyg och planering ????

          OCH?! Även om varje resa ”BARA” kostar typ 3000-4000 kr så ska du inte inbilla mig att det ryms inom beloppet som KF anser att du ska behålla varje månad.
          Det var EXAKT så här du unnande dig dig saker och ting under senaste omgången bedrägerier…
          Samma svar levererades då.
          Vad är skillnaden nu?
          Catrin. Snälla vakna upp!

          Ps.Varför resor du just nu när din samtalskontakt är semesterledig?

            Det är fortf inte jag som betalar…

            Jag sysslar inte med någon brottslighet överhuvudtaget sen 2år sen

              Så du menar att din mamma betalar flera resor för x antal tusen så att du inte ska lura andra på pengar?
              Du låter din egna mamma försörja dig och pröjsa resa på resa?
              Mmm jo men visst.

                Det jag menar är att hon betalar för att hon vill gärna unna barnbarnen, och eftersom hon jobbar och inte kan resa – så får jag resa med dem..

                Gåva, du vet

                  För barn kan ju bara unna sig genom att åka utomlands… Måste verkligen suga att behöva försörja sitt vuxna barn resten av livet för att hon sabbat sin (och barnens) ekonomi för all framtid, och därmed berövat barnen alla chanser att ”få unna sig”.

                  Är för övrigt så uppenbart att Mamsomaten är medberoende till Catrin och hennes beteende. Hon vet mycket väl vilken situation Catrin försatt sina barn i, och är enda möjligheten för dem att slippa leva barndomsåren under existensminimum. Fy fan vilken jävla press det måste vara alltså. Måste kännas förjävligt att ha satt sin egen mor i den sitsen.

              Var inte din mamma med på bedrägerierna läste jag någonstans?? Mamma betalar alltså.. ?

      Känns väl som att det är exakt det som är ditt mål i livet – att, oavsett på vilket sätt, fortsatt vara relevant!

      Hela din person med blogg, IG, att du lägger tid på att argumentera/försvara dig i kommentarsfält mm. skriker ju efter uppmärksamhet – själv tycker jag det hela känns sorgligt.
      Dina brott som skedde i ngn förhoppning om ett liv du inte hade men önskade (ett liv som de flesta med ett normalt jobb lätt skulle kunna leva) och nu all uppmärksamhet du söker i tex den här bloggen känns så otroligt sorgligt…som att du har noll självinsikt, att du är otroligt missnöjd över ditt liv (trots tre fina pojkar som förtjänar en mamma som inte begår brott) osv

      Jag hpppas på riktigt att du får den hjälp du verkar behöva för att få självinsikt och förståelse för varför du beter dig som du gör…

      Och ja, jag fattar att du kommer ge mig ngt otrevligt eller irrelevant svar på den här kommentaren (typ att du visst har självinsikt och är på en toppenplats i livet)…

        Ta den diskussionen på CATRINS blogg!

          Varför? Alla andra har ju tillåtits diskutera henne under vartenda jäkla inlägg?

            Enligt mig.

            För att det ni gör är kontraproduktivt och sabbar övrig stämning här. För att allt är sagts flera gånger om.

              Nu var det väl iofs inte dig jag frågade men tack för ditt svar?

                Inte konstigt att läsare tar dig för Camcam.

                Varsågod!?

                Du fick det ungefär lika ombett som det du själv skrev ovan. ?

                Märkligt hur du lyckas med svängningarna på dina höga hästar Trh!

              hejdå the real hmm. saknar dagarna då någon använde ditt nickname och du blev tokig hahaha.

                Ha ha ha jag var en av dom och det var skitkul ?

              Jag tycker det är konstruktivt av mig att vilja banka i ic’s huvud att hon gjort fel åt helvete och att det är för tidigt för henne att vistas här bland oss andra med din blogg blixtrandes i rött efter att så nyligen haft sina kriminella framgångar just på nätet

                Hur går det tycker du?

          Sätt alla som skriver dumt på modd! Alla dessa fruktansvärda inlägg om Catrin borde inte ens få synas!

            Det tycker jag också, vissa går verkligen för långt!

            Håller med. Osmakligt att vuxna personer sprider sånt hat

          Jag har missat hela diskussionen kring att vi inte får besvara Catrins kommentarer – jag ska inte göra det mer (detta var nog enda gången jag skrivit till henne) pch min gissning – om alla skiter i att svara henne är hon nog inte kvar här så länge…

            Om ni inte gillar Catrin så kan ni väl bara scrolla förbi hennes kommentarer så slipper det bli en lång tråd i varenda inlägg. Ni eldar ju bara på själva.

            Och nej, jag är inget fan av Catrin heller men stör mig betydligt mycket mer på er som ska klaga på henne hela hela tiden.

          Tror att de flesta kommenterar här istället för på Catrins egna blogg eller Insta för här får allt ligga kvar… På hennes egen så moddas det rätt friskt.

          de hör dig inte!

      Jag kommer snart lägga ner åtminstone kommentarsfältet här för det blir så hänsynslöst mot alla oss andra när en liten klick ägnar sig åt sina interna diskussioner. Det finns andra forum där det redan pågår såna diskussioner och där säkert det finns ett större gemensamt intresse för dem.

    Försvarstal.. ????
    Sluta hänga ut folk alls kanske är bättre? Uppenbarligen är det ju många som försöker få dig att fatta att du gör fel ungefär hela tiden iom dina skitinlägg.

      hur hänger hon ut isabella genom att ompublicera saker hon själv publicerat?

      Det är inte att hänga ut någon när en länkar till en bloggares egna kommentarer.

        Det men det är att älta saker och ting. Istället för att bara be personen att googla så måste Camilla ”vara vänlig nog” att gräva fram skitet och göra det aktuellt igen, allt för att gotta sig.

          *Nej men det är

          Cam bad folk googla och de klagade på att de inte kunde hitta ngt och att hon istället skulle visa underlag på sina påståenden. Därför skrev hon detta inlägg. Ska hon nu inte ens dela bevis på sina påståenden? ??? Geez, varför är Bellaförsvarares så bevis-resistenta?

            Bevis? Antaganden och åsikter kanske.

              Återigen, Cam länkar till Bellas egna kommentarer/återberättande så det är inte bara åsikter. Det kanske är obekvämt för Bellas försvarare (eller så har de svårt att förstå bevis på ett konceptuellt plan) men det är fortfarande bevis.

                Hur är det bevis när det inte någonstans står det Camilla påstår? Det är bara vaga meningar som kan tolkas hur man vill.

      Tror det är viktigt att förstå att dessa bloggare Camilla ”hänger” ut. Är personer som säljer, alltså skriver de om sitt privatliv så är det ngt de har säljt. Vi som konsumerar är kunder. Om du kollar på en film, får man då inte ge den kritik efteråt? Skillnaden är att du betalar för biobiljetten medans besök på bloggen betalas i antalet klick som bidrar till samarbeten och betalt därefter…

    Är det ingen bra dag idag 🙂 ?

      Jo, en strålande dag faktiskt! Det regnar! 🙂

        Jättebra inlägg CamCam, du gör min dag varje dag ? även om fokus hamnar på annat bland kommentarerna så tror jag inte det är något du bryr dig om. Det är ju antalet kommentarer som gynnar dig och inte nödvändigtvis innehållet i dom ? hoppas du njuter av sommaren så dom jag njuter av ditt arbete ???

          På vilket vis gynnar antalet kommentarerna Camcam?

            Folk uppdaterar kommentarsfältet = sidvisningar

          Tack!
          Men trots det så kommer jag stoppa alla urspårade kommentarer om Catrin under var och varannat inlägg och hänvisa dem till hennes blogg för de spammar ner varenda kommentarsfält.

            Urspårade?

            Eller så går du dina övriga lösare till viljes och blockar Catrin!

              Läsare…

              Exakt – detta är kamp som Camilla inte kommer vinna in the long run. Kommer aldrig bli lugnt här så länge C kommenterar, hur mycket Camilla och TRH än läxar upp läsarna.

                Nu är ju inte jag precis ensam om att ha tröttnat på er. Jag var inte ens först. ?

                  Och? Du tjatar mest

                  Men fan vad ni e tröga. Tom jag fattar att det var detta hen syftade.

                  ”detta är kamp som Camilla inte kommer vinna in the long run” inte att hen tjatar mest (vilket hen ändå inte är den som gör.)

                  vad snackar du om?

                Nu är det ju Camillas blogg så drt är upp till henne att ha riktlinjer för vilka som får kommentera. De riktlinjerna har hon klart och tydligt meddelat då är det väl upp till läsarna att acceptera, bloggen är ju inte en demokrati där vi läsare bestämmer vad och hur Camilla gör. Hennes blogg, hennes regler. Jag tycker Catrins brist på självinsikt är fascinerande, men det är liksom bara att ignorera eller besvara hennes kommentarer. Om vi alla skiter i hennes kommenterande så slutar det nog vara kul att hänga här. Hon verkar lik Bella i det att hon älskar att provocera samt ignorerar all kritik.

            Tack för det! ??

            Den dagen Catrin tar pengarna hon får av mamsomaten & lägger det på att betala tillbaka alla hon lurade på pengar istället för att resa utomlands, då kan jag sluta kommentera. Det är inte direkt en rättighet att ens barn ska få resa utomlands, hade någon av dom haft vett i skallen skulle skulderna betalas av först.

    ?

      Sluta med hobbydiagnosticerande! Åh Cami sa att hon skulle se över kommentarerna om bella, bort med denna!

    Det beror väl helt på hur personen i fråga värderar framgång, inte hur DU värderar den? Det blir väldigt konstigt när. Du skriver dina egna åsikter som någon slags universell sanning. Att folk blir så otroligt provocerade av att bella skriver att hon tycker det är nice att kunna få sin väska packad gör mig benägen att hålla med de som säger att hon får hat pga jante och eller avundsjuka. Vem fan bryr sig?

      Ja, det är klart att Camilla presenterar sin syn på det hela. Ska vi prata om en person som presenterar sina åsikter som universella sanningar så har vi ju… tadaa Blondinbella, som vet hur man ska göra allt på rätt sätt efter att ha gjort en gång. Hennes sätt är det rätta sättet. Tills hon radikalt byter åsikt, vilket ju sker sisådär halvårsvis i viktiga frågor.

    Jag håller inte med de som säger att du inte kan ta kritik och att du bara försvarar dig. Klart att man skriver ett svar/förklaring/försvar till en kommentar som ej är berättigad, särskilt om densamma innehåller rena felaktigheter. Det är ju inte ditt fel att folk inte är insatta i det de kommenterar.

    Jag tycker inte heller att du är elak emot Blondinen, elakt hade varit om du hittat på saker om henne, förde vidare saker andra hittat på eller kommit med ogrundade påhopp. Som offentlig människa som har som strategi att provocera för att tjäna pengar, måste man tåla att bli kritiserad och ifrågasatt. Det du gör är att förmedla hennes egna ord och synliggöra hennes beteende, samt granska hennes lögner och bedrägerier. Det är lika elakt som att påtala att någon som stjäl gör fel, men i dagens samhälle är väl det elak kritik/påhopp/avundsjuka även om personen själv hsr berättat att de stjäl.

    Du gör ett bra jobb, ta inte åt dig av alla som bara vill klaga!

      Plus 1000,
      Ingenting som skrivs här om Bella är taget ur luften utan kommer alltid från andra källor, för det mesta Bellas egen blogg, här görs bara upplysande vinklingar.

      En sak jag undrar över hur går det med skilsmässan från Odd, har nya handlingar lämnats in och är det ny betänketid som löper nu?

      Hahaha, nej, hon förmedlar sällan Bellas egna ord utan sin egen tolkning utav dem. Asså jag orkar inte ens gå in i mer diskussion angående detta iom att majoriteten har svårt att tolka skriven text.

      Många gånger är det dock vinklat och tolkat av CC, även om jag i grund håller med CC om det som skrivs. Tycker blondinbella framställer sig själv på ett väldigt löjligt och skrytigt vis (dock ej som att hon ”ser ner” på andra). Sen har det med det där svårförklarliga fenomomenet ton och stämning att göra. HUR man säger något. Man kan skriva en sak som känns väl underbyggt, berättigat, roligt och sant. Eller så känns det hårt, hånande och elakt. De minsta skillnader och nyanser i ordval och mening gör mycket. Som att du skrev ”Blondinen” isället för blondinbella eller isabella ger också en sur eftersmak.

    Mina kräkreflexer vaknar till liv när jag läser om hur jävla egotrippad BB är…. fy fan kom ner på jorden!!

    Lite komiskt att du aldrig svarar på konstruktiv kritik. Du svarar bara när du har möjlighet att mopsa dig. Och du ville inte ha en svar på tal blogg….

    Ojojoj ja här får du mer sidvisningar eftersom det mesta du länkar till är sådana inlägg här som DU själv skrivit och vinklat och förvrängt i.

    Fortfarande så raljerade du på att löjligt sätt i förra inlägget! Och Var och När har Bella sagt och skrivit att hon gjort sig av med alla som gillar henne??? Vad är det som gör att DU vet att Bella ”ser ner på alla som inte är och lever som hon” för att Bella skrev om hotellets tjänster???

    Det du skriver om Schulman show VINKLAR DU ännu en gång!! Du vinklar och förvrider det hon säger, vet inte om du faktiskt bara är dum som i korkad eller om du förvrider eller missförstår på jävelskap och för att smutskasta. Eller om du gör det för att få fler kommentarer och för att du ska tjäna pengar. Eller för att du vill se Bella falla.

    Du säger/skriver att Isabella manipulerar, går över lik och gör allt för pengar men det är ju just allt det som DU gör!

    Struntar i vem som egentligen har rätt eller fel då allt det där går att tolka på olika sätt, men det här känns bara fel. Att i punktform försvara sin rätt att skriva och vinkla saker om en annan människa… Nje, känns inte okej

    Finns det någon annan som stör sig på att Bella skryter om att hon tjänade sin första miljon som 19 åring, PÅ ENGELSKA?!

    ”earned my first million when I was nineteen” på instastory.

    SVENSK MILJON, JA.

    Som den finne jag är kan jag inte tycka annat än att det är beyond pinsamt att försöka vilseleda följare på det viset.

    En svensk miljon är ju liksom inte riktigt en miljon utanför Sveriges gränser.

    Varken i euro, dollar, pund…

    Pinsamt när svenskar skryter om att de tjänat sin första miljon. Grattis liksom. Miles to go.

      du tycker att all valuta ska räknas i dollar eller?

        Internationellt är väl såväl euro som dollar mer vägande. Skryter en svensk med att hen är miljonär så borde man samtidigt klargöra att det i själva verket handlar om en skitsumma i jämförelse .

          Jag tycker att en miljon svenska kronor är mycket. Skulle det översättas till andra valutor blir det ju jättemycket pengar. I mina ögon.

            En miljon kronor är hundratusen euro. Visst är hundratusen euro mycket pengar, men bara en tiondedel av en miljon.

              Jag menade så klart att om man får skriva om sin miljon först när det är en miljon dollar eller euro så blir det jättemycket pengar.

                Kan vi vara överens att man anger vilken valuta man använder då man säger man tjänat en miljon för att undvika missförstånd? 🙂

      Fast hon är ju svensk och bosatt här sedan forever så folk borde fatta att det är SEK hon pratar om ?

        No offence men utanför Sverige har knappt någon nån aning om hur mycket en miljon svenska kronor är ?

          Tur att det finns en liten sida som heter Google då så de kan kolla upp saker som de inte vet…

      Jag är också miljonär!!

      I ungersk valuta förstås 🙂

        Isländsk kanske! ??

          Jag tjänar ca en miljon i kvartalet! (Rubler dårå…)

      Dessutom tror jag att hon menade att hon omsatte 1 miljon inte gick med 1 miljon i vinst.

      Alltså Amen to that, tänkt på samma så många gånger! ????? /Från en annan finne

    Haha härligt svar på tal…folk tyckte att den sista delen av inlägget var hård och vissa hade dessutom bra kommentarer utifrån inlägget om fördomar och vänner samt att du inte hade källor på den sista delen. Och detta är ditt svar?
    Sista delen av inlägget om vänner var taskig och folk reagerade på det. Men det är din blogg och du skriver vad du vill. Bara tråkigt att ett inlägg som var bra och intressant behövde sluta med att du var elak och sen detta försvarsinlägg.

      Tycker inte det här är något försvarsinlägg, snarare ytterligare ett över gränsen inlägg

    I den källa du anger till att Bella sagt följande som du skriver ”… till och med hennes man offrades för att han hindrade hennes enorma framgångsresa”, sa Bella följande;
    ”Jag är bra på att bita ihop. Jag är stark, men att gå igenom en skilsmässa med två små barn är såklart ingen lätt process. Jag är en rationell person, så när jag kände att ”det här är inte bra, nu måste jag gå vidare”, då gjorde jag det. Om jag inte mår bra gör jag något åt det. Skilsmässan var mitt initiativ. Vi hade olika värderingar och olika åsikter om familjelivet och karriären, så det funkade inte för mig. Fast ju mer stabil jag blev i livet, desto mer ville jag växla upp i min karriär. Jag ville leva med någon som ville vara med på den resan”.

    Jag tycker inte att man utifrån det kan påstå det du påstår med sådan säkerhet. Det verkar vara flera faktorer som spelat in, men det nämner du ingenting om.

    Jag tror att det mesta som skrivits här om Bella är sant, men att skriva ATT hennes man offrades för hennes karriär, tycker jag är fel. Hade du lagt till att du tror det, hade jag inte reagerat. Du når ut till väldigt många, och det du skriver tror många på. Jag tycker att det då är viktigt att tänka på hur man uttrycker sig.

      Jag tror inte alls att det stämmer. Jag tror inte att han offrades alls, utan de blev för olika helt enkelt. Han ville ha ett mer svensson liv och hon ville fortsätta utvecklas och göra karriär. Hon klarade inte av att möta hans behov. Vem vet hur många fighter de haft om det innan känslorna tog slut och hon (de) slutade kämpa för att få det att fungera. Jag fick aldrig uppfattningen om att han försökte möta hennes behov, när de var tillsammans pratade och skrev hon bara om hur hon försökte möta hans behov. I första värvet intervjun tex

        Detta är vad ni tror. Läs nedan vad iaf Bella själv påstår att det berodde på. ?

          Det är ju exakt samma sak. Hon ville satsa på karriären, han på familjeliv. De blev för olika och hon valde att avsluta. Jag ser inte det som att offra honom

      Håller verkligen med om detta

      Anonym: Du säger…

      ”men att skriva ATT hennes man offrades för hennes karriär, tycker jag är fel.”

      Bella säger…

      ”Skilsmässan var mitt initiativ. Vi hade olika värderingar och olika åsikter om familjelivet och karriären, så det funkade inte för mig…

      …Fast ju mer stabil jag blev i livet, desto mer ville jag växla upp i min karriär. Jag ville leva med någon som ville vara med på den resan.”

        Vilket hon inte kunde med odd m tanke på att någon var tvungen att passa ungarna, dvs dumpa honom och sddan istället kunna leva som superentreprnör minst 2 veckor i månaden

        ”MEN MAGNUS!!! Det skulle ju JAG skriva!! Sluta sitta i det andra rummet och ta alla mina ”come backs”!!!!! *den som vet, vet*

          Nu fick du mig för en sekund att tro att The Real Hmm skulle vara Magnus ?

            TRH=THK

          ?

          Hahaha ??

        Olika åsikter om familjelivet och karriären, samt olika värderingar och en vilja att växla upp karriären, betyder inte ”hennes man offrades för att han hindrade hennes enorma framgångssaga”.

        Som sagt säger jag inget om huruvida det stämmer eller inte, det är sättet att påstå detta med en sådan säkerhet, jag reagerade på.

          Det är ju inte att ”offra” någon för att man avslutar ett förhållande. Oerhört många förhållanden tar slut p.g.a. olika värderingar och mål i livet. Det säger sig självt att det kan bli ohållbart när man har så olika syn på livet. Kärlek räcker endast så långt… Ibland kan (totala) motsatser fungera i en relation för att man kompletterar varandra eller har samma syn på det viktigaste/grundvärderingar men ibland funkar det inte hur mycket man än vill. Sen är blondinbella, eller målar upp en bild av sig själv, som rätt rätt extrem i sitt sätt, sina åsikter och sin karriär så det är nog svårt att kompromissa för mycket med henne. Och varför skulle hon kompromissa bort sig själv? Båda måste vara lyckliga. Sen är det en helt annan femma att jag och många andra föredrog hennes Odd-jag där hon var en driven företagare men samtidigt ödmjuk och med båda fötterna på jorden. Men om hon blir lycklig av att provocera och flyga iväg lågt över molnen så so be it.

        Ja, och vem vet hur hon mådde när hon levde ihop med någon som ville göra om henne eller hindra henne för att uppfylla sina drömmar. Vi vet ju inte heller hur olikheten yttrade sig, sånt kan vara förödande för båda parter att leva med. Jag tycker Camcam tolkar IL:s uttalande som faan tolkar bilbeln.

        Jag har för mig att hon skrivit att hon ville ta hjälp med barn och hushåll men att Odd sa nej till det

    Jobbigt kommentarsfält ! Nån fake som heter @rebecka snackar irrelevanta saker och ingen diskuterar kring BB

    Börjar bli less på den här

      ???

    Vem fan är @rebecca???????

      Rebecca mår inte bra. Var snälla mot Rebecca.

        Varför ska det jamsas med varenda idiot som dyker upp?

        är det mig ni menar? vad har jag gjort? xD

          Menade inte dig utan mer hon som kommenterade att man ska vara snäll mot någon för den inte mår bra

    Låt @camcam göra sitt jobb! Hon gör ett bra jobb

      Hon är bäst ??‍♀️

      Ja att se ner på läsarna som om de är korkade och inte kan googla, det är fint och bra arbete, verkligen. Och vad är det egentligen vi ska googla haha… ??‍ Bra arbete att lägga upp gamla vinklade, elaka, förvridna inlägg och insinuera att läsarna är blåsta ? Och att göra det strax efter att hon anklagat Bella för att se ner på sina läsare. ? Ja bra arbete, verkligen!

      Cami tagga ner lite, var försiktig så inte stroken kommer. Är nog faktiskt på riktigt dags för en paus.

        Och du läser här för att? Jag trodde Bellas hejaklack samlades på hennes blogg med sina ”powerwomEn”, ”du är såååå inspirerande” samt trevliga påhopp på alla som ifrågasätter Bella det minsta. Varför har ni kommit hit, ni lär ju inte omvända någon direkt.

          Men vilket trams Marja! Söte tid… man är väl inte hejaklack till Bella för att man reagerar på Camcams dubbelmoral. Hur tänkte du där Marja? Inte alls 😉 Värmen…

    Hur många Bentley fanns det nu i Sverige sa ni?

    Jag såg Isabellas drömbil i Båstad igår.

    Den har hon nog redan nästa år!

      Det är ju bara äldre gubbar som kör Bentley tycker hon har blivit så nyrik i sin stil, hon är ju en ung kvinna men klär sig och uppför sig som en betydligt äldre kvinna. (ja inte fnisset då) Hennes första stylist var ju absolut bäst.Tur att smaken är olika:)

      Åkte inte Mogi också en?

    Vem är Catrin och varför handlar kommentarsfälten numera bara om massa ointressant tjafs kring henne o andra här inne?!

      Catrin Hedlund. Använd google

      För att hon har bl.a. stulit pengar från minderåriga och ljugit om vem som är pappa till hennes barn

        Det där är 1% av vad hon gjort

    Det är inte VAD du skriver , det är HUR du skriver det. Jag fasthåller att jag tycker dina avslutande kommentarer (på ett igen, vettingt inlägg i inledningen) är elaka antaganden om hennes privata liv.

    Med andra ord, jag förstår att du grundar inläggen och dina antaganden på uttalanden hon gjort, men det berättigar fortfrande inte dina avslutande antaganden.

    Som läsare av Bloggbevakning har jag samma förväntingar på dig Camilla i termer av ansvar, som du ställer på alla influencers och bloggare som du ”granskar”. Precis som du förväntar dig att någon inte ska vara naken för sina unga följare eller romantisera allt från alkohol till smala kroppar så förväntar jag mig att du ska hålla förstå skillnanden mellan ”granskande” och rent ut elaka kommentarer. Oavsett vilken bloggare det gäller.

    My two cents.

      ?

    I din ena ”källa” skriver du att hon erkänner att hon lämnade ett välfungerande förhållande.

    Men det gäller ju inte ens Odd, utan Hampus. Läs källorna först! Det är inte första gången du inte läst den källa du hänvisar till. När du skrev om komikern för ett tag sedan skrev du att han börjat gråta under en roast av honom, som i syfte att påvisa att man minsann inte får skämta om honom, men allt annat. I källan, poden, du hänvisade till framgick det tydligt att han fick en panikattack under sin egen show när han pratade om hur dåligt han mått och att han velat begå självmord. (Pga hans ex-flickvän K.m W.ll). Något heeelt annat.

      Svara gärna.

        Varför svarar du bara på kritik där du kan snäsa av läsaren?

    Ser fortfarande inget om att hennes man eller vänner offrades för karriären. Hur kan du ens länka till dina egna inlägg som källa till ett annat som du har skrivit?

      Åh, herregud! För att inläggen givetvis innehåller alla källvisningar du kan tänkas behöva. Ska jag behöva trycka ner fakta i halsen på dig?

        Va trevlig du är mot dina läsare.

          Hon kanske börjar tröttna på idiotin?

            Vilken idioti? En blogg som går ut på att granska och kritisera andra borde tåla lite kritik själv utan att bete sig som en 5åring varje gång

        Trycka ner fakta i halsen på mig? Vad är det för fel på dig? För att du har gjort en tolkning av något så är det inte universiell sanning, behöver du det nedtryckt i halsen?

          Tidig 40års kris kanske? ?

        Oj- nice…
        Jobbig dag idag eller????

        Ta en paus Camcam, du verkar behöva det! Inläggen innehåller mest dina vinklingar och elakt raljerande och dina egna antaganden. Punkt.

        Du verkar inte må bra

        Shit va otrevlig du är alltså. Svara inte då om vi är så j-la hemska. Gud.

        Men Camilla, varför så elak? Tycker gott & väl att du kan be om ursäkt. Bra ton gäller väl även dig?

        Wtf?

        ?? stabilt. Du gillar inte oss läsare va? Nu ska jag lära mig att googla – sånt kan tydligen inte vi.

    Varför har hon fortf vårdnad av barnen? Utnyttjar dem (läs valfritt blogginlägg) Andra tar hand om dem när hon borde. ”Ingen stor grej” att de bla hotas av kidnappning?

      Var har hon skrivit att det inte är någon stor grej? Hon säger väl bara att det inte är tillräckligt för att hon ska sluta?

        Vilken vettig förälder som helst skulle tagga ner eller sluta helt om barnens säkerhet riskerades?!

    OJ hoppsan.. Kallar du dina läsare för dumma? Men var det inte du som i föregående inlägg skrev att Isabella – ser ner på sina läsare? – och vad gör du när du skriver – ”om ni klurat ut att hur man kommenterar så ska det nog inte vara några problem att googla” – kaxigt värre, låter som att du ser ner på läsarna. Nu blev det tokigt. Men så snällt av dig att du länkar till dina tidigare inlägg där du vinklar och raljerar elakt om Isabella ? ??‍

      I min gamla inlägg finns alla källhänvisningar samlade – tänkte att det blev enklare så för alla dessa klick och google-allegiker som hittat hit men tydligen inte… 🙂

        Alltså dina äckliga kaxiga härskartekniker. Du gör bara bort dig. Pinsamt. Vad får dig att tro att klick och google-allergiker hittat hit? Och nu?- vi har varit här alltid och har inget emot klick och google alls. Så sjukt fånig du är. Vill du inte ha läsare förresten, är vi för dumma menar du? Ser du ner på oss, precis som du nyss skrev om Bella?

        Alltså hur mår du Cami? Bella känns iaf trevligare än dig måste jag säga.

        Hittat hit? Jag har läst din blogg från första början och tappade respekten för dig efter att du frågat om jag vill ha fakta nedtryck i halsen. Vem tror du att du är att du kan skriva så? Jag har aldrig uttryckt mig så.

        Vem är det som är klick-allergiker här?

        I din ena ”källa” skriver du att Bella erkänner att hon lämnade ett välfungerande förhållande.

        Men det gäller ju inte ens Odd, utan Hampus. Läs källorna först. Det är inte första gången du inte läst den källa du hänvisar till. När du skrev om komikern för ett tag sedan skrev du att han börjat gråta under en roast av honom, som i syfte att påvisa att man minsann inte får skämta om honom, men allt annat ska man få skämta om. I källan, poden, du hänvisade till framgick det tydligt att det du skrev inte var sant. Han fick en panikattack under sin egen show under avsnittet där han pratade om hur dåligt han mått och att han velat begå självmord. (Pga hans ex-flickvän K.m W.ll). Något heeelt annat än att börja lipa pga att han inte tålde skämt under en roast. Om du inte bemödar dig med att läsa/lyssna på dina sk källor innan du anger dem faller de platt.

        Det har nog varit bättre om du bara tagit med Isabellacitat i inlägget och inte dina egna ord. Då hade nog inte folk ifrågasatt, nu känns det mer som dina åsikter, inte fakta.

          Egna åsikter presenterade som fakta…

    Kritiserade du inte Bella i föregående inlägg för att hon var nedvärderande mot sina läsare??

    I länken stor det ju att hon lämnade en välfungerande relation med Hampus och att en del tyckte det var konstigt. Eller är jag bara trött?

      Nej, när hon sa det hade hon inte tillkännagivit Hampus än och intervjun handlade om henne och Odd.
      https://www.expressen.se/noje/blondinbella-avslojar-darfor-brot-hon-upp-med-ex-maken/

        ”I våras gick Löwengrip ut med att hon var i ett nytt förhållande med Hampus Jarlbo, 27, men nyligen uppgav hon att förhållandet var över. Nu njuter hon i stället av singellivet.
        – Jag har så mycket nya projekt på gång och känner att jag behöver få leva själv. Många kanske tycker att det är konstigt att jag lämnade en välfungerande relation. Nu drömmer jag om att få köpa en sjötomt på Lidingö och njuta av livet med mina barn.”

        Hur handlar detta om Odd?! Det är från artikeln som du länkar till…

          Vad är det ni inte ser/kan läsa i det hon länkar till? Det här är vad som står i första stycket hon länkar till:

          Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 27, och Odd Spångberg, 30, ansökte om skilsmässa i fjol, men orsaken till skilsmässan har Löwengrip varit förtegen om. Men nu berättar hon om beslutet i ett inlägg på sin Instagram.
          Isabella Löwengrip svarar på frågor från sina läsare och får då frågan om varför hon har valt att skilja sig. Hon menar att de ville olika saker i livet.
          ”Jag gifte mig när jag var 22 år, med min stora tonårskärlek. Vi växte ifrån varandra, vi vill olika saker i livet.” skriver hon.
          Isabella Löwengrip förklarar vidare:
          ”Han brukade alltid fråga mig hur mycket mer jag behövde uppnå innan jag kände mig klar. Men mitt svar var – Mitt jobb är min livsresa.”

            Nej hon hänvisar till att Bella erkänner att hon lämnade en välfungerande relation med Odd i sin källa i Expressen. Det kan du läsa överst i CC:S inlägg. Men det som står i källan om en välfungerande relation gäller inte Odd utan Hampus. CC har alltså inte läst källan hon hänvisar till.

          Du har ju bara kopierat sista stycket i artikeln. Den första delen är det Camcam hänvisar till.

            Nej om du läser vad hon skrev skrev hon att Bella medgett att hon lämnade en välfungerande relation. I den artikeln jag citerat avses relationen med Hampus, inte Odd. Intervjun är från juli men det har CC inte läst då hon påstår att intervjun är gjord innan Hampus offentliggjordes. Inget av det CC påstår framgår av källan står där.

        Men har du fortfarande inte läst källan du hänvisat till?

        Om du inte orkar läsa den så kan jag kopiera in texten här. Att aggressivt fråga om man ”ska trycka ned den i halsen” är dock lyckligtvis inte någon formulering jag skulle använda.
        Ur din källa 12/7 Expressen;

        ”I våras gick Löwengrip ut med att hon var i ett nytt förhållande med Hampus Jarlbo, 27, men nyligen uppgav hon att förhållandet var över. Nu njuter hon i stället av singellivet.
        – Jag har så mycket nya projekt på gång och känner att jag behöver få leva själv. Många kanske tycker att det är konstigt att jag lämnade en välfungerande relation. Nu drömmer jag om att få köpa en sjötomt på Lidingö och njuta av livet med mina barn”.

        Pinsamt att hänvisa till källor du inte läst.

        Varför svarar du inte på konstruktiv kritik utan alltid bara där du kan vara spydig med tillägg av ett antal skrattsmileys?

    Alltså läsarna nappar ju knappt längre på Bellas löjliga skryt om samma saker.. Bättre sluta ge luft åt allt hennes trams och bara granska fejkade siffror mm

    Cat(t)fight verkar ha fått en ny innebörd. Av den dåliga stämningen att döma är det många som har ångest inför att börja jobba igen imorgon.

    Nej nu har denna blogg spårat ut!!! Nu lämnar jag denna blogg – en jävla massa kommentarer med och om Catrin i varenda jävla inlägg, och blogginnehavaren skriver nedlåtande och elakt till sina läsare och förminskar dem, vilken jävla härskarteknik.

    Fler borde lämna denna blogg, ni skulle definitivt må bättre. Bye Bye !?

      Skulle du inte lämnat redan?
      Camcam bestämmer i denna bloggen, läs om du vill eller låt bli. Ska hon behöva göra som ni bestämmer. Jag tror det är Bellaälskare som samlats här för att angripa Camcam.

      Skulle vara skönt om bloggen slapp alla dessa kränkta och sekundärkränkta individer!

        Varför skriver du om dig själv i tredje person, varför skriver du inte Jag bestämmer ist för Camcam? ? Och vem har försökt bestämma vad hon/du ska göra? – för att man lessnar på elakheterna och tjatet här. Vad har det med att älska Bella att göra? JA jag älskar Bella mest av allt, älskar Bella mer än livet..Öh. Det töntigaste, löjligaste av allt är när du kör med att vi är Bella-älskare så fort du får kritik pga att du gjort bort dig. ? Fast här handlade det inte om Bella alls ju utan om dina elakheter ju.

        Du själv verkar kränkt och dina lovers sekundärkränkta, så blir inte många kvar här till slut då om bloggen slapp alla 😉

      bra, hej då!

      Det har du i alla fall tätt i, att väldigt många borde lämna denna blogg eftersom de verkar tycka så illa om hur Camilla skriver och uttrycker sig. Antar att Blondiebells blogg går på lågvarv under semestern eftersom alla hennes fans är här och hackar.

    Jag vill läsa om Bellas fd anställd!

      Jag med! Älskar all denna info om BB =)

    Det blir allt sorgligare här inne på Bloggbevakning. Fan har alla racerhäxor samlats här, den ena elakare än den andra.

      Visst tråkig stämning. Kommentatorerna gäckar varandra till den milda grad. Lugna ner er! Andas!!!

    Gällande antalet läsare hon har så tycker jag ni spårar ut rejält.
    Jobbar själv för en stor tidning och när vi ringer annonsörerna så säger vi att vi har 300 000 läsare ( orvesto ) men tidningen trycks bara i 45 000 exemplar. Ca 10-15 000 skickad tillbaka. Sådana siffror används ALLTID hos alla mediehus. Så varför hoppa på henne? Här hemma är vi 3 som läser hennes blogg tex

      Självklart är det okej att ljuga. När alla andra gör det. Låt Bella vara eller hur Mia ? Fattar inte varför det spelar någon roll om man är ärlig eller inte? Huvudsaken är ju att man når sitt eget syfte. Rätt åt idioter som inte fattar om man är oärlig eller inte. Är ju inte mitt problem.

        Du fattade då inte vad jag menade, prova läs igen 🙂

      Men hur kan ni säga att ni har 300.000 läsare?! Ni menar att 6-7 personer läser varje tidning. Det kan ju inte stämma.
      En tidning går heller inte att jämföra med digitala läsare och följare, där ser man statistiken av sidvisningar, klick osv väldigt tydligt.

        Kolla orvesto. Inte en siffra stämmer i verkligheten.Man går extremt sällan ut med antalet tryckta. Sen är det Åt båda håll skulle jag kunna säga. Ta tex hänt extra. Den ligger på frisörsalongen och blir lästa av tusentals runt om i landet varje vecka & kan ligga upp till flera år på samma ställe.

        Du kan aldrig få dom exakta siffrorna inte ens på internet. Så dom flesta tar den månad man har flest besökare och lägger ihop dom. Jag anser inte att Bella fuskat med siffror. Dom stämmer ju även om dom inte är dagsfärska. Däremot skulle det vara bättre för henne om hon skrev ut vilket år hon hade dessa siffror.

      Om du förhandlar ersättning/arvode/avtal baserat på förfalskade siffror som Bella kan ha gjort så kan det vara bedrägeri. Det enda du visar med din kommentar är att du och din arbetsgivare är ok med att ljuga.

        Läsförmågan är inte den bästa så jag lägger ner att försöka förklara

      Eftersom tryckta tidningar gärna delas mellan flera personer, medans en person ofta loggar in på hemsidor från flera IP-adresser. Te.x använder jag regelbundet 4 olika deviser för att surfa, två datorer, en surfplatta och en mobil. Tre av dessa kopplar jag regelbundet upp till två olika wifi:s plus mobilens mobila nätverk, detta gör att om jag går in på en hemsida med samtliga deviser från samtliga wifi-nätverk de brukar vara uppkopplade mot så besöker jag en hemsida med 7 olika IP-nummer.

      Medans om jag köper hem en tidning så kommer garanterat både jag och min sambo bläddra i den, samt eventuellt gäster som besöker oss.

      Ser du skillnaden?

    Hej Camcam.

    Orkar inte ge mig in i diskussionerna ovan idag, men ville skicka kärlek! Heja dig, du gör en toppenblogg och är inne flera ggr/dag. Hittade dig via Egoina.

    Kram från Småland

    Tycker många BB-inlägg framstår som raljerande moraliserande och baserat på en massa subjektiva antaganden. Man kan tolka personen BB olika baserat på samma uttalanden. Tycker bloggkommentatorerna och Tramsfrans är jättebra på att leverera kritik med humor och ironi utan att vara elaka. Som BKs senaste inlägg. Det blir så mycket mer effektfullt och elegant.

    Ni hatar ju på Catrin för hon rasblandar med 3 olika killar som alla har en varsin bastard med Catrin. Hennes småbedrägerier skiter ni ju i, det är för ni e razzar.

      Men va?! Har ej själv varit i den diskussionen men skrollat förbi och aldrig sett någon kommentar som tyder på det du skriver. Men att ens anta det är långt över gränsen by far. Självklart är ingen rasism tillåten härinne. Skärp dig!!

      Rasblandar? Äääh jag e svart min man e vit. Ska jag kalla det för rasblandning? Inte okej.

      ”Rasbegreppet är idag omstritt, och termen anses även vara rasistisk. Idag råder det vetenskaplig konsensus om att människan inte går att kategorisera i separata raser”

    Englasshowroom insta har blivit hackad och hon mår dåligt. Hela hennes samarbete står på spel. Hennes egna ord och tankar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.