Biancas ”nya” lägenhet

Pernilla Wahlgren postar bilder från Biancas ”nya” lägenhet där hon bodde ett tag i väntan på att den egna ”Villa Wahlgren” skulle bli färdigställt och inflyttningsbart. 
Jag skriver Biancas ”nya” lägenhet eftersom hon ägt den i flera år och fortfarande inte renoverat eller flyttat in i den. 
Jag börjar undra om hon någonsin kommer göra det, alltså flytta in i den? Hon köpte den för flera år sedan, medan hon var tillsammans med Phillipe och jag tror helt ärligt inte att det känns så kul att nu flytta in i den själv, men det är en ren killgissning.

Jag gissar på att den här lägenheten – om vi får se den renoverad – kommer se ut som ungefär som Kenzas lägenhet, bara ännu större. 
Jag tror det skulle göra Bianca gott att skapa ett nytt hem från start, med bara sig själv som utgångspunkt, men det är också en ren killgissning.
Köpa en tomt, bygga ett duplex där hon och Benjamin bor i varsin del.
De verkar ju båda HATA att vara ensamma, så check på den. 🙂

Fakta:
Bianca Ingrossos nya lägenhet är på 300 kvm, ligger på Östermalm och kostade runt 50 miljoner kronor.
Hon köpte den 2021 och har ännu inte flyttat in i den. Dock förvandlade hon den till en nattklubb för sitt delade födelsedags och nyårsfirande, så helt oanvänd har den inte varit.

Två inlägg på rad om Bianca, men det blir så ibland. 

Jag antar att hon får börja pendla till Grekland för massage?

Bildkälla: Bianca Ingrosso Instastory

Bianca Ingrossos vänner överraskar henne med blommor och en massage – en present som hon tar emot i baddräkt (I don’t know either), men det var kanske för en plåtning eller liknande?
Jag vet inte om Biancas känselspröt är ute efter hennes vistelse på kursgården ”Baravara”, för hon beskriver det som att den här massören rörde vid hennes själ på ett rent magiskt sätt. Hon upplever det som att hon försvann till en trygg och helt tyst plats, någonting som rörde henne till tårar. Hon beskriver det som någonting hon aldrig upplevt tidigare. ”Truly magical”.
Tydligen ska den här massören flytta till Grekland, men det är väl bara ett rent logistiskt problem för den inte så ekonomiskt begränsade Bianca Ingrosso tänker jag.
Hon får väl helt sonika börja pendla till Grekland för att få magiska massager, visst visst?

Vikten av att vispa

När jag skriver det här så vill jag förtydliga att jag inte menar detta på ett nedvärderande eller sarkastiskt vis, utan jag menar det faktiskt genuint, och vad är det då jag menar?
Jo, nämligen att jag älskar mat och bak-Bella och sättet hon beskriver alla nya ”upptäckter” hon gör.
I det här inlägget är hon återigen i baktagen och har bakat en silviakaka, vilket är en som en kärleksmums men utan choklad, och berättar om sin senaste uppenbarelse i bakvärlden – nämligen att för att få en kaka väldigt fluffig och luftig så ska man vispa ägg och socker dubbelt så länge än vad man brukar. Då kommer det in luft i smeten.

Jag serverade kakan med vaniljglass och färska hallon. Mixen av det en ljummen söt kaka med det syrliga och kalla blir perfekt.

Jag har verkligen insett att för att få en kaka väldigt fluffig och luftig så ska man vispa ägg och socker dubbelt så länge än vad man brukar. Då kommer det in luft i smeten. // Isabella Löwengrip

Jag tycker det är gulligt, på riktigt.
Kanske är det ordet ”gulligt” som gör att det känns en smula nedlåtande, men intressant då? Är det bättre?
Det hade varit enkelt för Isabella att inte skriva alls om mat och bakning eftersom det är utanför hennes ”comfort zone” men istället bjuder hon in läsarna till sin gastronomiska resa och berättar både om när det gått bra, och gångerna det gått sämre.
Det är kul att läsa om, och särskilt eftersom Isabellas läsare är så involverade och kommer med tips och tricks när hon misslyckats med någonting och applåder när hon delar lyckade kreationer från köket.

Att vispa eller inte vispa är förresten lösningen till många debacle man kan stöta på när man bakar, och om det berättar Isabella på sin blogg. 
Ingredienserna till kladdkaka ska exempelvis inte vispas alls utan ska röras ihop med en slev, medan man med tårtbottnar kan vispa ägg och socker i tio minuter. Samma sak när man gör smörkräm. Vispa det rumstempererade smöret så pass länge att det blir vitt. DÅ blir det bra smörkräm!
Här vill jag slå ett slag för min följeslagare – muskelberget från från KitchenAid –  som gör all vispning åt mig. Väl investerade pengar, för den gör trots allt mer än bara vispar. (ej smygreklam)

Isabella i nya ”Hela kändis-Sverige bakar”?
Tror ni hon hade ställt upp? Hon och Shelia typ?