Lördag 24 Jul
Stockholm

SDU: "Vi är framtiden"

Gustav Kasselstrand och William Hahne
Gustav Kasselstrand och William Hahne. Foto:

"Nu talar allt för att utvecklingen i hela Europa är på väg att styras på rätt kurs igen", skriver SDU i ett svar på den film Unga Feminister släppte tidigare i dag.

Kommentera (21)
Kopiera länk
Dela
Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
För övrigt

Citatet som avslutar texten, "Inget är så starkt som en idé vars tid är inne", är något av ett slagord inom Sverigedemokraterna. Raden förekommer bland annat i SD:s vallåt inför valet 2010, "Vi är på gång nu".

SDU:s kampanjfilm har i skrivande stund nått över 150 000 visningar! Det strömmar in hyllningar från Sverige, Europa och övriga världen. Lite dramatisk musik och kraftfull kritik mot EU:s överstatlighet fick dessutom moralpaniken hos det politiska och mediala etablissemanget att snabbt breda ut sig. Sin vana trogen går man ut i organiserat avståndstagande mot ungdomar som slår vakt om sin nation och därmed också sin framtid.

Ju större framsteg vi gör, desto tölpigare och råare blir också våra politiska motståndares reaktioner. Att vi gör en välproducerad EU-kritisk film som manar till alla folks frihet möts nu alltså av ett ilsket svenskt etablissemang som drar det nötta rasistkortet mot oss. Det är samma visa varje gång. Att Unga Feminister nu väljer att agera cheerleaders till ett gammalt och grått EU- och politikeretablissemang förstärker bara filmens budskap - att det behövs en ungdomsgeneration som ifrågasätter den katastrofala väg som politikerna lett in landet på.

Nu talar allt för att utvecklingen i hela Europa är på väg att styras på rätt kurs igen. Runtom i Europa växer sig EU- och invandringskritiska partier allt starkare.

Inget är så starkt som en idé vars tid är inne!

Sverigedemokratisk Ungdom
Via Gustav Kasselstrand och William Hahne

Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera (21)
Kopiera länk
Dela