Lördag 27 Nov
Stockholm

"Jag hatar dig och ditt liv, Camilla Läckberg!"

"Sen är det förbannat jävla orättvist, nästan direkt olämpligt av henne, att leva i ett passionerat och kärleksfullt förhållande med en yngre man. Han är ju bara typ 10 år!"

Kommentera (17)
Kopiera länk
Dela
Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer
Om texten

Den här texten är ironiskt skriven av Nicole Rydén för att belysa hur avundsjuka, bittra och sura alla som hatar på Camilla Läckberg är. 

Nicole är själv ett stort fan av Camilla Läckberg. 

Om skribenten

Nicole Rydén är 28 år, boende i Stockholm och jobbar hos Zodiak/Mastiff TV, med casting till ett TV-program

Följ henne på Instagram: @nicopic

Läs hennes blogg: nicoleryden.se 

Hon är liksom så långt ifrån verkligheten man kan komma. För dom allra flesta. Främst för mig.Hela hennes jävla liv är en framgångssaga som liksom äter upp mig inombords av avund. Jag vill ibland tugga på min egen högerhand när hon lägger upp skrytbilder på Instagram. Främst kränker hon mig.Hon är tamejfan fyllda 40 men ser ut som 30. Hennes vältränade och tighta kropp är omänsklig, som en jävla gudinna. HUR fan hinner hon träna så mycket? Jag hatar henne för det. 

Jag hinner fan inte att träna, men jag lägger däremot mycket tid på att skriva elaka saker till Camilla istället. För att kväva min ångest över att jag inte pallar kriga som henne. Dessutom mår jag bättre i själen om jag lyckas göra henne ledsen genom en och annan kommentar på hennes Instagram. 

Fan ibland önskar jag att det fanns ett Hata-Camilla-Läckberg-café där man liksom kunde sitta hela dagarna med dom andra nättrollen så att vi kunde komponera ihop ännu elakare saker tillsammans. Kanske skriva stora plakat och demonstrera för hur jävla vidrig hon är? Vandra upp och ner i en folkmassa med plakaten och skrika för hela världen. 

Sen är det förbannat jävla orättvist, nästan direkt olämpligt av henne, att leva i ett passionerat och kärleksfullt förhållande med en yngre man. Han är ju bara typ 10 år! Ett barn!

Jag skiter i att hon är lycklig med Simon, att han gör så att hon blir en bättre mamma, författare, ex-fru, kund på ICA och en massa annat jag inte bryr mig om. Hon ska fan veta att det är jävligt vidrigt och jag har rätten att tala om det för henne, eftersom att jag är viktigast på jordklotet. Fråga alla. Oavsett så brukar jag skriva på hennes Instagram, om hur äcklig hon är (men i smyg så onanerar jag såklart till tanken av hennes kille). 

Jag blir även förbannad över hennes sunda relation till sin ex-man Martin Melin. Visserligen har dom barn tillsammans, men jag tycker ändå att dom borde sluta vara så jävla bra vänner. Bara löjligt att dom ska hålla på för ungarnas skull. Herregud dom klarar sig, alla har skilda föräldrar idag, som hatar varandra. Det är DET som ÄR en riktig kärnfamilj idag. 

Jobbigast av allt är att hon är rik. Jätterik. Och att folk faktiskt köper hennes jävla böcker. SOM DESSUTOM ÄR SKITBRA! 

Sen hela grejen med hennes flöde på Instagram där det bara är massa kärlek, semestrar, vänner, kändisar, jobb, fest, barn, vardag och så vidare. Jag spyr på det! Men jag kan absolut inte sluta följa henne på Instagram. Så jag tittar på hennes flöde varenda dag och talar om för henne varenda dag om hur dålig hon är. Vilket gör att jag mår bättre.

Ett anonymt nättroll

Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera (17)
Kopiera länk
Dela