"Så W, du är precis som den människan du inte ville vara som".
"Så W, du är precis som den människan du inte ville vara som". - Foto: Faksimil: Disney

En fuckboi fuckade mig så jag fuckade honom tillbaka

Debattören: Jag hoppas innerligt att hans tjej lämnar honom, för jag kan lova att det inte bara är mig han träffat, och jag kan lova att han krossat flera hjärtan än mitt. Han är helt sjuk, så jävla sjuk.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Tilda är 18 år och bor i Nybro.

”Detta får inte vara över Tilda, det får fan inte vara över, hur många människor träffar man i ens liv som man klickar så jävla bra med? En om man har tur”

Ungefär två veckor höll detta på. Två veckor är inte en lång tid. Men på de två veckorna blev jag dödskär, och fick mitt hjärta brutalt krossat. Och jag vet att det låter helt stört, men jag ska berätta för dig! Jag kommer kalla honom för ”W”.

Första gången W skrev till mig var den 25 oktober, han skrev på dejtingappen Badoo. Men jag svarade honom inte. Andra gången han skrev var från ett annat Badoo-konto, och han verkade då lite intressant.

Vi började skriva, han tyckte vi klickade så himla bra så han ville träffa mig, och jag höll med honom för vi klickade faktiskt jävligt bra! Dock va jag lite orolig att det va någon ”gubbe” jag skrev med, för han vägrade säga sitt efternamn, han sa bara ”jag förklarar när vi träffas”.

Vi skrev någon dag till sen bestämde vi oss för att träffas. Han renoverade en stuga cirka 40 minuter härifrån, så de va ju inte så långt att köra. När vi träffades hade jag med mig en kompis, för jag visste ju inte riktigt vem han var, men när han klev ur bilen så var de ju han, de va han som va på bilderna, det va W.

Och jag föll pladask. Min kompis gick efter en stund, och jag och W satte oss i bilen. (Ja jag vet att man egentligen inte ska sätta sig i en bil med en främmande karl, men det gick bra!)

Han var hur charmig som helst. Han hade sagt till mig att han inte hade några sociala medier, för han hade haft en strulig bakgrund, därför ville han inte att folk skulle få kontakt med honom.

Och det lät ju trovärdigt, men jag hade hans telefonnummer, men hans telefonnummer va privat så kunde inte hitta honom på Eniro. Men vi satt i alla fall i bilen i säkert mer än en timme och bara pratade om livet, allt kändes så jävla bra. Och när jag blir kär så blir jag det på två sekunder.

Vi snackade och helt plötsligt tar han tag i mig och kysser mig, herregud, fjärilarna i magen slog volter!! Vi åkte en sväng i stan och hade allmänt trevligt. Sen körde han hem mig, och efter en stund skrev han ”Jag saknar dig”, ”Jag tycker om dig” och så vidare.

Vi träffades dagen efter det, och dagen efter det också, jag följde med honom till stugan han renoverade. Och vi hade det bara jävligt bra. han berättade också att han bodde med sitt ex, men han kunde inte lämna henne för då skulle det bli vårdnadstvist.

Men han sa hela tiden, jag ska fixa detta Tilda, jag lovar. Det kommer bli du och jag på riktigt. Vi bara mös när vi va i stugan, vi levde verkligen i nuet. Vi låg i sängen, jag låg med huvudet på hans bröst, han sa att han va kär i mig. Men att det inte va meningen att han skulle bli kär i mig, det bara blev så. Han sa så fina saker.

Men vid 22-tiden körde han hem mig, vi höll hand nästan hela vägen hem till mig. Vi pussade varandra hejdå. Han skrev efter en stund att han är så jävla kär i mig, att det känns fel att vara utan mig, att han alltid vill vara med mig.

Och jag bara grät, jag grät och grät, jag va ju så jävla lycklig, men samtidigt så bor han 15 mil härifrån och bor med sitt ex.

Men dagen efter var jag på väg hem från skolan, och pratade med min kusin i telefonen. Hon hade ju kompisar i den staden W bodde i, och så klart hittade hon honom på Facebook. Och hans profilbild va på honom och på hans så kallade ex.

Jag blev så jävla arg och ledsen, det går inte att beskriva. Jag skrev till W att jag måste träffa honom och berätta en sak, och efter några timmar kom han. Och jag sa de till honom, jag vet vad du heter och jag har hittat dig på Facebook. Och att han tydligen har ett förhållande med henne som han bor med.

Han förklarade sig, att det är helt dött mellan dem, att han ska lämna henne för mig. Att det bara är mig han vill vara med, han ville att jag skulle flytta upp till honom.
Och dum som jag är så gick jag på det.

Vi hade kul den kvällen. Men sen kom dagen då han skulle åka hem, hem till sin flickvän och son. Han hade fan allt och jag hade ingenting. Han var väldigt noga med att jag verkligen inte får höra av mig till honom när han var hemma.

Han kom till mig innan han körde hem, vi sa hejdå. Så fort jag kom innanför dörren bröt jag ihop, tänk dig att vara sjukt kär i någon, men du får inte höra av dig, och du har ingen aning om när ni ses igen, om ni ens ses igen.

Men på kvällen ringde han mig, han sa att han älskade mig, att han hade pratat med sin tjej, att han behövde lite tid nu. Han ville ju aldrig vara utan mig, han skulle ju fixa detta.

Han ringde mig ibland när hans flickvän va på jobbet och berättade hur mycket han tyckte om mig, att snart är det ”vi”.

En kväll ringer han och säger att han ska tillbaka till stugan och renovera mer, så han undrar om jag vill följa med, såklart ville jag det, och han sa de, nu är det all in som gäller eller ingenting.

Han hämtade mig, han sa: ”Asså du fattar inte hur mycket jag saknar dig”, ” Nu ska jag äntligen få sova med dig”, ”Vi ska ha de så jävla bra nu”.

Vi kom fram och hade det så jävla mysigt, han jobbade lite medans jag va där, allt detta va som en jävla saga, för bra för att vara sann. Han lagade mat, vi åt, hade mysigt, skrattade som aldrig förr.

Första natten gick bra, men andra natten fick jag en klump i magen, jag grät, jag grät som ett barn, jag visste ju inte hur detta skulle sluta, jag ville inte att detta skulle vara över.

Det skrev han många gånger på sms till mig: ”Detta får inte va över Tilda, det får fan inte va över, hur många människor träffar man i ens liv som man klickar så jävla bra med? En om man har tur”.

Han sa att jag inte skulle va så negativ, han skulle ju fixa detta, han ville trösta mig, men han fick inte, han sa det: ”Tror du ens på något jag säger” jag svarade: ”Jag vet inte”. Då blev han arg för att jag inte trodde honom..

Han är en sån människa som går all in för att alla ska tro honom. Tillslut fick han trösta mig, och vi mös en stund innan vi somnade.

På morgonen därpå ringde jag min kusin och en kompis som fick komma och hämta mig. Så de hämtade mig. Innan jag åkte pussades vi hejdå, och han sa: ”Jag kommer sakna dig så in i helvete, du fattar inte, jag kommer aldrig glömma dig”.

Jag åkte hemåt, och då ringer jag W och frågar vad som händer med oss nu. Han svarade ” Det är över nu Tilda”, kvällen innan påstod han att han älskade mig, att han aldrig skulle glömma mig, att han skulle fixa allt.

Fuck no, jag va bara tidsfördriv för honom. Han utnyttjade mig och spelade på mina känslor så in i helvete.

Efter en timma ringer vi och berättar allt för hans flickvän. Jag skickade allt jag & W skrivit, han skickade sms till mig och skrev ”hoppas de va värt det". Han ringde mig och sa att jag skulle lägga av, att han skulle ”hämnas på mig”. Han hotade med att döda mig. Och det är det sista jag hörde från honom.


Jag hoppas innerligt att hans tjej lämnar honom, för jag kan lova att det inte bara är mig han träffat, och jag kan lova att han krossat flera hjärtan än mitt. Han är helt sjuk, så jävla sjuk.

Så W, du är precis som den människan du inte ville vara som. Och jag skrattar för mig själv över att du ska leva med detta i hela ditt jävla liv. Och jag hoppas från djupet av mitt hjärta att din tjej lämnar dig, för du är fan inte värd henne. Du är inte värd ett jävla skit.

Tilda

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du dejtat en fuckboi?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.