Rebecca Wigren skriver om fuckboys.
1 av 3
Rebecca Wigren skriver om fuckboys. - Foto: Privat/Faksimil How I Met Your Mother
"Dags att lägga ner det här beteendet, ska du vara fuckboy så stämpla det i pannan i stället".
2 av 3
"Dags att lägga ner det här beteendet, ska du vara fuckboy så stämpla det i pannan i stället". - Foto: Faksimil How I Met Your Mother
Rebecca Wigren.
3 av 3
Rebecca Wigren. - Foto: Privat

Fuckboy, tänk om din syster träffat en kille som dig?

Debattören: Blod är tjockare än vatten, så vad säger du kära fuckboy, när den dagen kommer när din syrra är ute och hittar en kille som säger exakt de orden du gjort för att bara få en tjej i säng?


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Följ Rebecka Wigren på Instagram: rebeckasw

Ja, vart ska man ens börja? Det här är tillägnat till varenda fuckboy där ute.

Min pappa fick lära mig redan som liten att det är en läskig värld där ute, du kommer få ditt hjärta krossat, kanske mer än en gång. Men det viktiga är att du är förberedd och att du kan ta det med en klackspark.

Jag tror inte ni fuckboys förstår oss tjejer som känner oss vilsna efter att gång på gång bli krossad. Att tillslut inte våga träffa nya killar och visa sina bästa sidor. I stället har ni gjort oss obekväma och rädda. Att inte veta i fall killen man träffar bara krossar hjärtan på tur eller om det faktiskt kan leda till något.

Du kanske har haft en svår barndom, med en otrogen farsa eller något liknande. Eller bara fått ditt eget hjärta krossat av en tjej och nu vill du hämnas och tror du kommer må bättre av att ligga runt och få bekräftelse av inte bara av en utan av flera.

Där har du väldigt fel, för visst känner du dig ensam när du lägger dig själv? När du ser dina polare skaffa förhållande men du leker stolt och kallar din killkompis för toffel i stället.

Blod är tjockare än vatten, så vad säger du kära fuckboy, när den dagen kommer när din syrra är ute och hittar en kille som säger exakt de orden du gjort för att bara få en tjej i säng?

Hon blir krossad och tro mig hennes självförtroende går till botten, för hon tänker. Vad gjorde jag för fel? Vad är felet med mig? Det är då du kommer stötta henne och säga "fuck han", men du har inte tänkt på att de är exakt såhär tjejerna du krossat hjärtan på mår?

Din syrra är en av de i mängden som blir så vilsna att de tillslut stänger ute känslor och är så vilsna i sig själva att de går istället med på att ligga med dessa fuckboys som dig, för att de vill ha din uppmärksamhet. Okej de duger för en kväll, men dom är så vana vid det här laget att dom inte ens tänker på att de är fel. Utan ser det mer som att kunna göra vad dom vill efter en utgång, leka av sig.

Vad leder det till? Jo till att de tillslut blir kallade för slynor av machokillar som dig. Hade du inte försvarat din syrra mot dessa killar om dom börjat sprida rykten om dig och krossat din syrra så totalt att hon inte längre vet vad hon ska göra för att ingenting blir rätt. För hon tror ju som sagt att de är något fel på henne, utseende eller personlighet.

När de då inte duger att gå med på att vara din för en kväll, för då blir hon kallad slyna. Vad gör hon då?

Många tjejer kan relatera till det här, och har blivit krossade av en fuckboy. Så mitt råd till alla er där ute som leker med tjejer, lägg ner. För dagen kommer då din syrra gråter och vill ha dina råd. Vad gör du då? Du har ju gjort exakt likadant som det här svinet som sårat din syrra?

Till er som inte har systrar, ni blir också drabbade. Den dagen ni faller så kommer de vara svårt att få tjejen ni vill ha för hon har hört allt om dig sen tidigare, hur svinig du varit och hur många tjejer du krossat.

Du kommer säga: "Nej, jag är inte sån längre", men tjejer snackar och backar varandra så hon kommer hellre lyssna på alla arga krossade tjejer istället. Så stackars förvirrade fuckboy, sluta innan det går för långt. Annars står du där står du själv och singel.

Dags att lägga ner det här beteendet, ska du vara fuckboy så stämpla det i pannan i stället, eller säg det direkt. Tjejerna som ändå går med på vad du vill är ju antagligen fuckgirls. Så kör hårt. Win win.

Rebecka Wigren

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du dejtat en fuckboy?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.