Isabella Jedler skriver om Instagram.
1 av 3
Isabella Jedler skriver om Instagram. - Foto: Privat/Privat
Isabella Jedler.
2 av 3
Isabella Jedler. - Foto: Privat
"Så gick jag ner 15 kilo på tre sekunder".
3 av 3
"Så gick jag ner 15 kilo på tre sekunder". - Foto: Privat

Så gick jag ner 15 kilo på tre sekunder

Instagram-stjärnan: Det är dags att vi slutar gråta över perfekta tjejer på Instagram.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Följ Isabella Jedler på Instagram: isabellajedler

Blogg: http://isabellajedler.com/

Tycker ni själva att denna bild ovan ser avslappnad ut? Nej. Jag kan berätta för er att jag både tänker på benens riktning, inte andas och trycker upp axeln lite så att inte fettet på överarmen ska plattas till för mycket och göra armen ”tjockare”.

Det är ju dock inte bara killarna man kan lura, utan alla med ögon. Tycker det är dags att sluta gråta över ”perfekta” tjejer på Instagram.

Nu säger inte jag att alla tjejer på Instagram är lika otränade som mig, jag har ju en ganska ”normal” kroppsbyggnad om jag skulle beskriva mig själv.

Lite sådär i lagom oform liksom. Men det jag vill poängtera är att dessa bilder är tagna tre sekunder efter varandra, och för att vara helt ärlig försöker jag knappt på dessa bilder ovan.

Jag skulle kunnat få mig själv att gå upp ytterligare 15 kilo samt gå ner till anorektisk form. Så släpp hetsen. Du är inte tjock, du är perfekt!

Isabella Jedler

/
/
/
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Jag körde rattfull med ena dottern i bilen"

13 Dec 2022, 11:12

En stark välfärd är det enda som kan rädda svensk psykiatri

10 Sep 2022, 18:41
DEBATT: ​​"Man kan önska att jag var ett undantagsfall. Men jag är vuxen nu och med åren har jag träffat alldeles för många människor med liknande berättelser. Berättelser om en psykiatri som inte fungerar. Det är inte värdigt ett land som Sverige", skriver debattören och socialdemokraten Felicia Torpman.

DEBATT: "Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar"

8 Sep 2022, 15:20
"Regeringen pratar gärna om sin feminism, men satsningar på kvinnosjukdomar lyser med sin frånvaro. Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar och öronmärker resurser till forskning om kvinnosjukdomar", skriver Elisabeth Svantesson (M) och Matilda Ekeblad (MUF).

Därför går jag, Bränsleupprorets ledare, med i Moderaterna: "Arbetar hårdast"

5 Sep 2022, 15:34
"Redan innan Rysslands invasion av Ukraina hade Sverige världens dyraste diesel. Vi har i år sett bränslepriserna slå nya skyhöga rekord. Det finns ett parti som jag menar gör mest för att motverka detta, som arbetar hårdast för att priset ska sänkas", skriver Bränsleupprorets ledare Peder Blohm Bokenhielm.

Kan vi en gång för alla sluta klaga på skatten?

10 Jun 2022, 15:24
DEBATT. "Du som klagar. Du har säkert ett välbetalt jobb. Kanske betalar du mer i skatt än grannen. Men vet du? Det är inget straff. I grunden är skatter något fint. När det går till rätt saker", skriver debattören Felicia Torpman.

Sophie, 13, sätter ner foten: "Hjälp mig att befria försöksdjuren!"

2 Jun 2022, 09:47
INSÄNDARE: "Tänk att vara detta djur som används för att ta fram hudvård till människan, att lida och leva helt i motsats till sin instinkt", skriver Sophie Piper, 13.