Amanda Halldan skriver om selfies.
1 av 2
Amanda Halldan skriver om selfies. - Foto: Privat/Faksimil Instagram
Amanda Halldan.
2 av 2
Amanda Halldan. - Foto: Privat

Jag tar väl så mycket selfies jag vill – gilla läget eller avfölj

Debattören: Vi leker inget, vi tror inget. Vi är inga modeller, vi vet. Vi trivs bara framför kameran och det ger oss en ego boost att lägga upp en bra bild.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Om skribenten

Amanda Halldan är 25 år och bor i Linköping.

Följ henne på Instagram

Man behöver inte vara supermodell eller superkänd modebloggare för att lägga upp bilder på sig själv. Låt oss "vanliga" människor göra vad vi vill. Vill vi ta uppstyrda selfies så låt oss.

Vi tycker om det, vi tycker om att fota oss, vi tycker om att visa oss på bilder vi är nöjda med. Höj oss för det, höj vårt självförtroende.

Säg inte att vi leker, vilka tror vi att vi är, "tro inte att ni är modeller", Stopp! Jag lovar vi tror inte det, vi gillar bara att fota, vi gillar att vara framför kameran. Okej?

Tryck inte ner oss för att vi är nöjda med våra bilder, för vi trycker inte ner er för att ni inte har en enda bild på er själva.

Döm inte oss för att våra Instagram är 90 procent selfies. Det är sexigt med självförtroende och kan man visa att man har det genom bilder then do it and do it often!

Meningen "Fan vad selfies du har på insta" får mig att spy! So what? Vad gör det dig? Vad är det du stör dig på?

Sluta följ mig om du inte gillar mitt face! Jag önskar att alla kunde lägga upp sina selfies som jag vet att dom har i kamerarullen.

Jag önskar att alla kunde ha det självförtroendet. Skit i andra och lägg upp 50 selfies om dagen om du vill. Du bestämmer!

Vi leker inget, vi tror inget. Vi är inga modeller, vi vet. Vi trivs bara framför kameran och det ger oss en ego boost att lägga upp en bra bild.

Ge oss det. Låt oss hålla på. Gillar ni så gillar ni, annars är det bara att bläddra förbi.

Im no model but damn i can take a good selfie.

Amanda Halldan

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tar du många selfies?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.