Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Soheila Fors: Öppet brev till svenska islamister

- 20/04/2016, 11:58
Soheila Fors.

Soheila Fors.

Privat

Debattören: Problemet är ni som fostrats till en social störning, en könsfixering som gör att sex blir den enda möjliga relationen.

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Jag vill inte heller skaka din hand, jag vill inte gömma mitt hår för dig! Jag vill gå oantastad på svenska gator som en fri människa.

Ni kommer hit och trampar på ett gott och fritt land där människor kunnat röra sig i trygghet.

Efter många år i Sverige så vet jag att man kan ha en djup diskussion eller dela en kopp kaffe med en man utan att det för ett ögonblick handlar om sex.

I Sverige är vi människor. Det betyder att vi kan vara arbetskamrater, vänner, träningspartners, bekanta, bänkkamrater, klubbmedlemmar, kursdeltagare, medstudenter, bollplank utan att det handlar om sex.

Dessa är några av de relationer mellan könen som ni vill avskaffa. Sharialagen hör inte hemma i väst, gifta bort nioåringar hör inte hit, könsstympning hör inte hit.

Eftersom ni inte kan hantera er sexualitet så vill ni tvinga på andra era murar. Problemet är inte vi som kan ha många olika slags relationer mellan människor.

Problemet är ni som fostrats till en social störning, en könsfixering som gör att sex blir den enda möjliga relationen.

Lägg inte en död hand på detta land! Paradiset, det land ni redan ödelagt, väntar på er.

Soheila Fors