Ungsvenskarna skriver om den mångkultur som de menar förstör Sverige.
Ungsvenskarna skriver om den mångkultur som de menar förstör Sverige. - Foto: TT

Det fanns en gång ett Sverige i världsklass – mångkultur förstörde det

Ungsvenskarna: I de mångkulturella områdena är i dag bilbränder, hedersvåld och stenkastning verklighet.


Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Det fanns en gång ett Sverige i världsklass. Ett Sverige som omvärlden avundades till följd av landets fantastiska välfärd och höga sociala kapital. Landet var tryggt, utvecklades kraftigt och sammanhållningen var stark.

Dessvärre är det Sverige sedan länge försvunnet, vad vi ser idag är istället ett land sönderslitet av kulturella skillnader.

Om dåtidens Sverige förknippades med ledord som välstånd, samhörighet och trygghet så förknippas dagens Sverige med segregation, utanförskap och otrygghet.

Ledande politiker står ytterst skyldiga för denna destruktiva samhällsutveckling. Genom att konsekvent avstått från att erkänna de problem som mångkulturen, de så helhjärtat förordat, fört med sig har man låtit dagens splittringar växa fram.

Som en följd av sin konflikträdsla har man indoktrinerat sig själv och likasinnade till att tro att mångkultur skulle främja Sverige.

Hur det skulle gå till är fortfarande oklart men i sin totala förvirring har man också konstant förringat, förlöjligat och förminskat den svenska kulturen. Detta trots att en stark majoritetskultur är vad som krävs om man på allvar önskar skapa ett samhälle som invandrare kan bli en del av.

Resultaten av denna vansinnespolitik ser vi idag när mångkulturens verkliga ansikte visar sig, förödelsen är total. I de mångkulturella områdena är i dag bilbränder, stenkastning mot utryckningspersonal, hedersförtryck mot kvinnor, skottlossningar, rekrytering till IS och giftermål med minderåriga någonting normalt.

Denna normalisering av grova brott och förkastliga handlingar kommer Ungsvenskarna aldrig att acceptera. I vårt Sverige ska varje invånare, såväl kvinna som man, gammal som ung, kunna vistas ute både dag och natt i såväl Danderyd som Rinkeby utan att behöva oroa sig över mångkulturens allt mer synliga baksidor.

Ungsvenskarna ser därför vikten i att vi tillsammans skrotar utopierna kring ett välfungerande mångkulturellt samhälle. Det är dags att vi alla ser verkligheten för vad den är.

Om vi tillsammans accepterar och verkar för att den svenska kulturen ska bli en tydlig majoritetskultur kommer vi på allvar kunna skapa en möjlighet till assimilation. Samtidigt måste vi på allvar ta tag i de problem mångkulturen har inneburit och varav vissa har berörts tidigare i denna artikel.

De problemen tar vi tag i genom att kraftigt höja anslagen till både militär och polis, utöka polisens befogenheter, markant höja straffen för främst skadegörelse samt vålds- och sexualbrott, underlätta bekämpningen av gängkriminalitet och bekämpa eventuell våldsbejakande islamism som tenderar att frodas i de mångkulturella områdena.

Vi ungsvenskar vill dock inte nöja oss där. Vi anser att problemet har blivit så stort, och polisens handfallenhet så total, att det är dags att lägga i en ny växel.

Därför anser vi att det är dags att vi sätter in militären i de värst drabbade mångkulturella områdena. Det är inte tal om en krigshandling utan om en handling med syftet att tillsammans med polisen sätta stopp för dessa oroligheter och ständiga kriminella gärningar.

För vi vill inte att normaltillståndet i Sverige ska vara laglösa områden i vilka kriminella gäng och ungdomsligister sätter dagordningen. Vi vill att normaltillståndet i Sverige ska vara en stark och övergripande majoritetskultur och ett samhälle präglat av trygghet, tradition och tillhörighet.

Tobias Andersson (SD),
Nationell talesperson Ungsvenskarna

Dennis Dioukarev (SD),
Vice talesperson Ungsvenskarna

Pontus Andersson (SD),
Andre vice talesperson Ungsvenskarna

---

Ungsvenskarna har tidigare skrivit om SVT:s projekt att sända nyheter på arabiska, läs den artikeln här.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Artikeln kommer att lagras på Nyheter24.se, i en artikeldatabas eller motsvarande.
Senaste nytt

"Jag körde rattfull med ena dottern i bilen"

13 Dec 2022, 11:12

En stark välfärd är det enda som kan rädda svensk psykiatri

10 Sep 2022, 18:41
DEBATT: ​​"Man kan önska att jag var ett undantagsfall. Men jag är vuxen nu och med åren har jag träffat alldeles för många människor med liknande berättelser. Berättelser om en psykiatri som inte fungerar. Det är inte värdigt ett land som Sverige", skriver debattören och socialdemokraten Felicia Torpman.

DEBATT: "Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar"

8 Sep 2022, 15:20
"Regeringen pratar gärna om sin feminism, men satsningar på kvinnosjukdomar lyser med sin frånvaro. Sverige behöver en regering som tar kvinnors hälsa på allvar och öronmärker resurser till forskning om kvinnosjukdomar", skriver Elisabeth Svantesson (M) och Matilda Ekeblad (MUF).

Därför går jag, Bränsleupprorets ledare, med i Moderaterna: "Arbetar hårdast"

5 Sep 2022, 15:34
"Redan innan Rysslands invasion av Ukraina hade Sverige världens dyraste diesel. Vi har i år sett bränslepriserna slå nya skyhöga rekord. Det finns ett parti som jag menar gör mest för att motverka detta, som arbetar hårdast för att priset ska sänkas", skriver Bränsleupprorets ledare Peder Blohm Bokenhielm.

Kan vi en gång för alla sluta klaga på skatten?

10 Jun 2022, 15:24
DEBATT. "Du som klagar. Du har säkert ett välbetalt jobb. Kanske betalar du mer i skatt än grannen. Men vet du? Det är inget straff. I grunden är skatter något fint. När det går till rätt saker", skriver debattören Felicia Torpman.

Sophie, 13, sätter ner foten: "Hjälp mig att befria försöksdjuren!"

2 Jun 2022, 09:47
INSÄNDARE: "Tänk att vara detta djur som används för att ta fram hudvård till människan, att lida och leva helt i motsats till sin instinkt", skriver Sophie Piper, 13.