Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jag är inget troll – jag bara kritiserar det du säger

- 08/09/2016, 08:37 -
Fredrik Brodén skriver om att vänstern är för lättkränkt.
1 av 3

Fredrik Brodén skriver om att vänstern är för lättkränkt.

Privat/TT

Fredrik Brodén.
2 av 3

Fredrik Brodén.

Privat

"Kritiserar man dem för mycket så blir de dessutom kränkta".
3 av 3

"Kritiserar man dem för mycket så blir de dessutom kränkta".

Janerik Henriksson/TT

Debattören: Det finns ingen annan grupp i Sverige som är så lättkränkt och hatisk som vänstern är när någon kritiserar dem.

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Jag har skrivit rätt många artiklar om diverse ämnen. Det har dock blivit en hel del om frågor som rör invandringen och vårt system här i Sverige. På samtliga av mina artiklar så har det varit vänstermänniskor som gett mig den ena etiketten efter den andra.

Jag har varit rasist, främlingsfientlig och känslokall. Jag har kränkt folk, folk som för övrigt inte ens ska kunna ta åt sig av det jag har skrivit. I början försvarade jag mig. Förklarade mig. Nu vet jag dock att detta är lönlöst. Har man en gång fått en vänstermänniska mot sig så kommer det aldrig att ändra sig.

Enligt vänstern är deras åsikter de enda rätta åsikterna. Kritiserar man något som vänstern står för då får man etiketter tillskrivna sig och en hel del av dessa människor blir kränkta utav någon anledning. Oftast är dessa anledningar helt orimliga och väldigt svåra att förstå.

Vänstern tror så hårt på sig själv och sina värderingar och åsikter att de anser att alla andra har fel oavsett vad det gäller. Dock ska jag erkänna en sak och det är att vänsterns filosofi och värderingar är fina. Hade världen och samhället bara fungerat så som vänstern drömmer om hade det varit himla bra, men nu fungerar det inte riktigt så och vänsterns argumentation och blir därför inte trovärdig.

Men i stället för att sitta och häckla enskilda individer som inte tycker som mig så argumenterar och debatterar jag istället för min sak och försöker att förstå hur den andra människan tänker. Dock blir man sällan överens med den man argumenterar emot och det är väl bra på något vis?

Saken är den att människan i sig egentligen tror sig veta bäst om precis allt, dock har de flesta av oss begränsningar och inser när vi har fel eller inser att man kan tycka olika. Vänstern däremot skiljer sig ganska kraftigt från övriga befolkningen. Vänstern tar till alla medel för att bevisa att de har rätt, även när de har fel.

Det spelar ingen roll vad det gäller. Gäller det feminism så är det vänsterns åsikter som är rätt. Gäller det rasism så är det vänsterns åsikter som är rätt. Gäller det skola så är det vänsterns åsikter som är rätt. Gäller det invandring så är det vänsterns åsikter som är rätt. Kritiserar man vänstern och deras åsikter så kommer diverse etiketter genast flygande.

Kritiserar man dem för mycket så blir de dessutom kränkta. Ibland på helt idiotiska grunder.

Vänstern anser till och med att vänstervåld är bättre än högervåld, när man egentligen borde anse att allt våld är förkastligt oavsett varifrån det kommer. Vänstern verkar lida av dåligt självförtroende och grov verklighetsfrånvaro annars hade de inte hållit på som de gör.

Det finns ingen annan grupp i Sverige som är så lättkränkt och hatisk som vänstern är när någon kritiserar dem.

Jag har några saker att säga er lättkränkta vänstermänniskor. Jag är inte kvinnohatare bara för att jag inte vill kalla mig feminist. För mig är båda könen lika mycket värda och förtjänar precis samma saker. Bara för att kvinnan en gång varit i en utsatt situation så betyder inte det att kvinnan ska bli det "överlägsna" könet och mannen det underlägsna. Det är bara kontraproduktivt.

Jag är inte heller rasist bara för att jag tycker att vi bör se över vår invandrings och integrationspolitik. Jag är inte heller rasist för att jag tycker att tiggeriet borde förbjudas. Ett tiggeriförbud hade väl även gällt svenska tiggare kan jag tänka mig?

Vänstern borde ta det lite lugnt och lyssna in vad andra människor har att säga. För så som ni (vänstern) håller på idag så är det inte många som kan ta er på allvar i samhällsdebatten. Ni ska alltid skrika högst. Ni ska alltid sätta etiketter på folk som inte tycker som ni. Ni ska alltid håna folk som kritiserar er och så har ni mage att säga att det är ni som är kränkta och blir utsatta för hat och troll?

Dem enda som agerar troll och kränker oliktänkande, som dem alltid gjort genom alla tider och uppenbarligen inte lärt sig av, det är vänstern.

Jag är ganska säker på att denna artiklen kommer att göra ett flertal vänstermänniskor kränkta och förbannade och vem vet, kanske får man något hot i mejlboxen? För vänsterns åsikter och vänsterns metoder till att få fler att tänka som vänstern är ju trots allt rätt och bör inte alls ifrågasättas. Eller?

Nej vet ni vad, jag har faktiskt större förtroende för Sverigedemokrater än för vänsterns folk, det säger en hel del.

Fredrik Brodén