Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Att du skryter om din penis gör inte att jag vill ligga med dig

Evah Åberg är trött på killar som skryter om sina kön.
1 av 3

Evah Åberg är trött på killar som skryter om sina kön.

Privat/Ap

Evah Åberg.
2 av 3

Evah Åberg.

Privat

"Tänk om vi tjejer skulle bete oss på samma sätt som vissa killar gör".
3 av 3

"Tänk om vi tjejer skulle bete oss på samma sätt som vissa killar gör".

Ap

Debatt | 03/10/2016 15:36

Debattören: Jag förstår verkligen inte varför vissa killar har sådant behov av att trycka upp sitt kön i ens ansikte.

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

"Jag heter Max, jag är butiksansvarig på Coop och jag söker en seriös tjej. Jag är blond och 183 cm lång. Gillar att laga mat, se fotboll, åka ut med båten och se film. Jag är omtänksam och snäll, samt att jag är välutrustad!".

Detta är en typ av meddelande jag kan få från killar ibland och vissa drar det hela ett steg längre och skickar bild eller skriver ut exakta måtten på sin banan och varje gång detta händer så undrar jag bara; Varför?

Vad är det som gör att vissa killar tror att det är så viktigt att prata om sin banan? Vad har jag för nytta av att veta hur din banan ser ut eller hur stor den är? Jag kan bara tala för mig själv, men jag tror faktiskt att merparten av mina systrar därute håller med mig i att det bara skrämmer iväg oss.

Det är jättebra att du är stolt över din banan, men jag ser inte varför du måste skryta om det inför alla du pratar med, för ärligt talat, jag lär hellre känna dig och tar reda på hur din banan ser ut och känns om vi väl skulle komma dit än att få veta det i första meddelandet när du pratar om ditt jobb.

Jag kan inte ta en kille som pratar eller visar sin banan seriöst, för jag ryggar bara tillbaka och vill fly.

Tänk om vi tjejer skulle bete oss på samma sätt som vissa killar gör.

"Hej! Jag heter Berit och jag är läkare. Jag är trygg i mig själv, glad och sprallig och jag har en riktigt fladdermus i brallan. Den är 98 cm djup och läpparna är rosa med exakt 3,2 cm mellanrum. Jag söker min drömprins, är det du?".

Jag undrar hur många napp den där Berit skulle få. Jag förstår verkligen inte varför vissa killar har sådant behov av att trycka upp sitt kön i ens ansikte både genom bild och ord. Har du verkligen inga andra kvalitéer än din banan?

I så fall är jag nog inte intresserad i alla fall, för jag söker en man som faktiskt har något innanför pannbenet och vet hur man behandlar en kvinna, som inte har behov av att hävda sin banan i tid och otid, så tack men nej tack.

Håll din banan för dig själv tills tiden är inne så ska du se att det förmodligen kommer bli lite roligare för oss alla :)

Håller du med?