Skådespelaren: Jag utmanar dig på boxningsmatch, Kent Ekeroth

- 04/01/2017, 15:30
Alexander Karim skriver till Kent Ekeroth.
1 av 3

Alexander Karim skriver till Kent Ekeroth.

Baker Karim/TT

Alexander Karim.
2 av 3

Alexander Karim.

Baker Karim

Kent Ekeroth.
3 av 3

Kent Ekeroth.

TT

Alexander Karim: Tänk på det Kent. Jag har massor att förlora på det här. Det kan ju gå åt helvete för mig. Du är ju bra på slagsmål.

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Under några års tid har jag följt din löjeväckande framfart. Och det som verkar vara kännetecknande för din person är att du alltid slår nedåt. Bildligt och bokstavligt talat. Jag hade gärna gått ett par ronder verbal brottning med dig men jag misstänker att resultatet bara skulle vara att jag sakta skulle dras ner i den intellektuella grotta du huserar i och slungas runt i din dumhets vortex tills jag bara inte orkade mer. Och det vill jag inte. Jag har viktigare saker för mig helt enkelt.

Så jag tänkte ta det steget längre. Jag tänker hjälpa dig. Du ska inte behöva utstå arga rubriker varje gång du vill avreagera dig på en ungdom med lite pigment. Nej, det är inte värdigt. Vad säger du istället om att gå på en vuxen? Mig? Jag är 40 år. 179 cm lång och brun. Och jag ställer upp! Du och jag i en organiserad match. Jag ordnar med ring och domare och publik om du vill. Tre ronder ska väl räcka?

Missförstå mig inte, Ekeroth, jag är ingen slugger, jag har aldrig varit i ett slagsmål, har aldrig slagit nån på käften på krogen - en jäkla novis helt enkelt. Men jag är vuxen. Som du. Så vad säger du. Tre ronder och den som vinner får vira flaggan om sig och ta foto med förloraren.

Tänk på det Kent. Jag har massor att förlora på det här. Det kan ju gå åt helvete för mig. Du är ju bra på slagsmål. Jag å andra sidan röstade på FI och Miljöpartiet!! En vinstinkande, vänsterfeministisk kulturfjant – en sån ska du väl kunna ta?

Vi måste såklart ha regler:

Ingen sprit. Båda parter måste vara nyktra under matchen. Kent, jag gillar att ta en drängfylla lika mycket som näste man (såvida inte näste man är Erik Almqvist, förstås) Men för guds skull, en nykter dag kan väl inte strida nämnvärt mot partiprogrammet? Vi kör på stadiga ben helt enkelt.

Inga slag innan gong-gongen. Dvs. Man får inte slå på någon som inte är beredd. Jag förstår att du har svårt för det, men jag gör dig en tjänst och håller avståndet så att dina instinkter inte tar överhanden.

Du måste vara ensam i ringen! SÄPO får inte följa med in. Då kanske du tänker ”Men Almqvist! Jag vill ha Almqvist bakom mig, eller åtminstone Söder?!” Nej det får du inte. Tyvärr. Jag förstår att när man fostrats i mobbmentaliteten som härjar inom Nationalsocialistiska Arbetarpar… eller förlåt jag menar Sverigedemokraterna, så blåser det kallt när man ensam måste möta världen. Men sådan är ringens lag. Beklagar.

Inga tillhyggen. Jag tänker spontant på rör, Kent. Inga plaströr, inga järnrör, inte ens såna där flytande pinnar ungarna har på badhuset. Inga tillhyggen herr Ekeroth!

Jag är förstås medveten om att jag tagit dina vinnande knep ifrån dig Kenta, men du förstår det här är vad som skulle kunna kallas en sjyst fajt. En reko match, fair play!

Så vad säger du? Tre ronder går snabbt och när sista ronden har gått och vinnaren förklarats bjuder förloraren på en öl på närmaste hak.

Är du på?

Med vänlig hälsning

Alexander Karim