Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det är inte mitt fel att era killar spanar in mig på stan

Emmy Aghili tycker att det är ett tecken på en dålig relation om ens partner spanar in andra.

Emmy Aghili tycker att det är ett tecken på en dålig relation om ens partner spanar in andra.

Privat/Pixabay

Pixabay

Emmy Aghili

Emmy Aghili

Privat

Debatt | 17/07/2017 17:13

Emmy Aghili: "Om din partner stirrar på andra är det helt klart något fel i er relation."

Detta är åsiktstext i form av en debattartikel. Åsikterna är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

När jag är ute så kollar tjejer surt på mig, men egentligen är det väl inte mitt fel att era killar kollar på mig (eller andra tjejer för den delen)?

Klart man blir mallig som tjej när killar vänder sig om eller äter upp en med blicken. Man får luft. Ännu mer luft när hans tjej faktiskt går bredvid som en hund när han uppenbarligen kollar på vem han vill, hur han vill. Klassiker att jag är med om sådana saker så fort jag går ut.

Om du är ute med din kille och han "ögonkn*llar" andra tjejer kanske du borde ställa dig själv frågan varför i helvete du går utanför dörren med en sån pinsam kille? 

För om din partner (oavsett kön) stirrar på andra är helt klart något fel i er relation. Om du och din partner faktiskt har en sund relation tycker jag inte att man kollar på andra.

För mig finns det bara några få logiska förklaringar och det är följande: 

1. Din partner ser folk som är snyggare än dig som får uppmärksamheten istället. 

2. Din partner säger, med blicken, till det motsatta könet som passerar att "jag vill äta upp dig, tyvärr är min tjej här" *ledsam/hopplös blick*. 

3. Din partner är sugen på ett nytt och färskt haff.

Eller finns det ens någon förklaring till varför ens partner är så pinsam och kollar in någon annan? Sanningen är att den "drabbade", som är offer i en sådan situation, skämmer ut sig själv och förstör sitt eget värde. Lämna!

Emmy Aghili a.k.a. emzidelli

Håller du med?