Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
ANNONS: Innehåll i samarbete med Viaplay

7 barnfilmer som vuxna gillar mer än barnen

- 05/06/2019, 15:49 -

Ibland är man bara sugen på att se en mysig och lättsam film – och vad passar då bättre än en riktig familjefilm? Det finns många barnfilmer som även uppskattas av vuxna – vi har listat dem här.

Dessa härliga och roliga filmer finns alla att streama på Viaplay – signa upp dig här.

1. Paddington 2

Det är omöjligt att inte charmas av den älskvärda björnen Paddington. Detta är den andra filmen om den talande björnen och med ett betyg på hela 7.9 på IMDb måste du såklart ge den en chans. I denna film ger han sig ut på jakt efter en tjuv som stulit den värdefulla presenten han köpt till sin faster Lucy.

Du kan se filmen om Paddington på Viaplay.

2. Coco

Den här filmen vann en Oscar för bästa animerade film. Den handlar om pojken Miguel som drömmer om en musikkarriär. Under den mexikanska högtiden De dödas dag trotsar han familjens förbud mot musik och hamnar i dödsriket. Där dras han in i ett häftigt äventyr med målet att bryta förbannelsen och återvända till de levandes värld. Se filmen på Viaplay.

3. Draktränaren

Den här fina filmen handlar om den unge vikingen Hicke, som inte lever upp till vikingaidealen – där man ska vara stor och stark och dräpa drakar. I sin jakt på att bevisa sig blir han istället vän med en ung drake. Den mysiga filmen finns att se på Viaplay.

4. Superhjältarna 2

Här är den andra filmen om den roliga superhjältefamiljen. Nu får de ta sig an ett nytt uppdrag, som innebär att pappan får stanna hemma och ta hand om barnen medan mamman är ute och räddar världen. Den underhållande familjefilmen har fått riktigt bra recensioner – se den här

5. Ice Age

Den här filmen är lika rolig oavsett ålder! Vi följer tre osannolika vänner; sengångaren Sid, mammuten Manfred och sabeltandade tigern Diego; som ska återlämna en bebis som kommit bort från sina föräldrar. Du kan streama Ice Age och de två uppföljarna på Viaplay.

6. Wonder

Den här fina filmen är baserad på en bästsäljande bok om pojken August, som är född med en ovanlig ansiktsdeformation. I femte klass börjar han för första gången i en vanlig skola och får kämpa mot omvärldens oförståelse. Streama den hjärtevärmande filmen på Viaplay.

7. Hotell Transylvanien

Greve Dracula har byggt lyxhotellet Transylvanien för att skydda sin dotter från människorna. En helg bjuder han dit en massa monster på en stor fest, och då kommer även en människopojke – som direkt faller för dottern. Se filmen här på Viaplay.

På Viaplay finns mycket mer än barnfilmer. Ta del av hela film- och serieutbudet här – abonnemanget kostar 109 kr/mån och du får först prova två veckor gratis.

Advertisement