CIA firade en månad på Twitter – med att svara på följarnas frågor

- 08/07/2014, 10:31
Lustigkurrar...
1 av 2

Lustigkurrar...

Faksimil Twitter

Nej :(
2 av 2

Nej :(

Faksimil Twitter

Den amerikanska säkerhetsorganisationen går loss med humorsläggan på Twitter igen.

Visst, CIA kanske vet allt om alla på hela planeten och det är ju inte speciellt trevligt. Vilket antagligen är en av anledningarna till varför de är så himla lustiga på Twitter – det är ju inte direkt som att de badar i positiv uppmärksamhet.

Men sen den amerikanska säkerhetsorganisationen skaffade sig Twitter för en månad sedan har man gjort sig kända genom att faktiskt vara ganska så roliga.

Med den här första tweeten, till exempel.

Nu, en månad och över 670 000 följare senare, bestämde man sig för att fira jubileet genom att svara på lite frågor under hashtaggen #twitterversary.

Och man kan väl säga att de blandade högt och lågt – och dessutom struntade man i nätetiketten och berättade inte vem frågorna kom i från. Men det blev en succé ändå, såklart.

Framförallt med den allra sista tweeten där man gav svaret på en ständigt aktuell fråga – och fick 92 000 retweets i belöning.

Nu väntar vi bara på att Säpo som utlovat ska komma loss och leverera sitt eget konto på mikrobloggen – men visst är det svårt att tro att de ska kunna leverera på samma sätt som idolerna?

LÄS MER:

Säpo gör som idolerna – skaffar sig Twitter

Här är allt FRA och NSA inte vet om dig

Tycker du SÄPO ska skaffa Twitter?