Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Se reaktionen när Danny Saucedo misstas för Mollys ex

Men vänta nu?
1 av 4

Men vänta nu?

Faksimil Youtube

Molly verkade mestadels glad.
2 av 4

Molly verkade mestadels glad.

Faksimil Youtube

Selfien på film.
3 av 4

Selfien på film.

Faksimil Youtube

Selfien på bild.
4 av 4

Selfien på bild.

Olle Öberg

Geddit | 19/08/2014 11:44

Sthlm Panda stötte på Molly Sandén och Danny Saucedo på stan – och skapade rätt konstig stämning.

STOCKHOLM. Ibland händer det att man stöter på några andra intressanta personer mitt under pågående inspelning. Så var det för gänget i STHLM Panda som sprang på paret Molly Sandén och Danny Saucedo på stan i helgen.

"Det roligaste var Dannys min"

Olle Öberg gick fram till paret och frågade om att ta en bild (se den i bildspelet) och berättade att han är ett troget fan. Men de avslutande orden skapade väldigt konstig stämning, när Olle låtsades missta Danny för Mollys ex-pojkvän Eric Saade.

– Eric Saade är som sagt Mollys ex och han är även killen som knep förstaplatsen från Danny i Melodifestivalen, därför tyckte vi det kunde bli lite awkward om jag förväxlade dessa två, säger Olle till Nyheter24 och fortsätter:

– Det roligaste var att se Dannys min, han kändes väldigt obekväm genom hela tiden jag var där.

"Molly verkade tycka att det var roligare"

Molly däremot skrattade högt vid den medvetna felsägningen.

– Molly verkade tycka det var roligare än vad Danny gjorde. Jag vet inte om hon skrattade för att hon var så obekväm kanske men hur som helst hade nog vi i STHLM Panda roligast, säger Olle Öberg.

Antagligen är de också vana vid något yngre fans.

Nyheter24 har sökt Danny Saucedo för att fråga vad han egentligen tänkte under händelsen i klippet, men han har avböjt att kommentera via sin presskontakt.

Se klippet här: