Torsdag 26 Maj
Stockholm

Här är bevisen: Måns Zelmerlöw är illuminati

1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Sjukt att man inte fattat det här tidigare!!

Kommentera (22)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Måns Zelmerlöw tog ju hem Melodifestivalen med buller och bång med sin låt Heroes. Men nu kan Nyheter24 avslöja att det finns en historia bakom. En chockerande historia...

Den här bilden är tagen under Måns framträdande under finalen. Titta närmare...

OMFG!!!!!

Och gubbarnas trekantiga hattar? Det är som att Måns vill vara öppen med sin hemlis.

Många har också undrat varför Måns inte får svettfläckar på sin gråa tröja när han studsar runt.. well, det finns en förklaring där med.

Inte konstigt att man inte svettas när ens armhåla är med i illuminati...

Men bevisen slutar inte där. Måns låt heter Heroes. Förmodligen är det här en hänvisning till de "hjältar" som verkat inom illuminati genom åren. Ordet "Heroes" nämns 18 gånger i låten. Enligt kinesisk mytologi hade helvetet hur många nivåer? Just det, 18.

Men det blir sjukare. Måns vann sin deltävling den 28 februari. Alltså 28/2. År 282 blir Theonas av Alexandria den förste att kalla sig påve. Booom!

Måns Zelmerlöw har också 13 bokstäver i sitt namn. Klassisk illuminatisiffra. Och när Måns vann fick han 288 poäng. 288 är ett så kallat okränkbart nummer, och rent matematiskt ett pentagoniskt pyramidnummer. Det här är ju läskigt.

Det är också svårt att ignorera det faktum att 2+8+2 blir 12. Det är tolv månader på ett år. Melodifestivalen är en gång varje år. Kan det bli tydligare? Illuminati.

(OBS. Den här artikeln kanske ska tas med en nypa salt samt ej tas på allvar alls)

Tror du Måns är illuminati?
Tack för din röst!
Kommentera (22)
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt