Lördag 22 Jan
Stockholm

6 anledningar till att Snapchat är din sämsta vän

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Hjälp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Till alla paranoida och svartsjuka människors nackdel, tog Snapchat bort bästa vän-funktionen för ett tag sedan. Det gick inte längre att se vilka som snapade med varandra.

Nu har Snapchat återigen bestämt sig för att förstöra folks relationer genom att använda emojis för att illustrera vad som händer. Snapchat står för en riktig känslomässig berg-och-dahlbana helt enkelt.

1. Det gula Hjärtat
När två personer är varandras bästa vänner på snap. Det här kan betyda två saker. Kärlek eller Krig.


Bildkälla

2. Hehe-emojin
Den här betyder att du och någon annan bland dina kontakter har samma bästa vän på snapchat. Den här kommer att starta krig.


Bildkälla

3. Coola emojin
Den här dyker upp om du delar en bästa vän med någon på din bästa vän-lista. Gulligt med gemensamma vänner, tråkigt om din partner är otrogen med din bästa vän.


Bildkälla

4. Glada emojin
Det här är det största hånleendet som finns. Det betyder att du är på personens bästa vän-lista men att du inte är nummer 1. Boo.


Bildkälla

5. Flin-emojin
Det här flinet kan betyda att du är en dålig vän och blir outad av snapchat. Emojin kommer upp på de personer som har dig som bästa vän men som inte är på din bästa vän-lista.


Bildkälla

6. Eld-och-lågor-emojin
Woooow här händer det grejer!! Den här emojin dyker upp om du snapar med någon hela tiden. Och siffran som dyker upp bredvid är de dagar som ni snapat hela tiden.


Bildkälla


Bildkälla

Använder du Snapchat?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt