Ibland är de sura.
1 av 3
Ibland är de sura. - Foto: Faksimil Playbuzz
I bland är de i vägen.
2 av 3
I bland är de i vägen. - Foto: Faksimil Buzzfed
I bland är de glömska.
3 av 3
I bland är de glömska. - Foto: Faksimil Blogspot

11 saker bara gamla människor kommer undan med

Kanske är det inte så dumt att åldras ändå.


1. Tränga sig

Var, när och hur – det spelar ingen roll. Finns det en kö kan du ge dig på att åldringen bakom dig plötsligt står minst tre personer framför dig sekunden du tittar ner i väskan.


Bildkälla

2. Vara otrevlig

När de får chansen spottar och fräser de som katten de har hemma på soffan. Det är bäst att passa sig – det händer att de bits.


Bildkälla

3. Fisa på allmänplats

Doften av äggmök sprider sig på bussen. Självklart sitter du precis bredvid den tupéklädda mannen som opryd lyfter på benet för att släppa lös nästa omgång.


Bildkälla

4. Pruta i mataffären

Beniga fingrar greppar hårt om mjölken som går ut om två dagar. Tanten lämnar inte butiken förens mjölken går för halva priset och hon får de mögliga apelsinerna på köpet.


Bildkälla

5. Prata om sina krämpor

Att du inte ska klaga över ditt brustna hjärta får du lära dig fort när du hänger med dina pärons päron. Farmors stela höft är minsann så mycket värre.


Bildkälla

6. Säga och göra opassande saker

Du är aldrig så nervös som när dina far- och morföräldrar träffar din nya partner. Grodor av alla former, färger och slag kan flyga ur munnen på dem.


Bildkälla

7. Prata om sina magproblem

I dina vildaste fantasier hade du aldrig kunnat föreställa dig vad som faktiskt kan försiggå i en mage. Hör du nyckelorden: uppblåst, kramp och diarré – då är det bäst att springa åt andra hållet.


Bildkälla

8. Vara långsam

Det är svårt att inte tappa fattningen när du missar tunnelbanan, för att åldringen framför dig i spärrarna inte ser SL-kortet hen håller i handen.


Bildkälla

9. Glömma bort ditt namn

Förlåt, men vad hette du nu igen?


Bildkälla

10. Avbryta dig när du pratar

I en diskussion är det sällan du får prata till punkt. Minnet är kort och inte särskilt gott, vilket gör att pensionären du pratar med ställer nya frågor var tredje minut.


Bildkälla

11. Para ihop dig med någon varje chans de får

Det spelar ingen roll hur mycket du insisterar på att du redan har en partner. Du bara måste träff det äldre parets barn, för ni skulle passa så himla bra ihop.


Bildkälla

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att gamla är sköna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

5 saker du ska tänka på när du söker jobb som ung

29 Mar 2018, 09:05

Älskar du Fast & Furious? Nu kan du uppleva filmerna live!

26 Mar 2018, 17:07
I maj lämnar The Fast and the Furious bioduken och intar Globen med en actionspäckad liveshow fylld med rafflande stunt – och några av de mest ikoniska bilarna från filmserien. Räck upp handen om du är peppad för två adrenalinstinna timmar med rusande motorer!

Testa dig: Vad kan du om bilarna i Fast & Furious-filmerna?

12 Mar 2018, 15:31
Snart kommer Fast & Furious till Stockholm i form av en show i Globen. I och med det vill vi testa dina kunskaper om filmseriens bilar.

Vuxenvärlden – varför lyssnar ni inte när vi ropar på hjälp?

6 Feb 2018, 16:29
Mottagandet när unga säger att de mår dåligt på grund av sociala medier oroar Isa Galvan, programledare i webb-tv-serien #MissLyckad.

Samina, 13 år: "Jag har inget perfekt liv som alla YouTubers"

26 Jan 2018, 11:42
Allt fler unga mår dåligt på grund av sociala medier. #MissLyckad är initiativet som ska ändra på det.

7 saker du bara känner igen om du växte upp med tjock-TV

12 Jan 2018, 15:59
Det fanns faktiskt en tid före obegränsat streamingutbud och TV-tittande via smartphones. Väck minnena till liv med den här listan.