11 hemliga hacks på McDonalds du måste testa direkt

- 12/09/2015, 18:09 -
Det här är hacksen alla borde känna till!
1 av 6

Det här är hacksen alla borde känna till!

reddit/twitter/mcdonalds

<3
2 av 6

<3

Mums! Men saknas inte något?
3 av 6

Mums! Men saknas inte något?

Allt går att dippa, ALLT!
4 av 6

Allt går att dippa, ALLT!

Nuggets-sallad!
5 av 6

Nuggets-sallad!

mcdonalds/montage

Det här knepet behöver du kunna.
6 av 6

Det här knepet behöver du kunna.

Reddit

Ingenting kommer någonsin bli som förut.

1. Doppa pommes i milkshake

Det här är en odödlig klassiker. Allt du behöver är pommes och en milkshake. Doppa pommesen i shaken. Pommesen blir godare, shaken blir godare, vad fan väntar du på?

Bildkälla

2. Dubbeldipp

Pommes är gott. Dipp är gott. Men ibland vill man ju ha ketchup också! Svaret på problemet heter dubbeldipp. Doppa en pommes i valfri dipp, doppa en annan pommes i ketchup. Stoppa båda i munnen samtidigt. Episkt!

Bild:McDonalds

3. Nuggetssallad

Lågprisalternativet som ger dig en riktigt fräsch lunch. Köp några nuggets och en side sallad. Lägg nuggetsen i salladen och voila! Nuggetssallad!

Bild: McDonalds/MONTAGE

4. McGangbang

Det lagom mogna namnet till trots, är detta en av de äldsta McDonalds-hacksen som finns. Den är lika briljant som enkelt. Det är helt enkelt en McChicken inklämd i en dubbel cheese. En ordentlig lunch, och ingenting för mjukisar.

Bild: Reddit

6. Cheese och vitlöksdipp

En riktig klassiker för dig som har bråttom. Köp ett par cheeseburgare och en vitlöksdipp. Doppa burgaren i dippen mellan varje tugga. Det är svårt att säga exakt varför, men de här smakerna passar varandra helt perfekt. Smaken går inte riktigt att beskriva, den måste upplevas!

Bildkälla

7. McLand, Sea and Air

Nu jäklar! Nu är det allvar här. Det här är den perfekta burgaren för dig som är bakis, hungrig eller bara gett upp på livet. Du tar en Big mac, en fiskburgare och en kycklingburgare. Stapla som du vill, det spelar ingen roll. Din kropp kommer hata dig, men du kommer känna dig riktigt tuff efteråt. Bild:Twitter

8. Äppelpajshake

Efterrätternas efterrätt! Bryt av en äppelpaj, blanda ner i vaniljmikshake. Det är så sjukt gott!

Bildkälla

9. Chili cheese på burgaren

Chili cheese har inte funnits superlänge på donken, men har redan fått en fin plats i mångas hjärtan. Och visste du att du kommer bli världens lyckligaste om du lägger chili cheese på burgaren. Omaaargaaaaahhhhhhd.

Bildkälla

10. Bacon i glassen

Du älskar salt. Du älskar sött. Och att be om en baconskiva eller två i glassen är verkligen ingenting som bara pundare och småbarn kommer undan med. Det är något fantastiskt och du måste göra det nu!

Bildkälla

11. Shake heaven

Okej. Den här är tung. Köp en cheese och en jordgubbsshake. Ta ett bett på burgaren men håll kvar tuggan i munnen. Ta en klunk av shaken och låt smakerna blandas i munnen. Invänta lyckan.

Bildkälla

Och om du är riktigt hardcore, varför inte en Big Mac-smoothie?