Tisdag 27 Sep
Stockholm

9 saker alla som har glasögon känner igen

Alla vet väl att glasögon gör dig sexigare?
Alla vet väl att glasögon gör dig sexigare?. Foto: Faksimil Tumblr

Du kommer att känna igen dig!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Dina glasögon är allmän egendom

Frågan "Får jag testa dina glasögon" kan komma när som helst. Och ingen tycker att det är ett dugg konstigt. Det spelar ingen roll om det är första eller hundrade gången, alla anser att det är en mänsklig rättighet att ta selfies med dina brillor på sig.

Bildkälla

2. Alla tror att du är en j-a expert på synfel

Så fort någon annan med glasögon börjar prata med dig så vill de alltid veta vad du har för synfel. Som om man har koll på det? Och har vi inget vettigare att prata om?

Bildkälla

3. Dina glasögon har nio liv

Du kan tappa dem på dansgolvet, i toan, låta dem ligga under ett soffkudde ett par timmar eller bara fumla ner dem i golvet. På något jäkla sätt överlever alltid dina älskade glas.

Bildkälla

4. Du ser ut som ett nyvaket bergstroll utan dem.

Vill du chocka alla i ett rum? Ta av dig glasögonen. Ingen kommer känna igen dig, och alla kommer att tycka du är rolig som har två ansikten. Idioter…

Bildkälla

5. Alla tror att du är fett smart

Nuff said. Alla tror att du pysslar med kvantfysik eller kan skilja på Habermas och Horkheimer bara för att du har synfel.

Bildkälla

6. Vilket också kan vara bra om du vill se sexigt smart ut

Vem bryr sig om du är dum som ett spån? Du ser ju smart ut, och som vi alla vet är hjärnan den sexigaste kroppsdelen.

Bildkälla

7. Regn är din värsta fiende

Det är det värsta någonsin. Du kommer ut, har bråttom till bussen, och märker att det regnar. Är det värt att plocka av glasen för det här? Kommer du se något alls? Till slut går det så långt att du inser att du faktiskt ser bättre utan än med glasögonen.

Bildkälla

8. Och varma rum

Du går runt i kylan, ser lagom krispig och snygg ut, men när du går in i ett varmt rum. Boom! Du ser ut som ett vilset pucko.

Bildkälla

9. Att hångla med någon som också har glasögon är ett projekt

Hångla med glasögon till och börja med kan vara knepigt, och det är inte lätt att lite smidigt lägga bort brillorna när man känner att lite tungbrottning är på g. Men att hångla när båda har glasögon? Typ omöjligt, eftersom det inte finns någon osexigare känsla än den när två bågar slår mot varandra och du känner hur glasögonen typ går ner över ena örat.

Bildkälla

Känner du igen dig?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.