Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

7 persontyper som finns i precis varje kompisgäng

tumblr

Geddit | 13/02/2016 15:16

Vilken av dessa typer är du?

1. Den klumpiga

Det låter alltid om den här personen. Saker trillar ner på golvet, vattenpölar plaskas i och det finns alltid minst en grej till som kan trilla ut ur handväskan. Men det är också den charmigaste i gänget!

Bildkälla

2. Snyltaren

Ni älskar den här personen. Men visst är hen lite snål? Aja, det löser sig ju alltid, och ni vet att när snyltaren blir världsberömd rockstjärna så kommer ni få tillbaka tusenfalt.

Bildkälla

3. Den kåta

Det är ingen idé att lära känna den här personens ragg – det kommer snart en ny ändå. Den här personen är alltid på språng med nya flirter och låter ALDRIG någon kolla hens telefon. Och för att vara ärlig – förmodligen vill du inte smygkolla heller.

Bildkälla

4. Den upptagna

Det här är egentligen motsatsen till den kåta. Den här personen är djupt inne i en fin relation, och kan inte alltid vara med på allt kul. Men när hen väl hänger med så visar hen att hen typ är den galnaste av er.

Bildkälla

5. Den som alltid kommer sent

Eller inte alls! Den här personen har alltid skumma ursäkter när hen inte dyker upp. Men på något vis lyckas hen alltid charma sig ur knipan.

Bildkälla

6. Den som alltid festar lite hårt

Hur många gånger har ni suttit och hållit om den här personen på nattbussen? Det går inte att räkna, eller hur? Den här personen går alltid all in, och du vet att det kommer bli sjukt kul så länge hen är med – tills ni får bära hem hen åtminstone.

Bildkälla

7. Den snälla

Och den kanske värdefullaste av er. Personen som alltid ställer upp, som förlåter den som kommer sent. Som räddar den som snubblar. Som alltid lånar ut en femtilapp till snyltaren, som alltid hjälper den kåta att tolka skumma sms, som alltid finns där när paret vill hänga och den som alltid håller håret när den som festar lite för hårt spyr. Det är den bästa av er, glöm inte att berätta det ibland <3