Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu börjar resan mot valet – det här är Maktkamp24

Maktkamp24 | 09/04/2018 10:16

Ska du rösta för första gången? Eller kanske andra? Tycker du att politikbevakningen är stel och tråkig? Maktkamp24 finns här för dig!

Den 9 september ska du rösta i det kanske viktigaste valet i vår historia. Då är det du som bestämmer åt vilket håll Sverige ska gå, vem som blir statsminister, och hur landet ska styras. 

Maktkamp24 finns med dig hela vägen fram till valdagen. 

Maktkamp24 finns för dig som röstar för första, andra eller för tredje gången. Vi finns för dig som känner dig vilsen bland alla utspel, löften och omsvängningar. 

Maktkamp24 förklarar, reder ut och ställer frågorna ingen annan ställer. Vi skriver inte för att få respekt bland andra journalister eller för att få ryggdunkningar av politiker och proffstyckare. Vi skriver för dig. 

För vi tycker att dina åsikter är viktiga. På riktigt. 

På Maktkamp24 kommer du inte hitta obegripliga utspel om saker du inte bryr dig om eller som inte påverkar dig alls. Vi kommer ägna all vår tid åt att pigga upp valet, göra politiken kul, intressant och förståelig. Allt för att du ska kunna fatta ett beslut du är nöjd med. 

På Maktkamp24 vill vi ge dig allt du behöver för att du ska rösta för att det samhälle du vill ha, den värld du vill leva i. 

Låt kampen börja.