Stockholm

Vad är No Hate Speech Movement?

Nohate – för dig som vill förebygga näthat bland unga

Rasistiska och sexistiska budskap, elakheter, trakasserier och mobbning har blivit en ovälkommen del av livet på nätet för många. Särskilt utsatta är barn och unga. För att stärka dem och ge dem verktyg att hantera och motverka näthat, driver Statens medieråd kampanjen No Hate Speech Movement.

Gå till sidan

PH-gänget har något superviktigt att berätta

Det här är dagens viktigaste klipp. En hälsning från deltagarna i Paradise Hotel och har en utmaning till dig.


Läs mer

Josefine Caarle, Oliver Strige, Zannie Hahn och de andra deltagarna från Paradise Hotel backar såklart No Hate-dagen och uppmanar ALLA att sprida så mycket kärlek ni bara kan på nätet i dag! Gör dem inte besvikna!

Lägg upp en bild där du formar händerna som ett hjärta och berätta att du älskar din BFF, spela in en film och säg hur du inte kan leva utan dina polare eller hylla din modigaste vän. Tagga med #nohateSE så fyller vi hela internet med kärlek!

Sprider du kärlek i dag?
Tack för din röst!

mySafety Försäkringar

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott. Vi hjälper våra kunder att hantera hat och hot på nätet och skyddar deras identiteter från att kapas och stjälas. Vi vet att nya problem kräver nya typer av lösningar och att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.  Bevakningen sker med ekonomiskt stöd av mySafety Försäkringar. Nyheter24 garanterar att den redaktionella bevakningen är oberoende och utan kommersiell påverkan. Kommersiellt material är märkt specifikt med ”Presenteras av mySafety Försäkringar”

INSTAGRAM #NOHATESE

#NoHateSe

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.