Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vad är No Hate Speech Movement?

Nohate – för dig som vill förebygga näthat bland unga

Rasistiska och sexistiska budskap, elakheter, trakasserier och mobbning har blivit en ovälkommen del av livet på nätet för många. Särskilt utsatta är barn och unga. För att stärka dem och ge dem verktyg att hantera och motverka näthat, driver Statens medieråd kampanjen No Hate Speech Movement.

Gå till sidan

Anna-Lisa om hatet: "De skrev att jag var en äcklig gris"

- 08/10/2016, 18:39 -

Nu berättar Anna-Lisa om hur mycket hat hon som tjej får ta efter sin medverkan i Ex On The Beach.

Det var i programmet PH Eftersnacket som Anna-Lisa Herascu tillsammans med Andrijano "Adde" Mijanovic gästade studion och berättade om de hårda ord hon fått riktade mot sig på nätet.

När de får frågor om reaktionerna efter att paret hade sex i tv under sin medverkan i "Ex On The Beach" har de väldigt olika svar. Adde har inte berörts mycket av reaktionerna medan Anna-Lisa berättar om den hatstorm hon fick efter sexet.

– De sa att jag var en äcklig gris, berättar hon i programmet.

Se mer i spelaren ovan.

Hela avsnittet hittar du här och om du vill se alla tidigare avsnitt av PH Eftersnacket kan du hitta dem här.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

mySafety Försäkringar

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott. Vi hjälper våra kunder att hantera hat och hot på nätet och skyddar deras identiteter från att kapas och stjälas. Vi vet att nya problem kräver nya typer av lösningar och att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.  Bevakningen sker med ekonomiskt stöd av mySafety Försäkringar. Nyheter24 garanterar att den redaktionella bevakningen är oberoende och utan kommersiell påverkan. Kommersiellt material är märkt specifikt med ”Presenteras av mySafety Försäkringar”

INSTAGRAM #NOHATESE

#NoHateSe