Vad är No Hate Speech Movement?

Nohate – för dig som vill förebygga näthat bland unga

Rasistiska och sexistiska budskap, elakheter, trakasserier och mobbning har blivit en ovälkommen del av livet på nätet för många. Särskilt utsatta är barn och unga. För att stärka dem och ge dem verktyg att hantera och motverka näthat, driver Statens medieråd kampanjen No Hate Speech Movement.

Gå till sidan

Bettinas skratt har hörts av flera miljoner – nu älskas hon av fansen

- 28/10/2016, 13:02 -

Bettina har alltid fått kommentarer om sitt något speciella skratt, men att så många skulle älska det hade hon ingen aning om.

Bettina Buchanan är en av de som klev in i årets Paradise Hotel. Bettina gjorde snabbt ett avtryck hos tittarna, inte minst för sitt glada humör.

Men hon blir också ihågkommen för sitt lite ovanliga skratt. Ett skratt som blivit viralt och som visats flera miljoner gånger.

Reaktionerna lät såklart inte vänta på sig.

– De flesta tycker det är roligt och ger så mycket positiva kommentarer, säger Bettina i en intervju med Nyheter24.

Se hela intervjun i spelaren ovan.

Kolla också in den här veckans avsnitt av PH Eftersnacket där Bettina gästar studion.

Har du lätt för att skratta?

mySafety Försäkringar

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott. Vi hjälper våra kunder att hantera hat och hot på nätet och skyddar deras identiteter från att kapas och stjälas. Vi vet att nya problem kräver nya typer av lösningar och att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.  Bevakningen sker med ekonomiskt stöd av mySafety Försäkringar. Nyheter24 garanterar att den redaktionella bevakningen är oberoende och utan kommersiell påverkan. Kommersiellt material är märkt specifikt med ”Presenteras av mySafety Försäkringar”

INSTAGRAM #NOHATESE

#NoHateSe