Vad är No Hate Speech Movement?

Nohate – för dig som vill förebygga näthat bland unga

Rasistiska och sexistiska budskap, elakheter, trakasserier och mobbning har blivit en ovälkommen del av livet på nätet för många. Särskilt utsatta är barn och unga. För att stärka dem och ge dem verktyg att hantera och motverka näthat, driver Statens medieråd kampanjen No Hate Speech Movement.

Gå till sidan

Bettina Buchanan: "Jag har världens bästa följare"

- 31/10/2016, 15:55 -

Paradise Hotel-Bettina berättar om den kärlek hon får av alla sina följare och vad det betyder för henne.

Bettina Buchanan har klivit rakt genom tv-rutan och in i folks hjärtan efter att hon gjorde entré i Paradise Hotel. Hon åkte ut väldigt snabbt men fick ännu en chans att bli kvar på hotellet. Hon har framförallt älskats för sitt skratt, det kan du läsa mer om här.

Den här gången hon kom in på hotellet gick hon in betydligt hårdare och skickade ut en deltagare som var mycket omtyckt. Bettina har efter det fått en del elaka kommentarer men för det mesta har hon fått positiva kommentarer.

– Jag har världens bästa följare som backar mig mot de som är elaka, säger hon i en intervju med Nyheter24.

Se hela intervjun i spelaren ovan.

Missa inte heller när Bettina gästade PH Eftersnacket och pratade om allt som hände när hon kom tillbaka in i huset.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

mySafety Försäkringar

mySafety erbjuder försäkringar för nya vardagsproblem och brott. Vi hjälper våra kunder att hantera hat och hot på nätet och skyddar deras identiteter från att kapas och stjälas. Vi vet att nya problem kräver nya typer av lösningar och att alla förtjänar ett bra skydd i en digital värld.  Bevakningen sker med ekonomiskt stöd av mySafety Försäkringar. Nyheter24 garanterar att den redaktionella bevakningen är oberoende och utan kommersiell påverkan. Kommersiellt material är märkt specifikt med ”Presenteras av mySafety Försäkringar”

INSTAGRAM #NOHATESE

#NoHateSe