Joakim Lundell är nybliven förälder
Det är i podden I sanningens namn som Joakim Lundell berättar om varför han idag kan skaka av sig hatet som han och frun Jonna Lundell får. - Foto: Joakim Lundell Instagram

Joakim Lundell: "Därför svarar jag på hatkommentarer"

Det är i podden I sanningens namn som Joakim Lundell berättar om varför han idag kan skaka av sig hatet som han och frun Jonna Lundell får.


Youtubestjärnorna Joakim Lundell och Jonna Lundell njuter just nu av det mysiga familjelivet. Paret blev nyligen föräldrar till dottern Lunabelle och spenderar nu dagarna tillsammans med nära och kära i sitt lyxhus utanför Norrköping. 

Men under väntans tider passade Joakim på att ge en intervju då han var med i podden "I sanningens namn" där han valde att öppna upp sig om det mesta. Bland annat om de fem åren som kantades av förtvivlan – när han och Jonna kämpade mot ofrivillig barnlöshet. Om att han idag kommit underfund med vem han är, var han står och vad han varje dag kämpar för. 

Joakim berättar nu hur det kommer sig att han ofta väljer att svara på hatiska kommentarer. Bildkälla: TT

Han pratade även om det hårda klimatet som råder på nätet och hur det kommer sig att han ofta svarar på hatiska kommentarer. Joakim brukar nämligen ofta svara på elaka kommentarer han får på sina sociala medier. 

Vad det anledningen är – det hör du i spelaren ovan. 

Den 4 november är det No Hate-dagen. Ta gärna lite extra tid på att fundera på hur dina handlingar i sociala medier påverkar andra – och sprid gärna lite positiva vibbar. Gör det till en vana att säga bra saker till andra och att inte ta för givet att alla mår superbra hela tiden. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Joakim Lundell: "Därför svarar jag på hatkommentarer"

4 Nov 2018, 21:39

Därför mår unga dåligt – enligt dem själva

4 Nov 2018, 08:28
Psykisk ohälsa bland unga ökar, Men varför? Folkhälsomyndigheten tror att skolan och arbetsmarknaden är bovarna i dramat – men enligt de unga själva är det något annat.

Ikväll utses Årets nätängel 2017 – här är alla nominerade

23 Nov 2017, 14:02
Årets nätängel är ett pris som går till någon som motverkar näthat och bidrar till att göra nätet till en tryggare och trevligare plats.

Har du blivit trakasserad på nätet? Här är det viktiga du måste göra då

5 Nov 2017, 18:19
Elsa Karlefors som är jurist till vardags kommer i denna intervju berätta om vad du ska göra om du utsatts för näthat.

Ebba Busch Thor vill ha fler poliser på nätet

4 Nov 2017, 17:27
Ebba Busch Thor (KD) vill göra rejäla förändringar för att motverka näthatet. Bland annat införa en ny särskild enhet inom polisen.

PH-Anna om näthatet hon utsätts för: "Jag läser varje kommentar"

3 Nov 2017, 10:45
Efter sin medverkan i Paradise Hotel har Anna Pankova fått utstå en hel del näthat, något hon tyckt varit jobbigt.